Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΑΚΟΥΜΕ --ΕΟΕ-- ΤΩΡΑ!!!


Σήμερα στις 22:00 στην ΔΑΜΟΚΛΕΙΟ ΣΠΑΘΗ με τον @[100003258861312:2048:Φαεθων Μυτιληνιος] ο  ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ. Ακούτε το @[329120020493401:274:Eoellas web radio] από εδώ http://eoellas.org/webradio
Σήμερα στις 22:00 στην ΔΑΜΟΚΛΕΙΟ ΣΠΑΘΗ με τον Φαεθων Μυτιληνιος ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ. Ακούτε τοEoellas web radio από εδώ http://eoellas.org/webradio

Το 96% των ΜΜΕ παγκοσμίως ανήκουν σε Σιωνιστές.. Τώρα ξέρεις ποιός κάνει την προπαγάνδα


Το 96% των ΜΜΕ παγκοσμίως ανήκουν σε Σιωνιστές.. Τώρα ξέρεις ποιός κάνει την προπαγάνδα

Το ακόλουθο άρθρο, με τίτλο “Jews DO control the media”, («Οι Εβραίοι όντως ελέγχουν τα μέσα ενημέρωσης») είναι γραμμένο από έναν αυτάρεσκο Νεουορκέζο Εβραίο που ονομάζεται Elad Nehorai, ο οποίος γράφει και στην φιλελεύθερη (‘αριστερή’) Huffington Post. Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εβραϊκή διαδυκτιακή εφημερίδα ‘The Times of Israel’.
Αξιοσημείωτο είναι ότι χθες το βράδυ υπήρχε το όνομά του και η φωτογραφία του (την οποία βλέπετε παρακάτω) και σήμερα απουσιάζουν παντελώς και τα δύο (!), ενώ στο τέλος του άρθρου πλέον, υπάρχει η εξής σημείωση : “This article was written under an assumed name”, «Το άρθρο αυτό γράφτηκε κάτω από ένα υποθετικό όνομα». Μυστήριον….
Το άρθρο το πρωτοείδα εδώ.
Παρουσιάζεται αυτούσιο το άρθρο χωρίς σχόλια:
«Εμείς οι Εβραίοι είμαστε αστεία φυλή. Μας αρέσει να καυχιόμαστε για κάθε Εβραίο ηθοποιό. Μερικές φορές ακόμη και προσποιούμαστε ότι ένας ηθοποιός είναι Εβραίος μόνο και μόνο γιατί τον συμπαθούμε αρκετά που πιστεύουμε ότι του αξίζει να είναι στην ομάδα μας. Μπορούμε να καυχηθούμε για Εβραίους συγγραφείς, Εβραίους πολιτικούς, Εβραίους διευθυντές. Κάθε φορά που κάποιος αναφέρει οποιαδήποτε ταινία ή κάποιο βιβλίο ή κάποιο έργο τέχνης, αναπόφευκτα θα πει κάτι σαν, "Γνωρίζατε ότι ήταν Εβραίος;" Έτσι είμαστε.
Είμαστε μια οδηγήτρια ομάδα και όχι μόνο σε σχέση με τον κόσμο της τέχνης. Έχουμε, για παράδειγμα, την AIPAC, η οποίο ουσιαστικά κατασκευάστηκε ακριβώς για να προωθήσει την ατζέντα μας στην Ουάσιγκτον. Και τα καταφέρνει θαυμάσια. Και εμείς καυχιόμαστε γι’ αυτό. Και πάλι, είναι ακριβώς αυτό που κάνουμε.

Αλλά το αστείο της υπόθεσης είναι όταν κάποιος αντισημίτης ή αντι-Ισραηλίτης αρχίζει να φωνάζει «Οι Εβραίοι ελέγχουν τα media!» και «Οι Εβραίοι ελέγχουν την Ουάσινγκτον!»
Ξαφνικά όλοι παίρνουμε τα όπλα. Δημιουργούμε τεράστιες εκστρατείες για να ρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους κάτω. Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να χάσουν την δουλειά τους. Δημοσιεύουμε άρθρα. Δημιουργούμε ολόκληρες οργανώσεις που υπάρχουν απλά για να λένε σε όλους ότι «οι Εβραίοι δεν ελέγχουν τίποτα».
Όχι, εμείς δεν ελέγχουμε τα μέσα ενημέρωσης, δεν έχουμε περισσότερη εξουσία στην Ουάσινγκτον DC από οποιονδήποτε άλλο. Όχι, όχι, όχι, Παίρνουμε όρκο: Είμαστε ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι!
Υπάρχει κάποιος άλλος (που δεν είναι μισαλλόδοξος) που βλέπει την ειρωνεία σε αυτό το πράγμα;
Ας είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, αγαπητοί μου συμπατριώτες Εβραίοι. Εμείς ΟΝΤΩΣ ελέγχουμε τα μέσα ενημέρωσης. Έχουμε τόσα πολλά φιλαράκια σε εκτελεστικά γραφεία σε όλες τις μεγάλες εταιρείες παραγωγής ταινιών που είναι σχεδόν άσεμνο (προσβλητικό).
Σχεδόν κάθε ταινία ή τηλεοπτικό show , είτε πρόκειται για το "Tropic Thunder" ή για το “Curb Your Enthusiasm” (βλ. εδώ), είναι γεμάτο με ηθοποιούς, σκηνοθέτες, συγγραφείς που είναι Εβραίοι. Γνωρίζετε ότι και τα οκτώ μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο διοικούνται από Εβραίους;
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ελέγχουμε επίσης τις διαφημίσεις που πηγαίνουν σε αυτές τις τηλεοπτικές εκπομπές.
Και ας μην ξεχνάμε την AIPAC, τον αγαπημένο σάκο του μποξ κάθε αντισημίτη. Μιλάμε για μια οργάνωση που είναι σχεδόν το ισοδύναμο των Σοφών της Σιών. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ασχολήθηκα με οργανώσεις υπεράσπισης του Ισραήλ στο κολέγιο και ήμουν σε ένα από τα πολλά παρακλάδια της AIPAC.
Θυμάμαι ότι ένας άνδρας κυριολεκτικά στάθηκε μπροστά μας και μας είπε ότι όλος ο στόχος τους ήταν να δουλέψουν μόνο με τους 50 κορυφαίους μεταπτυχιακούς φοιτητές, επειδή θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι οι άνθρωποι που θα κάνουν αλλαγές στην (αμερικάνικη) κυβέρνηση. Εγώ ήμουν ένας ιδεαλιστής πιτσιρικάς που πήγαινα σε κατώτερο σχολείο και ήθελα να συμμετάσχω σε μια ομάδα υπεράσπισης βάσης, και αυτοί οι τύποι εδώ κυριολεκτικά μιλάνε για διείσδυση στην κυβέρνηση. Φοβερό.
Τώρα, ξέρω τι θα πείτε. Ότι ο καθένας προσπαθεί να ασκήσει πιέσεις. Κάθε μειονοτική ομάδα και κάθε ομάδα πλειοψηφίας. Ότι κάθε ομάδα έχει ορισμένους επιτυχημένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Αλλά είναι άλλο αυτό και άλλο να λέμε ότι διοικούμε το Χόλιγουντ και την Madison Avenue. Ότι οι Mel Gibsons του κόσμου έχουν δίκιο που λένε ότι χρησιμοποιούμε συνειδητά τη δύναμή μας για να κυριεύσουμε τον κόσμο. Ότι υπάρχει πίσω από εμάς κάποια τρελή συνωμοσία.
Εντάξει. Ωραία. Μερικά από αυτά είναι παλαβομάρες.
Αλλά ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό λίγο βαθύτερα.
Ίσως είναι αλήθεια: όλοι έχουν ένα λόμπι. Ίσως είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ηθοποιοί κάθε εθνότητας. Αλλά έλα. Είμαστε αυτοί που κομπορρημονούμε για αυτά τα πράγματα όλη την ώρα. Δεν μπορούμε να παραδεχτούμε ότι είμαστε απίστευτα επιτυχημένοι; Δεν μπορούμε να το πούμε στον κόσμο;
Θα σας εκθέσω τη δική μου θεωρία για το γιατί οι Εβραίοι δεν θέλουν να μιλούν για τον έλεγχο που έχουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Πρώτα απ’ όλα, όσοι Εβραίοι θέλουν να παραδεχτούν ότι τόσοι πολλοί από αυτούς είναι επιτυχημένοι, και ότι τόσοι πολλοί από αυτούς έχουν καταφέρει τόσα πολλά, μισούν να παραδεχτούν ότι αυτό έχει να κάνει με το ότι είναι Εβραίοι. Ίσως θα παραδεχτούν ότι αυτό έχει κάτι να κάνει με την εβραϊκή εμπειρία. Αλλά πόσοι Εβραίοι θα παραδεχτούν ότι υπάρχει κάτι εγγενώς που τους βοηθά να επιτύχουν εκπληκτικά πράγματα;
Ο πρόεδρος της ADL, Abe Foxman, έδωσε συνέντευξη σε ένα μεγάλο άρθρο για το θέμα και είπε ότι «θα προτιμούσε οι άνθρωποι να λένε ότι πολλά στελέχη του κλάδου “τυχαίνει” να είναι Εβραίοι».
Η αλήθεια είναι, οι αντισημίτες έχουν δίκιο. Εμείς οι Εβραίοι έχουμε κάτι που φυτεύτηκε σε κάθε έναν από εμάς που μας κάνει εντελώς διαφορετικούς από κάθε άλλη ομάδα στον κόσμο.
Μιλάμε για μια ομάδα ανθρώπων που μόλις πέρασε από στρατόπεδα θανάτου, υπέμεινε πογκρόμ, ολόκληρες οικογένειές της αποδεκατίστηκαν. Και τότε ήρθαν στην Αμερική, το μοναδικό μέρος που πραγματικά τους άφησε να έχουν όση ενέργεια ήθελαν, και ξαφνικά αρχίζουν και ανεβαίνουν και να κυριαρχούν.
Παρακαλώ μην μου πείτε ότι οποιαδήποτε άλλη ομάδα στον κόσμο το έχει κάνει ποτέ αυτό. Μόνο οι Εβραίοι. Και το έχουμε κάνει και παλιά. Γι’ αυτό οι Εβραίοι υποδουλώθηκαν στην Αίγυπτο. Ήταν πολύ επιτυχείς. Πηγαίνετε και κοιτάξτε την Τορά - είναι εκεί. Και το κάναμε και στη Γερμανία.
Αυτή η ικανότητά μας να πετυχαίνουμε, αυτή η εσωτερική κίνηση, δεν έρχεται από χρόνια εκπαίδευσης ή οποιοδήποτε άλλο παράγοντα, αλλά λόγω του εσωτερικού σπινθήρα που υπάρχει σε κάθε Εβραίο.
Τώρα, ο λόγος που ομάδες, όπως η ADL και η AIPAC μισούν την παραδοχή αυτής της πραγματικότητας οφείλεται στο γεγονός ότι, πρώτα απ’ όλα, είναι κοσμικές οργανώσεις. Ολόκληρη η ατζέντα τους είναι να αποδείξουν ότι κάθε Εβραίος είναι ίδιος με κάθε άλλο πρόσωπο στον κόσμο. Δεν μπορώ να φανταστώ μια πιο εξωτική ατζέντα. Όχι, είμαστε διαφορετικοί. Είμαστε special.
Φυσικά, οι άνθρωποι μισούν όταν κάποιος το λέει αυτό. Υποθέτουν ότι αν λένε ότι οι Εβραίοι είναι special, κατά κάποιο τρόπο υπονοεί ότι είναι καλύτεροι.
Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι σίγουρος ακόμη τι σημαίνει η λέξη "καλύτεροι". Αυτό που ξέρω είναι ότι το να είσαι special σημαίνει απλά ένα άτομο που έχει την ευθύνη να κάνει το καλό.
Νομίζω ότι είναι ο πραγματικός λόγος που οι περισσότεροι Εβραίοι τόσο φοβούνται να παραδεχτούν ότι υπάρχει κάτι εγγενώς ισχυρό και καλό σε αυτούς. Όχι επειδή φοβούνται ότι είναι special. Αλλά επειδή φοβούνται ότι έχουν ευθύνη. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένοχοι όταν δημιουργούν βρώμικη τηλεόραση που αμαυρώνει την πνευματική ατμόσφαιρα του κόσμου. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να δημιουργούν πράγματα μόνο για λόγους διασκέδασης ή ψυχαγωγίας ή ακόμα και "τέχνης".
Ξαφνικά, δεν μπορούμε να κάνουμε μαντάρα τον κόσμο.
Το ενδιαφέρον είναι ότι οι Εβραίοι έχουν κάνει τόσα πολλά για τον κόσμο με τόσους πολλούς άλλους τρόπους. Έχουν κάνει αγώνα για τα πολιτικά δικαιώματα. Έχουν βοηθήσει να σωθούν ζωές στο Νταρφούρ, την Αϊτή και σχεδόν παντού αλλού.
Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Το να φτιάξεις τον κόσμο φυσικά είναι μόνο η μισή μάχη.
Η μεγαλύτερη μάχη μας, η πιο δύσκολη μάχη μας, είναι η πνευματική ανύψωση του κόσμου. Και αυτό είναι που φοβούνται οι άνθρωποι που αγωνίζονται με όλη τους τη ψυχή να αποδείξουν ότι οι Εβραίοι είναι ακριβώς το ίδιο όπως όλοι οι άλλοι. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε πλέον απλώς να "εκφραζόμαστε." Θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τα πράγματα που έχουμε δημιουργήσει και τον τρόπο που δρούμε. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να φυλάξουμε ο ένας τον άλλο, και τους εαυτούς μας, σε ένα υψηλότερο επίπεδο.
Η ώρα έχει έρθει. Δεν χρειάζεται πλέον να αλλάξουμε τα ονόματά μας. Δεν χρειάζεται να γίνουμε χαμαιλέοντες. Έχουμε μια ολόκληρη freaking χώρα (με χαμαιλέοντες).
Αντίθετα, μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για το ποιοι είμαστε, και ταυτόχρονα να έχουμε την επίγνωση της τεράστιας ευθύνης μας – και της τεράστιας ευκαιρίας

Νέο ρεκόρ της ανεργίας. Ούτε ο 1 στους 2 νέους δεν εργάζεται…


Νέο ρεκόρ της ανεργίας. Ούτε ο 1 στους 2 νέους δεν εργάζεται…


Νέα δραματικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το τελευταίο τρίμηνο του 2012...


 με την ανεργία να κλείνει στο 26% έναντι 24,8% για το προηγούμενο 
τρίμηνο και συνολικό μέσο όρο για όλο το έτος το 24,2%.
Οι άνεργοι άγγιξαν πλέον το 1.295.535 ενώ μέσα σε ένα χρόνο προστέθηκαν
 άλλοι 269.658 άτομα (αύξηση 26,3%).

Το ακόμη χειρότερο είναι πως στις ηλικίες των νέων 15- 24 ετών, δεν εργάζεται
 πλέον ούτε ένας στους δύο καθώς το ποσοστό έφτασε στο 57,8%. Στις νέες 
γυναίκες το ποσοστό εκτινάσσεται στο 65% ενώ οι μακροχρόνια άνεργοι (όσοι
 είναι άνω του 12μηνου δίχως δουλειά) έφτασαν πλέον το 65,3%,στοιχείο που
 θεωρείται ιδιαίτερα ανησυχητικό.
Άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία της έρευνας είναι:
- η μείωση της απασχόλησης κατά 1,5% σε σχέση με το γ’ τρίμηνο του 2012 
και 6,4% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011.
- η ανέργια που έφτασε το 26% κυμαινόταν στο 20,7% το αντίστοιχο τρίμηνο
 του 2011.
- πλήττονται περισσότερο οι γυναίκες καθώς τα ποσοστά τους παραμένουν
 σημαντικά υψηλότερα από τα αντίστοιχα των ανδρών με 29,7% έναντι 23,3%.


ΠΗΓΗ : PERIERGAA: Νέο ρεκόρ της ανεργίας. Ούτε ο 1 στους 2 νέους δεν εργάζεται…
 

ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ...[Κοσμάς ο Αιτωλός: "Θα σας ζητήσουν τα ντουφέκια. Να έχετε διπλά..."]


ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ...[Κοσμάς ο Αιτωλός: "Θα σας ζητήσουν τα ντουφέκια. Να έχετε διπλά..."]


... Κι ένα σχόλιο που μας εκφράζει πλήρως (atttikanea) 

Φοβούνται 1000 παπάδες με ντουφέκια ;;;;

ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΕΛΟΙΟΙ...ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ !!!!

Ρε με τι γελοίους μπλέξαμε !!...

Dustofroad






Εντολή παράδοσης των όπλων που κατέχουν νόμιμα, κυνηγετικών ή σκοπευτικών, καθώς επίσης και τις άδειες θήρας για να μην μπορέσουν στο μέλλον να αποκτήσουν ξανά όπλο, έλαβαν οι κληρικοί της χώρας σε μια εσπευσμένη εφαρμογή σχετικής απόφασης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος από το ... 2006!

Η διαταγή έφτασε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ τον Σεπτέμβριο σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας και από τον Οκτώβριο μέχρι τώρα έχουν ...αφαιρεθεί περίπου 350 όπλα κληρικών.

Υπολογίζεται ότι κατέχουν νόμιμα όπλα περί τους 1000 κληρικούς σε όλη την Ελλάδα. Ειδικά σε ευαίσθητες εθνικά περιοχές, όπως η Θράκη και η Μακεδονία, πάντα οι αρχές ενθάρρυναν την άδεια οπλοφορίας των κληρικών, καθώς θεωρούνται άτομα με ισχυρή εθνική αντίληψη... και εν δυνάμει υπερασπιστές της πατρίδας, αν χρειαζόταν κάποτε να συμβεί αυτό.

Η εντολή της ΕΛΑΣ έχει να κάνει με την - γενική - αντίληψη τρόϊκας και κυβερνώντων ότι πρέπει να συγκεντρωθούν τα όπλα από κατόχους οι οποίοι ανήκουν στον στενό "εθνικό πυρήνα". Το ίδιο συνέβη και με τους Εθνοφρουρούς που αφόπλισαν σε πολλά μέρη της Βόρειας Ελλάδας.-

Δημιουργία βροχής από την Nasa - Βίντεο


Δημιουργία βροχής από την Nasa - Βίντεο

Η παρεμβολή της Nasa στα κλιματολογικά φαινόμενα είναι πλέον ένα γεγονός το οποίο παρουσιάζεται στην πασίγνωστη εκπομπή του BBC, Top Gear. Ο Κλάρκσον αναφωνεί εκστασιασμένος: "Η ΝΑΣΑ παριστάνει τον Θεό"! Δυστυχώς αυτή η τεχνολογία, παρ'όλο που παρουσιάζεται στο παγκόσμιο κοινό ίσως για πρώτη φορά τόσο ευθέως, είναι γνωστή στην Παγκόσμια Ελίτ εδώ και δεκαετίες.
Μόνο που μέχρι και σήμερα, οι περισσότεροι που φωνάζουν εναγωνίως γιατροποποίηση και οπλοποίηση του καιρού, για σύστημα HAARP, για χημικούς αεροψεκασμούς και άλλα παρόμοια, παραμένουν οι αστείοι, οι γραφικοί και οι φαντασμένοι.
Πιστεύετε ακόμη πως το παγκόσμιο σύστημα που εξουσιάζει τον πλανήτη θα τον σεβαστεί; Πιστεύετε πως η ΝΑΣΑ (όπως και οποιοδήποτε άλλο πλοκάμι του Συστήματος αυτού), θα σεβαστεί τον άνθρωπο;

Ισλαμικό τόξο περικυκλώνει την Ελλάδα..


Ισλαμικό τόξο περικυκλώνει την Ελλάδα..


Με την δημιουργία θέματος «τουρκικής κοινότητας» σε Κω και Ρόδο, η Άγκυρα ολοκληρώνει το ισλαμικό τόξο που πνίγει ήδη την Ελλάδα και εκτείνεται από την Νότιο Αλβανία και τα Σκόπια μέχρι την Ρόδο, περνώντας από την περιοχή της Θράκης και της Νότιας Βουλγαρίας.
Η γεωπολιτική στρατηγική της Τουρκίας που θέλει να βάλει στο μάτι του κυκλώνα την Ελλάδα, για να εξελίξει τα δικά της συμφέροντα στην περιοχή ( Αιγαίο, Θράκη, εκμετάλλευση υδρογονανθράκων,Καστελόριζο) χρησιμοποιεί ήδη βασικά δύο «εργαλεία»:
Πρώτον: Οικονομικές παροχές κυρίως σε Θράκη, Νότιο Βουλγαρία και Σκόπια με τη δημιουργία τουρκικών τραπεζών στις περιοχές αυτές κι παροχές μεγάλων ποσών σε κρατικούς φορείς και μη κυβερνητικές οργανώσεις
Δεύτερον: Τη θρησκεία. Ήδη στην Αλβανία επιχειρείται με την ανοχή του Μπερίσα μια θρησκευτική κάθαρση του αλβανικού λαού με το γκρέμισμα των όποιων ελληνορθόδοξων εκκλησιών έχουν απομείνει και την ανέγερση συνεχώς νέων ισλαμικών τζαμιών. Πριν δέκα μήνες υπογράφηκε συμφωνία μεταξύ του Ινστιτούτου Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού της Αλβανίας και της ΤΙΚΑ (είναι η υπηρεσία του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών υπεύθυνη για τις χρηματοδοτήσεις μη κυβερνητικών οργανώσεων). Με την συμφωνία αυτή η Τουρκία έδωσε 5 εκατ. δολάρια στην Αλβανία για την αναστύλωση των τζαμιών του Μολυβιού στο Μπεράτι, του Ιλιάζ Μπέη Μιραζχώρι στην Κορυτσά, της Ναζρέσα στο Ελμπασάν κ.α.
Σε αντίθεση με αυτήν την κίνηση των ισλαμιστών της Τουρκίας στην Αλβανία αφανίζεται η ορθόδοξη θρησκευτική αλλά και πολιτιστική κληρονομιά καθώς πριν από τρεις εβδομάδες ο ορθόδοξος ναός της Αγ. Παρασκευής στο Ελμπασάν της Αλβανίας λεηλατήθηκε από βανδάλους που ξήλωσαν ακόνη και τοιχογραφίες του 16ου αιώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών από το 1991 μέχρι κα σήμερα έχουν εξαφανιστεί από τις ελληνικές εκκλησίες 2.500 εικόνες και έργα Τέχνης, την περίοδο 2010-2012 λεηλατήθηκαν 20 ορθόδοξοι ναοί ενώ οι άγνωστες σπείρες των βανδάλων έχουν γκρεμίσει ακόμη και Βυζαντινά εκκλησάκια.


Πηγή: ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ: Ισλαμικό τόξο περικυκλώνει την Ελλάδα.. http://www.staparaskinia.gr/2013/03/blog-post_8312.html#ixzz2NWBjvcmi

Το Πίρι Ρέις έξω από την Χίο - Επιχειρείται αμφισβήτηση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας


Το Πίρι Ρέις έξω από την Χίο - Επιχειρείται αμφισβήτηση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας

Το τουρκικό ερευνητικό «Πίρι Ρέις» βρίσκεται στη Χίο και έχει ξεκινήσει σεισμολογικές έρευνες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει παραβιάσει ελληνικά χωρικά ύδατα. Κινείται εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων και της περιοχής που έχει δεσμεύσει με NAVTEX. Η αναγγελία προβλέπει πως οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι τις 5 Απριλίου.
Η κίνηση της Άγκυρας είναι ενδεικτική των προθέσεων της που έχουν εκφραστεί τόσο με τη ρηματική διακοίνωση που κατέθεσε στον ΟΗΕ όσο και με δηλώσεις της σε πολιτικό επίπεδο για την αμφισβήτηση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο.
Η Άγκυρα θέλει τη συναδιαχείριση του Αιγαίου και την συνεκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων εντός της ελληνικής ΑΟΖ και για να προωθήσει τις αξιώσεις είναι αποφασισμένη να προκαλέσει ακόμη και «θερμό επεισόδιο».
Το τουρκικό ερευνητικό σκάφος βρίσκεται υπο παρακολούθηση από ναυτικές δυνάμεις των ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων.
Φαίνεται πώς τα όργανα έχουν αρχίσει…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ....Σήμερα στις 22:00 στην ΔΑΜΟΚΛΕΙΟ ΣΠΑΘΗ με τον Φαεθων Μυτιληνιο


Σήμερα στις 22:00 στην ΔΑΜΟΚΛΕΙΟ ΣΠΑΘΗ με τον Φαεθων Μυτιληνιοςο ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ. Ακούτε το Eoellas web radio από εδώhttp://eoellas.org/webradio
Σήμερα στις 22:00 στην ΔΑΜΟΚΛΕΙΟ ΣΠΑΘΗ με τον @[100003258861312:2048:Φαεθων Μυτιληνιος] ο  ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ. Ακούτε το @[329120020493401:274:Eoellas web radio] από εδώ http://eoellas.org/webradio

ΤΡΟΜΟΣ: Αυτό είναι το νέο AIDS που σκοτώνει λένε οι επιστήμονες


ΤΡΟΜΟΣ: Αυτό είναι το νέο AIDS που σκοτώνει λένε οι επιστήμονες

Τρόμο προκαλεί μια νέα ασθένεια που εντόπισαν
οι Αρχές και έχει τις ίδιες θανατηφόρες συνέπειες με το AIDS...
Πρόκειται για το ...Chagas ή αλλιώς την «νόσο των φτωχών», η οποία δυστυχώς «χτυπάει» ολοένα και περισσότερους κυρίως στις περιοχές
της Λατινικής και Νότιας Αμερικής, καθώς μεταδίδεται από μολυσμένα έντομα, κυρίως κοριούς.

Η ασθένεια είναι «ύπουλη», καθώς δεν εκδηλώνεται με τα ίδια συμπτώματα σε όλους τους ανθρώπους, ενώ είναι και παρασιτική.

Ένα πρήξιμο στο μάτι, μια αδυναμία ή ένας πονοκέφαλος μπορεί να είναι σύμπτωμα. Συνήθως οι ασθενείς μετά τα πρώτα συμπτώματα νιώθουν υγιείς για κάποιους μήνες και στην συνέχεια «ξανακυλάνε» παρουσιάζοντας δυσκοιλιότητα, εμετούς, διόγκωση εντέρων ή καρδιάς.

Η ασθένεια «μαστίζει» το Μεξικό, τη Βολιβία, τη Κολομβία και το Εκουαδόρ, όπου παρουσιάζονται τα περισσότερα προβλήματα.
Στις περιοχές αυτές ο αριθμός των ανθρώπων που νοσούν φτάνει τα 10.000.000!

Οι γιατροί είναι πλέον υποψιασμένοι και δίνουν σημασία ακόμα και στα πιο απλά συμπτώματα. Όπως τονίζουν μπορεί να θεραπευτεί μόνο εάν διαγνωστεί έγκαιρα, με εξαιρετικά βαριά φαρμακευτική αγωγή, η οποία έχειδιάρκεια τρεις μήνες.

Το πρόβλημα είναι ότι τα φάρμακα αυτά κοστίζουν ακριβά με αποτέλεσμα να χάνουν καθημερινά την μάχη με τον θάνατο όλο και περισσότεροι.

aniwthoi.net.gr


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΤΡΟΜΟΣ: Αυτό είναι το νέο AIDS που σκοτώνει λένε οι επιστήμονες http://24wro.blogspot.com/2013/03/aids_6523.html#ixzz2NW7KdQB2

Είναι το Σύμπαν μία ζωντανή υπερ-οντότητα;


Είναι το Σύμπαν μία ζωντανή υπερ-οντότητα;

ΤΟ ΟΛΟΝ
Αν το Σύμπαν είναι μία ζωντανή υπερ-οντότητα, και εμείς είμαστε στοιχεία της ζωής της, άραγε πώς θα αναγνωρίζαμε ένα άλλο στοιχείο, ξένης και τελείως διαφορετικής μορφής από εμάς; Με ποιους παράξενους τρόπους διαπλέκονται τα στοιχεία του υπερ-οργανισμού του Σύμπαντος για να παράγουν ξεχωριστές πραγματικότητες; Και ποια είναι η θέση μας και η εξελικτική πορεία μας μέσα σε ένα τέτοιο πλέγμα σχέσεων και πραγματικοτήτων;
Αυτές θα έπρεπε να είναι οι ερωτήσεις της θρησκείας και της επιστήμης, της φιλοσοφίας και της τέχνης. Και οι απαντήσεις τους θα έπρεπε να είναι αλληλοσυνδεόμενες.
Το Σύμπαν δεν μπορεί παρά να είναι μια ζωντανή υπερ-οντότητα, πολυδιαστασιακή και πιο σύνθετη πέρα από κάθε φαντασία, και δεν μπορεί παρά να εξελίσσεται και να προεκτείνει συνεχώς τη ζωή του σε άλλες «πραγματικότητες», ακόμη και πέρα από την ίδια την έννοια της πραγματικότητας όπως την καταλαβαίνουμε. Σε άλλες εκδοχές του κόσμου μας, άλλους νόμους της φυσικής, άλλες δονήσεις, άλλα σύμπαντα, ακόμη και στις μυθολογικές πραγματικότητες του ασυνείδητου, ακόμη και πέρα από τους ασαφείς κόσμους του ονείρου.
Πολλά είναι τα μυαλά που υποστήριξαν, στην ιστορία της ανθρωπότητας, ότι μπόρεσαν να αντιληφθούν αυτές τις πραγματικότητες, είτε σε εναλλακτικές καταστάσεις συνείδησης, χρησιμοποιώντας ψυχεδελικές ουσίες ή διαλογισμό, προσευχή ή τεχνολογικές εφευρέσεις, είτε εξ υφαρπαγής, απρόβλεπτα και απερίγραπτα, είτε μέσα από τη φιλοσοφία και τη λογοτεχνική ή την ποιητική έμπνευση, είτε ερχόμενοι σε επαφή με κάτι που το κατατάσσουμε στα πλαίσια της μαγείας ή της θρησκευτικής εμπειρίας.
Στην πραγματικότητα, το κάθε τι είναι μια θρησκευτική εμπειρία, διότι το κάθε τι αποτελεί ένα κομμάτι της ζωντανής υπερ-οντότητας που ονομάζουμε Σύμπαν. (Ουσιαστικά, το λέμε «Σύμπαν» –Συν-Παν– βάζοντας αυτό το Συν δίπλα στο Παν, για να καταδείξουμε τα «πάντα και κάτι παραπάνω από τα πάντα», για να δώσουμε χώρο ύπαρξης ακόμη και σε εξωδιαστασιακές ή και εξω-συμπαντικές οντότητες, όπως ο Θεός που δημιούργησε το Σύμπαν).
Αλλά, η ολότητα βρίσκεται έξω από τη δυνατότητα αντίληψης και κατανόησής μας. Το ίδιο το Σύμπαν βρίσκεται πέρα από την αντίληψη των στοιχείων που το αποτελούν, πέρα από οτιδήποτε μικρότερο από το ίδιο. Και το μέγεθος υποδεικνύει απλώς μία διάσταση, και πρέπει να υπάρχουν πράγματα ακόμη και πέρα από το μέγεθος. Εξωδιαστασιακές οντότητες χωρίς μέγεθος, ακόμη και χωρίς ζωή όπως εμείς καταλαβαίνουμε τη ζωή.
Η ίδια η σκέψη μας ίσως αντιλαμβάνεται εξωδιαστασιακές οντότητες που τις ονομάζουμε ιδέες, και το εξωκοσμικό πεδίο τους να είναι εκείνος ο «κόσμος των ιδεών». Την ίδια στιγμή που ένας επισκέπτης από εκεί, γίνεται αντιληπτός ως ιδέα ή έμπνευση στο νου μας, μπορεί να ζωογονεί τον σπόρο ενός φυτού μέσα στο έδαφος του κήπου μας, και να προκαλεί ένα μικρό σεισμό στην άλλη άκρη του κόσμου, καθώς και μια παράξενη ανάμνηση από κάτι που δεν ζήσαμε, δέκα χρόνια αργότερα στο μέλλον…
terrapapers.com