Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Έλεγχος του νου με το πρόγραμμα Mk-ultra


Έλεγχος του νου με το πρόγραμμα Mk-ultra


MK-ULTRA. Πρόκειται για την κωδική ονομασία ενός προγράμματος, που σκοπό είχε τον έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου, με την χρήση χημικών και βιολογικών ουσιών ή σκευασμάτων ή άλλων μέσων και μεθόδων, όπως ο ηλεκτρισμός η ψυχολογική βία, η ύπνωση και άλλα.


Έλεγχος του ανθρώπινου εγκεφάλου, σήμαινε ταυτόχρονα και την απόκτηση πλήρους διανοητικού ελέγχου και την αλλαγή της εγκεφαλικής λειτουργίας ενός ατόμου από τους "προγραμματιστές" του.

Τα περιβόητα πειράματα του MK-ULTRA, ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 1953 στην Αμερική, μετά από εντολή του τότε διευθυντή της CIA Allen Welsh Dulles. Η CIA ενδιαφερόταν τότε να μάθει τα πάντα για τις τεχνικές ελέγχου του ανθρώπινου εγκεφάλου, για να τις εφαρμόσει σε δικούς της αιχμαλώτους, μετά την ανακάλυψη πως αρκετοί Αμερικανοί στρατιώτες δέχθηκαν παρόμοιες τεχνικές όταν βρίσκονταν αιχμάλωτοι στον πόλεμο με την Κορέα.

Στην συνέχεια το πρόγραμμα εξελίχθηκε και σκοπός του πλέον ήταν "η διαχείριση της ανθρώπινης συμπεριφοράς" είτε αυτή αφορούσε αιχμαλώτους πολέμου, συλληφθέντες Σοβιετικούς κατασκόπους της περιόδου του ψυχρού πολέμου αλλά και την συμπεριφορά των ανθρώπων γενικότερα, σε Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο, με νέα κωδικά ονόματα όπως MK-DELTA και ARTICHOKE.

Στα προγράμματα αυτά συνέβαλαν διάφοροι επιστήμονες μεταξύ των οποίων και πρώην Ναζί επιστήμονες, οι οποίοι μετά από την καταδίκη τους ως εγκληματίες πολέμου στη Δίκη της Νυρεμβέργης, κατέφυγαν στην Δύση και στρατολογήθηκαν στις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α. Οι συγκεκριμένοι Ναζί επιστήμονες είχαν πειραματιστεί σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως σε προγράμματα πλύσης εγκεφάλου, σε βασανιστήρια κλπ.

Τα πειράματα εφαρμόστηκαν σε ανυποψίαστους Αμερικανούς και Καναδούς πολίτες, ακόμη και σε παιδιά από το Μεξικό και την Νότια Αμερική που περνούσαν τα σύνορα των Η.Π.Α.

Ένας από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, ο γιατρός Cameron είχε την ελπίδα να διορθώσει την σχιζοφρένεια με την εξάλειψη της μνήμης και τον επαναπρογραμματισμό της ψυχής. Εκτός από το LSD, ο Cameron πειραματίστηκε με διάφορες παραλυτικές ναρκωτικές ουσίες καθώς και ηλεκτροσπασμοθεραπεία σε τριάντα με σαράντα φορές την ανεκτή δοσολογία.

Τα "καινοτομικά" πειράματά του αποτελούνταν από την εφαρμογή τεχνητού κώμα στους ανθρώπους-πειραματόζωα για εβδομάδες έως και ένα χρόνο, ενώ παίζονταν μηνύματα σε ένα κασετόφωνο ή απλά επαναλαμβανόμενες δηλώσεις. Τα πειράματα αυτά διεξάγονταν σε ασθενείς οι οποίοι είχαν εισέλθει στο ίδρυμα για μικρής σημασίας προβλήματα, όπως διαταραχές άγχους και της κατάθλιψης μετά τον τοκετό, πολλοί από τους οποίους υπέφεραν μέχρι το τέλος της ζωής τους, από τις απάνθρωπες και εξευτελιστικές του μεθόδους.

Οι ουσίες που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των πειραμάτων ήταν οι εξής:

-Ουσίες που προωθούν την παράλογη σκέψη και παρορμητικότητα.

-Ουσίες που μετριάζουν ή εξαλείφουν τη μεθυστική επίδραση του αλκοόλ.

-Ουσίες που αυξάνουν τη μεθυστική επίδραση του αλκοόλ.

-Ουσίες που προκαλούν την εμφάνιση συμπτωμάτων γνωστών ασθενειών.

-Ουσίες που καταστήσουν την εφαρμογή της ύπνωσης ευκολότερη.

-Ουσίες που αυξάνουν την αντίληψη.

-Ουσίες που ενισχύουν την αντοχή του ατόμου σε στερήσεις, βασανιστήρια και στις πλύσεις εγκεφάλου κατά τη διάρκεια ανάκρισης.

-Ουσίες που προκαλούν αμνησία για συγκεκριμένα γεγονότα πριν και κατά τη διάρκειά τους.

-Μέθοδοι που προκαλούν σοκ και σύγχυση για εκτεταμένες χρονικές περιόδους.

-Μέθοδοι και ουσίες που επιφέρουν φυσική αναπηρία, όπως η παράλυση των κάτω άκρων, οξεία αναιμία κλπ.

-Ουσίες που επιφέρουν ευφορία χωρίς να όμως το άτομο να μεταβαίνει ύστερα στο στάδιο της "κατάθλιψης" λόγω της απουσίας της.

-Ουσίες που μεταβάλλουν τη δομή της προσωπικότητας του ατόμου προκειμένου να δημιουργηθεί η ανάγκη εξάρτησης αυτού του ατόμου από κάποιο άλλο.

-Ουσίες που προκαλούν νοητική σύγχυση τέτοιου τύπου ώστε το άτομο που θα βρίσκεται υπό την επήρεια τους, να δυσκολεύεται να διατηρήσει νοητική και/ή νοηματική δομή όταν ανακρίνεται.

-Ουσίες που μειώνουν τη φιλοδοξία και τη γενική απόδοση εργασίας όταν χορηγήθηκαν σε άντρες, σε ανιχνεύσιμα ποσοστά.

-Ουσίες που προκαλούν την αδυναμία ή τον αποπροσανατολισμό της όρασης ή της ακοής, χωρίς μόνιμες συνέπειες.

-Χάπι το οποίο όταν χορηγήθηκε σε ποτά, τρόφιμα, τσιγάρα κλπ, εμφανίστηκε σαν ασφαλές στη χρήση και το οποίο προκαλούσε αμνησία.

-Ουσίες οι οποίες σε πολύ μικρές ποσότητες, καθιστούν το άτομο ανίκανο για οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα.

Με την χρήση μίας ή συνδυασμού των πιο πάνω ουσιών, ένας άνθρωπος μπορεί να χάσει την ικανότητα να ελέγχει τις σκέψεις του, να επαναλαμβάνει σκέψεις που του έχουν σκόπιμα εμφυτευτεί και τελικά να υποταχθεί στις επιθυμίες του καθοδηγητή του. Ακόμη αρκετοί που τους είχε γίνει πλύση εγκεφάλου μετατράπηκαν σε άβουλα όντα χωρίς συναισθήματα, ηθικούς φραγμούς κι ενοχές.

Αρκετοί μάλιστα υποστηρίζουν πως ο δολοφόνος του προέδρου Κένεντι, ήταν απλά ένα "υποκείμενο" που του είχε γίνει πλύση εγκεφάλου και ήταν καθοδηγούμενο από ένα μυστικό πράκτορα της CIA.

Το Πρόγραμμα MK-ULTRA έγινε δημοσίως γνωστό το 1975 μετά από έρευνες της Επιτροπής Church και της Επιτροπής Ροκφέλερ. Οι έρευνες παρεμποδίστηκαν από τον τότε διευθυντή της CIA Ρίτσαρντ Χέλμς, ο οποίος έδωσε διαταγή για πλήρη καταστροφή όλων των σχετικών εγγράφων. Η δημοσιοποίηση αργότερα 20.000 εγγράφων σχετικά με το Πρόγραμμα MK-ULTRA τα οποία διασώθηκαν, οδήγησε το 1977 σε περαιτέρω εισαγγελικές έρευνες και ακροάσεις. Σε δηλώσεις τους οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα υποστήριξαν πως αυτό είχε τελειώσει το 1963.

Για αρκετούς συνομοσιολόγους πάντως, το πρόγραμμα MK-ULTRA δεν σταμάτησε ποτέ, απλά αλλάζει συνεχώς κωδική ονομασία και πως πάντοτε ο απώτερος σκοπός του προγράμματος αυτού ήταν και παραμένει, η χειραγώγηση του ανθρώπου από κάποια "κέντρα" που ετοιμάζονται για την νέα τάξη πραγμάτων....


Πηγή: http://strange-files.blogspot.com/2013/04/mk-ultra.html#ixzz2PzrS90uE

Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ....ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΖΗΣ...

Θαύμα έγινε στο σταθμό του Μετρό στο ΦΙΞ! Ένας άντρας, που μοιάζει ακρωτηριασμένος και ζητιανέυει, όταν πέσει το σκοτάδι περπατάει! Δείτε το απίστευτο βίντεο!


Θαύμα έγινε στο σταθμό του Μετρό στο ΦΙΞ! Ένας άντρας, που μοιάζει ακρωτηριασμένος και ζητιανέυει, όταν πέσει το σκοτάδι περπατάει! Δείτε το απίστευτο βίντεο!

απίστευτο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας πραγματικά οργή για το τι μπορεί να σκαρφιστεί κάποιος προκειμένου να κερδίζει χρήματα εκμεταλλευόμενος την συμπόνια των συνανθρώπων του!

Στο αποκαλυπτικό βίντεο, φαίνεται ένας άντρας που εκ πρώτης τουλάχιστον όψεως δεν έχει πόδια. Βρίσκεται έξω από το σταθμό του μετρό στο Φιξ και ζητιανεύει.

Το σημείο είναι πολυσύχναστο, χιλιάδες κόσμου περνάει κάθε μέρα! Οι περισσότεροι τον λυπούνται και σπεύδουν να τον βοηθήσουν αφήνοντας στο κυπελάκι του χρήματα.

Ο "ανάπηρος" άντρας παραμένει στο σημείο μέχρι που νυχτώνει οπότε και τον πλησιάζει ένας άλλος που όταν παρατηρεί πως δεν υπάρχουν τριγύρω πολλοί πεζοί του δίνει σήμα να σηκωθεί!

Και τότε γίνεται το θαύμα! Ο "ακρωτηριασμένος" ζητιάνος σε δευτερόλεπτα όχι μόνο "βγάζει" πόδια αλλά στέκεται όρθιος και περπατάει!

Δείτε το βίντεο

ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ! Κόλπος: Μεγάλες ασκήσεις με προηγμένα συστήματα από το αμερικανικό Ναυτικό - BINTEO


ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ! Κόλπος: Μεγάλες ασκήσεις με προηγμένα συστήματα από το αμερικανικό Ναυτικό - BINTEO



«Θερμαίνεται» εκ νέου η περιοχή του Κόλπου αφού ΗΠΑ και ακόμη 30 χώρες ανακοίνωσαν μεγάλα ναυτικά γυμνάσια στα οποία θα πάρουν μέρος δεκάδες σκάφη επιφανείας μερικά των οποίων με όπλα λέηζερ!

Το αξιοσημείωτο των γυμνασίων είναι ο μεγάλος χρόνος διάρκειάς τους ο οποίος φτάνει σχεδόν το ένα μήνα, καθώς θα ξεκινήσουν από τις 6 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 30. Κύριο σενάριο των γυμνασίων θα αποτελέσουν αντιναρκικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της διεθνούς άσκησης IMCMEX 13 (International Mine Countermeasures Exercise ).
Οι αντιναρκικές επιχειρήσεις σκοπεύουν στην αντιμετώπιση των ιρανικών απειλών περί ναρκοθέτησης των στερνών του Ορμούζ σε περίπτωση αμερικανικής επίθεσης, αδρανοποιώντας την διεθνή ναυτιλία στην περιοχή, αλλά πολύ περισσότερο τη διέλευση των μεγάλων πετρελαιοφόρων από τις χώρες του Κόλπου προς τον υπόλοιπο κόσμο. Η αντίδραση του Ιράν στην πραγματοποίηση της IMCMEX 13 δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή αλλά αναμένεται με την πραγματοποίηση αντίστοιχων ναυτικών γυμνασίων από το Ιράν, όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις.
Παράλληλα οι ΗΠA ανακοίνωσαν την ανάπτυξη ενός συστήματος λέιζερ στον Κόλπο το οποίο θα είναι σε θέση να καταστρέφει ταχύπλοα σκάφη και UAV, ανακοίνωσε το αμερικανικό Ναυτικό. Το σύστημα το οποίο πρόκειται να εισέλθει σε επιχειρησιακή κατάσταση στις αρχές του 2014 θα τοποθετηθεί στο σκάφος αμφίβιων επιχειρήσεων USS Ponce και αμέσως μετά θα καταπλεύσει στην περιοχή του Κόλπου. Ο αρχηγός του ερευνητικού τμήματος του αμερικανικού Ναυτικού ναύαρχος Matthew Klunder δήλωσε ότι το κόστος της κάθε βολής είναι μικρότερο από 1 δολάριο.
«Συγκρινόμενο αυτό με το κόστος των εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων για κάθε βολή πυραύλου γίνονται εύκολα αντιληπτά τα οφέλη από μια τέτοια ικανότητα». Ανέφερε ο Αμερικανός ναύαρχος. Το αμερικανικό Ναυτικό ήδη έχει πραγματοποιήσει δοκιμές με το σύστημα λέιζερ τόσο εναντίον ναυτικού στόχου όσο και ενός UAV με πλήρως επιτυχή αποτελέσματα.
Ο Peter Morrision του γραφείου ναυτικής έρευνας ONR (Office of Naval Research)δήλωσε σχετικά: «Τα συστήματα λέιζερ σταθερής κατάστασης αντιπροσωπεύουν ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός στο σύγχρονο πεδίο μάχης ίδιο με αυτό που έφερε η εισαγωγή της πυρίτιδας στο πεδίο της μάχης σε μια εποχή που οι μάχες γίνονταν με ξίφη και ασπίδες».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Πηγή: ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ! Κόλπος: Μεγάλες ασκήσεις με προηγμένα συστήματα από το αμερικανικό Ναυτικό - BINTEO - ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ http://www.staparaskinia.gr/2013/04/binteo.html#ixzz2PzXDcXM4

Απλά, αρνούμαι ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !


Απλά, αρνούμαι ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !


Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε νόμο έχει μπει σε ισχύ από την ώρα που προδότες μετατρέψανε την χώρα μου σε χρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας τράπεζας. Υπάρχει μια αόρατη γραμμή μεταξύ εκείνης της ημέρας και της προηγούμενης . Στέκομαι πάνω της κοντά τρία
χρόνια σαν να βρίσκομαι στην ζώνη πολέμου μεταξύ της χώρας μου και του κράτους τους.

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου που θα στηρίζεται σε αυτούς τους κατοχικούς νόμους και βεβαίως δεν πρόκειται να δείξω κανέναν σεβασμό στους δικαστές που θα κληθούν να με κρίνουν. Τους έχω ήδη καταδικάσει από την ώρα που περίμενα σε εκείνη την γραμμή με τα δυο μου πόδια μες στο κρύο να έρθουν να αποδώσουν την δικαιοσύνη στην οποία ορκίστηκαν να υπηρετούν μέχρι θανάτου.

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε κομματικό υπάλληλο, που έχει πάρει τον τίτλο-φερετζέ- του δημοσίου, ο οποίος θα έχει απαίτηση να βρει την παρανομία μου για να αποδώσει το τίμημα σε χρήμα. Να είναι σε απόσταση ασφαλείας από το χέρι μου όταν θα πατήσει την σφραγίδα του κατασχετηρίου του σπιτιού μου, διότι αυτό το σπίτι δεν έβγαλε ούτε ένα σκουλήκι που να αποδέχεται τα πάντα αρκεί να "πέφτει" ο αιματοβαμμένος του μισθός.

Αρνούμαι να αποδεχθώ γιατρό δημοσίου τομέα όταν θα έρθει η ώρα να έχει ανάγκη την επιστήμη του συμπολίτης μου και θα έχει το θράσος να ζητήσει βιβλιάριο υγείας ή το χρηματικό ποσό που ορίζει ο νόμος για να κάνει αυτό που του επιβάλει ο υπέρτατος νόμος του λειτουργήματος του. Η άρνησή του να τιμήσει τον όρκο του θα είναι και η δική μου άρνηση να σεβαστώ ό,τι πολυτιμότερο έχει.

Αρνούμαι να αποδεχθώ τον όποιον θεσμό ακόμα κατέχει θέση σε αυτή την χώρα. Οι θεσμοί που έμαθα να σέβομαι είναι αυτοί που υπηρετούν την χώρα μου και δεν υπηρετούν καμία άλλη εις το όνομα του κέρδους.

Αρνούμαι να αποδεχθώ τα όρια που θα θέσει ο κάθε υπουργίσκος για το πώς θα διεκδικήσω τα δικαιώματα μου τα οποία έχουν ήδη εξαϋλωθεί από τις υποκλίσεις που έχει κάνει αυτός και οι όμοιοί του στην Μεγάλη Τράπεζα που λέγεται Ευρώπη.

Αρνούμαι να αποδεχθώ ως καθαρό πολιτικό πρόσωπο τον οποιονδήποτε διατηρεί ακόμα και τυπικές σχέσεις, συζητά ή έστω βρίσκεται τυχαία στον ίδιο χώρο με εκπροσώπους χωρών ή ιδρυμάτων που έβαλαν την ζωή μου υποθήκη για τις δικές τους αποθήκες χρήματος.

Αρνούμαι να αποδεχθώ τον κρατικό φρουρό ο οποίος αντί να φυλλάτει την δική μου πλάτη ασκεί βία σε μένα και στους γύρω μου για να μην ματώσει ο κρατικός εχθρός που έχει ασυλία, αν και εδώ και τρία χρόνια η ασυλία του έχει αρθεί όπως έχουν αρθεί και όλοι οι νόμοι με τις δικές του υπογραφές. Οι κρατικοί φρουροί που προστατεύουν τον εχθρό και όχι τον συνάνθρωπο εδώ και τρία χρόνια μετατράπηκαν συνειδητά, εφόσον δεν παραιτήθηκαν, σε παρακρατικούς.

Αρνούμαι να αποδεχθώ ως Άνθρωπο οποιονδήποτε ψηφοφόρο ή παλαμακιστή του οποιοδήποτε κόμματος συμμετέχει ακόμα και με την παρουσία του μέσα στο Κατοχικό Κοινοβούλιο, αλλά και όλους αυτούς που σπρώχνουν την κατάσταση με οποιαδήποτε κομματική ταμπέλα. Δεν σέβομαι τον μικρό, άνοο, ατομικιστή και επικίνδυνο πολίτη ο οποίος με την κρυφή του ψήφο επιμένει να συντηρεί την χώρα μου σε καταστολή και ψυχική αφαίμαξη.

Αρνούμαι να αποδεχθώ τον καθημερινό εξευτελισμό του Ανθρώπου, τον βιασμό της αξιοπρέπειας ζωής και θανάτου, τις αυτοκτονίες, την πείνα, την κατάθλιψη, την στέρηση οξυγόνου των δικών μου ονείρων και του διπλανού μου, αλλά και το κομμάτιασμα της χώρας μου με προδοτικά χρεόγραφα.

Αρνούμαι να θεωρώ ίσους όλους αυτούς που νομίζουν ότι η σιωπή μου είναι και η κατάφασή μου στο προμελετημένο έγκλημα που επιμένουν να συντελούν.

Πηγή Simple Man
Tragiko.com ΠΗΓΗ

Γνωστοποίηση UFO και Βατικανό - Εξωγήινα αρχεία 2013


Γνωστοποίηση UFO και Βατικανό - Εξωγήινα αρχεία 2013

Αυτό το επεισόδιο διερευνά την πιθανότητα ότι το Βατικανό έχει επίγνωση της νοήμονος ζωής στο σύμπαν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με τους θεωρητικούς των UFO, το Βατικανό έχει στην κατοχή του γνώση για εξωγήινη ζωή, εδώ και αιώνες και θα μπορούσε να είναι το μέρος, μίας από τις μεγαλύτερες συγκαλύψεις στην ιστορία των UFO.
Να πω ότι είναι περίεργο το γεγονός ότι το Βατικανό έχει ήδη αποδεχθεί το γεγονός ότι "κατά πάσα πιθανότητα" υπάρχει και άλλη νοήμον ζωή στο σύμπαν, και αυτό ήταν μια πολύ περίεργη δήλωση λόγο του ότι η γραφειοκρατική οργάνωση του αργεί να κινηθεί προς τα εμπρός για κάθε θέμα που αντιμετωπίζει.
Μετά από όλα αυτά ο ίδιος οργανισμός ακόμα δεν δέχεται γυναίκες ως ιερείς και δεν επιτρέπει την αντισύλληψη.

6.2 Ρίχτερ χτύπησαν το Ιράν!! Stranger vs Πείραμα σεισμών = 10-0 !!!!


6.2 Ρίχτερ χτύπησαν το Ιράν!! Stranger vs Πείραμα σεισμών = 10-0 !!!!

Με εικοσιτέσσερις ώρες διαφορά βρήκαμε και τον σεισμό και την περιοχή (Αν θυμαστε σε ολα τα πειραματα μεγασεισμων εχουμε 1 μερα +- ).

Λυπάμαι που είμαι πια αναγκασμένος να γίνομαι Κατίνα και να δείχνω ξανά και ξανά όλα όσα επιβεβαιωνόμαστε άλλα έτσι προσπαθώ να σταματήσω τα πρακτορακια που τρολαρουν ώστε να σας κάνουν να μην εμβαθύνετε σε όλα όσα σας λέμε!!.
Που συνδέουμε γραμμή LEI με τις περιοχές και τους λόγους που έπρεπε να γίνει δυνατός σεισμός στην περιοχή.
Μια υποσημείωση , ο σεισμός στο Ιράν έγινε μερικά χιλιόμετρα μακριά από πυρηνικό αντιδραστήρα...αρα μπορείτε να ενώσετε και άλλα προ-γεγονότα που σας έχουμε δώσει όπως Το κινητό Χααρπ κατευθύνεται στην Ασία
Stranger ... Τι σου είναι η τύχη εε? Να μιλάς για σεισμούς και να γίνονται? Να μιλάς για Χααρπ ,να σε βρίζουν ότι δεν είναι Χααρπ άλλα ραντάρ και να βγαίνουν οι κινέζικες ειδήσεις και να το λένε ΧΑΑΡΠ!!! Μιλάμε μου έχει ανοίξει......

La Repubblica: Ο Πάπας Τείνει Το Χέρι Του Προς Του Ορθόδοξους..."Βλέποντας" Πανθρησκεία.


La Repubblica: Ο Πάπας Τείνει Το Χέρι Του Προς Του Ορθόδοξους..."Βλέποντας" Πανθρησκεία.

-Κύριος στόχος η ώθηση για ομαδικότερη διακυβέρνηση της Καθολικής Εκκλησίας. 
-Είναι τελικά αυτός ο Πάπας που θα οδηγήσει στην Πανθρησκεία…; 

«Ο Πάπας τείνει το χέρι του προς του ορθόδοξους» τιτλοφορεί άρθρο της η ιταλική εφημερίδα La Repubblica αναφερόμενη στις επιλογές του νεοεκλεγέντος αργεντινού ποντίφικα. 
Στην ανάλυσή της, η εφημερίδα αναφέρει ότι το απόγευμα της Κυριακής ο Φραγκίσκος θα ...
εισέλθει για πρώτη φορά στην βασιλική εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Λατερανού στην Αιώνια Πόλη για να αναλάβει επισήμως και τα καθήκοντα του επισκόπου της ιταλικής πρωτεύουσας. 

Σε μια κίνηση επαναπροσέγγισης με τους ορθόδοξους, ο ποντίφικας δεν θα χαρακτηρισθεί «ιδιοκτήτης του αμπελώνα που εποπτεύει από ψηλά το κτήμα του», όπως είχε γίνει με τον παραιτηθέντα Πάπα Βενέδικτο ΙΣτ'. 

Το νέο κείμενο που θα διαβαστεί αναφέρει ότι ο Πάπας «προΐσταται με αδελφοσύνη όλων των Εκκλησιών και με σταθερή γλυκύτητα οδηγεί όλους προς τις οδούς της αγιότητας». 

Σύμφωνα με την Repubblica, ο κύριος στόχος είναι από μία να υπογραμμισθεί ότι «ο ποντίφικας διαθέτει πρωτείο που πρέπει να ασκείται όμως με πνεύμα αδελφοσύνης και ελέους. Από την άλλη, να δοθεί μια ώθηση για ομαδικότερη διακυβέρνηση της Καθολικής Εκκλησίας, με ένα νέο είδος εσωτερικής, οριζόντιας διοίκησης». 

Όπως παρατηρήθηκε από τις πρώτες κιόλας ημέρες μετά την εκλογή του, ο Πάπας Φραγκίσκος-όπως υπογραμμίζει ο αναλυτής Πάολο Ροντάρι- προτιμά να τον αποκαλούν επίσκοπο Ρώμης παρά ποντίφικα και υποδεικνύει την επιστροφή σ' ένα πρωτείο που ασκείται στα πλαίσια της πίστης και του ελέους και όχι ως απεριόριστη, γενική δικαιοδοσία. 

Το απόγευμα της Κυριακής, επίσης, ο αναπληρωτής επίσκοπος της Ρώμης Αγκοστίνο Βαλίνι πρόκειται να διαβάσει ενώπιον του αργεντινού Άγιου Πατέρα ευχή «να μπορέσει να σχηματισθεί από το ένα άκρο μέχρι το άλλο στη γη ένα μόνο ποίμνιο με ένα μοναδικό ποιμένα». 

Από το "Βήμα" 


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ > Ετοιμάζουν πανθρησκεία για τον ερχομό του Αντίχριστου - Βίντεο Συνεργασία χριστιανών και μουσουλμάνων για να οικοδομηθεί ένας καλύτερος κόσμος ζήτησε ο Πάπας, από το Βερολίνο. Συνάντηση με ιμάμηδες. Ο πάπας Βενέδικτος επισήμανε σήμερα τις ομοιότητες ανάμεσα στις χριστιανικές και τις μουσουλμανικές αξίες κατά τη διάρκεια συνάντησής του με μουσουλμάνους ηγέτες στο Βερολίνο και είπε ότι τα δύο δόγματα θα πρέπει να συνεργαστούν για να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο. "Μπορούμε να προσφέρουμε σε πολλούς σημαντικούς τομείς της κοινωνίας," είπε ο πάπας σε συγκέντρωση 15 μουσουλμάνων εκπροσώπων από ισλαμικές ενώσεις και φιλανθρωπικές οργανώσεις καθώς και ισλαμιστές δασκάλους. "Σκέφτομαι, για παράδειγμα, την προστασία της οικογένειας βασισμένη στο γάμο, τον σεβασμό στη ζωή σε κάθε φάση του φυσικού κύκλου ή την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης." Μεταξύ των παρισταμένων ήταν ο επικεφαλής του Κεντρικού Συμβουλίου Μουσουλμάνων στη Γερμανία, Αϊμάν Μαζιέκ, καθώς και μέλη της τουρκο-ισλαμικής Ενωσης για τις Θρησκευτικές Υποθέσεις. "Εμείς οι πιστοί έχουμε μια ιδιαίτερη συνεισφορά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι αν θέλουμε να είναι αποτελεσματικές οι πράξεις μας πρέπει να εξελιχθούμε μέσα από τον διάλογο και τον αμοιβαίο σεβασμό," τόνισε ο πάπας. Στη Γερμανία ζουν περίπου 3,8 με 4,3 εκατομμύρια μουσουλμάνοι, εκ των οποίων τα δύο τρίτα είναι τουρκικής καταγωγής και το 45% είναι γερμανοί πολίτες. Η τελευταία επίσκεψη του πάπα Βενέδικτου στη Γερμανία πριν από πέντε χρόνια προκάλεσε ένταση στις σχέσεις της Καθολικής Εκκλησίας με το Ισλάμ. Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2006, στη διάρκεια ομιλίας του ο πάπας Βενέδικτος δήλωσε ότι ο Θεός δεν απαιτεί ποτέ κάτι παράλογο και επικαλέστηκε ένα σχόλιο αυτοκράτορα του Βυζαντίου τον 14ο αιώνα για το Ισλάμ. Ως απάντηση βίαιες διαδηλώσεις ξέσπασαν σε χώρες του μουσουλμανικού κόσμου, εκκλησίες πυρπολήθηκαν και πιστοί χριστιανοί έπεσαν θύματα επίθεσης. Η σημερινή ομιλία του πάπα φαίνεται ότι αποσκοπούσε στο να αποκαταστήσει τις σχέσεις του Ισλάμ με την Καθολική Εκκλησία και έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους μουσουλμάνους ηγέτες.


πηγή

 

Συνεργασία χριστιανών και μουσουλμάνων για να οικοδομηθεί ένας καλύτερος κόσμος ζήτησε ο Πάπας, από το Βερολίνο. Συνάντηση με ιμάμηδες. Ο πάπας Βενέδικτος επισήμανε σήμερα τις ομοιότητες ανάμεσα στις χριστιανικές και τις μουσουλμανικές αξίες κατά τη διάρκεια συνάντησής του με μουσουλμάνους ηγέτες στο Βερολίνο και είπε ότι τα δύο δόγματα θα πρέπει να συνεργαστούν για να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο. "Μπορούμε να προσφέρουμε σε πολλούς σημαντικούς τομείς της κοινωνίας," είπε ο πάπας σε συγκέντρωση 15 μουσουλμάνων εκπροσώπων από ισλαμικές ενώσεις και φιλανθρωπικές οργανώσεις καθώς και ισλαμιστές δασκάλους.
"Σκέφτομαι, για παράδειγμα, την προστασία της οικογένειας βασισμένη στο γάμο, τον σεβασμό στη ζωή σε κάθε φάση του φυσικού κύκλου ή την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης." Μεταξύ των παρισταμένων ήταν ο επικεφαλής του Κεντρικού Συμβουλίου Μουσουλμάνων στη Γερμανία, Αϊμάν Μαζιέκ, καθώς και μέλη της τουρκο-ισλαμικής Ενωσης για τις Θρησκευτικές Υποθέσεις. "Εμείς οι πιστοί έχουμε μια ιδιαίτερη συνεισφορά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι αν θέλουμε να είναι αποτελεσματικές οι πράξεις μας πρέπει να εξελιχθούμε μέσα από τον διάλογο και τον αμοιβαίο σεβασμό," τόνισε ο πάπας. Στη Γερμανία ζουν περίπου 3,8 με 4,3 εκατομμύρια μουσουλμάνοι, εκ των οποίων τα δύο τρίτα είναι τουρκικής καταγωγής και το 45% είναι γερμανοί πολίτες. Η τελευταία επίσκεψη του πάπα Βενέδικτου στη Γερμανία πριν από πέντε χρόνια προκάλεσε ένταση στις σχέσεις της Καθολικής Εκκλησίας με το Ισλάμ. Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2006, στη διάρκεια ομιλίας του ο πάπας Βενέδικτος δήλωσε ότι ο Θεός δεν απαιτεί ποτέ κάτι παράλογο και επικαλέστηκε ένα σχόλιο αυτοκράτορα του Βυζαντίου τον 14ο αιώνα για το Ισλάμ. Ως απάντηση βίαιες διαδηλώσεις ξέσπασαν σε χώρες του μουσουλμανικού κόσμου, εκκλησίες πυρπολήθηκαν και πιστοί χριστιανοί έπεσαν θύματα επίθεσης. Η σημερινή ομιλία του πάπα φαίνεται ότι αποσκοπούσε στο να αποκαταστήσει τις σχέσεις του Ισλάμ με την Καθολική Εκκλησία και έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους μουσουλμάνους ηγέτες.
http://nefthalim.blogspot.gr/2013/03/15-38-43-45-12-2006-14.html ΠΗΓΗ

ΔΥΟ ΒΡΕΦΗ ΜΟΛΥΝΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΡΠΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΥΠΕΡ-ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΠΙΠΙΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!


ΔΥΟ ΒΡΕΦΗ ΜΟΛΥΝΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΡΠΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΥΠΕΡ-ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΠΙΠΙΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!


Ακόμα δύο βρέφη έχουν μολυνθεί με τον θανατηφόρο ιό του έρπητα τους τελευταίους
 τρεις μήνες αφού υποβλήθηκαν σε μια αμφιλεγόμενη θρησκευτική στοματική περιτομή
 στη Νέα Υόρκη.
Οι τελευταίες περιπτώσεις φέρνουν την καταμέτρηση σε 13 βρέφη από το 2000, δύο
 από τα οποία υπέστησαν εγκεφαλική βλάβη και δύο έχασαν τη ζωή τους από τον ιό
 που μπορεί να εξαπλωθεί γρήγορα σε όλο τους το σώμα.
Η υπερ-ορθόδοξη εβραϊκή πρακτική της metzitzah b'peh απαιτεί ένας επαγγελματίας
 να πιπιλίζει το πέος του μωρού για να «καθαρίσει» την ανοιχτή πληγή μετά την περιτομή
 του, που το καθιστά ευαίσθητο στον ιό.

Το Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι ένα από τα τελευταία βρέφη που προσβλήθηκαν
 από τον ιό ανέπτυξε πυρετό και ένα τραύμα στο όσχεο του, επτά ημέρες μετά τη διαδικασία. 
Το αγόρι αργότερα βρέθηκε θετικό για HSV-1. Αυτός ο ιός διαφέρει από τον HSV-2, ο 
έρπης των γεννητικών οργάνων συστέλλεται κατά τη σεξουαλική επαφή.
«Μια λοίμωξης από τον ιό σε ένα νεογέννητο μωρό έχει τον κίνδυνο να οδηγήσει σε
 σοβαρή ασθένεια και το θάνατο.


«Ο λόγος είναι ότι το μωρό δεν έχει το ίδιο πλήρως αναπτυγμένο ανοσοποιητικό 
σύστημα με έναν ενήλικο.

Είπε ότι είναι πολύ νωρίς για να πει αν τα αγόρια θα υποστούν μόνιμες συνέπειες.

Η ταυτότητα του ραββίνου που εκτέλεσε την περιτομή κρατείται από τους γονείς του
 αγοριού, εμποδίζοντας την υπηρεσία υγείας να παρέμβει.


ΠΗΓΗ : PERIERGAA: ΔΥΟ ΒΡΕΦΗ ΜΟΛΥΝΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΡΠΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΥΠΕΡ-ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΠΙΠΙΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ!!! 

ASTRA TV Αύριο στις 20:00 ο Πρόεδρος του ΕΟΕ Πρόδρομος Κοφσανίδης και ο Υπεύθυνος Τομέα Έρευνας Φαέθων Μυτιληνιός ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΩΤΙΑ!!!!


Αύριο στις 20:00 ο Πρόεδρος του ΕΟΕ Πρόδρομος Κοφσανίδης και ο Υπεύθυνος Τομέα Έρευνας Φαέθων Μυτιληνιός θα είναι καλεσμένοι στην εκπομπή ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ στο κανάλι του βόλου ASTRA TV . Δείτε τους ζωντανά από εδώ http://www.astratv.gr/