Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Το Χτύπημα Στον Μαραθώνιο Της Βοστώνης Στο "Family Guy" Μερικές Ημέρες Πριν...


Το Χτύπημα Στον Μαραθώνιο Της Βοστώνης Στο "Family Guy" Μερικές Ημέρες Πριν...

Τα συγκεκριμένα videos αποτελούν 2 διαφορετικές εκδοχές ενός επεισοδίου που μας δείχνει την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης…! 

Ναι, καλά διαβάσατε. 
Το πιο ανατριχιαστικό είναι ότι αυτό το επεισόδιο, ή αν θέλετε αυτά 2 διαφορετικά επεισόδια, όπως θα δείτε και στο link του Wikipedia, έχουν ως ημερομηνία δημοσίευσης τις 17 Μαρτίου του 2013. 
Σε αυτά τα 2 διαφορετικά videos λοιπόν παρουσιάζονται...
2 διαφορετικές εκδοχές επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε έναν κύριο ο οποίος κερδίζει τον Μαραθώνιο… οδηγώντας ένα αυτοκίνητο με το οποίο σκοτώνει όποιον βρίσκει μπροστά του…!

Στο δεύτερο video, στην εκδοχή ενός εντελώς διαφορετικού επεισοδίου της ίδιας θεματικής ενότητας, βλέπουμε ότι ο ίδιος ο κύριος «άθελα» του βοηθάει μια τρομοκρατική οργάνωση να πυροδοτήσει τους βομβιστικούς μηχανισμούς μέσω κινητών τηλεφώνων….! 

Σίγουρα είναι από τα πράγματα τα οποία εκ πρώτης όψεως δεν μπορούμε να τα κατανοήσουμε πλήρως. Ποιος μας λέει ότι δεν προστέθηκε κάτι μετά την επίθεση, κυρίως για το δεύτερο video, ή και το αντίθετο; Ωστόσο όλα δείχνουν ότι για άλλη μια φορά το «Παγκόσμια Σύστημα», παίζει ένα παιχνίδι. Ένα παιχνίδι εις βάρος ανθρώπινων ζωών, με σκοπό ίσως την δημιουργία πολεμικού κλίματος προς τους «τρομοκράτες», που όπως άρχισε ήδη να ακούγεται, όλες οι αρχές συγκλίνουν σε οργανώσεις ισλαμιστών…! Και μετά ήρθε και ο σεισμός στο Ιράν…! Τυχαίο…; 



Eλλήνων Αφύπνιση. 

 

 
 Epirus - Ellas: Το χτύπημα στον μαραθώνιο της Βοστώνης στο "Family Guy" μερικές ημέρες πριν... ΠΗΓΗ

Φόβοι για δεκάδες νεκρούς από το σεισμό στο Ιράν


Φόβοι για δεκάδες νεκρούς από το σεισμό στο Ιράν

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στο Ιράν σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο. Τουλάχιστον 47 οι νεκροί μέχρι στιγμής.

ΔιαφημίσειςΜείωσε τα ασφάλιστρα σουΑσφάλισε το αυτοκίνητό σου στην AIG από 127€. Επωφελήσου τώρα!www.aig-direct.grΟΤΕ Double Play VDSLΜάθε περισσότερα για τη διαθεσιμότητα στη γειτονιά σου!ote.gr/vdsl
Ισχυρότατη σεισμική δόνηση, της τάξης των 7,8 Ρίχτερ, σημειώθηκε στο Ιράν, αναφέρει το πρακτορείο Reuters. Το αμερικανικό κέντρο γεωφυσικής USGS ανακοίνωσε ότι ο σεισμός ήταν μεγέθους 7,8 βαθμών και το επίκεντρό του εντοπίστηκε στο νοτιοανατολικό Ιράν, κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν, σε μια περιοχή με βουνά και έρημο, ενώ είχε εστιακό βάθος 15,2 χιλιομέτρων.

Ο σεισμός έγινε αισθητός στην περιοχή του Περσικού Κόλπου, ενώ προκάλεσε αναστάτωση μέχρι και στο Νέο Δελχί.

Συγκεχυμενες ειναι οι πληροφοριες για τον αριθμο των νεκρων. Συμφωνα με δηλωσεις αξιωματουχου που επικαλειται το ιρανικό ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων ISNA, μεχρι στιγμης δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για νεκρούς.

Νωριτερα πληροφοριες εκαναν λογο για τουλάχιστον 47 νεκρους και 850 τραυματίες, ενώ σύμφωνα με την ιρανική κρατική τηλεόραση που επικαλείται οι νεκροί είναι τουλάχιστον 40.

"Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, αλλά λαμβάνουμε πληροφορίες για 40 νεκρούς στην περιοχή», μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Λίγο νωρίτερα ένας Ιρανός κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε ότι οι νεκροί αναμένεται να είναι εκατοντάδες.

"Ήταν ο μεγαλύτερος σεισμός που σημειώνεται στο Ιράν εδώ και 40 χρόνια και αναμένουμε ότι οι νεκροί θα ανέρχονται σε εκατοντάδες», σημείωσε ο αξιωματούχος, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Σύμφωνα με το ιρανικό σεισμολογικό κέντρο, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 18 χιλιόμετρα και το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 80 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης Σαραβάν, κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν.

Πέντε σωστικά συνεργεία εστάλησαν στις πόλεις Σαραβάν και Χας για να κάνουν μια αποτίμηση των ζημιών, σύμφωνα με τον επικεφαλής του ιρανικού Ερυθρού Σταυρού Μαχμούντ Μοζαφάρ, τον οποίο επικαλείται το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Isna.

Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars, η πόλη Σαραβάν, η οποία βρίσκεται κοντά στο επίκεντρο του σεισμού δεν υπέστη σοβαρές ζημιές.

Η ιρανική κρατική τηλεόραση πρόσθεσε ότι μετά τον σεισμό δεν λειτουργεί το σύστημα ηλεκτροδότησης όπως και το σύστημα τηλεπικοινωνιών στο μεγαλύτερο μέρος της νοτιοανατολικής ιρανικής επαρχίας Σιστάν και Μπαλουτσιστάν.

Ο σεισμός, ο οποίος σημειώθηκε στις 15:14 τοπική ώρα (13:44 ώρα Ελλάδος), έγινε επίσης αισθητός στο Πακιστάν και κυρίως στο Ισλαμαμπάντ. Στην πιο μεγάλη πόλη της χώρας, το Καράτσι, πολλοί άνθρωποι έτρεξαν πανικοβλημένοι για να βγουν από τα κτίρια, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Ο σεισμός αυτός έγινε επίσης αισθητός στις χώρες του Κόλπου, ως το Ντουμπάι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι μίλησαν για ανθρώπους που έτρεχαν για να βγουν από τα κτίρια στο Κατάρ και το Ντουμπάι.

Οι σεισμικές δονήσεις συγκλόνισαν επίσης τα ψηλά κτίρια της πρωτεύουσας της Ινδίας Νέο Δελχί, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους, οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Την ίδια ώρα αξιωματούχος της ρωσικής εταιρείας που κατασκεύασε τον πυρηνικό σταθμό του Μπουσέρ στο Ιράν δήλωσε ότι δεν προκλήθηκε καμία βλάβη στον σταθμό από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε σήμερα.

Ο αξιωματούχος της Atomstroyexport, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, σημείωσε ότι μίλησε με έναν συνάδελφό του στον πυρηνικό σταθμό μετά τον σεισμό και ότι πληροφορήθηκε ότι δεν έχει αναφερθεί καμία ζημιά.

Ο πυρηνικός σταθμός του Μπουσέρ, το μόνο πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στην χώρα, βρίσκεται κοντά στην ακτή του Κόλπου στο δυτικό Ιράν, ενώ ο σεισμός σημειώθηκε στο νοτιοανατολικό Ιράν κοντά στην μεθόριο με το Πακιστάν.

Στις 9 Απριλίου σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών που έπληξε αγροτική ζώνη στο νότιο Ιράν προκάλεσε τον θάνατο σχεδόν 40 ανθρώπων και τον τραυματισμό 800.

Ο πιο φονικός σεισμός που έχει σημειωθεί στο Ιράν τα τελευταία χρόνια ήταν αυτός τον Δεκέμβριο του 2003, όταν 31.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Μπαμ, στο νότιο τμήμα της χώρας, δηλαδή το ένα τέταρτο του πληθυσμού της πόλης αυτής. Επίσης τον Αύγουστο του 2012, δύο ισχυροί σεισμοί είχαν προκαλέσει το θάνατο 306 ανθρώπων κοντά στην πόλη του Ταμπρίζ, στο βορειοδυτικό Ιράν.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/229499/dekades-nekroi-apo-to-seismo-sto-iran-fovoi-gia-ekatomvi-/#ixzz2QdqUqxqc
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Η NASA έψαχνε για βάση των εξωγήινων στη Σελήνη


Η NASA έψαχνε για βάση των εξωγήινων στη Σελήνη




Η αληθινή ιστορία εξερεύνησης του διαστήματος είναι διαφορετική από εκείνη που είναι γνωστή στο κοινό. Και ο λόγος γι 'αυτό - οι μυστικές κοινωνίες για τα διαστημικά προγράμματα. . Μετά από 30-40 χρόνια της διαστημικής εποχής αποφάσισαν να μιλήσουν για το παρελθόν και το μέλλον των διαστημικών ταξιδιών.ο Andrew Sinelnikov, συγγραφέας και ιστορικός, που ειδικεύεται κυρίως για την ιστορία του Τεκτονισμού, αποφάσισε να μοιραστεί τις απόψεις τους σχετικά με τους πραγματικούς λόγους για το πρόγραμμα των ΗΠΑ για της Σελήνη.
Σύμφωνα με τον ίδιο, πίσω από αυτές τις εξελίξεις. "Η όλη ιστορία της
εξερεύνησης του διαστήματος είναι σε ένα πέπλο παραπληροφόρησης και αυτό δεν είναι τυχαίο . η NASA Μια στρατιωτική οργάνωση που θα καλύπτει πάντα τον αληθινό σκοπό πίσω από τα ωραία λόγια τους στο κοινό .
Με βάση την έρευνα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ρίζες του διαστημικού προγράμματος της NASA είχε δύο μυστικές οργανώσεις - ένα τμήμα του Τρίτου Ράιχ και τους Βρετανούς Τέκτονες. μετά το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ο Γερμανός σχεδιαστής πυραύλων Βέρνερ φον Μπράουν παραδόθηκε στις αμερικανικές μονάδες. Μετά τη μετακίνηση προς τις Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με την ομάδα του, αρχίζει να συμμετάσχει σε διαστημικά προγράμματα."Ο κύριος στόχος του του μυστικός Τάγματος του SS, δεν ήταν να ανύψωση την επιστημονική και το διεθνές κύρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό δεν τον ένοιαζε. Χρειαζόταν διαστημικά ταξίδια για άλλους σκοπούς. Και σε αυτή την περίπτωση, συμπίπτουν με εκείνες των άλλων μυστική οργάνωση - Freemasons », - λέει ο Αντρέι Sinelnikov.
Το γεγονός ότι, σύμφωνα με την αρχαία παράδοση,και από μυστικές οργανώσεις στο φεγγάρι υπάρχει κάποια βάση των εξωγήινων που κάποτε ήρθαν στη Γη για τον έλεγχο της και ανάπτυξη της ανθρωπότητας.
η μάσκα σχετικά με την αποστολή της ανθρώπινης εξερεύνησης του διαστήματος ως ένα απαραίτητο συστατικό για την πρόοδο του ανθρώπινου πολιτισμού», - λέει ο Andrew Sinelnikov.

Σύμφωνα με τον ίδιο «όλη η ηγεσία της NASA εκείνη την εποχή αποτελούνταν από μασόνους από την έναρξη της διαδικασίας, καθώς και οι περισσότεροι από τους πρώτους αστροναύτες.
Ωστόσο, οι ερευνητές είναι βέβαιοι ότι, οι δράσεις αυτές μπορούν να έχειν αποτύχει να πάνε στην σελήνη, η αιτία πρόγραμμα των ΗΠΑ είχε έλλειψη πόρων, τα χρήματα ήταν ακόμα για 4 πτήσεις Ακριβώς μετά από έξι προηγούμενες τελικά έγινε σαφές. ότι η ελπίδα χάθηκε να πατήσουν στην σελήνη ».

Μετά την αποτυχία για την Σελήνη , αποφάσισαν να πάνε στον Άρη.

η πτήση προς Σελήνη φέρεται να απαγορεύτηκε από τους ίδιους τους εξωγήινους σύμφωνα με τον Andrew Sinelnikova . υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία , ότι οι πρώτοι αστροναύτες στο φεγγάρι είδαν κάποιες εξωγήινες συσκευές, κατασκευές, σκάφη.
πόσο τυχαίο να είναι το γεγονός ότι δεν ξανά πήγαν ; αν πήγαν !
πόσο τυχαίο ότι δεν δείχνουν μια φώτο από δορυφόρο με αυτά που άφησαν τότε εκεί,
τότε η NASA κάλεσε δημοσιογράφους, και δήλωσε ιστορίες για ανύπαρκτα γεγονότα-->

Όπως ήταν αναμενόμενο, απαγόρευσε να πουν την πραγματική ιστορία στο ευρύ κοινό,
αν μια φορά "απαγορεύεται", τότε δεν υπάρχει καμία ανάγκη να μιλήσουμε για το μέλλον της εξερεύνησης του διαστήματος
για αυτούς που πιστεύουν ότι όταν βγαίνει κάποιος και μιλάει λέει την αλήθεια! . σχετικό ντοκιμαντέρ που αξίζει εδώ (η ιστορία του ανθρώπου μυστικά και ψέματα)

Πηγή: 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ
http://www.awakengr.com/2013/04/nasa.html#ixzz2QdptV2hi
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike