Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Δ.Καζάκης - Μετά την Κύπρο χάνεται και το ΑΙΓΑΙΟ.‏ - Βίντεο


Δ.Καζάκης - Μετά την Κύπρο χάνεται και το ΑΙΓΑΙΟ.‏ - Βίντεο

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο γ.γ. του ΕΠΑΜ Δ. Καζάκης εξηγεί πως δεν πάμε σε συνεκμετάλλευση, αλλά σε ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ του Αιγαίου, μέσα από την επερχόμενη εμπλοκή του Ισραήλ στο Αιγαίο.
Επίσης, η ανακήρυξη όχι ελληνικής, αλλά ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΟΖ σημαίνει παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας στο Αιγαίο, με το γεωστρατηγικό έλεγχο να αλλάζει χέρια, και εκχωρείται στην υπό διαμόρφωση κρατική οντότητα που ονομάζεται ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
Απόσπασμα από την εκπομπή “ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ” του Γ. Σαχίνη στο ΚΡΗΤΗ TV, την 25η Μαρτίου 2013

Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ

Ο ---ΕΟΕ--- ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ.... ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ...


Τέλος η συνέντευξη με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο... Το βίντεο της, φτάνει σύντομα μόνο από το Eoellas web tv . Θέματα: επικαιρότητα, πατρώα θρησκεία και χριστιανισμός, μασονία και κύπρος...

Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Ταϊβάν- Μία γυναίκα νεκρή, 20 τραυματίες


Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Ταϊβάν- Μία γυναίκα νεκρή, 20 τραυματίες

Ισχυρή σεισμική δόνηση, 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε σήμερα στην Ταϊβάν, η οποία έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε όλη την χώρα και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία γυναίκα και να τραυματιστούν περίπου 20 άτομα, ενώ σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 10:03 τοπική ώρα (04:03 ώρα Ελλάδας) και είχε μέγεθος 6,0 βαθμών, όπως ανακοίνωσε το Αμερικανικό Κέντρο Γεωφυσικής. Το επίκεντρό του εντοπίστηκε 48 χιλιόμετρα ανατολικά της περιοχής Νάντου, σε βάθος 20,7 χιλιομέτρων.
Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊβάν ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 6,1 βαθμούς.
Μια 72χρονη σκοτώθηκε όταν ναός κοντά στο επίκεντρο κατέρρευσε και την καταπλάκωσε. Επίσης τουλάχιστον 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην Νάντου και στις γειτονικές περιοχές Τσανγκουα και Ταϊτσούνγκ, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι χειρότερες ζημιές καταγράφηκαν στην κεντρική Ταϊβάν: ρωγμές σε πολλά κτίρια, σπασμένα τζάμια, αλλά και γκρεμισμένες οροφές, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά δίκτυα. Όπως γράφει η εφημερίδα Liberty Times, βράχοι απέκλεισαν δρόμο τραυματίζοντας τρεις οδηγούς.

Από τον σεισμό προκλήθηκε επίσης πυρκαγιά, η κυκλοφορία του μετρό στην Ταϊπέι διακόπηκε και όλα τα τρένα υψηλής ταχύτητας της χώρας ακινητοποιήθηκαν μέχρι να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι του σιδηροδρομικού δικτύου.
Η κομητεία Νάντου ήταν τον Σεπτέμβριο του 1999 το επίκεντρο σεισμού 7,6 βαθμών που κόστισε τη ζωή σε 2.400 ανθρώπους. Πρόκειται για την χειρότερη φυσική καταστροφή στην πρόσφατη ιστορία της νησιωτικής χώρας.
Η Ταϊβάν βρίσκεται στην ένωση δύο τεκτονικών πλακών και συχνά πλήττεται από ισχυρούς σεισμούς. Στις αρχές Μαρτίου σεισμική δόνηση 5,6 βαθμών έγινε αισθητή στην πρωτεύουσα Ταϊβάν χωρίς να προκαλέσει θύματα ή ζημιές.
http://www.ert.gr/
Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Ταϊβάν- Μία γυναίκα νεκρή, 20 τραυματίες ΠΗΓΗ

ΕΟΕ--- Ουδείς Αναμάρτητος


Το πάθος είναι καλός κωπηλάτης, αλλά κακός τιμονιέρης.
Σήμερα στις 22:00!
Καθώς...." Ουδείς Αναμάρτητος " με την Katerina Mpakalidou . Ακούτε από εδώ http://eoellas.org/webradio