Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΝΟΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ notissfakianakis eu 19_04_2013


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Eoellas web radio http://www.youtube.com/watch?v=8D2mtGaVtUE

Γιγάντια πλατφόρμα HAARP στη Νότια Κορέα - Βίντεο


Γιγάντια πλατφόρμα HAARP στη Νότια Κορέα - Βίντεο

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ αναπτύσσει στη Νότια Κορέα μια γιγάντια πλατφόρμα HAARP. Πριν από λίγες ώρες αυτή η είδηση ​​απελευθερώνονται από τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, το οποίο μας λέει ότι κάθε βλήμα που θα εκτοξευτεί αμέσως θα καταρρίπτεται.
Οι κινητές συσκευές HAARP χρησιμοποιούνται από το Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η Θαλάσσα βάση ραντάρ X-band HAARP(SBX)", είναι μία από αυτές τις πλατφόρμες που ταξιδεύουν και χρησιμοποιούνται για να συμπληρώσουν τις διάφορες εγκαταστάσεις HAARP που βρίσκονται σε διάφορες χώρες της Γης (ΗΠΑ, Νορβηγία, Ρωσία, Γαλλία).
Το SBX είναι εγκατεστημένο στο κατάστρωμα μίας συγκεκριμένης δομής, και είναι ένα βασικό συστατικό του «Οργανισμού Άμυνας Πυραύλων» (MDA).
Το στρατιωτικό σκάφος περιλαμβάνει ένα εργοστάσιο για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, μια γέφυρα, αίθουσες ελέγχου, προσωπικό, αποθηκευτικούς χώρους και την απαραίτητη υποδομή για να υποστηρίξει το X-band ραντάρ. Το σύστημα ραντάρ SBX είναι πολύ εξελιγμένο.
Ο δέκτης του αποτελείται από χιλιάδες κεραίες που οδηγούνται από διάφορες ενότητες για τη λήψη και τη διαβίβαση. Το ραντάρ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την Raytheon Systems Integrated Defense για λογαριασμό της Boeing, και ο κύριος ανάδοχος για το έργο στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ειδικά στην εφαρμογή από τον Οργανισμό Άμυνας Πυραύλων.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ TRAILER ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΕΟΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΥΑΛΟΥ.


ΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ TRAILER ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΕΟΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΥΑΛΟΥ. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται... Ο ΕΟΕ παρουσιάζει την νέα του τηλεοπτική εκπομπή του στο eoellas web tv με τίτλο ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΥΑΛΟΥ. Φτάνει σύντομα στο νέο πρόγραμμα του Eoellas web tv. Credits ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ - ΜΟΝΤΑΖ : ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟ : ΕΛΛΗ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΙΚΟΝΟΛΗΨΙΑ - ΗΧΟΣ : ΛΕΦΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ MAKE UP ARTIST ΠΟΠΗ ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΥ HAIR STYLING : ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ : ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ : HISTORY MOMENTS BY EOELLAS ΚΑΙ ΕΟΕ http://www.youtube.com/watch?v=h547gjiMEcg

ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ trailer Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Ιωάννης Παπαζήσης μαζί με την συγγραφέα Αναστασία Χατζηγεωργίου παρουσιάζουν την εκπομπή του ΕΟΕ Άκρως Απόρρητον.


ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ trailer Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Ιωάννης Παπαζήσης μαζί με την συγγραφέα Αναστασία Χατζηγεωργίου παρουσιάζουν την εκπομπή του ΕΟΕ Άκρως Απόρρητον. Εάν δεν το δεις εδώ δεν είναι ανεξήγητο και είδηση... Φτάνει σύντομα στο νέο πρόγραμμα του Eoellas web tv . Credits Credits ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – ΜΟΝΤΑΖ : ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΕΡΕΥΝΑ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΚΟΝΟΛΗΨΙΑ – ΗΧΟΣ : ΛΕΦΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ MAKE UP ARTIST:ΖΩΗ ΦΟΥΡΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΟΠΗ ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΥ HAIR STYLING : ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ : ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ : HISTORY MOMENTS BY EOELLAS ΚΑΙ ΕΟΕhttp://www.youtube.com/watch?v=t2RoxQKk8RM

ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΟΝΤΑ

Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ NIBIRU....


Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ NIBIRU....




Η συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε ο Bob Dean, τον Σεπτέμβριο του 2008, στην Αριζόνα και στην οποία αναφέρεται σε όλα τα μυστικά projects και τα ανεξήγητα μυστήρια των καιρών μας.

Πράγματι, οι Anunnaki υπάρχουν, η κιβωτός της διαθήκης έχει βρεθεί, η λίμνη Vostok κρύβει μεγάλα μυστικά, ο Nibiru έρχεται.... Απολαύστε τον!!


Ήμουν ένα φυσιολογικό άτομο για ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου.Όταν έμαθα ότι έμαθα το 1963,64,65 η ζωή μου άλλαξε.Και ότι είχα μάθει μου έγινε εμμονή.Και όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει πολύ περισσότερα.Το παλιό μοντέλο κατέρρευσε γύρω μου.Ο κόσμος που νόμιζα ότι ζούσα δεν ήταν ο πραγματικός κόσμος στον οποίο ζούσα και η πραγματικότητα δεν ήταν αυτή που πραγματικά αντιλαμβανόμουν. Ανακάλυψα ότι πολλά από αυτά που βλέπουμε αποτελούνε μία ψευδαίσθηση!

Εμείς... Εμείς οι άνθρωποι μερικές φορές , αντί να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα δημιουργούμε έναν μικρό δικό μας κόσμο. Ξέρετε,σηκωνόμαστε και πηγαίνουμε στη δουλειά.Μεγαλώνουμε τα παιδιά.Αγοράζουμε ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο. Πηγαίνουμε διακοπές. Συνεχίζουμε τις ζωές μας. Προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, τα οποία τοποθετούμε στην τράπεζα για το κολέγιο των παιδιών.
Και ζούμε μία κανονική ζωή.

Και τότε έμαθα ότι δεν υπάρχει "κανονική ζωή", ότι ο κόσμος που υπάρχει δεν είναι αυτός που όλοι νομίζουμε ότι είναι.Το παλιό μοντέλο συνετρίβη κάτω από τα πόδια μου.Κάθομαι εδώ μπροστά σας, σαν ένα ανθρώπινο ναυάγιο, θα μπορούσαμε να πούμε, ως προς ότι συνήθιζα να είμαι.
Επειδή έχω ζήσει σε έναν κόσμο κομμένο και ραμμένο σε συγκεκριμένα μέτρα.


Έχω διατελέσει μέλος ενός δικτύου, το επονομαζόμενο Old Boys Network, για πάνω από 40 χρόνια.
Όταν δημιουργήθηκε αυτό το δίκτυο, αποτελούταν από στρατιωτικούς όλων των βαθμίδων, όλων των υπηρεσιών.Είχαμε ακόμη και δύο κοσμοναύτες, που συνδέθηκαν μαζί μας, και παρείχαν πληροφορίες.Λοιπόν, όλα αυτά τα χρόνια, οι Old Boys, ανταλλάσσαμε πληροφορίες μεταξύ μας, επειδή κατείχαμε υψηλές θέσεις στο στρατό.Στις τάξεις μας είχαμε ένα ζευγάρι ναυάρχων, δύο κοσμοναύτες, αμέτρητους συνταγματάρχες και ταγματάρχες, λοχίες, ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και βαθμίδες, σε όλο τον κόσμο,οι οποίοι παρείχαν πληροφορίες τις οποίες μοιραζόμασταν μεταξύ μας.Και κάποιοι από εμάς κατείχαν πολύ ευαίσθητες θέσεις και είχαν πρόσβαση σε πολύ υψηλής διαβάθμισης υλικό.
Αρχικά, υπήρχαν πάνω από 150 άτομα, αλλά στις μέρες μας δεν υπάρχουν πάνω από 10.

ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΑΡΑΡΑΤ

Υπάρχει μία υπερ-μυστική ομάδα, μεταξύ των μυστικών ομάδων, που ονομάζεται Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης. Στο Ε.Γ.Α είχαν για πολλά χρόνια μια σειρά δορυφόρων με την ονομασία σύστημα Keyhole. Ήταν σούπερ-μυστικό και ίσως το καλύτερο δορυφορικό σύστημα στον κόσμο. Μπορούσε να διαβάσει γραμματόσημο από το διάστημα.
Οι υπεύθυνοι του Ε.Γ.Α επικεντρώθηκαν σε αυτό που ονομαζόταν ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΑΡΑΡΑΤ, το οποίο είναι ένα puzzle. Όταν οι εικόνες κατέβηκαν στον υπολογιστή και αφού επεξεργάστηκαν, αναλύθηκαν και καθαρίστηκαν όλοι έμειναν με ανοικτό το στόμα.Φωτογραφιες ΕΔΩΕΔΩΕΔΩΕΔΩΕΔΩ


Αναφώνησαν , Χριστέ μου, είναι μια βάρκα.Χριστέ μου είναι μια μεγάλη βάρκα. Έτσι έστειλαν μια ομάδα επίλεκτων πεζοναυτών, οι οποίοι έπεσαν με αλεξίπτωτο και πέρασαν αρκετές ημέρες σε αυτή τη μεγάλη βάρκα.
Όταν αυτοί επέστρεψαν έφεραν μαζί τους μερικά "ανώμαλα αντικείμενα", τα οποία δεν έχουν ποτέ περιγραφεί η ονοματιστεί. Αυτά τα ανώμαλα αντικείμενα ταξινομήθηκαν ως κάτι παραπάνω από Top Secret.

Αρχικά ήταν η Ανωμαλία του Αραράτ, στη συνέχεια ανακάλυψαν ένα γιγαντιαίο πλοίο, που ίσως είναι η Κιβωτός Του Νώε, αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά.
Μάλλον είναι ένα πλοίο που μπορεί να κατασκευαστεί από άνθρωπο και από τα ευρήματα καταλαβαίνουμε ότι ήταν φτιαγμένο από ξύλο. Πραγματικά αποτελεί έργο ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΑΣ!!
Αυτό το πλοίο πότε επιβίωσε κανείς δεν ξέρει. Πότε ήταν η τελευταία πλημμύρα...Η τελευταία φήμη έλεγε για 12000 χρόνια πριν: το 10.500 π.χ.
Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να βρεθεί σε αυτό το μεγάλο ναυάγιο που είναι τόσο ευαίσθητο; Κανείς δεν ξέρει. Υπάρχουν επίσης αναφορές για ακόμη ένα αντικείμενο που είναι πολύ πιο ψηλά, πολύ κοντά στην κορυφή.



ΛΙΜΝΗ VOSTOK

Η λίμνη Vostok είναι μια ευαίσθητη ιστορία από μόνη της. Κάτω από τον πάγο στην Ανταρκτική υπάρχει λίμνη γλυκού νερού, βαθιά κάτω από τον πάγο που είναι 100 μίλια σε μήκος και 50 μίλια σε πλάτος. Φρέσκο νερό!!
Η θερμοκρασία της λίμνης είναι περίπου 65 βαθμοί. Αλλά στο τέλος της λίμνης υπάρχει αυτό που είναι γνωστό ως Masscon, μια μαζική συγκέντρωση μετάλλου, πολύ παρόμοια με τα Masscons που ανακάλυψαν στο φεγγάρι - ένα γιγαντιαίο κυκλικού σχήματος,μεταλλικό αντικείμενο, βαθιά κάτω από τον πάγο στο τέλος της λίμνης Vostok.
Είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα πράγματα σήμερα.
Άλλο ένα Top Secret!!

Η κοινή γνώμη δεν πρέπει να ξέρει γιατί δεν μπορεί να το χειριστεί. Οι επιπτώσεις είναι τεράστιες!!
Οι Κινέζοι όμως το γνωρίζουν.Έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο και το τελευταίο που άκουσα είναι ότι έχουν δορυφόρο σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη και έχουν πολλές φωτογραφίες στην κατοχή τους!
Ελπίζω η Κίνα να δημοσιεύσει φωτογραφίες, κάτι που δεν έχει κάνει η Nasa, η οποία πήρε χιλιάδες φωτογραφίες με το Project Clementine.

Το Project Clementine δεν ήταν πρόγραμμα της Nasa άλλα του στρατού, του Υπουργείου Άμυνας!
Πήραν χιλιάδες εικόνες.Έχουν κυκλοφορήσει μόνο μια δωδεκάδα περίπου. Πήραν όλες τις εικόνες γύρω από την Σελήνη, πίσω πλευρά, κάτω, πάνω, παντού.


Το πρωτότυπο διαστημικό μας πρόγραμμα ήταν προϊόν του ναζιστικού κόμματος. Χωρίς τον Von Braun, τους συνεργάτες του και το Project Paperclip, δεν νομίζω ότι θα είχαμε φτάσει στο φεγγάρι και σίγουρα θα είχαμε ηττηθεί από τους Ρώσους. επειδή κι αυτοί άρπαξαν επιστήμονες.
Και οι Ρώσοι έχουν ένα τεράστιο δικό τους επιστημονικό πρόγραμμα. Αυτοί, δεν χρειάστηκαν τελικά Ναζί! Το έκαναν με τον δικό τους τρόπο.
Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά είναι το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα.
Γιατί κρατάμε ως απόρρητες τις τεράστιες εγκαταστάσεις στο Φεγγάρι;
Εγκαταστάσεις, οι οποίες δεν είναι δικές μας!!
ΑΝΟΥΝΝΑΚΙ
Υπάρχουν 4 ομάδες που έχω συναντήσει και είναι όλα ανθρωποειδή.Μία ομάδα μάλιστα είναι ανθρώπινη.Και δεν είναι όλοι οι ανουννάκι 9 πόδια ψηλοί.
Η όμορφη ιστορία στο κεφάλαιο 6 της Γέννεσης είναι αληθινή.Έφτιαξαν εργαστηριακά τα γονίδια και τα χρωμοσώματα όλων των υπάρχοντων ειδών στον πλανήτη.Ο Σίτσιν λέει 20000 χρόνια πριν.
Οι πληροφορίες που έχω δείχνουν ότι 60000 χρόνια πριν έγινε μία από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις, τότε που τροποποιήθηκε γεννετικά ακόμη περισσότερο ο homo sapiens.


Οι 4 ομάδες είναι: οι άνθρωποι,τους οποίους αποκαλούν και Nordics (Σκανδιναβούς).Κατόπιν υπάρχουν οι Μεγάλοι Λευκοί (Big Whites), που είναι πολύ ψηλοί και πολύ χλωμοί, οι Gray και οι Anunnaki.
Οι Gray είναι μία τεχνική μορφή ζωής.Κατασκευασμένα ανθρωποειδή ανδρoειδή.Μία τεχνητή μορφή ζωής, προιόντα εργαστηρίου.Χωρίζονται σε δύο τύπους: τα μικρά παιδιά που φαίνονται ότι είναι προιόντα εργαστηρίου και οι six-foot γκρίζοι των οποίων τα μάτια είναι στρογγυλά και δεν είναι πραγματικά γκρίζοι.Είναι απλώς ένα είδος με υπόλευκο χρώμα, σαν αλεύρι.

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ
Υπάρχουν, διαφάνειες, φωτογραφίες από γιγαντιαία αντικείμενα που μας παρακολουθούν και πολλά από αυτά βρίσκονται σε τροχιά γύρω από την Σελήνη και τον Άρη.

Οι Ρώσοι ... Ξέρετε,πριν μερικά χρόνια έστειλαν στον Άρη το διάσημο σύστημα πυραύλων τους Phobos το οποίο χτυπήθηκε από ένα «ανώμαλο αντικείμενο" που προέκυψε από την επιφάνεια. Είχε λάβει όμως μια σειρά από καταπληκτικές φωτογραφίες πριν καταστραφεί και συντριβεί.

Το πρόγραμμα Phobos στάλθηκε επειδή έλπιζαν να προσγειώσουν ένα όχημα προσεδάφισης στον δορυφόρο του, τον Φόβο.


Υπάρχουν δύο δορυφόροι που κινούνται γύρω από τον Άρη.Οι Φόβος και ο Δείμος.

Οι δύο αυτοί δορυφόροι παρουσιάζουν κάποιες ανωμαλίες.Είναι πολύ μικροί για να είναι φυσικοί δορυφόροι, βρίσκονται πολύ κοντά στην επιφάνεια του Άρη και αν πραγματικά ήταν φυσικοί θα έπρεπε να είχαν, λόγω της βαρύτητας, συντριβεί.
Ο Φόβος είναι περίπου δώδεκα μίλια σε διάμετρο και ο Δείμος έξι με επτά.

Υπάρχει μια νοημοσύνη στον Άρη που θέλει να περιορίσει την πρόσβαση μας στην πραγματικότητα τους και η οποία δεν άφησε τον δορυφόρο των Ρώσων να προσγειωθεί με αποτέλεσμα, να βγει εκτός τροχιάς και να συντριβεί.


Και από τη γνώση που έχω και την περιορισμένη ποσότητα των πληροφοριών που έχω , το κύριο βάρος, η κύρια νοημοσύνη πίσω από όλα αυτά, είναι οι Anunnaki, η ίδια ομάδα που γενετικά μας δημιούργησαν εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια πριν.

Οι Anunnaki δεν έφυγαν ποτέ!

ΔΥΟ ΦΑΤΡΙΕΣ

Προφανώς υπάρχουν δύο φατρίες πάνω στον πλανήτη και οι οποίες είναι διαιρεμένες.Η μία πλευρά θέλει να μας χρησιμοποιήσει όπως έκαναν πάντα. Η άλλη πλευρά θέλει να μας δώσει την ευκαιρία να αναπτυχθούμε σαν είδος και να χαράξουμε το μέλλον μας ... να καθορίσουμε τη δική μας ζωή. Και προφανώς υπάρχει διαφορά απόψεων.

ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Δεν πιστεύω ποτέ ότι θα πάμε σε πυρηνικό πόλεμο επειδή οι θεματοφύλακες δεν θα το επιτρέψουν.Η Γη είναι πολύτιμη.Είναι μια πολύ πλούσια δεξαμενή ζωής.Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που είναι εδώ σε αυτόν τον πλανήτη, αλλά και όλα τα άλλα πλάσματα. Αυτός ο πλανήτης είναι μια απόλυτη αφθονία ομορφιάς , όμορφων μορφών ζωής. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και η χλωρίδα και η πανίδα της.Έχουν επενδύσει πάρα πολλά πάνω στον πλανήτη για να τα αφήσουν να χαθούν.


PRIME DETECTIVE
Η πιο σημαντική κατευθυντήρια αρχή είναι η απαγόρευση οποιασδήποτε παρέμβασης στην εσωτερική ανάπτυξη των εξωγήινων πολιτισμών.Την οποία όμως έχουν σπάσει εδώ και και αιώνες και μάλιστα χιλιάδες φορές. Έχουν παρέμβει, σύμφωνα με τα ιστορικά μας αρχεία, πίσω στην Αρχαία Ελλάδα.Έβαλαν επίσης χέρι και στον αιματοβαμμένο πόλεμο της Τροίας.Υπήρχαν φήμες ακόμη και στις αναφορές ου Ομήρου ότι οι ίδιοι οι θεοί κατέβηκαν , μοιράστηκαν και στις δύο πλευρές και έπαιξαν σε αυτό το παιχνίδι. Γι'αυτούς, είναι ένα παιχνίδι και τίποτα άλλο.



X PLANET

Σύμφωνα με τον Σίτσιν και σύμφωνα με τους Σουμέριους, είναι μια πραγματικότητα. Λοιπόν, οι αστρονόμοι μας προφανώς έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι όντως μια πραγματικότητα.


Για σχεδόν έναν αιώνα, οι αστρονόμοι ασχολήθηκαν και ενδιαφέρθηκαν για αυτούς που ονομάζονται "εισβολείς" και που φαίνεται να έρχονται και να φεύγουν από καιρό σε καιρό. Και, μπορούν να τους καταλάβουν από τις διαταραχές και τις επιπτώσεις σε άλλους πλανήτες.


Έχει γίνει γνωστή η ύπαρξή του εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ποτέ δεν έχει ειπωθεί κάτι δημόσια γι 'αυτόν. Λοιπόν, στις αρχές της δεκαετίας του '80, από το JPL ... Jet Propulsion Lab έστειλαν ένα ζευγάρι από πρωτοπόρους δορυφόρους για να προσδιορίσουν αν υπήρχε κάποια αλήθεια σε αυτό.Οι δορυφόροι προφανώς ήρθαν πίσω με στοιχεία τα οποία όχι μόνο ήταν καταφατικά αλλά φανέρωναν την επερχόμενη κόλαση!


Οι αστρονόμοι προβληματίστηκαν και έστειλαν έναν υπέρυθρο αστρονομικό δορυφόρο,τον IRAS.Αυτό έγινε το 1983 και αποστολή του IRAS ήταν να λαμβάνει υπέρυθρες ακτίνες σε όλη την εκλειπτική, πάνω και κάτω.

Και προφανώς ο IRAS έφερε δύο γιγαντιαίες, θετικές απαντήσεις ότι ναι, ο δωδέκατος πλανήτης, ή δέκατος πλανήτης, όπως θέλετε ονομάστε τον ... ναι, είναι πραγματικός. Και αυτό πια έκρουσε για τα καλά των κώδωνα του κινδύνου.

Σύμφωνα με τους Σουμέριους και τον Σίτσιν, το τελευταίο πέρασμα του ήταν το 1600 π.Χ.. και η τροχιά του διαρκεί 3600 χρόνια.Αν μετρήσετε θα δείτε ότι το επόμενο πέρασμα του είναι στις μέρες μας.

Κάθε φορά που ο Nibiru κάνει ένα πέρασμα, δεν είναι πάντα καταστροφικό. Θα εξαρτηθεί από το αν ο πλανήτης Γη και ο Nibiru είναι στην ίδια πλευρά του ήλιου την ίδια στιγμή. Και αν ήμαστε στην ίδια πλευρά του Ήλιου, την ίδια στιγμή, όλη η κόλαση θα ξεσπάσει στον πλανήτη Γη.



Λοιπόν, προφανώς το τελευταίο πέρασμα προκάλεσε την έκρηξη της Σαντορίνης. Το ηφαίστειο της Θήρας στη Μεσόγειο, στο Αιγαίο, ξέρασε φωτιά και έφερε στο τέλος του τον μεγάλο, μινωικό πολιτισμό, μεταξύ άλλων.
Επηρέασε επίσης και την Αίγυπτο.Υπάρχουν σε όλα τα αρχεία. Υπάρχουν ακόμη και ιστορικοί και θεολόγοι που λένε ότι η έκρηξη της Σαντορίνης προκάλεσε τις πληγές της Αιγύπτου και επέτρεψε στον Μωυσή να αποδράσει με τους Ισραηλίτες.

Ο Nibiru , σύμφωνα με φωτογραφίες που υπάρχουν πρόκειται για έναν ωραίο πλανήτη , δυόμιση φορές το μέγεθος της Γης.Κατευθύνεται προς το κέντρο του σύμπαντος και γνωρίζουμε πάρα πολλά γι'αυτόν εκτός από το όνομα του.
Ο Σίτσιν είπε ότι μπορούμε απλά να τον αποκαλούμε Nibiru.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Nibiru από η στιγμή που προέρχεται από τα εξωτερικά όρια του ηλιακού συστήματος, πρόκειται να είναι ένας παγωμένος βράχος, ο οποίος δεν πρόκειται να είναι το είδος του τόπου που οποιαδήποτε όντα θα μπορούσαν να ζήσουν, ή θα ήθελαν να ζήσουν.
Και ο ερευνητής Andy Lloyd, θεωρεί ότι αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες που δείχνουν ένα πορτοκαλί αντικείμενο είναι στην πραγματικότητα ένας καφέ νάνος και ο Nibiru είναι ένα από τα φεγγάρια του.


Δεν είναι όμως ένας παγωμένος βράχος.Πραγματικά, από την στιγμή που κάνει ένα τόσο μακρινό ταξείδι και ο ήλιος φαντάζει σαν ένα μικρό τσίμπημα του φωτός, θα έλεγε κανείς ότι είναι φυσικό να είναι παγωμένος.


Προφανώς, ο πλανήτης οπως και άλλοι πλανήτες στο σύμπαν, έχει τη δική του θερμότητα.Έχει στον πυρήνα του ένα σύστημα παραγωγής θερμότητας που μοιάζει πολύ με το δικό μας.


Έχουμε ένα σύστημα μέσα στον πυρήνα του πλανήτη μας, που η χρησιμότητα του έχει περιγραφεί ως μια θερμοπυρηνική αντίδραση, πολύ παρόμοια με τον ήλιο. Τώρα, το μεγαλύτερο μέρος της ζωής και όλη η γενναιοδωρία και το σύνολο της ομορφιάς της ζωής σε αυτόν τον πλανήτη προέρχεται από την κίνηση μας γύρω από αυτόν τον ζεστό ήλιο.

Δεν νομίζω ότι ο Nibiru είναι ένας παγωμένος βράχος.Νομίζω ότι παράγει αρκετή θερμότητα μέσω προηγμένης τεχνολογίας,ένα είδος σφαίρας Dyson.


Ο λαμπρός Βρετανός αστρονόμος, ο Freeman Dyson, είπε πριν από μερικά χρόνια ότι με μια απίστευτα προηγμένη τεχνολογία έχουν τη δυνατότητα να περιβάλλουν τον πλανήτη και να διατηρήσουν όχι μόνο τη θερμότητα του, αλλά και την ατμόσφαιρα του. Και υποψιάζομαι ότι οι Anunnaki το έχουν κάνει αυτό για τον Nibiru. Και το έκαναν μάλλον ... Θεέ μου ... εκατοντάδες ή χιλιάδες ή ίσως και ένα εκατομμύριο χρόνια πριν.


Νομίζω ότι το χρώμα του πλανήτη, αυτό το θαμπό κόκκινο-χρυσό χρώμα, είναι το αποτέλεσμα του χρυσού κελύφους που έχουν δημιουργήσει, μέσω της σφαίρας Dyson.


Το ερώτημα είναι γιατί από τη στιγμή που έχουν τόσες γνώσεις μηχανικής δεν παρέμειναν στον Άρη και συνέχισαν το ταξείδι τους μέσα από το ηλιακό σύστημα.
Οι Ανουννάκι δεν ήταν οι αρχικοί κάτοικοι του Άρη.Χρησιμοποίησαν τον Άρη ως σταθμό και τώρα τον έχουν επανενεργοποιήσει. Συνήθιζαν να συγκρούονται με τον Άρη κατά το πέρασμα τους από αυτό εδώ το σημείο του διαστήματος. 
Υπάρχουν ακόμη λίγα υπολείμματα των αρχικών κατοίκων του Άρη.Υπάρχουν ακόμη κάποιες ενδείξεις που έχω ψάξει και έχω πάρει κάποια στοιχεία ότι φιλοξενούμε αρκετούς Αρειανούς στον πλανήτη μας και μιλάμε για τα πρωτότυπα είδη.

Η εκτίμηση του Σίτσιν είναι ότι η προσέγγιση του Nibiru θα γίνει το 2060.

Δεν είμαι τόσο σίγουρος για το συμπέρασμα του.Το υπουργείο άμυνας ανησυχεί πολύ και ολόκληρα τμήματα του υπουργείου εργάζονται σχετικά με αυτό.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα είμαστε στην ίδια πλευρά του ήλιου, την ίδια στιγμή, κατά το πέρασμα του.

Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/04/nibiru.html#ixzz2PtEJ4gUU
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ NIBIRU.... - Αφύπνιση Συνείδησης ΠΗΓΗ

---ΕΟΕ--- Η πνοή του ανέμου λέει...


Η πνοή του ανέμου λέει... πως ο Πρόεδρος του ΕΟΕ θα κάνει μια μυστική-επική-μυθιστοριματική και ιστορική εκπομπή βασισμένη στο βιβλίο του ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στο Eoellas web tv. Η σκιά στο άγνωστο βούνο που τα ξέρει όλα... λέει πως η εκπομπή θα δείξει δράκους, θα πει ιστορίες που δεν έχουν ξανά ειπωθεί... Ο Πρόδρομος πάλι λέει πως η πανσέληνος βοηθά κάποιους να αλλάξουν, αλλά αυτοί που πρέπει να αλλάξουν δεν έχουν ξυπνήσει ακόμη... Φτάνει σύντομα... το soundtrack της εκπομπής...http://www.youtube.com/watch?v=SjPtvKCrmoY

Το Νερό μας : Η Μεγάλη Θανάτωση του ανθρωπίνου γένους έχει ήδη αρχίσει


Το Νερό μας : Η Μεγάλη Θανάτωση του ανθρωπίνου γένους έχει ήδη αρχίσει


Γίνεται μέσα από τις χημικές ουσίες που προστίθενται στο πόσιμο νερό, τα τρόφιμα, τα φάρμακα μας και τον αέρα που αναπνέουμε – χημικές ουσίες που έχουν τη γνωστή επίδραση της μείωσης της γονιμότητας και τη συντόμευση της διάρκειας της ζωής. Αυτό το μήνυμα δεν μπορεί πλέον να απορριφθεί ως μια θεωρία συνωμοσίας.Τα γεγονότα είναι σε κοινή θέα.
Το ντοκιμαντέρ αυτό είναι το πρώτο από μια τριμερή σειρά. Δείχνει πώς τα πρόσθετα στο πόσιμο νερό μας, όπως το φθόριο, δήθεν για την καταπολέμηση της φθοράς των δοντιών, στην πραγματικότητα είναι συγκεκαλυμμένες δόσεις θανάτου. Δείχνει επίσης πώς μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας.


8/4/2013 4:25:29 μ.μ. ΠΗΓΗ

Τα εμφυτεύματα που μας ετοιμάζει η Νέα Τάξη και η μετατροπή μας σε Cyborgs


Τα εμφυτεύματα που μας ετοιμάζει η Νέα Τάξη και η μετατροπή μας σε Cyborgs

Σε ελέγχουν με την τεχνολογία, σε δηλητηριάζουν με ναρκωτικά, νομίζουν ότι είναι θεοί, τα ανθρώπινα εμφυτεύματα μας φυλακίζουν, και σου λένε ότι η τεχνολογία των εμφυτευμάτων ότι είναι το μέλλον της ανθρώπινης εξέλιξης, και ότι έτσι θα ζούμε καλύτερα. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι αυτό δεν είναι αλήθεια...

Ο Κατακλυσμός του Ωγύγου


Ο Κατακλυσμός του Ωγύγου

Ο Κατακλυσμός του ΩγύγουΟ Ωγύγος ή Ωγύγης, ήταν κατά την Ελληνική Μυθολογία, ένας από τους αρχέγονους ηγέτες στην Αρχαία Ελλάδα. ιδιαίτερα στην Βοιωτία. Κατά μία άλλη εκδοχή ήταν ο πρώτος βασιλιάς της Αττικής. 

Η ετοιμολογία και η έννοια του ονόματος (από το επίθετο Ωγύγιος) σημαίνει, αρχέγονος, πρωταρχικός, πολύ αρχαίος.

Είναι ιδιαίτερα γνωστός ως βασιλιάς των Εκτενών, των αυτοχθόνων (προκατακλυσμιαίων) και πρώτων κατοίκων της Βοιωτίας. Ίδρυσε την πόλη Ωγυγία (η μετέπειτα Θήβα) και έγινε ο πρώτος βασιλιάς της. Αρκετοί αρχαίοι Έλληνες ποιητές αναφέρονται στους Θηβαίους ως «Ὠγυγίδαι».

Το όνομα του χρησιμοποιήθηκε αργότερα για να τονίσει οτιδήποτε το "παμπάλαιο", πριν τον πρώτο κατακλυσμό που συνέβει κατά την βασιλεία του. Ο κατακλυσμός κατέστρεψε και την Αττική και την Βοιωτία και οι άνθρωποι που επέζησαν λέγεται πως μετοίκησαν στην Αίγυπτο, της οποίας το πρώτο όνομα ήταν επίσης "Ωγυγία", όπως της Αττικής και της Βοιωτίας.

Σύμφωνα με την Ελληνική Παράδοση ο κατακλυσμός του Ωγύγου έγινε όταν κυβερνήτης στο Αργος ήταν ο Φορωνέας, γιός του Ιναχου.

Ο Παυσανίας στα "Κορινθιακά" λέει οτι ο Φορωνέας θεωρείτο ως ένας εκ των προ-προϊστορικών Ελλήνων (των Προσελήνων;!) ο οποίος συγκέντρωσε τους ανθρώπους σε κοινότητες ενώ μέχρι τότε έκαναν ημιάγρια ζωή.

[...]λέγεται δὲ καὶ ὧδε λόγος: Φορωνέα ἐν τῇ γῇ ταύτῃ γενέσθαι πρῶτον, Ἴναχον δὲ οὐκ ἄνδρα ἀλλὰ τὸν ποταμὸν πατέρα εἶναι Φορωνεῖ: τοῦτον δὲ Ποσειδῶνι καὶ Ἥρᾳ δικάσαι περὶ τῆς χώρας, σὺν δὲ αὐτῷ Κηφισόν τε καὶ Ἀστερίωνα [καὶ τὸν Ἴναχον] ποταμόν: κρινάντων δὲ Ἥρας εἶναι τὴν γῆν, οὕτω σφίσιν ἀφανίσαι τὸ ὕδωρ Ποσειδῶνα. καὶ διὰ τοῦτο οὔτε Ἴναχος ὕδωρ οὔτε ἄλλος παρέχεται τῶν εἰρημένων ποταμῶν ὅτι μὴ ὕσαντος τοῦ θεοῦ: θέρους δὲ αὖά σφισίν ἐστι τὰ ῥεύματα πλὴν τῶν ἐν Λέρνῃ. Φορωνεὺς δὲ ὁ Ἰνάχου τοὺς ἀνθρώπους συνήγαγε πρῶτον ἐς κοινόν, σποράδας τέως καὶ ἐφ' ἑαυτῶν ἑκάστοτε οἰκοῦντας: καὶ τὸ χωρίον ἐς ὃ πρῶτον ἠθροίσθησαν ἄστυ ὠνομάσθη Φορωνικόν. - Ελλάδος περιήγησις / Κορινθιακά.

Οι πληροφορίες που μας έχουν διασωθεί σχετικά με τον Ωγυγο και τον Φορωνέα προέρχονται από το Μυκηναϊκό Επος "Φορωνίς" -το αρχαιότερο Ελληνικό Επος- το οποίο δυστυχώς, δεν διεσώθει.

Ωγυγία ονομάζεται και η μυθική νήσος της Καλυψούς, οπότε έχουμε 3 μεγάλες περιοχές με το ίδιο όνομα! (Αιγυπτος, Αττική + Βοιωτία και νήσος της Καλυψούς)...

Σύμφωνα με τους ίδιους μύθους ο Ωγυγος ή Ωγύγης, ήταν ο θεμελιωτής των Αιγυπτιακών Θηβών ενώ αργότερα, ο Κάδμος προς τιμήν του ονόμασε τις πύλες των Ελληνικών Θηβών, Ογυγίας πύλας, και η Θήβα πήρε την επονομασία Ωγύγιαι.

Το όνομα Ωγύγης λένε πως προέρχεται από σημιτική ρίζα και σημαίνει Ωκεανός ή από φοινικική και σημαίνει "ο αποτελών κύκλον" (πάλι ωκεανος δηλαδή) ενώ Ωγυγία σημαίνει ωκεανικός, ο εν μέσω του ωκεανού κείμενος.

Κατακλυσμός του Ωγύγου

Ο πρώτος Κατακλυσμός όπως καταγράφεται στην Ελληνική γραμματεία, συνέβη βασιλεύοντος του Ωγύγου και γι’ αυτό πήρε το όνομα του . Τότε πλημμύρισε η Αττική και οι κάτοικοι της, άλλοι μεν επνίγησαν και άλλοι- όσοι πρόλαβαν -την εγκατέλειψαν. Τούτο συνέβη διότι ο Κηφισσός ποταμός πλημμύρισε και έπνιξε την Αττική και την Βοιωτία [Παυσανίας - Βοιωτικά Ε’ 1 και Η’, Σχόλ. Απόλλων. Γ’1177 κ.α ]

[...] ἐξ Ἀκραιφνίου δὲ ἰόντι εὐθεῖαν ἐπὶ λίμνην τὴν Κηφισίδα--οἱ δὲ Κωπαί̈δα ὀνομάζουσι τὴν αὐτήν-- πεδίον καλούμενόν ἐστιν Ἀθαμάντιον: οἰκῆσαι δὲ Ἀθάμαντα ἐν αὐτῷ φασιν. ἐς δὲ τὴν λίμνην ὅ τε ποταμὸς ὁ Κηφισὸς ἐκδίδωσιν ἀρχόμενος ἐκ Λιλαίας τῆς Φωκέων καὶ διαπλεύσαντί εἰσι Κῶπαι. κεῖνται δὲ αἱ Κῶπαι πόλισμα ἐπὶ τῇ λίμνῃ, τούτου δὲ καὶ Ὅμηρος ἐποιήσατο ἐν καταλόγῳ μνήμην: ἐνταῦθα Δήμητρος καὶ Διονύσου καὶ Σαράπιδός ἐστιν ἱερά. [2] λέγουσι δὲ οἱ Βοιωτοὶ καὶ πολίσματα ἄλλα πρὸς τῇ λίμνῃ ποτὲ Ἀθήνας καὶ Ἐλευσῖνα οἰκεῖσθαι, καὶ ὡς ὥρᾳ χειμῶνος ἐπικλύσασα ἠφάνισεν αὐτὰ ἡ λίμνη. οἱ μὲν δὴ ἰχθῦς οἱ ἐν τῇ Κηφισίδι οὐδέν τι διάφορον ἐς ἄλλους ἰχθῦς τοὺς λιμναίους ἔχουσιν: αἱ δὲ ἐγχέλεις αὐτόθι καὶ μεγέθει μέγισται καὶ ἐσθίειν εἰσὶν ἥδισται. Παυσανίας - Βοιωτικά

Λέγουν δε ότι τότε εφάνη σημείο παράξενο στο δίσκο της Αφροδίτης, επειδή μετεβλήθη και η διάμετρος και το σχήμα και το χρώμα και η τροχιά της. Όθεν ο Freret νομίζει ότι το παράδοξον ουράνιο σώμα ήτο κάποιος κομήτης και όχι η Αφροδίτη, και μάλιστα στην διατριβή του τεκμηριώνει ότι ήτο εκείνος ο κομήτης που εφάνη και το 1680 {Κάστωρ παρ’ Αύγουστίν. Πολ. Θ’ . θ’ Ιη’. Ή Υπομνήματ. Ακαδ.τόμ. Ι’ σελ. 357}

Υποθέτουν ότι αυτός ο κομήτης πέρασε πολύ κοντά στη Γη, ή ότι μέρη τούτου χτύπησαν τη Γη και δημιούργησαν πελώριο παλιρροϊκό κύμα , το οποίον προξένησε ασύλληπτη καταστροφή . Πιθανολογούν δε ότι εξ αιτίας αυτής της φυσικής καταστροφής εξηφανίσθη ο Προκατακλυσμιαίος Αιγαιατικός Πολιτισμός .

Ο Κατακλυσμός του Ωγύγου χρονολογείται την Ογδόη Εποχή. Διαφορετικές χρονολογίες έχουν προταθεί για τον κατακλυσμό, μερικές είναι: 2.136 π.Χ. (Βάρρων) και 1.796 π.Χ (Αφρικανός).Ο Κατακλυσμός του Ωγύγου συνέβη κατά το 37ον έτος της βασιλείας του Ωγύγου . Ο Κατακλυσμός αυτός δημιούργησε τέτοια καταστροφή ώστε άφησε ένα μεγάλο ιστορικό κενό 189 ετών, μέχρι του Κέκροπος, ο οποίος εβασίλευσε πολύ βραδύτερον. Στην μετακατακλυσμική εποχή αγνοείται τι συνέβη στην Αττική.

Ο Ωγύγος είχε γυναίκα την Θήβην θυγατέρα του Διός και εγέννησεν εξ αυτής τον Ελευσίνα και τις Πραξιδίκες. Μερικοί λέγουν και κάποιον Κάδμον, προς λύπην των φοινικιστών που τον θέλουν να κατάγεται από τους Γεφυραίους Φοίνικες, ενώ σε κάθε περίπτωση ήτο αναμφισβήτητα Ελλην . Πολύ πιθανόν ο Ωγύγος να ήτο και βασιλεύς της Βοιωτίας[Ευσελ. Χρονικ. Θεόφιλ. Εν Αυτολυκ.Γ’ 399]

Ο Ελευσίν έκτισε την Ελευσίνα και έμεινε εκεί μετά τον κατακλυσμό. Όμως υπήρχε και άλλη κομώπολις με το όνομα Ελευσίνα και Αθήναι στην Βοιωτία, πλησίον της Κωπαίδος λίμνης, τις οποίες έπνιξε η λίμνη όταν συνέβη μεγάλη πλημμύρα επί βασιλείας του Κέκροπος.

Η ιστορία/μυθολογία των λαών της Ανατολής, γνωρίζει έναν μονο κατακλυσμό. Τον λεγόμενο "Κατακλυσμο του Νώε" όπως αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη. Η Ελληνική ιστορία και γραμματεία, σε πληρότητα πηγών, μας αναφέρει πως οι Έλληνες γνωρίζουν 3 Κατακλυσμούς. Τον "Κατακλυσμό του Δευκαλίωνα", τον "Κατακλυσμό του Ωγύγου" και τέλος τον "Κατακλυσμό του Δαρδάνου". Δυστυχώς το Υπουργείο Παιδείας(;) επέλεξε να διδάξει στα Ελληνόπουλα μόνο τον Κατακλυσμό του Νώε και να τα αφήσει στο σκοτάδι σχετικά με την δική τους ιστορία.

Τον λόγο μπορείτε να τον αντιληφθείτε, διαβάζοντας το Άρθρο 3 του Ελληνικού Συντάγματος....

Dogon: Η αφρικανική φυλή που είχε επαφές με εξωγήινους (video)


Dogon: Η αφρικανική φυλή που είχε επαφές με εξωγήινους (video)


dogon-alien-ufo-tribe
Προηγμένες γνώσεις αστρονομίας, ισχυρίζονται ορισμένοι, ότι κατέχει μια φυλή που ζει στο Μαλί της δυτικής Αφρικής κοντά στην πόλη Bandiagara της περιοχής Mopti, οι οποίοι ονομάζονταιDogon (Ντόγκον)… Όλα ξεκίνησαν όταν ο γάλλος ανθρωπολόγος Marcel Griaule πραγματοποίησε πολυάριθμες ερευνητικές αποστολές στην περιοχή στα μέσα του 20ου αιώνα προκειμένου να μελετήσει την εν λόγω φυλή. Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών αυτών, συνομίλησε με τον αποκαλούμενο σοφό άντρα της φυλής ο οποίος του έδωσε πληροφορίες αναφορικά με τι πιστεύουν ή γνωρίζουν για τον αστερισμό του Σείριου.

Εντυπωσιασμένος από την αντίληψη για το ηλιακό σύστημα που είχαν οι άνθρωποι του Σουδάν, ο ανθρωπολόγος σημειώνει σε σχετικό βιβλίο του: «Το πρόβλημα πώς χωρίς όργανα στη διάθεση τους, μπορούσαν να γνωρίζουν τις κινήσεις και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά άστρων που δεν μπορούμε να δούμε, δεν έχει επιλυθεί ούτε και τεθεί».

Παρόμοιους ισχυρισμούς προέβαλε αργότερα και ο αμερικάνος συγγραφέας Robert K. G. Temple, εντείνοντας το μυστήριο σχετικά με τους Ντόγκον. Ορισμένοι, όπως ο Walter van Beek, αμφισβήτησαν τα πορίσματα αυτά του Griaule.

Το μύθο σχετικά με τους Ντόγκον, ενισχύουν οι περιγραφές μελών της φυλής για επαφές με εξωγήινους που ήρθαν από το Σείριο.
Γαλλικό ντοκυμαντέρ με αγγλικούς υπότιτλους
Πηγή: http://www.xfiles.gr 


Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/04/dogon-video.html#ixzz2Pp08JLDu
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Παράξενα φαινόμενα σε σπήλαια της Ελλάδας.


Παράξενα φαινόμενα σε σπήλαια της Ελλάδας.


H Ελλάδα είναι μία χώρα στην οποία η φυσική ομορφιά και το κάλος 
των αρχαιοτήτων συνυπάρχουν αρμονικά με το παράξενο και το ανεξήγητο
 που κρύβονται σε μέρη απόμακρα κι απρόσιτα όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν...
όπως για παράδειγμα στα σπήλαια που βρίσκονται βαθιά μέσα στην αγκαλιά της Γης…
Η Ελλάδα, η βραχώδης άκρη της Βαλκανικής χερσονήσου, είναι γεμάτη
 από σπηλιές, άλλες μικρές κι άλλες μεγάλες, άλλες χερσαίες κι άλλες θαλάσσιες, 
άλλες προσιτές κι άλλες απρόσιτες στον ερευνητή. Πολλές δε απ’ αυτές τις 
σπηλιές είναι συνδεδεμένες στην λαϊκή παράδοση με αρχαιοελληνικούς μύθους,
 βυζαντινές δοξασίες ή και μυστήρια της νεότερης ιστορίας.
 Από τα σπήλαια αυτά, πολλά σχετίζονται και με παράξενα
 φαινόμενα τα οποία ως σήμερα αδυνατούμε να εξηγήσουμε. 
Αν και σεις μαγεύεστε από το μυστήριο και προσελκύεστε από το
 παράξενο, όντας έτσι δυνάμει ερευνητές, ακολουθήστε με σε ένα
 ταξίδι στα πιο γνωστά από τα σπήλαια αυτά σε όλη την Ελλάδα…


1. Το σπήλαιο της Πεντέλης:
Το σπήλαιο της Πεντέλης είναι ίσως το γνωστότερο από τα σπήλαια 
της Ελλάδας στα οποία λαμβάνουν χώρα παράξενα φαινόμενα λόγω 
του ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη των Αθηνών. Το σπήλαιο
 ήταν ήδη γνωστό από την αρχαιότητα, από τότε που οι αρχαίοι
 Αθηναίοι έψαχναν το όρος της Πεντέλης για το παγκοσμίου φήμης 
πεντελικό μάρμαρο. Το συγκεκριμένο σπήλαιο αποτέλεσε κατά την
 αρχαιότητα ιερό του Πανός και των νυμφών. Αυτό συνεπάγεται
 πως οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως στην περιοχή εμφανιζόταν
 ο τραγόμορφος θεός και οι ακόλουθοί του, καθώς και οι νύμφες.
 Στα Βυζαντινά χρόνια αποτέλεσε ησυχαστήριο Χριστιανών μοναχών,
 ενώ αργότερα χτίστηκαν κοντά στην είσοδό του δύο εκκλησάκια,
 όπως συνηθιζόταν εκείνη την εποχή να γίνεται στα μέρη όπου κάποτε
 υπήρχαν αρχαίοι ναοί και ιερά. Υπήρχαν δε αναφορές και για ανθρώπους
 οι οποίοι εξαφανίζονταν στο σπήλαιο εκείνο. Αργότερα το σπήλαιο
 χρησιμοποιήθηκε από τον περιβόητο λήσταρχο Νταβέλη ο οποίος,
 καθώς λέγεται, είχε βρει κρυφές διόδους που τον οδηγούσαν σε 
διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου. Στην σύγχρονη εποχή, το 
μεγαλύτερο μέρος τους σπηλαίου έχει σφραγιστεί και, ως εκ τούτου
 είναι απρόσιτο στον ερευνητή ενώ κοντά στο σπήλαιο βρίσκονται
 στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Υπάρχουν επίσης αναφορές για εμφανίσεις
 περίεργων όντων τόσο μέσα, όσο και έξω από το σπήλαιο ενώ άλλοι 
αναφέρουν εμφάνιση εξωγήινων. Το σπήλαιο της Πεντέλης λοιπόν είναι
 ίσως το πιο παράξενο σπήλαιο ολόκληρης της Αττικής.

2. Οι σπηλιές του Ταΰγετου:
Τα σπήλαια που βρίσκονται στον Ταΰγετο αποτελούν ένα ακόμα
 παράδειγμα παράξενων σπηλαίων. Στην αρχαιότητα πιστευόταν 
πως εκεί κατοικούσε η κατώτερη θεότητα Ταϋγέτη ενώ, από αρχαιολογικές
 έρευνες έχουν βρεθεί στην περιοχή αναθήματα που χρονολογούνται
 στην Μυκηναϊκή εποχή. Το πλούσιο μυθολογικό υπόβαθρο σε συνδυασμό
 τόσο με το πυραμιδοειδές σχήμα του όρους, όσο και με την μυστηριώδη
 εξαφάνιση του καθηγητή Λιαντίνη μέσα σε ένα από αυτά, οδήγησαν στο
 να λεχθούν πολλά πράγματα για την περιοχή, ως και το ότι εκεί
 υπάρχουν πύλες που οδηγούν σε άλλους κόσμους ή σε άλλες διαστάσεις…

3. Τα σπήλαια του Τσούτσουρα:
Ο Τσούτσουρας, μία παραθαλάσσια περιοχή της νότιας Κρήτης
 που βρίσκεται νότια από τα Αστερούσια Όρη είναι ένα χωριό κοντά 
στο οποίο βρίσκονται σπηλιές – άλλες με χερσαίες και άλλες με
 θαλάσσιες εισόδους – στις οποίες λέγεται ότι συμβαίνουν παράξενα
 φαινόμενα. Τα σπήλαια αυτά ήταν κατά την αρχαιότητα αφιερωμένα 
στην θεότητα Ειλειθυία που ήταν η θεά της γονιμότητας. Κάποια 
άλλα σπήλαια της περιοχής σχετίζονται με τον μύθο του Ραδάμανθυ, 
του γιου του Διός, ο οποίος μπαινόβγαινε στα σπήλαια αυτά με τα 
νοοκίνητα ιπτάμενα πλοία του. Η περιοχή του Τσούτσουρα δεν έγινε
 αντικείμενο έρευνας μέχρι και τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Κατά την
 διάρκεια της γερμανικής κατοχής, υπήρξε κάποια αντιπαράθεση μεταξύ
 Ιταλίας και Γερμανίας για το ποια θα έχει τον έλεγχο της περιοχής. 
Οι Γερμανοί έκαναν έρευνες στην περιοχή, έχτισαν μία ναζιστική βάση
 μέσα σε κάποια απ’ τις σπηλιές και σκότωσαν μεγάλο ποσοστό των
 ντόπιων κατοίκων – που ίσως είχαν δει πράγματα. Μετά τον πόλεμο,
 κατά τον ερευνητή Ι. Φουράκη, έγιναν έρευνες των Αμερικάνων 
στην περιοχή κατά την δεκαετία του 1960, ενώ οι είσοδοι κλείστηκαν 
με τσιμέντο μετά το τέλος των ερευνών κι αφού πάρθηκαν από μέσα
 κάποια πράγματα. Το θέμα του σπηλαίου αυτού ξαναέγινε γνωστό
 από την τηλεοπτική εκπομπή «Οι Πύλες του Ανεξήγητου», όταν 
κάποιος Κρητικός, αφού μπήκε στα σπήλαια και είδε, καθώς ανέφερε, 
αρχαία αντικείμενα εξοπλισμένα με υψηλή τεχνολογία, καταδικάστηκε
 σε ισόβια φυλάκιση με την κατηγορία της αρχαιοκαπηλίας. Οι έρευνες
 που ακολούθησαν και ιδιαίτερα μία που έγινε σε μία θαλάσσια σπηλιά
 και στην οποία παρατηρήθηκαν διαταραχές στην ροή του χρόνου, 
έκαναν μέσα σε μία δεκαετία το σπήλαιο αυτό ένα από τα γνωστότερα
 σπήλαια σε όλη την Ελλάδα.
Τα τρία αυτά σπήλαια είναι ίσως τα γνωστότερα σπήλαια της Ελλάδας.
 Η πληθώρα των μύθων και των ιστοριών που αναφέρονται σε αυτά
 συνθέτουν ένα πέπλο μυστηρίου για το τι αυτά κρύβουν καλά στα 
άδυτά τους. Υπάρχουν όμως και άλλα σπήλαια στην Ελλάδα που
 κρύβουν ιστορίες, μύθους ή και κάτι παραπάνω. Θα επανέλθουμε με νέα στοιχεία.


ΠΗΓΗ : PERIERGAA: Παράξενα φαινόμενα σε σπήλαια της Ελλάδας.