Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Κατά χιλιάδες πεθαίνουν τα ζώα στον πλανήτη. Τι συμβαίνει;


Κατά χιλιάδες πεθαίνουν τα ζώα στον πλανήτη. Τι συμβαίνει;

Τα τελευταία χρόνια χιλιάδες ζώα πεθαίνουν ξαφνικά, μαζικά, χωρίς σαφή εξήγηση. Ο πλανήτης μοιάζει να έχει γίνει πλέον αφιλόξενος τόπος για κάποια άκακα (ως επί το πλείστον) πλάσματα, όπως κοτσύφια, γλάροι, περιστέρια, φλαμίνγκο, πελεκάνοι, μέλισσες, ψάρια, καβούρια, γαρίδες, δελφίνια, φάλαινες, πιγκουΐνοι, θαλάσσιες χελώνες, γουρούνια, ελάφια, αντιλόπες, θαλάσσιες αγελάδες και θαλάσσιοι λέοντες. Η περιβαλλοντική μόλυνση είναι η πρώτη αιτία που προβάλλεται από τους ειδικούς. Όμως η εικασία αυτή δε φαίνεται να μπορεί να ερμηνεύσει όλα τα γεγονότα, ενώ οι ίδιοι οι επιστήμονες…τα μασάνε μην έχοντας να παρουσιάσουν κάποια οριστικά πορίσματα. Το 2012 ήταν ιδιαίτερα πλούσιο σε τέτοια φαινόμενα, αλλά και το 2013 δείχνει να συνεχίζει στα ίδια βήματα:
• Περισσότερες από 180 θαλάσσιες αγελάδες ξεβράστηκαν νεκρές στη νοτιοδυτική Φλόριντα των ΗΠΑ. Πιθανότερη αιτία λέγεται ότι είναι η κόκκινη τοξική παλίρροια (οφείλεται σε υψηλή συγκέντρωση μικροσκοπικών φυκιών), η οποία προκαλεί παράλυση του κεντρικού νευρικού συστήματος των συμπαθών θαλάσσιων θηλαστικών και οδηγεί στον θάνατό τους.
• Περίπου 15.000 νεκρά γουρούνια βρέθηκαν στις αρχές Μαρτίου να επιπλέουν στον ποταμό Huangpu της επαρχίας Zhejiang στην ανατολική Κίνα. Ο ποταμός παρέχει πόσιμο νερό στη Σαγκάη. Η αιτία που το ποτάμι γέμισε με πτώματα γουρουνιών παραμένει ακόμα άγνωστη. Αξιωματούχοι της Σαγκάης θεωρούν ότι κάποιοι κτηνοτρόφοι ξεφορτώνονται στο ποτάμι τα ζώα που αρρωσταίνουν από διάφορες επιδημίες. Όπως ανακοινώθηκε, δείγματα από τα νεκρά ζώα έδειξαν ότι έπασχαν από τον κυκλοϊό των χοίρων, μια κοινή ασθένεια των γουρουνιών που δε βλάπτει τον άνθρωπο ή άλλα ζώα. Κινέζοι αξιωματούχοι δήλωσαν πάντως ότι στις αρχές του έτους 70.000 χοίροι πέθαναν από ακατάλληλες συνθήκες εκτροφής και ακραία καιρικά φαινόμενα.
• Εκατοντάδες νεαροί θαλάσσιοι λέοντες άρχισαν να ξεβράζονται από τον περασμένο Ιανουάριο στις ακτές της Νότιας Καλιφόρνια, κοντά στα νησιά Channel. Τα νεογνά ήταν αφυδατωμένα, ελλιποβαρή και αδύναμα, όλα σε κακή κατάσταση. Οι πάντες αναγνωρίζουν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στις υπεράκτιες περιοχές, αλλά κανείς δε φαίνεται να μπορεί να το προσδιορίσει.
• Ψάρια, καβούρια και γαρίδες (συνολικού βάρους 65 τόνων) βρέθηκαν να επιπλέουν νεκρά στα μέσα Μαρτίου στη Lagoa Rodrigo de Freitas του Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας αλλάζοντας δραματικά την ειδυλλιακή εικόνα της γραφικής λιμνοθάλασσας, η οποία πρόκειται να φιλοξενήσει τους αγώνες κωπηλασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016. Οι αρχές απέδωσαν το φαινόμενο στην έλλειψη οξυγόνου που προκάλεσαν οι πρόσφατες έντονες καταιγίδες και βροχοπτώσεις. Οι καταιγίδες, όπως εικάζουν, μετέφεραν οργανικές ύλες και λύματα στο νερό προκαλώντας την ανάπτυξη μικροβίων, τα οποία κατανάλωσαν μεγάλο ποσοστό του οξυγόνου. Παρόμοιο φαινόμενο είχε σημειωθεί και το 2010.
• Οι άλκες (αμερικανικά ελάφια) πεθαίνουν μαζικά στη Μινεσότα των ΗΠΑ και γενικότερα στις περιοχές που διατρέχουν τα Βραχώδη Όρη, όπως αναφέρθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Τα δύο τελευταία χρόνια ο πληθυσμός τους έχει μειωθεί κατά 52%, γεγονός που, κατά τους ειδικούς, μπορεί να οφείλεται στην αλλαγή του κλίματος και τη μεγάλη αύξηση των τσιμπουριών που πίνουν το αίμα των άτυχων, ειρηνικών ζώων οδηγώντας τα σε αναιμία. Όμως, επειδή δεν είναι καταφανής η αιτία που τα σκοτώνει, ένα ειδικό κολάρο με GPS που τοποθετήθηκε σε 100 ζώα αναμένεται να δώσει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στη λύση του μυστηρίου.
• Το 2013 αναμένεται να είναι το χειρότερο έτος για την επιβίωση των μελισσών, όπως τονίστηκε στη φετινή συνάντηση των μελών της Αμερικανικής Ένωσης Παραγωγών Μελιού (AHPA). Οι μεγάλες εταιρείες χημικών (Bayer, Monsanto, Arysta) προσπάθησαν να κατευνάσουν τους προβληματισμένους μελισσοκόμους, οι οποίοι επικαλούμενοι επιστημονικές έρευνες κατηγορούν τους χημικούς κολοσσούς ότι οι σπόροι και τα φυτοφάρμακά τους ευθύνονται σημαντικά για τις δραματικές απώλειες που υφίστανται τα μελίσσια τους.
• Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την παρουσία χιλιάδων νεκρών ψαριών στις ακτές της Νότιας Καρολίνας των ΗΠΑ τον περασμένο Ιανουάριο. Τα μικρά, λιπαρά ψάρια ανήκαν στο είδος της ασπρόρεγγας του Ατλαντικού (το ιχθυέλαιό τους αποτελεί συστατικό των κραγιόν για τα χείλη) και ο αριθμός που ξεβράστηκε στις ακτές άγγιξε περίπου τις 40.000. Ανάμεσα στους υποθετικούς ενόχους φιγουράρουν η γνωστή κόκκινη παλίρροια, η πολύ υψηλή παλίρροια και η χαμηλή άμπωτη λόγω νέας σελήνης, τα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου στο νερό και η χαμηλότερη από το συνηθισμένο θερμοκρασία του ωκεανού.
• Περίπου πέντε τόνοι νεκρά μπαρμπούνια γέμισαν τις αμμώδεις ακτές της περιοχής Milnerton του Κέιπ Τάουν στις 15 Μαρτίου. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της πόλης προσπαθούν να εκτιμήσουν και να ερμηνεύσουν το φαινόμενο από τις αναλύσεις των δειγμάτων που συλλέχθηκαν. Ο μαζικός θάνατος των ψαριών αποδίδεται, σύμφωνα με μια υπόθεση, στην έλλειψη οξυγόνου στο νερό λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που σημειώθηκαν πρόσφατα στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου.

Κατά χιλιάδες πεθαίνουν τα ζώα στον πλανήτη. Τι συμβαίνει; « kinitro news ΠΗΓΗ

«Είδα UFO με επιβάτες εξωγήινους» μαρτυρία από αντισμήναρχο εν αποστρατεία


«Είδα UFO με επιβάτες εξωγήινους» μαρτυρία από αντισμήναρχο εν αποστρατεία

«Είδα UFO με επιβάτες εξωγήινους» μαρτυρία από αντισμήναρχο εν αποστρατεία. Ο Richard French, αντισμήναρχος εν αποστρατεία της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, αναζωπύρωσε τις θεωρίες συνομωσίας, που θέλουν τον Αμερικανικό στρατό να συγκαλύπτει την... «αλήθεια» γύρω από την ύπαρξη εξωγήινων, τεχνολογικά εξελιγμένων πολιτισμών. Ο κύριος French υπηρετούσε στην πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950. Ο 83χρονος σήμερα αντισμήναρχος, ήταν επικεφαλής στις έρευνες που πραγματοποιούσε η αεροπορία γύρω από την ύπαρξη «εξωγήινων επισκεπτών» στη γη. Στο “Project Blue Book”, κωδική ονομασία του προγράμματος ερευνών, ήταν επιφορτισμένος να ερευνά αυτά τα περιστατικά και κατά κύριο λόγο να τα διαψεύδει.

Όμως πρόσφατα έσπασε τη σιωπή του, καταθέτοντας σε επιτροπή που εξετάζει περιπτώσεις συγκάληψης, πως ο ίδιος είχε δει με τα μάτια του Α.Τ.Ι.Α με… εξωγήινους επιβάτες. Η αξιοπιστία του Richard και κυρίως ο ρόλος του στο μυστικό στρατιωτικό πρόγραμμα ερευνών, των αρχών της δεκαετίας του ’50, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη μαρτυρία του.

Ο French αποκάλυψε πως το περιστατικό έλαβε χώρα στη Νέα Γη του Καναδά, όταν μαρτυρίες πολιτών έκαναν λόγο για δύο Α.Τ.Ι.Α, που κινούνταν κοντά στην ακτή του Αγίου Ιωάννη. Ο French έλαβε εντολή να διερευνήσει το περιστατικό.

“Είπαν πως υπάρχει μια αναφορά για Α.Τ.Ι.Α που θέλουμε να ερευνήσεις. Μου είπαν πως εμπλέκονταν δύο ιπτάμενα αντικείμενα, τα οποία βυθίστηκαν στη θάλασσα με μεγάλη ταχύτητα”, δήλωσε στη Huffington Post, ο απόστρατος αντισμήναρχος.

“Υπήρχαν πολλοί πολίτες που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού, όταν έφτασα βρήκα τουλάχιστον 100 άτομα να κοιτούν με έκπληξη τα νερά της θάλασσας, συμπεριλαμβανομένων μερικών αστυνομικών.”

Ο French θυμάται πως το νερό της θάλασσας ήταν πεντακάθαρο και πως τα δύο στρογγυλά ιπτάμενα αντικείμενα, βρίσκονταν λίγο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Επίσης θυμάται πως είδε ξεκάθαρα δύο εξωγήινες φιγούρες να βρίσκονται κοντά στα Α.Τ.Ι.Α.

“Όταν πρωτοαντίκρισα τα A.T.I.A κατάλαβα πως οι δύο φιγούρες που βρίσκονταν δίπλα τους, μέσα στο νερό, έκαναν κάποιες εργασίες σε αυτά. Μπορούσα να διακρίνω ξεκάθαρα τη μορφή τους. Είχαν ύψος 60-90 εκατοστά, το χρώμα τους ήταν ανοικτό γκρι, τα χέρια τους ήταν μακριά και λεπτά, ενώ είχαν 2 ή 3 δάκτυλα. Το κεφάλι τους ήταν στενό στο σαγόνι και φάρδαινε στο μέτωπο, τα μάτια τους ήταν λοξά και δεν φαινόντουσαν οι κόρες”, περιγράφει με λεπτομέρεια, ο 83χρονος.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του, στην επιτροπή που αποτελείται από 6 πρώην γερουσιαστές, ο French είπε πως ένα από τα εξωγήινα διαστημόπλοια ανέβηκε στην επιφάνεια, όπου σταδιακά ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα (άνω των 4.000 χλμ/ώρα), έως ότου εξαφανίστηκε μετά από κλάσματα του δευτερολέπτου. Μετά από 20 λεπτά επέστρεψε στο ίδιο σημείο, για να αναχωρήσουν με το δεύτερο διαστημόπλοιο αυτή τη φορά.

“Πιστεύω πως επισκεύαζαν κάποια βλάβη σε ένα από τα δύο διαστημόπλοια, στη συνέχεια έκαναν κάποιες δοκιμές και εξαφανίστηκαν” αναφέρει στην κατάθεση του ο Richard French.

Στην ερώτηση που του έγινε, αν δηλαδή κατέγραψε στην αναφορά του, όσα είχε δει, ο 83χρονος πρώην στρατιωτικός αφόπλισε τους πάντες με την απάντηση του.

“Δεν χρειάζεται να σας πω, πως η αναφορά μου γύρω από το περιστατικό ήταν κατασκευασμένη, όπως οι περισσότερες, ώστε να συνάγεται το συμπέρασμα πως δεν ήταν πραγματικά A.T.I.A. Ανέφερα πως παρατηρήσαμε κάποια μη-ταυτοποιημένα αεροσκάφη. Με άλλα λόγια απέφυγα να καταγράψω την αλήθεια.”

“Πιστεύω ακράδαντα πως ήταν Α.Τ.Ι.Α με εξωγήινους επιβάτες- πιλότους. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ήταν ακριβώς αυτό που είδα, το καθήκον μου ήταν να γελοιοποιήσω την υπόθεση, έτσι έκανα ακριβώς αυτό.”

Τα γεγονότα που συνέβησαν στη Νέα Γη, πριν από 60 χρόνια δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν από φωτογραφικό υλικό ή βίντεο, όμως παραμένουν μέρος μιας μυστηριώδους και συναρπαστικής ιστορίας.

Δείτε βίντεο από τη μαρτυρία του 83χρονου Richard French


ΠηγήΑΝΕΞΗΓΗΤΑ: «Είδα UFO με επιβάτες εξωγήινους» μαρτυρία από αντισμήναρχο εν αποστρατεία

Ο Τσάκ Νόρις στον Άλεξ Τζόουνς μιλάει για όλα


Ο Τσάκ Νόρις στον Άλεξ Τζόουνς μιλάει για όλα


O Άλεξ Τζόουνς φιλοξενεί τον Τσακ Νόρις. Ηθοποιό, δάσκαλο πολεμικών τεχνών, συγγραφέα, αρθρογράφο και δηλωμένο αντινεοταξίτη. Αρχικά συζητάνε για το δικό τους ασφαλιστικό που και αυτό ανοίγει μεγάλες πληγές στη χώρα. (Τι σύμπτωση ε; Κι εμάς το ασφαλιστικό μας ταλανίζει, και όχι μόνο εμάς ενορχηστρωμένη και πλήρως συντονισμένη η εφαρμογή της ατζέντας). Στη συνέχεια μιλούν για την απάτη της κλιματολογικής θεωρίας, για τη δυνατότητα του Κογκρέσσου να καταθέσει πρόταση μομφής για τον Ομπάμα αν υπογράψει τη συνθήκη στην Κοπεγχάγη. Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη πραγματικά.

Δείτε το βίντεο:


16/5/2013 11:19:02 μ.μ. ΠΗΓΗ