Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Διαρρεύσε βίντεο απο το Πεντάγωνο μέσω των "Αnonymous" για τα εμβόλια!


Διαρρεύσε βίντεο απο το Πεντάγωνο μέσω των "Αnonymous" για τα εμβόλια!

Η χρήση του εμβολίου της γρίπης μπορεί να τροποποιήσει την Ανθρώπινη συμπεριφορά σε λιγότερο "επιθετική"!


Αυτό που είσαι έτοιμος να ακούσεις και να δείς, δεν είναι επιστημονική φαντασία ή θεωρία συνωμοσίας, αλλά μια γεύση από το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του Πενταγώνου των Ηνωμένων Πολιτειών .

Σε ένα μικρό αμφιθέατρο με ονομασία BC232 ένας άνθρωπος παρουσιάζει μια μελέτη σχετικά με το πώς μία στρατιωτική βιομηχανική εταιρία μπορεί να εξαπλώσει έναν ιό και με την χρήση ενός κατάλληλου εμβολίου να σβήσει, ότι το Πεντάγωνο αποκαλεί, ανεπιθύμητη ανθρώπινη συμπεριφορά.


ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΚΙ ΕΒΑΛΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ; Θα πληρώνεις μια ζωή σαν...κορόιδο


ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΚΙ ΕΒΑΛΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ; Θα πληρώνεις μια ζωή σαν...κορόιδο


Αλλάζει πλήρως ο ρόλος των οικιακών φωτοβολταϊκών (μέχρι 10 κιλοβάτ), τα οποία από συντελεστής βελτίωσης του οικογενειακού εισοδήματος, μετατρέπονται απλώς σε ενεργειακή πηγή για ένα νοικοκυριό.
Ετσι μεταφράζεται η νέα απόφαση για τις ταρίφες στα οικιακά φωτοβολταϊκά, η οποία κατεβάζει την τιμή με την οποία εξαγοράζονται οι 1.000 κιλοβατώρες, από 524 ευρώ που είναι σήμερα, σε 125 ευρώ για το 2013, με σταδιακή μείωση έως και το 2019 οπότε η ίδια ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας θα εξαγοράζεται προς 80 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές...
που ενέκρινε τελικά το υπουργείο, είναι πολύ πιο χαμηλές και από αυτές που είχαν προκύψει από τη μελέτη που πραγματοποίησε η ΡΑΕ για την απόδοση των επενδύσεων σε φωτοβολταϊκά.
Όπως παρατηρούν άνθρωποι της αγοράς, μετά τη νέα απόφαση θα υπάρξει «πάγωμα» στην εγκατάσταση νέων φωτοβολταϊκών, ενώ θα πιεστούν προς τα κάτω και οι τιμές, οι οποίες μέχρι πρόσφατα επηρεάζονταν σημαντικά από τα υψηλότατα περιθώρια απόδοσης που είχε η επένδυση στα οικιακά φωτοβολταϊκά.
Πάντως για την εφαρμογή του νέου μέτρου, πολλά θα εξαρτηθούν από την υπουργική απόφαση που θα πρέπει να εκδοθεί μετά την ψήφιση του νόμου για τις ΑΠΕ. Σε αυτήν θα πρέπει να καθοριστούν πολλές λεπτομέρειες της σύμβασης συμψηφισμού , όπως πώς θα γίνονται οι χρεώσεις για τη χρήση δικτύων, οι χρεώσεις παγίων, κλπ. Για τα θέματα αυτά, θα πρέπει να κάνουν εισήγηση οι Διαχειριστές των δικτύων μετά από γνώμη της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας.
Σημειώνεται ότι με βάση τα στοιχεία Μαρτίου, τα εγκατεστημένα σε λειτουργία φωτοβολταϊκά σε στέγες είχαν συνολική ισχύ 341 μεγαβάτ, έναντι 316 μεγαβάτ τον Ιανουάριο. Η ενέργεια που παρήγαγαν πληρώθηκε προς 524,1 ευρώ οι 1.000 κιλοβατώρες, σύμφωνα με το euro2day.
Μέχρι στιγμής είχαν εξαιρεθεί από την επιβολή έκτακτης εισφοράς επί του τζίρου, μέτρο που ίσχυσε για τα μεγάλα φωτοβολταϊκά, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τεράστια ελλείμματα του λογαριασμού ΑΠΕ που τηρεί ο ΛΑΓΗΕ και το Μάρτιο ανέρχονταν σε 316 εκατομμύρια ευρώ.
Το γεγονός της εξαίρεσης των οικιακών φωτοβολταϊκών, τα έσοδα των οποίων είναι επιπλέον και αφορολόγητα, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από τους επιχειρηματίες που επένδυσαν σε άλλες τεχνολογίες ΑΠΕ.

ΕΟΕΞ---εκινάνε τα μαθήματα !!! — "Τελική πρόβα για την έναρξη του ΔΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΑΘΗΣΗ

ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΑΛΛΛΑ.....Η1Ν1 η μεγάλη κομπίνα - Δρα. Βόλφγκανγκ Βόνταργκ! !!!VIDEO


Η1Ν1 η μεγάλη κομπίνα - Δρα. Βόλφγκανγκ Βόνταργκ! !!!VIDEO





Η μεγάλη κομπίνα των φαρμακευτικών εταιριών με τον
 ψεύτικο συναγερμό της γρίππης, αποκαλύπτεται από τον
 Πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας του Ευρωπαϊκού συμβουλίου
 Δρα. Βόλφγκανγκ Βόνταργκ.
Φυσικά αυτά αποκαλύπτονται στα ξένα ΜΜΕ. Στα δικά μας ούτε 
λόγος. Απεναντίας, οι δικοί μας εξωφρενικά απααράδεκτοι
 ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ με τηλεοπτικά σποτάκια!


Δείτε ακόμη: Ἡ Ἀμερικανικὴ ἱστορία τῶν πειραματισμῶν σὲ ἀνθρώπους!



ΠΗΓΗ : PERIERGAA: Η1Ν1 η μεγάλη κομπίνα - Δρα. Βόλφγκανγκ Βόνταργκ! !!!VIDEO 

Επικίνδυνα φυτοφάρμακα στο πιάτο μας


Επικίνδυνα φυτοφάρμακα στο πιάτο μας



ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ GREENPEACE

Τα ευρήματα μεγάλης έρευνας του Ελληνικού γραφείου της Greenpeace που αποκαλύπτει την ύπαρξη επικίνδυνων φυτοφαρμάκων σε μήλα, μπανάνες, αχλάδια, πατάτες, καρότα και κολοκύθια τα οποία πωλούνται στη χώρα μας προκαλούν σοκ.

Συνολικά βρέθηκαν 27 διαφορετικές χημικές δραστικές ουσίες (πολλές από αυτές απαγορευμένες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης), των οποίων οι επίσημες εγκρίσεις αναγράφουν πως είναι ύποπτες καρκινογενέσεων, έχουν εξαιρετική τοξικότητα και πολλά άλλα.

Αυτές οι ουσίες πλήττουν ανεπανόρθωτα την υγεία των αγροτών, θέτουν σε κίνδυνο την κτηνοτροφία και τον υδάτινο ορίζοντα, για να καταλήξουν στο δικό μας πιάτο χωρίς να το ξέρουμε.

Η Greenpeace καλεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να αναλάβει επειγόντως δράση για το θέμα της χρήσης φυτοφαρμάκων και να προχωρήσει αμέσως στο δρόμο της βιώσιμης γεωργίας χωρίς χημικά και μεταλλαγμένα, με σεβασμό στην υγεία και το περιβάλλον.

Στη συντριπτική πλειοψηφία των δειγμάτων εντοπίστηκαν υπολείμματα φυτοφαρμάκων. Πολλά από αυτά τα φυτοφάρμακα αναφέρονται ως 'τοξικά', 'εξαιρετικά τοξικά' και 'επικίνδυνα για το υδάτινο περιβάλλον' και είναι ύποπτα για σοβαρότατες βλάβες στην υγεία.

Συγκεκριμένα, στην άδεια έγκρισης των ουσιών αναγράφονται επιπτώσεις όπως:

-Ύποπτο καρκινογένεσης (δραστική ουσία Thiacloprid, εντοπίστηκε σε μήλα και αχλάδια)

-Μπορεί να βλάψει το έμβρυο κατά τη διάρκεια της κύησης(δραστική ουσία Linuron, εντοπίστηκε σε δείγμα καρότων)

-Πιθανός κίνδυνος για εξασθένηση της γονιμότητας(δραστική ουσία Linuron, εντοπίστηκε σε δείγμα καρότων)

-Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς ή/και Μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνιες δυσμενείς επιπτώσεις στο υδάτινο περιβάλλον (δραστικές ουσίες Azoxystrobin, Chlorpyrifos, Deltamethrin, Indoxacarb, Imazalil, Linuron, Pyridaben, Captan εντοπίστηκαν μόνες ή σε συνδυασμό σε κολοκύθια, καρότα, μήλα, αχλάδια, μπανάνες)

-Πολύ τοξικό για τις μέλισσες ή Επικίνδυνο για τις μέλισσες(δραστικές ουσίες Chlorpyrifos, Etofenprox, Flonicamid, Indoxacarb, εντοπίστηκαν σε μήλα, καρότα, κολοκύθια)

Κυρίως στα δείγματα μήλων εντοπίστηκαν χημικά κοκτέιλ με 3 - 9 διαφορετικές δραστικές ουσίες ανά δείγμα και στα δείγματα αχλαδιών έως και 6 διαφορετικές δραστικές ουσίες. Τα κοκτέιλ αυτά εντοπίστηκαν ακόμα και σε προϊόντα περσινής σοδειάς. Επιπλέον, βρέθηκαν απαγορευμένες ουσίες που χρησιμοποιούνται πλέον για άλλες χρήσεις. Για παράδειγμα, βρέθηκε σε δείγμα μήλου μια ουσία η οποία τώρα πια έχει άδεια χρήσης ως συντηρητικό ξύλων!

Ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο το οποίο να προστατεύει τον καταναλωτή από τα χημικά κοκτέιλ. Αυτό που φαίνεται να εφαρμόζεται με επιτυχία στη χώρα μας, είναι τα "παραθυράκια" της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, όπου μια άκρως επικίνδυνη, εξού και απαγορευμένη, ουσία μπορεί να παίρνει προσωρινές άδειες χρήσης για 120 μέρες κάθε φορά, δηλαδή μία παράνομη ουσία "νομιμοποιείται" προσωρινά.

Διαβάστε εδώ τις ουσίες που βρέθηκαν σε φρούτα και λαχανικά - Διαβάστε τη μεγάλη έρευνα του news.gr για τα φυτοφάρμακα αλλά και τη συσκευή που ετοιμάζει ο Δημόκριτος για τον εντοπισμό τους σε τρόφιμα.

Συμβουλές για μείωση του κινδύνου από τα φυτοφάρμακα

Για να μετριάσουμε τον κίνδυνο από τα φυτοφάρμακα, μπορούμε να ακολουθήσουμε ορισμένες απλές συμβουλές:

Προτιμάμε προϊόντα στην εποχή τους: ένα εποχικό φυτό έχει συνήθως λιγότερες ανάγκες για προστασία, αφού είναι ήδη προσαρμοσμένο στις συνθήκες. Τα είδη εκτός εποχής, έχουν αναγκαστεί να μεγαλώσουν κάτω από αφύσικες συνθήκες με πιθανό αποτέλεσμα την ακόμα μεγαλύτερη χρήση χημικών.

Προτιμάμε να αγοράζουμε προϊόντα από παραγωγούς: μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με τον παραγωγό ο οποίος καλλιέργησε την τροφή μας και να κάνουμε ερωτήσεις για τον τρόπο με τον οποίο καλλιεργήθηκε το εκάστοτε προϊόν.

Δεν απαιτούμε όμοια και 'αψεγάδιαστα' προϊόντα: οι φυσικές ντόπιες ποικιλίες δεν μπορούν να παράξουν ομοιόμορφους καρπούς. Η παρουσία τέτοιων προϊόντων υποδηλώνει πως προέρχονται από υβρίδια. Σπόρους, δηλαδή, όπως και τα φυτοφάρμακα που είναι εμπορεύματα των αγροχημικών εταιρειών.

Προτιμάμε τοπικά είδη: Σε συνδυασμό με την προτίμηση σε εποχικά προϊόντα, διαλέγοντας τοπικά είδη μπορούμε να αποφύγουμε τα τοξικά που προστίθενται μετά τη συγκομιδή με σκοπό τη συντήρηση αλλά και τη μεταφορά ευαίσθητων ειδών από την άλλη άκρη του πλανήτη.

Προσθέτουμε ποικιλία: Αναζητώντας ντόπια είδη στην εποχή τους και ποικιλίες βοηθάμε στη μείωση των φυτοφαρμάκων. Προτιμάμε να καταναλώσουμε πολλά προϊόντα και ψάχνουμε για τις ποικιλίες τους.

Βιολογικά προϊόντα, ολοκληρωμένη διαχείριση: Όταν και όσο μπορούμε, επιλέγουμε βιολογικά προϊόντα. Ταυτόχρονα, ρωτώντας τους ίδιους τους παραγωγούς, αναζητούμε προϊόντα ολοκληρωμένης διαχείρισης διότι τουλάχιστον σε αυτά χρησιμοποιούνται νόμιμα χημικά σκευάσματα και στις συνιστώμενες δόσεις.

Τι γίνεται με το πλύσιμο φρούτων και λαχανικών: Ίσως να αποφύγουμε ορισμένες χημικές ουσίες αλλά δεν μπορούμε να γλυτώσουμε από όσα χημικά εισέρχονται στους εσωτερικούς ιστούς των φυτών. Το πλύσιμο μπορεί να βοηθήσει αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε σε αυτή την πρακτική για να λυθεί το πρόβλημα.
ΠΗΓΗ
Το ειδαμε εδω Επικίνδυνα φυτοφάρμακα στο πιάτο μας | ANEΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ