Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Δείτε πόσο εύκολο είναι να έχεις ρεύμα χωρίς να πληρώνεις την ΔΕΗ, με νόμιμο τρόπο (VIDEO)


Δείτε πόσο εύκολο είναι να έχεις ρεύμα χωρίς να πληρώνεις την ΔΕΗ, με νόμιμο τρόπο (VIDEO)

O Μιχάλης Καλογεράκης, ένας εφευρέτης και πολυμήχανος
 ηλεκτρολόγος μηχανικός και ηλεκτρονικός από την Κρήτη, 
μιλάει στον δημοσιογράφο Ιωσήφ Παπαδόπουλο για.....
όσα έχει επιτύχει στους τομείς της αιολικής και ηλιακής 
ενέργειας και στις εναλλακτικές μορφές καυσίμου που παράγει, 
χρησιμοποιώντας σάπια φρούτα, σακχαροκάλαμο και νερό με 
την μορφή υδρογόνου.

Έχει λύσει κάθε ανάγκη του σε ηλεκτρικό , θέρμανση και
 εναλλακτικά καύσιμα που παράγει ο ίδιος απο τα πιο απλά πράματα , 
ενώ δίνει λύσεις σε καθημερινά μας προβλήματα . Και όμως τόση
 γνώση που θα μπορούσε να μας λύσει χιλιάδες προβλήματα μένει 
ανεκμετάλλευτη .




Read more: http://www.oparlapipas.com/2013/05/video_12.html#ixzz2T6awY4iw

Η Γη «πότισε» νερό τη Σελήνη


Η Γη «πότισε» νερό τη Σελήνη
Η Γη «πότισε» νερό τη Σελήνη
Είναι πιθανό το νερό της Σελήνης να προέρχεται από τη Γη
Νέα Υόρκη 
Η κρατούσα θεωρία αναφέρει ότι μεταφορείς του νερού τόσο της Γης όσο και εκείνου που βρίσκεται στο εσωτερικό της Σελήνης ήταν αστεροειδείς και κομήτες που βομβάρδιζαν τα δύο σώματα την πρώτη περίοδο της ύπαρξης τους. Μια νέα μελέτη ανατρέπει τα δεδομένα αφού σύμφωνα με αυτή το νερό της Σελήνης είναι γήινο.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, καταρχάς ισχυροποιεί τη θεωρία ότι η Σελήνη σχηματίστηκε μετά από μια τρομακτική σύγκρουση της Γης με ένα γιγάντιο διαστημικό σώμα. Σε δεύτερο επίπεδο καθιστά πιθανό το ενδεχόμενο ο πλανήτης μας να σχηματίστηκε διαθέτοντας ήδη νερό το οποίο «προσέφερε» αργότερα στη Σελήνη. Τέλος δημιουργεί ερωτηματικά για τον τόπο καταγωγής της Γης.
Τα δείγματα
Ερευνητές του Πανεπιστημίου Brown στις ΗΠΑ ανέλυσαν δείγματα σεληνιακών βράχων που μετέφεραν στη Γη οι αποστολές του αμερικανικού προγράμματος «Απόλλων» στη δεκαετία του 1970. Παλαιότερες αναλύσεις είχαν διαπιστώσει την παρουσία νερού στο εσωτερικό των πετρωμάτων. Οι ερευνητές αυτή τη φορά ανέλυσαν τη χημική σύσταση του νερού της Σελήνης και διαπίστωσαν ότι είναι σχεδόν πανομοιότυπη με εκείνη του νερού της Γης.
Οι ερευνητές επικέντρωσαν την προσοχή τους σε ένα από τα βαρύτερα ισότοπα του υδρογόνου, το δευτέριο. Η νέα γεωχημική ανάλυση έδειξε ότι η αναλογία δευτερίου-υδρογόνου στο νερό της Σελήνης είναι ίδια με αυτή στο νερό της Γης.
Τι συνέβη;
Μια από τις πιο δημοφιλείς θεωρίες για τον σχηματισμό της Σελήνης είναι ότι δημιουργήθηκε από τα «συντρίμμια» μιας τρομερής σύγκρουσης της Γης με κάποιο γιγάντιο διαστημικό σώμα. Ορισμένοι ειδικοί μάλιστα αναφέρουν ότι το σώμα αυτό είχε μέγεθος παρόμοιο με εκείνο του Αρη. Οι ερευνητές μετά την ανάλυση που πραγματοποίησαν εικάζουν ότι πολλά από αυτά τα συντρίμμια προέρχονταν από το εσωτερικό της Γης, διέθεταν νερό και έτσι κάθε φορά που τα συγκεκριμένα συντρίμμια γίνονταν κομμάτι της Σελήνης της έδιναν και το νερό τους.
Τα μυστήρια και η καταγωγή της
Η ύπαρξη του νερού στη Γη αλλά και η χημική του σύσταση κάνει τους ερευνητές να απορούν, γιατί με βάση τα νέα δεδομένα αυτό το νερό δεν μπορεί να προέρχεται ούτε από τον βομβαρδισμό αστεροειδών ούτε να βρέθηκε στη Γη με τον ίδιο τρόπο που εικάζουν ότι βρέθηκε στη Σελήνη.
Η κρατούσα θεωρία αναφέρει ότι η Γη σχηματίστηκε από υλικά που υπήρχαν στον δίσκο κοσμικής ύλης του Ηλιου και τα οποία βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή όπου βρίσκεταισήμερα ο πλανήτης μας. Όμως σύμφωνα με τους ερευνητές οι συνθήκες σε αυτή την περιοχή δεν θα επέτρεπαν τον σχηματισμό νερού πάνω ή μέσα στα υλικά του δίσκου. Για να απαντήσουν στο πρόβλημα οι ερευνητές ρίχνουν στο τραπέζι μια επαναστατική όσο και… προωθημένη ιδέα. Ότι η Γη γεννήθηκε σε μια απομακρυσμένη περιοχή του ηλιακού συστήματος όπου οι συνθήκες επέτρεπαν την ύπαρξη νερού.
Οι ερευνητές προτείνουν ως τόπο γέννησης της Γης κάποια ζώνη αστεροειδών του ηλιακού μας συστήματος που βρίσκεται μακριά από τον Ηλιο. Πιθανολογούν ότι οι αστεροειδείς εκεί διέθεταν νερό και ίσως κάποιοι από αυτούς πέφτοντας στην νεαρή Γη να της το έδωσαν. Ο πλανήτης μας κατάφερε να το συγκρατήσει όταν κάποια στιγμή μετακόμισε στη σημερινή του θέση. Η νέα μελέτη δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Science».
 ΠΗΓΗ

Φρικτό Βίντεο: Ραββίνος τα παραδέχεται ΟΛΑ..."Σκοτώνουμε κάθε χρόνο 300 χιλιάδες παιδιά μόνο στις ΗΠΑ - Στα McDonald's τρώτε το κρέας των παιδιών σας"!!! (Δείτε το πριν το κατεβάσουν)


Φρικτό Βίντεο: Ραββίνος τα παραδέχεται ΟΛΑ..."Σκοτώνουμε κάθε χρόνο 300 χιλιάδες παιδιά μόνο στις ΗΠΑ - Στα McDonald's τρώτε το κρέας των παιδιών σας"!!! (Δείτε το πριν το κατεβάσουν)

Το βίντεο που πρέπει να ακούσετε όλοι σας. Μεταφράστε και αναπαράξτε το σε όλα τα μπλόγκς πριν το κόψουν.
Καταπληκτική συνέντευξη ραβίνου Φιλκενστέϊν .
Ολοκαύτωμα, θανατώσεις παιδιών και αίμα στο φαγητό , επαναστάσεις, φεμινιστικά κινήματα, ομοφυλοφιλία, μετανάστευση κλπ κλπ.
Επιβάλλεται όποιος γνωρίζει καλά αγγλικά ας μεταφράσει για να γνωρίσουν οι Έλληνες γκοήμ μερικές αλήθειες για τον κόσμο μας.
Πλέον δεν κρατάνε κανένα πρόσχημα.
Αποσπάσματα από τα λεχθέντα του ραβίνου: «Σκοτώνουμε κάθε χρόνο 300 χιλιάδες παιδιά μόνο στις ΗΠΑ. Το αίμα τους βάζουμε στη μάτσα. Στα μακντόναλντς τρώτε το κρέας των παιδιών σας»….. «Όλα έχουν τελειώσει για την λευκή φυλή για αυτό εγώ μιλάω τόσο ελεύθερα για όλα τα θέματα από αυτήν την εκπομπή»…. «φέρνουμε τους κίτρινους από την λατινική Αμερική και οι λευκές γεννούν πλέον μόνο μπάσταρδους»….

Περί "Θεωρίες Συνωμοσίας" επί της ουσίας μιλάει ο Άλεξ Τζόουνς


Περί "Θεωρίες Συνωμοσίας" επί της ουσίας μιλάει ο Άλεξ Τζόουνς


Ο Άλεξ Τζόουνς τα λέει έξω απ'τα δόντια. Ένα βίντεο για γερά νεύρα και στομάχια. Πάντα εκρηκτικός, ατόφιος να λέει αλήθειες που ταράζουν. Όποιος έχει το ψυχικό σθένος ας τις κοιτάξει κατάματα. Δείτε το βίντεο:


12/5/2013 12:00:49 μ.μ. ΠΗΓΗ

ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΩΝΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!! "Σ' ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ", ΛΕΝΕ!


ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΩΝΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!! "Σ' ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ", ΛΕΝΕ!

Ο πρόεδρος της Κνεσέτ, (της ισραηλινής Βουλής) Yuli Edelstein, δήλωσε την Τετάρτη ότι η παρούσα κατάσταση, όπου τα μέλη της Κνεσέτ εμποδίζονται από το να επισκεφθούν το Όρος του Ναού, είναι ένα "πολύ σοβαρό" το θέμα, το οποίο ελπίζει ότι θα λυθεί μέσα σε ένα χρόνο.
Σε μια δημοσίευση για το Facebook αφιερωμένη στην Ημέρα της Ιερουσαλήμ, ο Edelstein (ο οποίος είναι γιος Ρώσου ορθόδοξου ιερέα), έγραψε: «Κατά τις τελευταίες εβδομάδες, το δικαίωμα της προσευχής στο Kotel, το υπόλοιπο του Ναού μας, καθώς και το δικαίωμα των Εβραίων να ανεβούν στο Όρος του Ναού και να προσεύχονται, έχουν εγγραφεί στην ατζέντα της Knesset.
"Ο Ναός, όπως είναι γνωστό, ήταν ένας τόπος προσευχής για όλα τα έθνη.
«Το κράτος του Ισραήλ είναι σχεδόν το μόνο, σε όλη την ιστορία της Ιερουσαλήμ, το οποίο επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους χώρους λατρείας, που είναι ιεροί σε όλα τα έθνη, από σεβασμό.
"Η πίστη μας στο δικαίωμά μας πάνω στη περιοχή, δεν αναιρεί τη δέσμευσή μας προς τους Άραβες και Χριστιανούς πολίτες του Ισραήλ, και τους πιστούς άλλων θρησκειών.
"Ωστόσο, δεν πρέπει να περιορίζουμε τους Εβραίους, από τους υπόλοιπους ανθρώπους, από το να έχουν πρόσβαση στους χώρους λατρείας που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους.
"Ελπίζω ότι η πρωτοβουλία του φίλου μας, του προέδρου του Εβραϊκού Πρακτορείου (Jewish Agency), Natan Sharansky, για τη σύσταση ενός ισότιμου χώρου για τη λατρεία, στο Kotel Plaza, θα υλοποιηθεί. Είναι ιδιαίτερα έξω από τη συνείδηση ​​του κεντρικού ρόλου της Ιερουσαλήμ στη διαμόρφωση της εβραϊκής ταυτότητας ότι πρέπει να επιτρέπουμε Μεταρρυθμιστές, Συντηρητικούς και άλλους Εβραίους να προσεύχονται σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους, διατηρώντας παράλληλα το Kotel ως ιερό τόπο.
"Την ίδια στιγμή, βλέπω με βάρος, την περιστολή της ασυλίας των βουλευτών της Κνεσέτ, και την πρόληψη του ενός ή του άλλου βουλευτή από την εφαρμογή του δικαιώματός του να ανέβει στο Όρος.
«Σε συζήτηση με κορυφαίο κλιμάκιο της αστυνομίας έκανα σαφές ότι είναι αδιανόητο οι αποφάσεις που έχουν επιπτώσεις για την ασυλία Βουλευτών να παίρνονται χωρίς την παρουσία τους ή ύστερα από διαβούλευση με τους εκπροσώπους της Κνεσέτ.
"Καταλαβαίνω ότι μερικές φορές, πρέπει κανείς να λάβει υπόψη παραμέτρους της κοινής ειρήνης. Δεν βλέπω καμία τέτοια παράμετρο που μας κάνει λιγότερο κυρίαρχους στο Όρος του Ναού (Αντίθετα, βλέπω αυτούς που διαμαρτύρονται μέρα και νύχτα για τη δική μας έλλειψη κυριαρχίας ως αποδυνάμωση της συνείδησής μας, και δημιουργία μιας πραγματικότητας που είναι η αντίθετη από εκείνη που θέλουν). Αλλά δεν θα παραιτηθώ από το δικαίωμα ο κάθε βουλευτής να ανεβεί στο Όρος.
«Ελπίζω ότι κατά τη στιγμή του εορτασμού των 47 χρόνων από την ενοποίηση της Ιερουσαλήμ, το επόμενο έτος, θα βρούμε μια φόρμουλα που θα επιτρέπει τους βουλευτές να επισκέπτονται το  Όρος του Ναού χωρίς να βλάπτουν το δημόσια ειρήνη».

ΝΕΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ για δωρεάν ρεύμα για όλους και η πλήρης αποσιωποίηση του θέματος! (+ 10 βίντεο των εφευρέσεων)


ΝΕΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ για δωρεάν ρεύμα για όλους και η πλήρης αποσιωποίηση του θέματος! (+ 10 βίντεο των εφευρέσεων)

Perendev-motor 
Το γνωρίζατε ότι υπάρχουν εφευρέσεις οι οποίες έχουνε την δυνατότητα να δουλεύουνε ασταμάτητα, χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό έξοδο; Το γνωρίζατε ότι οι εφευρέσεις αυτές έχουνε την δυνατότητα να παράγουν ρεύμα δωρεάν για όλους, λύνοντας το πρόβλημα της ρύπανσης του πλανήτη, οριστικά;
 Τα οφέλη των συσκευών αυτών θα αλλάξουν την κατάσταση που επικρατεί πάνω στον πλανήτη μας αυτή τη στιγμή, καταργώντας οριστικά τη χρήση πετρελαίου! Καταλαβαίνουμε όλοι μας τη σημαίνει αυτό...
Την τελευταία εικοσαετία άνθρωποι όπως ο Perendev, o οποίος τελειοποίησε την συσκευή του ώστε να λειτουργεί μόνο με τη βοήθεια μόνιμων μαγνητών και να παράγει ρεύμα.. ουσιαστικά επ' άπειρων, έχουνε κλήσει με πατέντα τις εφευρέσεις τους για επιχειρηματικούς σκοπούς, όμως για τον απλό κόσμο τα σχέδια υπάρχουν στο ίντερνετ και ο καθένας μας μπορεί να φτιάξει ανάλογα συστήματα!
Αυτές οι εφευρέσεις θα μπορούσαν να τερματίσουν οριστικά το χαμηλό επίπεδο διαβίωσης λόγο "εξαναγκαστικής" χρήσης πετρελαίου, που περιλαμβάνει τον ΦΠΑ από τον οποίο οι πολιτικοί όλου του κόσμου κερδίζουν υπέρογκα ποσά απο τους ηθικά και υλικά εξαπατημένους πολίτες... εμάς.
Δυστυχώς, το Ανήθικο και Διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που κυριαρχεί στον πλανήτη μας, δεν επιτρέπει την πρόοδο αυτών των εφευρέσεων. Οι Πετρελαϊκές εταιρείες, οι οποίες κυριολεκτικά κυβερνούν τον κόσμο και "διευθύνουν" το πολιτικό σύστημα σχεδόν όλων των Χωρών, είναι υπεύθυνες για την αποσιωποίηση του θέματος.
Μερικοί από τους εφευρέτες έχουνε ήδη πεθάνει, για ευνόητους λόγους, άλλοι κλείστηκαν σε ψυχιατρικές κλινικές, άλλοι ακόμη περιγελούντε απ'το διεφθαρμένο και εξευτελιστικά πουλημένο σύστημα...
Οι συσκευές αυτές υπάρχουν, τα σχέδια υπάρχουν στο ίντερνετ, όλες τις πληροφορίες μπορείτε ξεκινήσετε να τις μαζέψετε αρχικά από τα παρακάτω βίντεο όπου παρουσιάζονται οι κύριες εφευρέσεις με χρήση μαγνητών και ένα σύστημα που χρησιμοποιεί μία ανακάλυψη του Nikola Tesla.
Η λύση είναι στα χέρια μας... έχει έρθει ο καιρός να τους δείξουμε πως εμείς, μπορούμε να διευθύνουμε τον πλανήτη μας... χωρίς... πολιτικά σκουπίδια.









Ο εφευρέτης στο παρακάτω βίντεο επιτυχώς υλοποίησε σχετικές ιδέες και τις εφάρμοσε στο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο που έχει... με το οποίο μπορεί να κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς να ξοδέψει τίποτα!

ΝΕΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ για δωρεάν ρεύμα για όλους και η πλήρης αποσιωποίηση του θέματος! (+ 10 βίντεο των εφευρέσεων) ΠΗΓΗ