Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

RFD CHIP και το τελευταίο μήνυμα του Ααρών Ρουσσό


RFD CHIP και το τελευταίο μήνυμα του Ααρών Ρουσσό


Η αποκάλυψη του Ρουσό για τον σκοπό των Παγκοσμιοποιητών να σφραγίσουν με το τσιπάκι την ανθρωπότητα για να την ελέγξουν. Και η τελευταία του δήλωση πριν το θάνατό του.


Δείτε το βίντεο ...


ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TRIKLOPODIA.COM

ΠΗΓΗ

Μόρα .. Εφιάλτης Της «Σκιάς» Ή Ένα Πραγματικό Φαινόμενο ;;



Μόρα .. Εφιάλτης Της «Σκιάς» Ή Ένα Πραγματικό Φαινόμενο ;;



moraΈχετε νιώσει ποτέ στον ύπνο σας πως μια σκιά σας πλησιάζει από άγνωστη προέλευση, σας ακινητοποιεί και σας παίρνει την ψυχή; Νιώσατε τον τρόμο, σαν να βρίσκεστε σε πλήρη παράλυση - αβοήθητος - χωρίς καμία ελπίδα για άμυνα; Τι συμβαίνει όταν κοιμόμαστε και ποια άγνωστα πλάσματα-οντότητες μας περιβάλλουν, χορεύοντας τριγύρω μας ενώ εμείς αγνοούμε παντελώς την μορφή και τις προθέσεις τους;
Πρόκειται για τον κόσμο των σκιών. Έναν κόσμο άυλο και παράλληλο, όπου κατοικεί η γριά μόρα και ο βραχνάς. Για το μυστήριο αυτό έχουν ερευνήσει πολλοί μελετητές του μεταφυσικού.
Μεταξύ αυτών ήταν ο Γιώργος Μπαλάνος ο οποίος μάλιστα το αναφέρει σαν «έρπουσα σκιά». Υπάρχει ωστόσο μια επιστημονική εξήγηση του φαινομένου ή πρόκειται για ένα μεταφυσικό (μετά-την φύση) γεγονός; Τι λένε στις προσωπικές τους μαρτυρίες άτομα που έζησαν τον εφιάλτη της «σκιάς» / της «μόρας» και πως το αντιμετώπισαν;
Ο Τζόναθαν Μπράιτ, έχει ερευνήσει διεξοδικά το θέμα της Μόρας. Μιλώντας,αποκαλύπτει τα στοιχεία των ερευνών του και τα συμπεράσματα στα οποία έχει καταλήξει.
nightmare_mora"Ποια είναι η γριά Μόρα;"
"Το φαινόμενο της Μόρας είναι γνωστό από την παράδοση περισσότερο. Είναι κάτι συνηθισμένο και παρατηρείται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η Μόρα είναι το φαινόμενο κατά το οποίο κυρίως όταν ήμαστε ξαπλωμένοι και σε χαλάρωση την ώρα του ύπνου ή σε υπναγωγικά στάδια, νοιώθουμε μια επίθεση από κάτι ξένο να μας πλακώνει, να μην μας επιτρέπει να αναπνεύσουμε και συχνά αυτό συνοδεύεται από οπτασίες από μορφές σκοτεινές, σκιώδεις. Αυτό είναι που έχει μείνει και στην παράδοση να λέμε σαν Μόρα ή Βραχνά. Είναι το αντίστοιχο του σαξονικού nightmare ενώ η μόρα η βαλκανική είναι το nightmare των άγγλων".
"Ένα πραγματικό φαινόμενο"
"Πραγματικό είναι με την έννοια του οτιδήποτε αντιλαμβανόμαστε εμείς σαν αληθινό, εγώ θα το ονόμαζα πραγματικό. Η διάκριση του πραγματικού με το αληθινό για μένα είναι λεπτή και δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος αντιλαμβάνεται κάτι με τον Α ή με τον Β τρόπο, όσο με τα αν υπάρχει κάτι πραγματικά που να προκαλεί ένα ερέθισμα ώστε ο άλλος να το αντιληφθεί με κάποιο τρόπο. Η επιστήμη το εξετάζει και το διερευνά σαν φαινόμενο το οποίο μπορεί να προκαλείται από τον οργανισμό. Η παράδοση πάλι έχει τις δικές τις ερμηνείες -ότι πρόκειται για ένα πλάσμα το οποίο έρχεται και επιτίθεται. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Υπάρχουν διάφορες μορφές που παραδοσιακά μπορεί να παίρνει αυτό το φαινόμενο, όπως, η γριά ή ένα μικρό πλάσμα με ένα σκουφί. Τέτοιες καταγραφές έχουνε γίνει από τον Νικόλαο Πολίτη από τις αρχές του 20ου αιώνα, τέλη 19ου αιώνα. Υπάρχουν παραδόσεις και παραδοσιακές ρύσεις που αφορούν αυτό το πράγμα: λένε ότι «με πλάκωσε η Μόρα» ή «έβγαλα το Βραχνά» ".
mora ghost-in-bed"Μόρα - μια συμφωνία σιωπής;"
"Εκείνο που περιγράφει ένας άνθρωπος που έχει έρθει σε επαφή με την Μόρα είναι ένα βίωμα του. Συνήθως όμως αποφεύγει να το περιγράψει γιατί φοβάται. Είναι συνήθως κάτι που το καταπνίγει. Δεν είναι πολλές φορές που αυτός που βιώνει κάτι τέτοιο -χωρίς κάποιο έναυσμα- θα βγει να μιλήσει αριστερά και δεξιά. Παρόλα αυτά είναι πάρα πολύς ο κόσμος που το βιώνει. Σε μια στατιστική έρευνα που είχε κάνει ο Χάφορντ πριν από 20 χρόνια, έδειξε ότι τουλάχιστον ένα 15% έχει αντίστοιχα βιώματα έστω και μία φορά στη ζωή του και αυτό είναι το βίωμα που μένει στον άνθρωπο και το οποίο θα περιέγραφε. Το βίωμα είναι αναμφισβήτητο. Δεν είναι ένα παραμυθάκι. Είναι βίωμα".
         
nightmare"Το βίωμα της Μόρας"
"Αυτό που βιώνει κανείς το αντιλαμβάνεται περισσότερο σαν αίσθηση ότι κάτι του επιτίθεται, κάτι τον πλακώνει, κάτι τον δυσκολεύει να αναπνεύσει. Και συχνά αυτό το κάτι το βλέπει κιόλας με πολύ συγκεκριμένες μορφές. Μορφές σκιώδεις που συνήθως θυμίζουν κάποιον σκοτεινό κουκουλοφόρο ή -ανάλογα πως την ερμηνεύει κανείς- σαν γυναικεία μορφή με κουκούλα, μαντίλα ή κάποιος τύπος με καπέλο άλλοτε ημίψηλο άλλοτε σε στυλ καουμπόικο.
Ουσιαστικά τη σιλουέτα βλέπουνε ή και κάποιο πλάσμα που είναι καθισμένο πάνω τους ή τους πιέζει. Είναι μεγάλη συζήτηση το αν αυτό είναι γέννημα του εγκεφάλου τους ή είναι κάτι το οποίο έρχεται πραγματικά πάνω τους εκείνη τη στιγμή. Πιστεύω ότι η αλήθεια είναι κάπου ενδιάμεσα. Η εναλλακτική άποψη των ερευνητών είναι ότι πραγματικά αφορά κάποια άλλα πλάσματα τα οποία μπορεί να είναι οντότητες από κάποιες άλλες διαστάσεις, μπορεί να είναι κάποια δαιμονικά πλάσματα.
Από την άλλη πλευρά η άποψη της ψυχιατρικής, ψυχολογίας κάνει λόγο για παραίσθηση ουσιαστικά που προκαλείται για τον Α ή Β λόγο από κάποιον μηχανισμό στον άνθρωπο. Ωστόσο η δική μου έρευνα έχει δείξει ότι υπάρχει ένα ερέθισμα εξωτερικό το οποίο επικοινωνεί και εσωτερικά με τον άνθρωπο και η μορφή που βλέπουμε δεν έχει τόση μεγάλη σημασία. Είναι απλά ένα μέσο που επικοινωνούμε με το περιβάλλον, και έτσι το αντιλαμβανόμαστε¨".
"Οι άνθρωποι δεν κοιμούνται όταν βλέπουν την Μόρα"
"Οι περισσότερες μαρτυρίες λένε ότι η Μόρα εμφανίζεται όταν οι άνθρωποι είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους σε απόλυτο σκοτάδι. Υπάρχουν και μαρτυρίες για ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα στάδια. Βλέπουν αντίστοιχες μορφές σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες.
Κατά κανόνα, σύμφωνα με τις περισσότερες μαρτυρίες συμβαίνει την ώρα που είναι προς τα στάδια πριν και μετά από τον βαθύτερο ύπνο δηλαδή σε υπναγωγικό στάδιο το οποίο είναι ένα λεπτό χρονικό σημείο γιατί την ίδια στιγμή υπάρχει και η ζυγαριά μεταξύ συνειδητού και ασυνειδήτου που αρχίζει και μετακινείται από τη μία και την άλλη μεριά. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια στιγμή που μπορεί να ανοίξει μία πύλη μέσα από την οποία μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιον άλλο χωροχρόνο, ή μια άλλη διάσταση".

----ΕΟΕ---- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΡΕΛΑ... ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΤΩΡΑ!!

Κίνα - Βαθιά μέσα στην έρημο ΓΚΟΜΠΙ βρίσκονται 23 μυστηριώδεις κύκλοι


Κίνα - Βαθιά μέσα στην έρημο ΓΚΟΜΠΙ βρίσκονται 23 μυστηριώδεις κύκλοι

Βρίσκονται στην επαρχία Xinjiang Jingxian της Κίνας και θυμίζουν περισσότερο τα σχήματα στην Νάζκα στο Περού παρά κάτι άλλο... Αναρωτιόμαστε τι μπορεί να είναι αυτοί οι 23 μυστηριώδεις κύκλοι;

Χημικοί αεροψεκασμοί και σκόνη από την Αφρική


Χημικοί αεροψεκασμοί και σκόνη από την Αφρική

Η σκόνη από την Αφρική ήρθε για να μείνει;
Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού... Από τις τυχαίες και αραιές επισκέψεις που είχαμε πριν από μερικά χρόνια, βρήκαν τώρα το κόλπο να την φέρνουν όλο και πιο συχνά. Συνήθως το καλοκαίρι... μετά φθινόπωρο-καλοκαίρι... τώρα βάλαμε και την άνοιξη στο πακέτο. Τι έμεινε; Ένας χειμώνας...
Είναι στα πλαίσια της χειραγώγησης καιρού αλλά και ανθρώπων για πολλούς και διάφορους σκοπούς. Μετά από πολλή μελέτη και παρατήρηση έχουμε καταλήξει ότι όχι μόνο για καλό δεν γίνεται, τη Γεωμηχανική όπως σκόπιμα έχουν αφήσει να να διαρρεύσει, αλλά τα όποια σκοτεινά σχέδια έχουν κατά νου, τελευταία ολοένα και επιταχύνονται. Εμείς καταλήγουμε σε αυτά:
Αν κάποιοι από σας βρείτε πιο ευχάριστες απαντήσεις να μας τις πείτε. Η δική μας η έρυενα εκεί καταλήγει... στη μείωση κι έλεγχο του πληθυσμού...
Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε μια εξαιρετικά ένδιαφέρουσα φωτογραφία στο διαδύκτιο που φανερώνει ξεκάθαρα τη χρήση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από διάφορους σταθμούς και πως δημιουργούνται αυτά τα και στα σύννεφα.
Λίγο αργότερα ανέβηκε κι ένα σχετικό με τη φωτογραφία βίντεο.
Στα δυο ακόλουθα βίντεο μπορείτε να δείτε από ερασιτεχνικά πειράματα τη δημιουργία μικροκυμάτων σε υγρή ύλη. Φανταστείτε, λοιπόν, τα επαγγελματικά τι μπορούν να κάνουν!
Και όλο αυτά φανταστείτε το στο ανθρώπινο νευρικό σύστημα που από αποτελείται κατά 70% από νερό.Αναρωτιέστε ακόμα γιατί ο κόσμος είναι μονίμα κουρασμένος και σε κατάθλιψη; Μακάρι να έφταιγαν μόνο τα οικονομικά μέτρα!
Επίσης σήμερα κυκλοφόρησε ένα σύντομο βίντεο με μαρτυρία αξιωματικού της αεροπορίας για τη διεξαγωγή χημικών αεροψεκασμών στη χώρα μας.
Ακόμα αναρωτιέστε αν όλα αυτά είναι αληθινά; Σας ζηλεύουμε... Ζείτε σ' έναν άλλο κόσμο ονειρικά πλασμένο...

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΘΙΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΘΙΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Τα μυαλά και τα μολυβία έπιασαν δουλειά, μετά από την θετική απάντηση που λάβαμε από την Μητρόπολη Θεσσαλονικής. Η συνέντευξη με τον Μητροπολίτη Άνθιμο είχε προγραμματιστεί. Μέσα στο δέος αλλά και την κατάνοιξη που νιώσαμε, με την είσοδό μας στην Μητρόπολη, ήρθε να προστεθεί και ο εντυπωσιασμός από την ρητορική ικανότητα του Μητροπολίτη Άνθιμου. Ήταν από τις λίγες φορές που ένα γνωστό όνομα μίλησε για την μασονία, αναφέροντας μάλιστα ρητά ότι μασονία και Ορθόδοξη πίστη είναι έννοιες ασύμβατες και δεν μπορεί κάποιος να ανήκει και στις δύο αυτές πλευρές, για την πατρώα θρησκεία αλλά και για όλα αυτά που ταλανίζουν τον νέο Έλληνα, με τέτοιο θάρρος και αμεσότητα. Η σύνεχεια επί της οθόνης σας.http://www.youtube.com/watch?v=G_4CjWGqXjg

Ντοκουμέντο από το 1945: Το ηλιακό όπλο των Ναζί, που θα έκαιγε πόλεις και θα έβραζε ωκεανούς


Ντοκουμέντο από το 1945: Το ηλιακό όπλο των Ναζί, που θα έκαιγε πόλεις και θα έβραζε ωκεανούς

 
Σχόλιο attikanea: Ένας λαός που στα γονίδιά του έχει το κακό και την καταστροφή, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει. Γι αυτό, μαζί με τους Εβραίους, πρέπει να εξαληφθούν από προσώπου γης. 

Δημοσίευμα του περιοδικού Life από το 1945 αποκαλύπτει το παρανοϊκό σχέδιο των Ναζί. Πώς οραματίστηκε το Τρίτο Ράιχ την εξαφάνιση των εχθρικών πόλεων και την εξάτμιση θαλάσσιων περιοχών ...

Ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή έστω ταινίας με πρωταγωνιστή τον James Bond. Κι όμως, δημοσίευμα του περιοδικού Life από το 1945 αποκαλύπτει το σχέδιο των Γερμανών, να εξολοθρεύσουν.... μία ολόκληρη πόλη ή να βράσουν μέρος ωκεανών, μέσω δορυφόρου, που θα αντλούσε ενέργεια από τον Ήλιο.

Δημοσίευμα της Daily Mail φέρνει στο "φως" τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν το σχέδιο των Ναζί, που περιελάμβανε την κατασκευή "ηλιακού όπλου", με διάμετρο μεγαλύτερη του 1,5 χιλιομέτρου.

Ο τεράστιος καθρέφτης, θα έκανε την ίδια δουλειά με τον μεγενθυντικό φακό, που χρησιμοποιούν τα παιδιά, για να βάλουν φωτιά σε εστιασμένο σημείο.

Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν στους αναγνώστες του περιοδικού, το πώς "τεχνικοί του αμερικανικού στρατού ανακάλυψαν το εξωπραγματικό σχέδιο των Γερμανών επιστημόνων, να κατασκευάσουν ένα ηλιακό όπλο".

"Ο τεραστίων διαστάσεων κατευθυντικός φακός θα συγκέντρωνε τις ηλιακές ακτίνες σε ένα σημείο του πλανήτη, το οποίο θα καιγόταν ολοσχερώς. Ο γερμανικός στρατός θα χρησιμοποιούσε το όπλο για να κάψει ολόκληρες πόλεις ή να εξατμίσει ωκεανούς", αναφέρει το δημοσίευμα του 1945.


Στην πραγματικότητα, η ιδέα ανήκει στον επιστήμονα Herman Oberth, από το 1923.

Το κόστος κατασκευής του γιγαντιαίου καθρέφτη εκτιμάται πως θα έφτανε τα 3 εκατομμύρια γερμανικά μάρκα, ενώ για την ολοκλήρωσή του θα απαιτούνταν 15 χρόνια.

Βέβαια, το αρχικό σχέδιο προέβλεπε, ο διαστημικός αυτός καθρέφτης να χρησίμευε για να παράσχει "κατά παραγγελία" ηλιακή ακτινοβολία, σε οποιοδήποτε σημείο της Γης.


Έως και το 1957, ο ίδιος ο Oberth πίστευε, ότι η ιδέα του θα αποκτούσε σάρκα και οστά, προειδοποιώντας ωστόσο, πως θα ήταν το "απόλυτο όπλο".


Το 1945 όμως, αποκαλύφθηκε από τις συμμαχικές δυνάμεις, ότι οι Ναζί είχαν "εξελίξει" την πρωταρχική ιδέα του Oberth, οραματιζόμενοι τη δημιουργία του "απόλυτου ηλιακού όπλου".

Μετά την κατασκευή του, το σχέδιο προέβλεπε την θέση του σε τροχιά 35.000 χιλιομέτρων γύρω από τη Γη,

"Ο διαστημικός καθρέφτης μου είναι σαν τους φακούς, με τους οποίους παίζουν τα παιδιά. Μία απότομη αντανάκλαση στο πρόσωπο της δασκάλας, θα είναι τρομακτικές συνέπειες. Μπορώ με βεβαιότητα να πω, από την εμπειρία μου ως μαθητή, ότι έτσι ακριβώς γίνεται", είχε γράψει ο Oberth.