Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 7.500 ΕΤΩΝ!


ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 7.500 ΕΤΩΝ!


Βρέθηκε στην σημερινή Tουρκία, παιχνίδι «αὐτοκίνητο» 7.500 ετών.


Το «αυτοκινητάκι» ήταν μαζί με παιχνίδια κούκλες και σφυρίχτρες·όλα φτιαγμένα από πέτρα .
Το αυτοκίνητο παιχνίδι είναι τουλάχιστον 7.500 ετών,που χρονολογείται από τα τέλη της Λίθινης Εποχής.

Το αυτοκίνητο είναι «σαν ένα αντίγραφο” των σημερινών αυτοκινήτων!!!
Προσθέτοντας ότι μοιάζει επίσης και με τρακτέρ.

Ωστόσο, οι αρμόδιοι αρχαιολόγοι του Μουσείου Mardin δεν εξήγησαν πώς ένα αυτοκίνητο παιχνίδι θα μπορούσε να είναι 7.500 χρόνια παλιό.

Σχολιάζοντας τα άλλα αρχαία παιχνίδια, είπαν:
«Πιστεύουμε ότι οι σφυρίχτρες και οι κούκλες είναι 5.000 έως 6.000 ετών.Οι σφυρίχτρες είναι ακόμα σε κατάσταση λειτουργίας.

a-pistefto: ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 7.500 ΕΤΩΝ! ΠΗΓΗ

Η ΓΗ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΤΑΙ Η ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ;


 Η ΓΗ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΤΑΙ Η ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ;


Ἕνα ἐνδιαφέρον ἄρθρον ποὺ διάβασα γιὰ τὶς περίεργες ῥωγμὲς ποὺ ἐμφανίζονται ἀνᾲ τὴν ὑφήλιο μὲ νευρίασε. Ὄχι διότι ὁ ἀρθρογράφος τὰ ἔγραφε ἄσχημα ἤ διότι ἔλεγε κάπου ψέμματα.
Νευρίασα διότι θυμήθηκα κάποιες …«δράσεις» τῶν γνωστῶν ἠλιθίων, ποὺ πασχίζουν, τάχα μου,
μέσῳ τῶν δονήσεων ποὺ προκαλοῦν νὰ ἀνακαλύψουν κοιτάσματα ὑδρογονανθράκων. 
Αὐτὲς ὅμως οἱ δονήσεις εἶναι ὑπεύθυνες γιὰ τοὺς σεισμοὺς σὲ περιοχὲς τοῦ πλανήτου ποὺ ἔως σήμερα δὲν ὑπῆρξε ποτὲ ἄλλοτε σεισμικὴ δραστηριότης. Παράδειγμα τέτοιο εἶναι ἡ Βόρειος Εὐρώπη.
Τί θέλουν νά κάνουν πραγματικά;
Ἴσως θὰ μπορούσαμε νὰ ἀναζητήσουμε ἀπαντήσεις ὄχι στοὺς ὑδρογονάνθρακες, ἀλλὰ στὸ ποῦ δομοῦν τὶς νέες τους πολιτεῖες καὶ κατοικίες. Γιατί γιά παράδειγμα ἔχουν φτιάξῃ τήν Ἀστανᾶ στόν μέσον τοῦ πουθενά; Τί θά μποροῦσε νά τούς προσφέρῃ μία περιοχή τοῦ πλανήτου στήν ὁποίαν δέν μπορεῖ νά ζήσῃ κάποιος ἀξιοπρεπῶς; 
Γιατί ἡ βασιλισσα τῆς Ἀγγλίας ἔχει ἀγοράσῃ χιλιάδες στρέμματα γῆς στήν Ἀμερική; Τί θά κάνῃ; Θά μεταφέρῃ τό βασίλειό της στήν χώρα τῶν Ἐσπερίδων; Καί ποιός θά τήν δεκτῇ;
Ἐγὼ ἕνα πρᾶγμα γνωρίζω. Ὅταν θέλῃς νὰ χαλάσῃς ἕνα μηχάνημα, ἀρχίζεις καὶ τὸ κοπανᾶς. 
Κι αὐτοὶ θέλουν νὰ χαλάσουν τὸν μηχανισμὸ τῆς Γῆς. 
Τὸ ἐὰν θὰ τὸ καταφέρουν ἤ ὄχι, εἶναι μία ἄλλη ὑπόθεσις.
Φιλονόη.
Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου: οι μυστηριώδεις ρωγμές εμφανίζονται σε ολόκληρο τον πλανήτη!!!

Οι επιστήμονες δεν ξέρουν τι να σκεφτούν: στη Νότια Αμερική δημιουργούνται συνεχείς ρωγμές. Στο νότιο Περού, εμφανίστηκε ξαφνικά μια τεράστια ρωγμή μήκους 3 χλμ. και πλάτους περίπου 100 μέτρων.

Η μυστηριώδης ρωγμή 100 μέτρων πλάτους και μήκους τριών χιλιομέτρων.
Ανωμαλία εμφανίστηκε στην περιοχή Huakullani στην επαρχία Chukuito , κοντά στη διάσημη λίμνη Τιτικάκα. Μια ρωγμή εμφανίστηκε σχεδόν αμέσως: σημειώθηκε μεγάλης έντασης έκρηξη στην περιοχή με αποτέλεσμα να εκτοξευτούν τριγύρω τεράστια κομμάτια του εδάφους.
Είναι ενδιαφέρον ότι η ρωγμή δεν εμφανίστηκε από το σεισμό. Σε γενικές γραμμές, δεν υπήρχε καταστροφή, η γη απλά έφυγε. Η ρωγμή εμφανίστηκε στο επίπεδο του εδάφους και δεν συνδέεται με τυχόν καταστροφές. 
Ίσως αυτά τα φαινόμενα να είναι κοινή φύση: οι ήπειροι κυριολεκτικά χωρίζονται μπροστά στα μάτια της ανθρωπότητας.
Οι επιστήμονες βρίσκονται σε σύγχυση με αυτό το γεγονός. Ρωγμές εμφανίζονται επίσης στην γειτονική Βολιβία. Και όχι πολύ καιρό πριν, ρωγμή συνέβη και στην Αφρική - Αιθιοπία .




triklopodia.grΚΛΟΙΟΣ - Η ΓΗ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΤΑΙ Η ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ; | Μυστηρια ΠΗΓΗ

Φονική έκρηξη ηφαιστείου στις Φιλιππίνες σπέρνει τον τρόμο ΒΙΝΤΕΟ


Φονική έκρηξη ηφαιστείου στις Φιλιππίνες σπέρνει τον τρόμο ΒΙΝΤΕΟ


Ενα από τα πιο ενεργά ηφαίστειατο Μαγιόν στις Φιλιππίνες, χτύπησε πριν από λίγες ώρες με μια φονική έκρηξη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε άνθρωποι από τα κύματα στάχτης και πετρών που κυριολεκτικά εκτόξευσε.
Εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο βουνό 20 ορειβάτες, εκ των οποίων οι πέντε (τρεις Γερμανοί τουρίστες ανάμεσά τους) βρήκαν φρικτό θάνατο. Σύμφωνα με τις αρχές υπάρχουν επίσης επτά τραυματίες, μεταξύ των οποίων ένας Αυστριακός. Οι υπόλοιποι ορειβάτες προέρχονται από την Ινδονησία και την Ταϊλάνδη.
Το ηφαίστειο Μαγιόν έχει εκραγεί περίπου 50 φορές από το 1616. Η τελευταία έκρηξη σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2006, υποχρεώνοντας 30.000 ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

«Βραζιλιανή Ατλαντίδα» ανακαλύφθηκε 1500 χλμ. ανοικτά του Ρίο ντε Τζανέιρο


«Βραζιλιανή Ατλαντίδα» ανακαλύφθηκε 1500 χλμ. ανοικτά του Ρίο ντε Τζανέιρο


www.mikres-ekdoseis.gr


Βραζιλία.

Ασυνήθιστα ευρήματα εντοπίστηκαν στο βυθό του ωκεανού, 1500 χιλιόμετρα (900 μίλια) νοτιοανατολικά των ακτών  του Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, τα οποία έγιναν αντικείμενο πολλών επιστημονικών συζητήσεων.

Σύμφωνα με το διευθυντή του τμήματος  ορυκτολογίας και γεωλογίας της Βραζιλίας, Ρομπέρτο Βεντούρα Σάντος, πρόκειται «για το άνοιγμα της βραζιλιανής Ατλαντίδας», όπως σημειώνουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Σε γεωλογικές μελέτες που έγιναν στις υπεράκτιες περιοχές του βυθού του Ωκεανού, πριν από δύο χρόνια, εντοπίσθηκαν βράχοι που μετά από έρευνα αποδείχθηκαν ότι ήταν από γρανίτη.

Ωστόσο, θεωρήθηκε ότι το γρανιτένιο υπόστρωμα ήταν λανθασμένη εκτίμηση. Νέες μελέτες που διεξήχθησαν από Ιάπωνες επιστήμονες με τη χρήση συσκευών βαθέων υδάτων, διέλυσαν αυτές τις αμφιβολίες.

Οι επιστήμονες ονόμασαν  τον ‘πάγκο’, στον υδάτινο βυθό ως «ύψωμα Ρίο Γκράντε» που ενδεχομένως αποτελεί μέρος μιας ηπείρου που έχει βυθισθεί κάτω από το νερό πριν από 100 εκατομμύρια χρόνια, με το διαχωρισμό της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής και το σχηματισμό του Ατλαντικού Ωκεανού.

Οι μελέτες της «Βραζιλιανής Ατλαντίδας» δεν έχουν μόνο επιστημονικό, αλλά και γεωπολιτικό ενδιαφέρον.

Οι επιστήμονες σκοπεύουν να προτείνουν στην βραζιλιανή  κυβέρνηση να κατοχυρώσουν τα δικαιώματά της στο «ύψωμα Ρίο Γκράντε», εάν αποδειχθεί ότι αυτό το μέρος του ωκεάνιου πυθμένα έχει ηπειρωτική δομή.