Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Λόγος του Μέγα Αλέξανδρου - Ντοκιμαντέρ


Λόγος του Μέγα Αλέξανδρου - Ντοκιμαντέρ


Αλέξανδρος ο Μέγας ως Έλληνας

Μια παραγωγή του Ροδίτη Βασίλη Χατζηβασίλη
Ο Αλέξανδρος ο Μέγας ως Έλληνας , μίλησε Ελληνικά. Μίλησε με λόγια απλά, το πόσο ωραίο είναι και πόσο μεγάλο να είσαι Έλληνας…
Στην σημερινή εποχή που ζούμε ως Έλληνες, είμαστε το μόνο κράτος που υπέστημεν τα τελευταία χρόνια από τις κυβερνήσεις που μας διοίκησαν ,τόσο πολύ ανθέλληνικότητα.
Μας μπέρδεψαν από αριστερά, κεντρώα και δεξιά.
Δεν κατάλαβαν αυτοί που ασκούσαν και ασκούν την εξουσία ότι οι αρχαίοι μας πρόγονοι, αυτοί που γέννησαν την δημοκρατία, μιλούσαν σε μια άλλη γλώσσα.
(..Έχουμε πολίτευμα που δεν αντιγράφει των άλλων τους νόμους, αλλά πιο πολύ είμαστε εμείς παράδειγμα σε μερικούς παρά μιμητές τους…)
Το γεννηθείς Έλληνας είναι θέμα τύχης.
Το να αισθανθείς Έλληνας και να αποκτήσεις την συνείδηση την Ελληνική είναι θέμα επιλογής και κατάλληλης παιδείας.
Σκηνοθεσία κείμενο μονταζ: Γιαννης Χατζηβασιλης
Φωνή Μεγάλου Αλέξανδρου :Αλέξανδρος Λαμπρίδης
Υπεύθυνος Βιβλιοθήκης : Κωστής Νικολάκης
Κάμερα: Μανώλης Χατζηβασίλης Τ
Tίτλος τραγουδιού: Μανα του Αλεξανδρου
Στίχοι: Πάνος Θεοδωρίδης
Μουσική: Γιάννης Μαρκόπουλος
Τραγουδι: Γιώργος Νταλάρας
Παραγωγή : Μουσείο Βασίλη Χατζηβασίλη

Όλυμπος Κάρπαθος


Πηγή


Πηγή: Λόγος του Μέγα Αλέξανδρου - Ντοκιμαντέρ ~ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ http://www.staparaskinia.gr/2013/05/blog-post_8746.html#ixzz2SS0Evpra

Η Κατάρευση της ελίτ - Λέσχη Μπίλντερμπεργκ (Βίντεο)


Η Κατάρευση της ελίτ - Λέσχη Μπίλντερμπεργκ (Βίντεο)

Οι Βασιλείς

Συνεχίζοντας με τις έρευνες ,μας σχετικά με την «κατάχρηση εξουσίας» εκ μέρους της ΝΠΤ θα θέλαμε να αναφερθούμε στην κατάσταση που επικρατεί «στη Μοναρχία» η οποία φαίνεται ότι «δεν βαδίζει πολύ καλά». Για παράδειγμα στην περίπτωση της βασίλισσας Βετρίκης της Ολλανδίας, που αποφάσισε να «αφήσει το θρόνο της», υπενθυμίζουμε ότι είναι «κόρη του ναζιστή αξιωματικού των Ες Ες» που ίδρυσε τη «λέσχη Bilderberg» και μία σταθερή και «επιμελής συμμετέχουσα» όπως και «επίτιμο μέλος και συνδιοργανώτρια» μαζί με τον David Rockefellerτων συνεδριάσεων της περιβόητης λέσχης αυτών που κατευθύνουν τον πλανήτη.
Και τι να πούμε για τη βασίλισσα Φαβιόλα του Βελγίου η οποία ίδρυσε ένα ιδιωτικό ίδρυμα για να «αποφύγει τους φόρους και να υπεξαιρέσει δημόσιο χρήμα» για προσωπικό της συμφέρον. Και για ποιο λόγο η «Βασίλισσα Ελισάβετ η 2η της Αγγλίας» υποβάλλεται σε στενότερο « έλεγχο των οικονομικών της», κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ πριν;
Ακόμη ποιος είναι ο κρυφός λόγος για τον οποίο «οι Βασιλείς Της Ισπανίας» υποβάλλονται και αυτοί σε στενότερο οικονομικό «έλεγχο»; Η σύμπτωση είναι ότι και η Βασίλισσα Σοφία είναι και αυτή άλλο ένα ενεργό μέλος της «διάσημης Λέσχης BIlderberg».
Αλλά για ποιο λόγο παρατηρείται μία «παρακμή-εντροπία» στην παγκόσμια Ελίτ;
Και γι' αυτό υπάρχουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε διαφορετικά πεδία που έχουν αφιερωθεί στην «αναζήτηση και καταγγελία» αυτών που ελέγχουν τον κόσμο, και μιλούν ακόμη και για τους «Ερπετοειδείς Άλιεν» που εδώ και πολύ καιρό βρίσκονται «μεταμφιεσμένοι ανάμεσά μας».
Γι' αυτό κατά πάσα πιθανότητα «οι Σκοτεινοί» προσπαθούν να επιβάλουν μία «Δικτατορική Καταπίεση», έναν «μεγαλύτερο Συνολικό έλεγχο χρησιμοποιώντας παντού κάμερες ασφαλείας», και «μικρά αεροσκάφη ή MAV», «εμφυτεύσεις Μικροτσίπ» για να ελέγξουν από κοντά την ανθρωπότητα κι έτσι να αποφύγουν τις «λαϊκές εξεγέρσεις» εναντίον τους.
«Γαντζώνονται με όλα τους τα νύχια στην εξουσία» και αντιστέκονται με κάθε «νόμιμο και παράνομο μέσο» για να συνεχίσουν να μας «έχουν υπόδουλους»
Δημιουργός βίντεο: ΑΛΚΥΟΝΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


Συρία: “Είμαστε πλέον σε εμπόλεμη κατάσταση με το Ισραήλ” - Ετοιμάζουν αντίποινα


Συρία: “Είμαστε πλέον σε εμπόλεμη κατάσταση με το Ισραήλ” - Ετοιμάζουν αντίποινα


ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ 
'Oπως είχε προβλέψει το defencenet.gr το καθεστώς Άσαντ θα άδραζε την ευκαιρία μετά την διπλή επιδρομή των Ισραηλινών, να προκαλέσει μια γενική ανάφλεξη στην περιοχή, η οποία θα έχει μεγάλα κέρδη για το ίδιο και έτσι ανακοίνωσε προ όλίγγου ότι από τουδε και στο εξής Συρία-Ισραήλ βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση, και συνεπώς οι Ισραηλινοί βρίσκονται πλέον σε αναμονή αντιποίνων


 Καθώς παραμένουν οι ανοιχτοί λογαρισμοί του Ισαραήλ, τόσο με τους Σιίτες της Χεζμπολάχ και του Ιράν, όσο και με τους σουνίτες ισλαμιστές της Αλ Νούσρα, του συριακού παρακλαδιού της Αλ Κάιντα, το καθεστώς Άσαντ μπορεί να βγει κερδισμένο από το ανακάτεμα αυτό της "τράπουλας" και να επιτύχει, μια λύση ευνοική για αυτό, αφού η Δύση βλέπει η κρίση την οποία η ίδια δημιούργησε να απειλεί συμμαχικο της κράτος, και να εκτίθεται ακόμα περισσότερο.
 Οι αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ σε ένα στρατιωτικό ερευνητικό κέντρο κοντά στην Δαμασκό συνιστούν μια "κήρυξη πολέμου", δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του στο CNN ο υφυπουργός Εξωτερικών της Συρίας Φάισαλ αλ Μέκνταντ.
Ο Μέκνταντ πρόσθεσε ότι η επίθεση αυτή αποτελεί απόδειξη ότι το Ισραήλ έχει συμμαχήσει με τους αντάρτες που πολεμούν για να διώξουν από την εξουσία τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ.
Η Συρία, υπογράμμισε επίσης ο ίδιος, θα προβεί σε αντίποινα κατά του Ισραήλ στον δικό της χρόνο και με τον δικό της τρόπο.
Το συριακό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε παράλληλα ότι η επίθεση "σε θέσεις που ανήκουν στις ένοπλες δυνάμεις συνιστούν απόδειξη της συνεργασίας ανάμεσα στο Ισραήλ και τρομοκρατικές ομάδες που ανήκουν στο Μέτωπο Αλ Νόσρα, μια από τις πτέρυγες της Αλ Κάιντα", μετέδωσε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων Sana.
Την ίδια ώρα ο Ισραηλινός Ραδιοσταθμός μετέδωσε επικαλούμενος έναν μη κατονομαζόμενο δυτικό διπλωμάτη, ότι οι αεροπορικές επιδρομές κοντά στην Δαμασκό είχαν στόχο ένα φορτίο με προχωρημένης τεχνολογίας ιρανικούς πυραύλους, οι οποίοι φέρεται ότι προορίζονταν για την σιιτική οργάνωση του Λιβάνου Χεζμπολάχ. Οι πύραυλοι αυτοί Fatah-110 έχουν βεληνεκές 300 χιλιομέτρων.
Ο Ραδιοσταθμός πρόσθεσε ότι οι αεροπορικές δυνάμεις κατέστρεψαν τα όπλα αυτά επειδή θα έθεταν σε κίνδυνο το Ισραήλ, δίνοντας στην Χεζμπολάχ ένα πλεονέκτημα στην περίπτωση άλλης μιας σύγκρουσης με το εβραϊκό κράτος.
Αυτή ήταν η δεύτερη επιδρομή που πραγματοποιεί το Ισραήλ σε διάστημα τριών ημερών εναντίον όπλων που προορίζονταν για την Χεζμπολάχ στην Συρία.
Την ίδια ώρα το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων ISNA μετέδωσε δηλώσεις του Ιρανού υπουργού Άμυνας Αχμάντ Βαχιντί, σύμφωνα με τον οποίο η ισραηλινή επίθεση "έγινε με το πράσινο φως των ΗΠΑ".
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έχει αυτήν την ώρα έκτακτη συνεδρίαση με το υπουργικό του συμβούλιο για να συζητήσουν για την Συρία, καθυστερώντας κατά δύο ώρες την αναχώρησή του για την επίσημη επίσκεψή του στην Κίνα.
Στο μεταξύ εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε σήμερα ότι το Ισραήλ ανέπτυξε δύο συστοιχίες του αντιπυραυλικού συστήματος Σιδηρούς Θόλος στο βόρειο τμήμα της χώρας για προληπτικούς λόγους.
"Δύο συστοιχίες του αντιπυραυλικού συστήματος Σιδηρούς Θόλος αναπτύχθηκαν στο βόρειο Ισραήλ στο πλαίσιο του τακτικού επιχειρησιακού προγράμματος ανάπτυξης και σε συνάρτηση με επιχειρησιακές αποτιμήσεις", σημείωσε η εκπρόσωπος του στρατού.
Ο Ισραηλινός Ραδιοσταθμός μετέδωσε ότι οι συστοιχίες αυτές αναπτύχθηκαν έξω από τις βόρειες πόλεις Χάιφα και Σάφεντ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Χάος στην Δαμασκό. Κατερριφθη ισραηλινό μαχητικό – εκατοντάδες νεκροί.


Χάος στην Δαμασκό. Κατερριφθη ισραηλινό μαχητικό – εκατοντάδες νεκροί.

Ανεπίσημες πηγές στην Συρία μιλούν για 300 νεκρούς στρατιώτες απο την επίθεση των Ισραηλινών. Την ίδια στιγμη αιχμάλωτοι φέρονται δυο Ισραηλινοί πιλότοι απο μαχητικό που κατερριφθη κατα την διάρκεια της επίθεσης.