Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ((ΑΣΤΡΑΠΗ)) ΑΠΟ ΤΟΝ --ΕΟΕ-- ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΖΗΣΗ...

Πιο κοντά από ποτέ η ώρα που θα πληρώνουμε με το δάκτυλο


Πιο κοντά από ποτέ η ώρα που θα πληρώνουμε με το δάκτυλο


Αν θέλατε ποτέ να πληρώσετε τα ψώνια σας με το άγγιγμα ενός δακτύλου, ρίχτε μια ματιά στη Σχολή Ορυχείων και Τεχνολογίας της Rapid City στη Νότια Ντακότα.

Ήδη ένα καφενείο και ένα παντοπωλείο στην πανεπιστημιούπολη της Σχολής πρόσφατα άρχισαν να δοκιμάζουν την τεχνολογία αγορών μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων που επιτρέπει στους φοιτητές να αγοράζουν προϊόντα με το δακτυλικό τους αποτύπωμα. Η τεχνολογία ονομάζεται Biocryptology, και όχι μόνο εντοπίζει το μοναδικό αποτύπωμα ενός ατόμου, αλλά ανιχνεύει τα επίπεδα της αιμοσφαιρίνης, ή το οξυγόνο στα ερυθρά αιμοσφαίρια, για να βεβαιωθεί ότι το άτομο έχει παλμό. Έτσι, οι εγκληματίες που ψάχνουν να ξεγελάσουν το σύστημα με κομμένα δάχτυλα δεν θα τα καταφέρουν (ναι, οι προγραμματιστές το σκέφτηκαν και αυτό).

Πενήντα φοιτητές και τέσσερα μέλη της Σχολής έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα παρέχοντας τα τραπεζικά τους δεδομένα, όνομα, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση, φοιτητική ταυτότητα, και φυσικά, σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων.


Αν και η τεχνολογία δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν είναι νέα, αυτό είναι ένα από τα πρώτα πειράματα στο κόσμο που χρησιμοποιεί το επιπλέον μέτρο ασφάλειας της ανίχνευσης της αιμοσφαιρίνης. Μια πιο βασική έκδοση της τεχνολογίας δακτυλικών αποτυπωμάτων εισήχθη το 2005 από μια εταιρία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο που ονομάζεται Pay By Touch. Με επικεφαλής τον John P. Rogers, η εταιρία σήκωσε ένα επιβλητικό ποσό 340 εκατομμυρίων δολαρίων σε κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου, υπέγραψε συμφωνίες με τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ Piggly Wiggly, προσέλαβε περισσότερους από 750 εργαζόμενους, και υποσχέθηκε να "αλλάξει τον τρόπο που ο κόσμος πληρώνει."

Αλλά το 2007, η εταιρεία πτώχευσε ξαφνικά. Ο Rogers, αποδείχθηκε ότι είχε ένα σκοτεινό παρελθόν – συλλήψεις, χρήση ναρκωτικών, προηγούμενες επιχειρηματικές αποτυχίες, και ισχυρισμοί από επενδυτές για κακοδιαχείριση των οικονομικών της εταιρείας, και έπεσε κάτω. Μόνο το 2007, η εταιρεία έχασε 137 εκατομμύρια δολάρια.

Αν και η εταιρεία φαλίρισε, οι υποστηρικτές επιμένουν ότι δεν ήταν η ιδέα που απέτυχε. "Αν η εν λόγω εταιρεία είχε σωστή διαχείριση, θα μπορούσε να αντικαταστήσει τις μεγάλες εταιρείες πιστωτικών καρτών," είπε ο Dodd Hyer, ένας από τους επενδυτές του Pay by Touch, στο Start Tribune. "Κάποιος, κάπου θα κάνει ακριβώς αυτό."


Σήμερα, το πρόσωπο αυτό μπορεί να είναι ο Klaas Zwart, ο ιδιοκτήτης της ισπανικής εταιρείας Hanscan Identity Management που ανέπτυξε την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στη Νότια Ντακότα. Ο συνάδελφός του Al Maas κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την τεχνολογία στις ΗΠΑ και ξεκίνησε το Nexus USA, θυγατρική της Hanscan.

Μετά από δοκιμαστική περίοδο 60 ημερών, ο Maas σχεδιάζει να επεκτείνει το πρόγραμμα στην πανεπιστημιούπολη, και στη συνέχεια, σε όλη τη Rapid City, ελπίζοντας η πόλη να γίνει η πρώτη πλήρως βιομετρική πόλη στον κόσμο όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες δεν θα χρειάζεται να κουβαλούν μαζί τους πιστωτικές κάρτες ή μετρητά. Ο Maas ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία είναι εξαιρετικά ασφαλής και προστατεύεται από χάκερς, καθώς κάθε σάρωση του δαχτύλου παράγει μια μοναδική σειρά από αριθμούς που δεν μπορεί να επαναληφθεί, και θα προφυλαχθεί από κλέφτες ταυτοτήτων στο μέλλον. "Αυτό θα μπορούσε να προφυλάξει από οποιαδήποτε απάτη και κανείς να μην χρειάζεται να χάσει την ταυτότητά του… ή το δάχτυλό του", δήλωσε ο Maas σε ένα διαφημιστικό βίντεο.

Μόλις οι άνθρωποι δουν ότι λειτουργεί, λέει ο Maas, θα έρθουν μεγάλες εταιρείες πιστωτικών καρτών για να υπογράψουν και αναμένει η χρήση του προγράμματος να προχωρήσει πέρα ​​από την πληρωμή για αγαθά και υπηρεσίες και να επεκταθεί στην πρόσβαση σε κτίρια και αυτοκίνητα (σαν κλειδί). «Θα μπορούσαμε να έχουμε μια κοινωνία “άδειας τσέπης”, όπου δεν θα χρειάζεται να κουβαλάτε τα κλειδιά σας, μετρητά, πιστωτικές κάρτες, τίποτα απολύτως. Απλά να χρησιμοποιείτε το δάχτυλό σας». 

Δείτε το βίντεο:



Πηγή: redskywarning
7/4/2013 9:21:31 μ.μ. ΠΗΓΗ

Ο Ήχος της Επανάστασης ΒΙΝΤΕΟ


Ο Ήχος της Επανάστασης ΒΙΝΤΕΟ

Εκατομμύρια άνθρωποι είναι εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων και παλεύουν εναντίον της σε πνευματικό επίπεδο. Εκεί παίζεται άλλωστε και ο πόλεμος
Δείτε το βίντεο και ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝElli Lazaridou, ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ''.


 ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝElli Lazaridou, ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ''. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΛΛΑ ΚΑΙ TA MAIL ΣΑΣ ΣΤΟ YAHOO.
ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ http://www.eoellas.org/webradio/

ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ

Εκεί που μας χρωστούν, θα μας πάρουν και το... βόδι! Προκλητική δήλωση: "H Αγία Σοφία είναι Τούρκικο κτίσμα"



Φαίνεται πως η νεοοθωμανική μανία που έχει ενσκήψει τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία θα μας επιφυλάσσει συνεχώς και νέες εκπλήξεις. Έτσι, ...αφού βαπτίσαν τουρκικό τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και έκαναν ...Τούρκους τους αρχαίους φιλοσόφους, τώρα προχώρησαν και στο Βυζάντιο και σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις τους, η αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης είναι... τουρκικό κτίσμα.
Όπως αποκαλύπτει στην μηνιαία τουρκική επιθεώρηση Ιστορίας και Πολιτισμού, «Yedikta Dergisi», τεύχος Απριλίου 2013, ο καθηγητής του Πανεπιστήμιου Καλών Τεχνών της Κωνσταντινούπολης, Suphi Saatçi, το σημερινό κτίσμα της αγίας Σοφίας δεν είναι βυζαντινό αλλά… δημιούργημα του γνωστού Οθωμανού αρχιτέκτονα, Mimar Sinan, στον οποίο οφείλονται πολλά μουσουλμανικά κτίσματα σε όλη την Βαλκανική χερσόνησο. Μάλιστα, όπως τόνισε ο Τούρκος καθηγητής, αν δεν υπήρχε ο φημισμένος Mimar Sinan σήμερα δεν θα υπήρχε η αγία Σοφία που δεσπόζει σε όλη την παλιά Κωνσταντινούπολη. Οι πρωτοφανείς αυτοί ισχυρισμοί του Τούρκου καθηγητή, έχουν προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στην Τουρκία και πολλές εφημερίδες όπως η μεγάλης κυκλοφορίας, Sabah, αναδημοσίευσε την είδηση με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «Ayasofya hakkında şok iddia», δηλαδή, «Ισχυρισμός σοκ σχετικά με την αγία Σοφία».
 
Ο Suphi Saatçi στηρίζει τις παραλογές απόψεις του στην υπόθεση ότι κατά την διάρκεια της οθωμανικής περιόδου ο τρούλος της αγίας Σοφίας είχε πάθει σοβαρές ζημίες και είχε καταρρεύσει από κάποιο σεισμό. Μετά την κατάρρευση, σύμφωνα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς. ο Mimar Sinan με ένα μεγάλο γκρουπ από βοηθούς αρχιτέκτονες ξανάκτισε τον ναό και από τότε η αγία Σοφία έχει την οθωμανική σφραγίδα του μεγάλου αυτού αρχιτέκτονα. Μονό που ακόμα και σε αυτούς τους παραλόγους ισχυρισμούς που παρουσιάζουν την αγία Σοφία σαν οθωμανικό κτίσμα, ξεχνούν να μας αναφέρουν ότι ο περίφημος Mimar Sinan είχε χριστιανική καταγωγή, κατά άλλους από ελληνορθόδοξη οικογένεια της Καππαδοκίας και κατά άλλους από Αρμένιους .
 
Οι τούρκικοι αυτοί ισχυρισμοί προσχωρούν και σε σύγκριση της αγίας Σοφίας με το περίφημο τζαμί Σουλειμανιέ, που κτίστηκε απ τον Mimar Sinan την περίοδο του περίφημου Σουλειμαν του Μεγαλοπρεπή για να βγάλουν το συμπέρασμα ότι η ομοιότητα των τρούλων… αποδεικνύει την ορθότητα των απόψεων τους. Έτσι, σύμφωνα με την τουρκική επιθεώρηση, η αγία Σοφία δεν είναι ένα αθάνατο ελληνορθόδοξο βυζαντινό αρχιτεκτονικό κληροδότημα, αλλά καθαρά ένα οθωμανικό αρχιτεκτονικό αριστούργημα
 
Να προσθέσουμε σε όλη αυτή την νεοοθωμανική «λαίλαπα» και ένα άλλο χαρακτηριστικό επεισόδιο. Στις 14 Μαρτίου του 2012, δηλαδή πριν από ένα χρόνο περίπου, στην πόλη της Μούγλας, που βρίσκετε απέναντι από την Ρόδο, στην νοτιοδυτική Τουρκία, έγιναν παρουσία όλων των τοπικών αρχών με μια μεγαλύτερη τελετή τα αποκαλυπτήρια του … «Τούρκου» φιλοσόφου και επιστήμονα, Ιπποκράτη, ο οποίος, σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, ήταν «άνθρωπος του Αιγαίου», τουρκικής καταγωγής. 
 
Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος έγιναν στα πλαίσια των « έργων των θεματικών πάρκων» του δήμου Μούγλας. Μιλώντας κατά την τελετή των αποκαλυπτηρίων ο δήμαρχος της Μούγλας, Osman Gürün, τόνισε ότι ο Ιπποκράτης ως γιατρός, από το 460 π. Χ. έθεσε τα θεμέλια των ιατρικών κανόνων και επεσήμανε τη σημασία του επαγγέλματος της ιατρικής επιστήμης που εμπνέεται από την ευθύνη και την ηθική. Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι μετά το άγαλμα του Ηροδότου, (και αυτός… Τούρκος), που αναγέρθηκε σε άλλο πάρκο, σήμερα, αποκαλύπτεται το άγαλμα του Ιπποκράτη, για να αναδειχθούν οι τουρκικής καταγωγής άνθρωποι του Αιγαίου που από την αρχαιότητα έδειξαν στον κόσμο τις οικουμενικές αξίες.
 
Έχετε να πείτε τίποτα ;;

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BLUE BEAM ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BLUE BEAM ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ: http://anti-neotaxites.blogspot.com/2013/04/blue-beam.html#ixzz2PlpPwqQ0

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ TRAILER ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΕΟΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΥΑΛΟΥ.


ΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ TRAILER ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΕΟΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΥΑΛΟΥ. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται... Ο ΕΟΕ παρουσιάζει την νέα του τηλεοπτική εκπομπή του στο eoellas web tv με τίτλο ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΥΑΛΟΥ. Φτάνει σύντομα στο νέο πρόγραμμα του Eoellas web tv. Credits ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ - ΜΟΝΤΑΖ : ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟ : ΕΛΛΗ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΙΚΟΝΟΛΗΨΙΑ - ΗΧΟΣ : ΛΕΦΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ MAKE UP ARTIST ΠΟΠΗ ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΥ HAIR STYLING : ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ : ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ : HISTORY MOMENTS BY EOELLAS ΚΑΙ ΕΟΕ http://www.youtube.com/watch?v=h547gjiMEcg