Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Δεν θέλεις να μάθεις γι' αυτό - Ντέιβιντ Άικ


Δεν θέλεις να μάθεις γι' αυτό - Ντέιβιντ Άικ
Αξίζει πραγματικά να αφιερώσετε 15 λεπτά και να δείτε αυτό το video.. μόνο 15 λεπτά!!

Γενική επίθεση των δυνάμεων του σατανά κατά των ανθρώπων


Γενική επίθεση των δυνάμεων του σατανά κατά των ανθρώπων


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Τι να το κάνω που εκείνοι που έλεγαν ότι λέω φαντασιώσεις αποδείχτηκαν ανίδεοι, άσχετοι και απλά φθονεροί;

Τι να το κάνω που αποδείχτηκαν δούλοι του σατανά, εκείνοι που έλεγαν ότι αυτά που λέω εδώ και πάνω από δώδεκα χρόνια, επώνυμα και δημόσια και όχι σε συναντήσεις των πέντε ή των πενήντα ατόμων, τα λέω απλά για να ....παραπλανήσω τους ανθρώπους;
Η Ρωσία καλεί σε έκτακτη στράτευση πάνω από 150.000 νέους, το Ισραήλ μοίρασε αντιασφυξιογόνες μάσκες, η Βόρεια Κορέα δήλωσε ότι βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση, ο Πάπας παραιτήθηκε και βγάλανε καινούργιον, οι τράπεζες κατάσχουν, ή καλύτερα καταληστεύουν τις αποτεμιεύσεις των ανθρώπων, τα εγκερκριμένα από την Μονσάντο άλευρα, που δεν ξέρουμε τι περιέχουν μέσα, διαφημίζονται σαν η μόνη λύση για να χορτάσουν οι φτωχοί, το συνθετικό κρέας ήδη πωλείται σε όλο τον κόσμο, στην Αμερική άρχισαν επισήμως να πασάρουν το τσιπάκι, στην Ευρώπη χούντα, ανασφάλεια και τρόμος παντού και κατά τα άλλα, εγώ έλεγα υπερβολές για να τρομάζω τον κόσμο.
Δυστυχώς φίλοι μου, αυτά τα περί υπερβολών και όλα όσα έγραψα στην προηγούμενη παράγραφο, ήταν μόνο τα πρώτα που είχα πει πριν από πολλά χρόνια
Όλα τα παραπάνω και όχι μόνο, αφού έχω πει κι άλλλα που ήδη γίνανε, επιβεβαιώθηκαν.
Και εννοείται δεν επρόκειτο περί προφητειών, αλλά για αυτά που σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχα, έβλεπα να έρχονται.
Ωστόσο, όλες οι πληροφορίες που είχα, συμφωνούσαν με αυτά που οι Άγιοι και οι γεροντάδες της Ορθοδοξίας εδώ και εκατοντάδες, χρόνια είχαν προφητεύσει.
Δυστυχώς όμως έχω πεί και έχω γράψει κι άλλα και θα επιβεβαιωθούν και εκείνα.
Σας λέω λοιπόν ότι από τις 8 Φεβρουαρίου του 2013, αυτό που ονομάζουμε "δυνάμεις του κακού", αποφάσισαν την τελική επίθεση κατά των λαών.
Μία σειρά από γεγονότα που έλαβαν χώρα από τις 8-2-2013 και μετά το επιβεβαίώνουν.
Οι πολιτικοί, όπως είχα γράψει από το 2001 ακόμη, έπεσαν πλέον παντού σε δυσμένεια. Το μόνο εύκολο είναι να πέσουν όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου, για να κυβερνήσει η μία και μοναδική παγκόσμια κυβέρνηση, που θα είναι το διοικητικό συμβούλιο της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ εταιρείας που θα ονομάζεται μητρική εταιρεία (MOTHER COMPANY) και θα παίρνει εντολές από το λεγόμενο "θηρίο της Αποκαλύψεως".
Στρατός και όχι αστυνομία θα επιβλέπει την τάξη, όπως έγραψα από το 2001. Στρατός αλλοεθνής για να μην έχει τύψεις για αυτά που θα κάνει στους ημεδαπούς πολίτες.
Τα κανάλια προωθούν την χαϊβανίτιδα και τις επιλεγμένες ειδήσεις, που σε συνδυασμό με τα γεγονότα, επιβάλουν τρόμο, απελπισία και δυστυχία παντού.
Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν, υπάρχουν ακόμη εκείνοι που καλυμένοι πίσω από το πέπλο του δήθεν καθωσπρεπισμού, πίσω από το πέπλο του δήθεν Ορθόδοξου και πίσω από το σατανικό τους χαμόγελο, καλούν τον κόσμο να μην διαβάζει τις προφητείες και την Αποκάλυψη του Ιωάννου, για να μην "τρομοκρατηθεί" για να συνεχίσει να απολαμβάνει τα αγαθά του κόσμου τούτου.
Θυμίζω όμως ότι ο Χριστός είπε στον Ιωάννη, να μην κρύψει το περιεχόμενο της προφητείας της Αποκαλύψεως, που είναι αποκάλυψη του Χριστού και όχι του Ιωάννη, όπως κακώς συνηθίσαμε όλοι να λέμε.
Μην σφραγίσεις λοιπόν τους λόγους της προφητείας του βιβλίου τούτου, λέει ο Χριστός και όποιος αλλάξει έστω και ένα τόνο, αλοίμονό του. Σκεφθείτε αυτούς που αλλάζουν ή που παροτρύνουν την μη ανάγνωση, ή την εξαφάνιση ολόκληρου του κειμένου.
Ο Χριστός είναι πάντα δίπλα μας και περιμένει να Του εμπιστευτούμε τους φόβους και τις ανησυχίες μας. Μιλείστε Του. Προσευχηθείτε. Προσευχηθείτε καθώς δουλεύετε, καθώς βαδίζετε, καθώς οδηγείτε, συνέχεια. Κάντε τον Χριστό μέρος της καθημερινότητάς σας.
Τον χρειαζόμαστε. Χωρίς Αυτόν, είμαστε ακάλυπτοι.
Οι δυνάμεις του σατανά εργάζονται την ανομία νυχθημερόν.
Το καλύτερο όπλο μας εναντίον τους, είναι η προσευχή, η συμμετοχή στα μυστήρια της Ορθοδοξίας και η γνώση.
Ο πόλεμος μαίνεται γύρω μας και άμαχοι, δεν υπάρχουν.
Ιησούς Χριστός Νικά
Γενική επίθεση των δυνάμεων του σατανά κατά των ανθρώπων ΠΗΓΗ

Ο Kim Jong Un υπέγραψε το σχέδιο επίθεσης - "Φορτώστε με πυρηνικά τους πυραύλους"



Το διάταγμα με το οποίο δίνει την εντολή στους πυρηνικούς βαλλιστικούς πυραύλους  να είναι έτοιμοι για εκτόξευση ανά πάσα στιγμή εναντίον του μητροπολιτικού εδάφους των ΗΠΑ υπέγραψε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un.
Αυτή  ήταν η απάντηση της Βόρειας Κορέας μετά την πτήση των αμερικανικών βομβαρδιστικών B-2 Spirit πάνω από τη Νότια Κορέα εχθές κατά τη διάρκεια ασκήσεων. Το  κρατικό βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA ανακοίνωσε την πραγματοποίηση  έκτακτης σύσκεψης του ανώτατου στρατιωτικού συμβουλίου υπό την προεδρία του Kim Jong Un όπου ο τελευταίος υπέγραψε το σχετικό διάταγμα σύμφωνα με το οποίο δίνεται η εντολή για την προετοιμασία επίθεσης εναντίον των ΗΠΑ!
«Τελικά υπέγραψε την εντολή για τις τεχνικές προετοιμασίες των στρατηγικών πυραύλων διατάσσοντας να είναι έτοιμοι για εκτόξευση ώστε να μπορούν να πλήξουν ανά πάσα στιγμή το έδαφος των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών της βάσεων στον Ειρηνικό, μαζί με την Χαβάη το Γκουάμ αλλά και τη Νότια Κορέα», ανέφερε σε είδησή του το KCNA.
Γνωρίζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού της προπαγάνδας οι Βορειοκορεάτες δημοσίευσαν σειρά φωτογραφιών όπου φαίνεται ο ηγέτης της χώρας να υπογράφει την εντολή για την προετοιμασία των στρατηγικών δυνάμεων της Β. Κορέας για να πλήξουν τις ΗΠΑ!
Μάλιστα για να αποδείξει τον ισχυρισμό του αυτό το KCNA έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ο Kim Jong Un να υπογράφει το σχετικό διάταγμα ενώ στο βάθος φαίνεται χάρτης με τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ και γραμμένο στα κορεατικά «Σχέδιο επίθεσης των ΗΠΑ» επάνω στον χάρτη!
Ο Kim Jong Un ενώ υπογράφει το διάταγμα και στο βάθος... οι ΗΠΑ
Στη συγκεκριμένη φωτογραφία σύμφωνα με ειδικούς φαίνονται αριθμοί σμηνών της βορειορεατικής Αεροπορίας καθώς και τα σχέδια πτήσης τους με κατεύθυνση στις ΗΠΑ!
Ο Kim Jong Un ενώ υπογράφει το διάταγμα μπροστά από την οθόνη ενός iMAC, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που θέλουν παραδοσιακά την οικογένεια του Jong Un να είναι παθιασμένη με τους συγκεκριμένους υπολογιστές.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

EOE Ακούμε τώρα τον Γιάννη και την Ναννά στα Αστικά πεδία;Καλύτερα εξοχή...


Ακούμε τώρα τον Γιάννη και την Ναννά στα Αστικά πεδία;Καλύτερα εξοχή... http://eoellas.org/webradio — στην τοποθεσία Studio Εοε.
Ακούμε τώρα τον Γιάννη και την Ναννά στα Αστικά πεδία;Καλύτερα εξοχή... http://eoellas.org/webradio

Ένα όνειρο των Ναζί εκπληρώνεται..από τις Η.Π.Α.… (Ο μυστικός πόλεμος των άστρων)


Ένα όνειρο των Ναζί εκπληρώνεται..από τις Η.Π.Α.… (Ο μυστικός πόλεμος των άστρων)


Την στρατικοποίηση του διαστήματος επιδιώκουν οι Η.Π.Α. Ένα όνειρο της Ναζιστικής Γερμανίας θα εκπληρωθεί ή (έχει ήδη εκπληρωθεί…).

Οι Η.Π.Α. αναπτύσσουν την διαστημική τεχνολογία με μεγάλα κονδύλια από εταιρίες και οργανισμούς για την κάλυψη αντιπυραυλικής άμυνας από το διάστημα, κτίζοντας τα θεμέλια για τον ¨τρίτο¨ και ¨τέταρτο¨ παγκόσμιο πόλεμο, για την παγκοσμιοποίηση…

Δορυφόροι πλέον μπορούν να παρακολουθούν κάθε κίνηση του ¨εχθρού¨ μέσα και έξω από κάθε κρησφύγετο ακόμα και υπογείως… το διάστημα θα γίνει ένα αμερικανικό έδαφος που θα συγχωνευθεί με την Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση..

Σύμφωνα με δηλώσεις της Διοίκησης Διαστήματος των Η.Π.Α. τις οποίες αναφέρουν δημοσίως στις προθέσεις τους είναι να ελέγξουν το διάστημα με σκοπό την προστασία των Η.Π.Α. και των συμμαχικών κρατών που υπάγονται στον Ο.Η.Ε.

Ο Bruce Gagnon αναφέρει πως πράγματι οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να κατέχουν το διαστημικό χώρο γύρω από την γη.

Στο Colorado Springs στα κεντρικά γραφεία της Διοίκησης Διαστήματος των Η.Π.Α. πάνω στην πόρτα υπάρχει το λογότυπο "Master of Space" …

Είναι προφανές πως ο τίτλος Άρχων του Διαστήματος που υιοθετούν οι Η.Π.Α. είναι για τον πλήρη έλεγχο του διαστήματος.

Οι πόλεμοι σήμερα στην γη συντονίζονται από την διαστημική τεχνολογία και όποιος θα ελέγχει το διάστημα θα ελέγχει και τον πλανήτη «Γη» εκ μέρους της Παγκοσμιοποίησης .


Οι Η.Π.Α. αναπτύσσουν διαστημική τεχνολογία με πολύ γρήγορο ρυθμό ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν τον διαστημικό χώρο ακόμη και με πόλεμο εντός και εκτός γης.

Σκοπός τους είναι να ελέγχουν τον χώρο και τον χρόνο, την πορεία εντός και εκτός του πλανήτη γη, τον δρόμο προς όλα τα πλανητικά σώματα που είναι πλούσια σε πόρους από διάφορα μέταλλα, κοιτάσματα, χρυσό, νερό…κλπ..

Μια μελέτη του Κογκρέσου από την δεκαετία του 1980, ήταν αυτή που έδωσε την εντολή στο πεντάγωνο για την ανάπτυξη τεχνολογίας εντός και εκτός του πλανήτη γη και διοικείτε από την Space Command που έχει ενεργό ρόλο σε ότι μας παρουσιάζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Ο «Bruce Gagnon αναφέρει πως στρατιωτικές δυνάμεις θα πάρουν θέση και στο διάστημα μέσα στα 50 επόμενα χρόνια στήνοντας δυο διαστημικούς σταθμούς στην σελήνη και στην γη. Έχει μεγάλη σημασία η βαρύτητα της γης με την σελήνη για τον έλεγχο».

Το ενδιαφέρον είναι πως γνωρίζουμε όλοι πως οι Ναζί επιστήμονες ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στις Η.Π.Α. μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο σε μια μυστική επιχείρηση με την ονομασία Operation Paper Clip.

Τους δόθηκαν υψηλές θέσεις σε μυστικά προγράμματα.

Οι Ναζί επιστήμονες που δημιούργησαν το πυραυλικό σύστημα V1 και V2 για να καταστρέφει εχθρικά εδάφη μεταφέρθηκαν στις Η.Π.Α. με εντολή από το Κογκρέσο.

Αρχικά το πυραυλικό σύστημα είχε δημιουργηθεί για την εξερεύνηση του διαστήματος και κατόπιν εξελίχθη σε ένα μεταφορικό μέσο προς την σελήνη και αλλού… η ιδέα για το όποιος ελέγχει το διάστημα γύρω από την γη είναι και ο ¨πλανητάρχης¨ προήλθε από τους Ναζί… ¨όποιος κατέχει τα ουράνια θα κατέχει και τα βασίλεια της γης¨.*

Οι ανακαλύψεις έχουν γίνει ήδη αρκετά χρόνια πριν.. οι αποκαλύψεις που θα γίνουν στο ευρύ κοινό θα είναι μεγάλες και συνταρακτικές για τον κόσμο διότι θα βρισκόμαστε στο χείλος μια μεγάλης καταστροφής αλλά και μια Νέας Αρχής…

Σήμερα η τεχνολογία αναπτύσσετε καθημερινά όπως μας την αποκαλύπτουν…

Τα Πεντάγωνα από κάθε χώρα και η Διοίκηση Διαστήματος στις Η.Π.Α. και Ευρώπη όπως και μερικές χώρες της Ασίας επενδύουν μεγάλα κονδύλια για την ανάπτυξη και έρευνα της διαστημικής τεχνολογίας και όχι μόνο…

Τεχνολογίες όπως διαστημικοί σταθμοί σε τροχιά γύρω από την γη με επανδρωμένα ισχυρά λέιζερ μπορούν να αφανίσουν ακόμη και μια ολόκληρη πόλη κάτω στην γη. Το ίδιο ισχύει και για την αεράμυνα από την γη προς τα πάνω…

Κάποιοι το αναφέρουν ακόμη ως ¨δρόμοι από τον θεό¨

Τα νέα στρατιωτικά αεροπλάνα επανδρωμένα με νέα οπλικά συστήματα άγνωστα μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανακοινωθεί ποιος είναι ο ακριβής οπλισμός που μεταφέρουν, τα drones, τα οποία μπορούν να βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη για ένα χρόνο συνεχόμενα… οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έχουν δημιουργήσει ένα δίκτυο γύρω από τον πλανήτη με στρατιωτικούς σταθμούς εναέριους και επίγειους, δημιουργώντας έτσι ένα κυρίαρχο πρόγραμμα έλεγχου παντού σε όλα τα μήκη και πλάτη ώστε να είναι έτοιμοι για τον απόλυτο έλεγχο και την κυριαρχία στο διάστημα και στην γη με την Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση…


Υ.Γ. Τα προαναφερθέντα έχουν συμβεί ήδη.. θα το μάθεις και στον κόσμο σου όταν σε σκουντήξουν και ξυπνήσεις….

*Σημείωση: κάποτε θα αναφερθούν και θα αποκαλύψουν την επίσκεψη των Ναζί στην Σελήνη αλλά και στον πλανήτη Άρη όπου εκεί χάθηκαν και τα τελευταία ίχνη…

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ


ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.
(ΤΕΥΧΟΣ Α, ΦΥΛΛΟ 3)...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.
ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.
ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ.

(στο  σύνδεσμο το ΦΕΚ www.et.gr)



katohika.gr