Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ "ΣΚΙΑ" ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ


ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ "ΣΚΙΑ" ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Κάμερα συλλαμβάνει ενα μαύρο σχήμα. Ο άνθρωπος δέχεται επίθεση σε ένα διάδρομο όπου η σκιά τον σπρώχνει προς το έδαφος και τον σέρνει κάτω στην αίθουσα.
Υπήρχαν και άλλες συναντήσεις που αναφέρθηκαν από τους καταστηματάρχες και τους επισκέπτες να διαμαρτύρονται για παρόμοιες συναντήσεις.
Αν είναι μοντάζ, τότε έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Nομίζετε ότι είναι κουνούπι; Ξανασκεφτείτε το


Nομίζετε ότι είναι κουνούπι; Ξανασκεφτείτε το

    kounoupiprosektikaΌχι, είναι ένα μηχανικό έντομο κατάσκοπος. Εμείς θα σας πούμε τι μπορεί να κάνει και τα σχόλια δικά σας.
Το "κουνούπι" αυτό Βρίσκεται ήδη στην παραγωγή και χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Μπορεί να ελέγχεται εξ αποστάσεως και είναι εξοπλισμένο με μια κάμερα και ένα μικρόφωνο.
Μπορεί να προσγειωθεί επάνω σας και έχει τη δυνατότητα να πάρει δείγμα DNA ή να αφήσει ένα μικροτσίπ (RFID νανοτεχνολογίας) παρακολούθησης στο δέρμα σας.
Μπορεί να πετάξει οπουδήποτε και να μπει σπίτι σας από ένα ανοιχτό παράθυρο, ή να το κουβαλήσετε σπίτι σας απο το δρόμο, μιας και θα έχει επικαθήσει στα ρούχα σας.
Τα σχόλια δικά σας !
Is this a mosquito?
No. It's an insect spy drone for urban areas, already in production, funded by the US Government. It can be remotely controlled and is equipped with a camera and a microphone. It can land on you, and it may have the potential to take a DNA sample or leave RFID tracking nanotechnology on your skin. It can fly through an open window, or it can attach to your clothing until you take it in your home. (thesecretrealtruth)

Σάλος - Έκαναν photoshop σε τραυματία της Βοστώνης


Σάλος - Έκαναν photoshop σε τραυματία της Βοστώνης

Σάλος ξέσπασε με την απόφαση της εφημερίδας «New York Daily News» η οποία έκανε photoshop σε τραυματία της Βοστώνης για να κρύψει τον άσχημο τραυματισμό στο πόδι.
Στο πρωτοσέλιδο της την επόμενη μέρα των γεγονότων, η εφημερίδα είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία του φωτορεπόρτερ John Tlumacki. Στην αρχική της μορφή, η εικόνα έδειχνε μια τραυματισμένη γυναίκα να βρίσκεται ξαπλωμένη σε μια λίμνη αίματος, ενώ δέχεται βοήθεια.
Ωστόσο, στην έκδοση που εμφανίζονταν στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, υπήρχε μια σημαντική διαφορά. Μια άσχημη πληγή στο πόδι της γυναίκα είχε «εξαφανιστεί» και το παντελόνι της εμφανίζονταν ανέπαφο!
«Η επεξεργασία θα πρέπει να διατηρεί την ακεραιότητα του περιεχομένου και του πλαισίου της φωτογραφίας», σύμφωνα με τον κώδικα της Εθνικής Ένωσης Πρακτορείων Φωτορεπόρτερ.
Σύμφωνα με εργαζόμενους της εφημερίδας, η απόφαση για την αλλοίωση της φωτογραφίας ήρθε κατευθείαν από τη διοίκηση.
Εκπρόσωπος Τύπου της «Daily News» ανέφερεπως η απόφαση πάρθηκε «από σεβασμό στα θύματα, τις οικογένειές τους και όσους επέζησαν».
Newsbomb.gr

ΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΣΟΚ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ: ΝΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ!


ΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΣΟΚ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ: ΝΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ!



Η σφαγέας των εθνών προκειμένου να αμυνθεί από τις κατηγορίες που την βαρύνουν για την δολοφονία του πρέσβη στην Λιβύη, έκανε την αποκάλυψη μεγατόνων προσπαθώντας να χρεώσει σε προηγούμενες κυβερνήσεις την μάστιγα του ισλαμοφασισμού που η ίδια χρησιμοποίησε.


Αυτό μπορει να βοηθά τη νομική της θέση, ανοίγει όμως τον ασκό του Αιόλου για τα ντόπια καθάρματα που συνεργάστηκαν μαζί της σε όλες τις γενοκτονίες:
- Σέρβοι της Βοσνίας
-Σέρβοι του Κοσσυφοπεδίου
-Τυνησία
-Λιβύη
-Αίγυπτος
-Συρία
…και όλα αυτά που έρχονται. Μήπως θα πρέπει να ξεκινήσει και μία εισαγγελική έρευνα για την στάση της κυβέρνησης Σημίτη στην γενοκτονία των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου, το εμπόριο οργάνων, τις σφαγές παιδιών από τους “μαχητές του τζιχάντ”, γεγονότα που θα ήταν αδύνατον να συμβούν εάν δεν υπήρχε η αμέριστη στήριξη της τότε Ελληνικής ηγεσίας;

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (17-4-2013).......ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ