Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Φτιάξτε μόνοι σας απορρυπαντικό πλυντηρίου σε δέκα λεπτά ! - ΒΙΝΤΕΟ


Φτιάξτε μόνοι σας απορρυπαντικό πλυντηρίου σε δέκα λεπτά ! - ΒΙΝΤΕΟ


Φτιάξτε μόνοι σας απορρυπαντικό πλυντηρίου σε 10 λεπτά
ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ.
Όλοι γνωρίζουμε ότι τα σημερινά απορρυπαντικά πλυντηρίου καθαρίζουν πολύ καλά, ακόμη και τους
δύσκολους λεκέδες (και όσοι δεν ασχολούνται έχουν πειστεί από τις σχετικές αμέτρητες διαφημίσεις). Πολλοί όμως από μας δεν γνωρίζουμε τις αρνητικές συνέπειες που έχει η χρήση τους τόσο σε μας τους ίδιους όσο και στο περιβάλλον.

Εν συντομία ας δούμε 2-3 βασικά. Τα συστατικά των σημερινών απορρυπαντικών (ειδικά αυτά με τα ενεργά ένζυμα) μένουν στις ίνες των ρούχων και αφήνουν υπολείμματα όσο καλά κι αν τα ξεβγάλουμε. Εμείς όμως φοράμε τα ρούχα και το σώμα μας έρχεται σε συνεχόμενη επαφή με επικίνδυνες ουσίες, που το αφυδατώνουν και συμβάλλουν στην εμφάνιση αλλεργιών κ εκζεμάτων. Οι φθαλικές ενώσεις που περιέχονται στα αρώματά τους απορροφώνται από το δέρμα, προκαλούν επίσης αλλεργίες και μια σειρά από άλλες βλάβες (αναπαραγωγικό σύστημα, ενδοκρινικό, αναπνευστικό, καρκινογενέσεις κλπ).
Μην ξεχνάμε ότι οι πρώτες ύλες των συνθετικών απορρυπαντικών δεν είναι τα ζωϊκά και φυτικά λίπη(όπως στα σαπούνια), αλλά παράγωγα του πετρελαίου και άλλες ύποπτες χημικές ουσίες. Κάντε ένα γκουγκλάρισμα και βρείτε τους διαπιστωμένους κινδύνους από τα συστατικά που γράφονται στη συσκευασία του απορρυπαντικού σας. Δεν θα τα χρησιμοποιήσετε ξανά και έχετε κ έναν επιπλέον λόγο, όπως προανέφερα. Μολύνονται οι θάλασσες, τα ποτάμια και οι λίμνες από τις ουσίες που περιέχουν κ από τα φωσφορικά άλατα με αποτέλεσμα το φαινόμενο του ευτροφισμού κ τη σταδιακή μείωση του πληθυσμού των ψαριών. Κάποια στιγμή θα συμμαζέψω το σκληρό μου και θα ενημερώσω πολύ αναλυτικότερα για όλους τους κινδύνους κ τις παρενέργειες των συνθετικών απορρυπαντικών. Τώρα πάμε στη λύση, που δεν είναι άλλη από το πράσινο σαπούνι και τη σόδα που χρησιμοποιούσαν οι γιαγιάδες μας.

Μπορείτε λοιπόν να φτιάξετε μόνοι σας ένα φυσικό απορρυπαντικό πλυντηρίου, που καθαρίζει εξίσου καλά κ δεν έχει τους μπλε κ πράσινους επικίνδυνους κόκκους. Θα κάνετε μια βολτίτσα στο μπακάλη της γειτονιάς για να αγοράσετε σόδα πλυσίματος, πράσινο ή άσπρο σαπούνι και μια στάση στο κοντινό γεωπονικό μαγαζάκι για να πάρετε φθηνά τον βόρακα.
Και να η συνταγή που θέλει στην κυριολεξία ένα δεκαλεπτάκι για να υλοποιηθεί. Δεν είναι μπακάλικη με φλυτζάνια κ ποτήρια σαν αυτές που θα βρείτε χιλιάδες στο internet, αλλά μελετημένη, πεχαμετρημένη κ θέλει ζυγαριά.

130 γρ σαπούνι τριμμένο (τηγανοσάπουνο, πράσινο, άσπρο, μασσαλίας)
130 γρ βόρακα
130 γρ σόδα πλύσεως(όχι φαγητού)
Σε κατσαρόλα με 1 κιλό βρασμένο νερό ρίχνετε το τριμμένο σαπούνι και ανακατεύετε με τον αυγοδάρτη μέχρι να λειώσει καλά.
Σε άλλη κατσαρόλα που περιέχει 1 κιλό ζεστό νερό ρίχνετε τον βόρακα και ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί. Στη συνέχεια στην ίδια κατσαρόλα ρίχνετε την σόδα και ανακατεύετε. Εδώ δεν χρειάζεται να είσαστε ακριβώς πάνω από την κατσαρόλα, αφού οι αναθυμιάσεις μπορεί να ερεθίσουν τα μάτια(δεν είναι κάτι επικίνδυνο, απλώς λίγο προσοχή).
Μετά ρίχνετε το διαλυμένο σαπούνι στην κατσαρόλα με το μείγμα σόδας-βόρακα, προσθέτετε άλλα 2 κιλά νερό και ανακατεύετε για λίγο. Το φυσικό απορρυπαντικό σας είναι έτοιμο και το αδειάζετε σε ένα 4λιτρο δοχείο από απιονισμένο νερό. Μοιάζει με πηχτό ζελέ, έχει ωραίο χρώμα, αλλά προς θεού δεν πίνεται. Καθαρίζει τέλεια και τα ρούχα σας και το πλυντήριό σας.
Ο βόρακας είναι φυσικό υλικό(χρησιμοποιείται κ σε λίπανση καλλιεργειών) και καθαρίζει πολύ καλά. Η σόδα επίσης καθαρίζει και μάλιστα πολλές βρωμιές, αλλά έχετε στο νου σας ότι η μακρόχρονη χρήση της σε ρούχα(ευαίσθητα) μπορεί να τα ξεθωριάσει λιγάκι. Για να μην συμβεί αυτό βάλετε πολύ λίγο ξύδι(μισό κουταλάκι) μαζί με το απορρυπαντικό. Όχι πολύ, γιατί θα «κόψει» το σαπούνι και δεν θα καθαρίσουν τα ρούχα. Εναλλακτικά και καλύτερα, μπορείτε να μην χρησιμοποιήσετε συμβατικό μαλακτικό, αλλά μαλακτικό με ξύδι που ξεβγάζει όλα τα πιθανά υπολείμματα σόδας(θα ενημερώσω κ για αυτό σε άλλο ποστ).
Η δοσολογία εξαρτάται από τον όγκο των ρούχων, την βρωμιά τους και πόσο καλά το πετύχατε. Γενικά ρίχνετε στη θήκη του υγρού περίπου 80μλ. Αν για κάποιο λόγο σας έγινε πολύ πηκτό αραιώστε το με περισσότερο νερό, αλλά τότε αυξήστε την δόση. Για δύσκολους λεκέδες ακολουθείτε προπλυντηριακή διαδικασία(σχετική ενημέρωση σε επερχόμενο ποστ).
Με αυτή την συνταγή φτιάχτηκε απορρυπαντικό για 40-45 πλύσεις με μόλις 1,20 ευρώ κόστος. Μοσχοβολάει σαπούνι, δεν χρειάζεται κανένα επιπλέον άρωμα, αλλά αν είστε του αρώματος ρίξτε μερικές σταγόνες φυσικού αιθέριου έλαιου(όχι χημικού) ή ανθόνερου από βότανα. Για τις νοικοκυρές κ τους νοικοκυραίους που βαριούνται να το φτιάξουν, εμείς το διαθέτουμε και το ανταλλάσσουμε. (με ή χωρίς άρωμα).
Επειδή το ποσοστό σαπωνοποιημένων ελαίων και το ph των σαπουνιών διαφέρει από μάρκα σε μάρκα(και από παρτίδα σε παρτίδα), το χειροποίητο απορρυπαντικό μπορεί να μην είναι το ίδιο αποτελεσματικό για διαφορετικό σαπούνι.
Ρωτήστε μας, για να σας ενημερώσουμε (και για άλλες λεπτομέρειες)
Η συνταγή είναι απο την Μακρίνα Στυλιανίδου
http://fysikaproionta.blogspot.gr/
Φτιάξτε με 2 κινήσεις το πιο εύκολο και υγιεινό σαμπουάν και αφρόλουτρο.
…και ξεχάστε τα parabens, τα αλουμίνια και όλα τα καρκινογόνα που περιέχονται μέσα στα τοξικά προϊόντα που χρυσοπληρώνουμε στα super markets!!

Όλοι ξέρουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου και το πόσο σπουδαίο είναι το σαπούνι ελιάς.
Έχουμε όμως συνηθίσει να χρησιμοποιούμε υγρό σαπούνι για να πλενόμαστε και το στερεό σαπούνι – και ιδιαίτερα αυτό της ελιάς – είναι συνήθως σκληρό και άβολο!
Ας δούμε λοιπόν πώς μπορούμε να φτιάξουμε παχύρευστο, υγρό σαμπουάν και αφρόλουτρο με 2 απλές κινήσεις και με όλα τα οφέλη του σαπουνιού ελιάς (Καστίλλης)..
Αυτό για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι πως αν το δοκιμάσετε μια φορά δεν
πρόκειται να αγοράσετε ποτέ ξανά βιομηχανικό σαμπουάν και αφρόλουτρο!!
ΥΛΙΚΑ
-1 μπάρα σαπούνι Καστίλλης (ελαιολάδου) το οποίο μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σπιτικό σαπούνι
-Νερό
-Τρίφτης τυριού
Από την ποσότητα αυτή σκληρού σαπουνιού θα πάρουμε την διπλάσια σε υγρό σαπούνι (συμφέρει οικονομικά…)
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Τρίβουμε στον κοινό τρίφτη τυριού μια μπάρα σαπουνιού
Τοποθετούμε το τριμμένο σαπούνι σε ένα πλαστικό μπολ και προσθέτουμε νερό ίσα να το καλύψει
Το αφήνουμε να σταθεί όλη την νύχτα. Δεν το ζεσταίνουμε, δεν το ανακατεύουμε και γενικώς δεν κάνουμε τίποτε άλλο. Απλώς το καλύπτουμε (προαιρετικά) με μια πετσέτα για να μην πέσει τίποτα μέσα.
Την επόμενη μέρα το σαπούνι με έναν μαγικό τρόπο έχει διαλυθεί τελείως και στην θέση του υπάρχει τώρα ένα παχύρευστο υγρό. Το ανακατεύουμε και αν είναι πολύ παχύρευστο του προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη, σιγά-σιγά και ανακατεύοντας μέχρι να αποκτήσει την πυκνότητα που επιθυμούμε.
Μπορούμε να σταματήσουμε εκεί και να το χρησιμοποιήσουμε ως έχει μιας και είναι έτοιμο για χρήση ή να του προσθέσουμε αιθέρια έλαια.
Θα σας πω μόνο αυτό.. είναι ένα υπέροχο, αφρώδες σαπούνι κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους και για κάθε τύπο δέρματος και κάθε είδος μαλλιού. Είναι κατάλληλο ακόμη και για δερματικές παθήσεις γιατί είναι κατευναστικό και ρυθμιστικό.
Φτιάξτε σαμπουάν και αφρόλουτρο με έλαιο λεβάντα για να κοιμούνται τα παιδιά σας πιο ήσυχα.
Φτιάξτε σαπούνι με έλαιο τεϊόδεντρου για τις ευαίσθητες περιοχές.
Φτιάξτε σαπούνι με έλαιο μέντας για το ξύρισμα.
Φτιάξτε σαπούνι με έλαιο αγιόκλημα για τα χέρια σας…
Αλλά προπάντων φτιάξτε μεγάλες ποσότητες σαμπουάν και αφρόλουτρο και αποθηκεύστε τα για να λύσετε το ζήτημα της οικογενειακής καθαριότητας δημιουργώντας το ετήσιο και υγιεινό απόθεμα σας.
Μην ρισκάρετε με την υγεία σας και φροντίστε να δημιουργήσετε ένα στοκ από χρήσιμα σπιτικά προϊόντα στην αποθήκη σας!!
http://eisygian.blogspot.gr/
Εμφάνιση αναρτήσεων με ετικέτα σαπούνια. Εμφάνιση όλων των αναρτήσεων
Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Σαπούνι scrub για την κυτταρίτιδα
Τι έγινε; Με χάσατε; Όχι καλέ! Εδώ είμαι! Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια πολύ φορτωμένη χρονιά. Τα blogs μου, η δουλειά και οι εξελίξεις με το βιβλίο μου, δεν μου άφηναν και πολύ χρόνο για σαπουνοκατασκευές. Πάνε μήνες που έχω να φτιάξω σαπούνι και μου λείπει η αλήθεια είναι. Ελπίζω πως τώρα που καλοκαιριάζει, να βρω πάλι χρόνο και γι’ αυτό.
Εδώ και μήνες, είχα φτιάξει σαπούνι scrub με κόκκους από κουκούτσι βερύκοκου. Μαζί με τα κατάλληλα αιθέρια έλαια και ένα μασαζάκι στο μπάνιο, υποθέτω ότι δρα ενάντια στην κυτταρίτιδα (αν και τίποτα δεν πιστεύω ότι δρα στην κυτταρίτιδα…Είναι θέμα διατροφής και γονιδίων). Όπως και να ΄χει, εμείς την προσπάθειά μας την κάνουμε! Βουαλά λοιπόν!
Σαπούνι scrub για την κυτταρίτιδα
Υλικά
131 γρ. λάδι καρύδας
85 γρ. φοινικέλαιο
198 γρ. πυρηνέλαιο ή ελαιόλαδο
50 γρ. βούτυρο καριτέ
63 γρ. καυστική σόδα
164 γρ. νερό απιονισμένο
Στο tracing πρόσθεσα:
2 κ. σ. τριμμένο κουκούτσι βερύκοκου
½ κ. γ. αιθέριο έλαιο κέδρου
½ κ. γ. αιθέριο έλαιο λεμονιού
½ κ. γ. αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού
½ κ. γ. αιθέριο έλαιο βασιλικού
Η διαδικασία γνωστή. Ένωση των υλικών κοντά στους 40 βαθμούς.
Στο tracing πρόσθεσα τα υλικά που έγραψα. Τώρα που θα βρείτε τριμμένο κουκούτσι βερύκοκου, είναι ένα θέμα. Το είχα φέρει από Αμερική. Όσες γνωρίζουν καλύτερα, θα μπορούσαν να μας πουν αν μπορεί να πετύχει με ζάχαρη, αλάτι ή ακόμα καλύτερα για μένα, με άμμο. Φυσικά, μπορείτε πάντα, να το παραγγείλετε από το εξωτερικό!
ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
http://aromacooking.blogspot.gr/search/label/%CF%83%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B9%CE%B1
ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΕΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΒΙΝΤΕΟ
http://www.ftiaxno.gr/2012/04/blog-post_5265.html
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TRIKLOPODIA.COM ΠΗΓΗ

ΕΟΕ---ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!! ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ



ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!! ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ
Τετάρτη 15 Μαΐου στις 19:30 - 20:15 Διερεύνηση της Θρησκείας, με τον κ. Απόστολο Γάτσια
Τετάρτη 15 Μαΐου στις 20:30 - 21:15 Ιστορικές αναδρομές, με την κα. Ευγενία Κούκουρα
Τρίτη 21 Μαΐου στις 19:30 - 20:15 Γνωριμία με τη Βυζαντινή Μουσική, με τον κ. Γιώργο Φανάρα
Τρίτη 21 Μαΐου στις 20:30 - 21:15 Περιηγήσεις στον κόσμο της Αστροφυσικής με τον κ. Απόστολο Σταμουλά
Τετάρτη 29 Μαΐου στις 19:30 - 20:15 Αριθμοσοφία με τον κ. Ελευθέριο Αργυρόπουλο
Τετάρτη 29 Μαΐου στις 20:30 - 21:15 Αθλητισμός και βία με τον κ. Κωνσταντίνο Μπέη
Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 19:30 - 20:15 Γνωριμία με την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, με την κα. Δέσποινα Κοντονάτσιου
Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 20:30 - 21:15 Διείσδυση στο χώρο της Λογοτεχνίας. με την κα. Αντωνία Δελληγιάννη
Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 19:30 - 20:15 Η έρευνα σήμερα, με τον κ. Γιάννη Παπαζήση
Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 20:30 - 21:15 Γνωριμία με το έργο του Ε.Ο.Ε (προβολή και συζήτηση του ντοκιμαντέρ του ΕΟΕ,Σκωτία η χώρα των Ελλήνων), με τον κ. Πρόδρομο Κοφσανίδη
Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 19:30 - 20:15 Φιλοσοφικές Αναζητήσεις, με τον κ. Αντώνιο Βεντούρη
Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 20:30 - 21:15 Σεμινάρια Φωτογραφίας, με τον κ. Δαμιανό Μαξίμωβ
Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 19:30 - 21:15 Παρουσίαση ντοκιμαντέρ του Ε.Ο.Ε, με τα μέλη του Οργανισμού


Πληροφορίες και εγγραφές http://www.eoellas.org/diaereunasmathisi

Η στιγματισμένη Theresa Neuman και τα δάκρυα από αίμα…!


Η στιγματισμένη Theresa Neuman και τα δάκρυα από αίμα…! 


Αυτή είναι μια εικόνα της  μιας γερμανίδας γυναίκας που έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο κρεβάτι χωρίς να λαμβάνει τροφή…!
Στις 10 Μαρτίου 1918 η Therese Neumann έμεινε  παράλυτη μετά από πτώση από ένα σκαμνί, ενώ συμμετείχε  στην κατάσβεση φωτιάς στον αχυρώνα του θείου της.
Επίσης έχασε εντελώς την όραση της…
Όταν δακρύζε τα δάκρυα της ήταν από αίμα…!
Οι γιατροί είπαν ότι ήταν ένας από τα μεγαλύτερα ανεξήγητα της ιατρικής επιστήμης.
Πολλόι πιστεύουν ότι το ανεξήγητο αυτό φαινόμενο  ήταν  αποτέλεσμα κάποιων μυστικών εσωτερικών δυνάμεων της ίδιας…
Οι περισσότερο θρησκευόμενοι βέβαια λένε ότι η Therese Neumann ήταν «Στιγματισμένη» από τον Θεό…

Πώς χτίστηκε ο πύργος του Άιφελ


Πώς χτίστηκε ο πύργος του Άιφελ

Είναι ένα από τα διασημότερα και αναγνωρίσιμα μνημεία παγκοσμίως. Το σύμβολο της Γαλλίας ολοκληρώθηκε το 1889 και μέχρι το 1930 ήταν το ψηλότερο κτήριο στον κόσμο... Έχει ύφος 300 μέτρα και ζυγίζει 10000 τόνους! Μερικά χρήσιμα στοιχεία: 300 εργάτες δουλέψανε για 2 χρόνια για να κατασκευαστεί ο πύργος Χρειάστηκαν 15000 σιδερένια τμήματα και 2,5 εκ. πριτσίνια Αποκλίνει το πολύ 12 εκατοστά στη διάρκεια ισχυρών ανέμων Το ύψος του διαφοροποιείται εώς και 15 εκατοστά ανάλογα με τη θερμοκρασία
Η βαφή του απαιτεί 40 τόνους χρώμα!









ΝΑΖΙ: Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(VIDEO)


ΝΑΖΙ: Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(VIDEO)

Είναι ένα ντοκιμαντέρ για το πώς ο Αδόλφος Χίτλερ και το ναζιστικό καθεστώς έκανε χρήση του αρχαίου μυστικισμού και του αποκρυφισμού για να κερδίσει τον πόλεμο.
Οι Ναζί χρησιμοποίησαν επίσης απόκρυφες τεχνικές ελέγχου του μυαλού για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους Γερμανούς. Αστρολογία, Μετενσάρκωση, μια νέα θρησκεία του αίματος.
Σε αυτό το Ντοκιμαντέρ αποτυπώνεται μια συναρπαστική ματιά σε πρόσφατα ιστορικά γεγονότα, για να ανακαλύψουν πως οι Ναζιστικές πεποιθήσεις βασίζονταν σε μια διαστροφή των αρχαίων μύθων, παγανιστικές παραδόσεις και τον αποκρυφισμό.

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (8-5-2013) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ''ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΝ'' ΤΟ DNA ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ; (ΕΚΠΟΜΠΗ)


ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (8-5-2013) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ''ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΝ'' ΤΟ DNA ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ; (ΕΚΠΟΜΠΗ)

ΣΠΑΝΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ;...
ΠηγήΑΝΕΞΗΓΗΤΑ: ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (8-5-2013) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ''ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΝ'' ΤΟ DNA ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ; (ΕΚΠΟΜΠΗ)