Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Κάποιοι μας ψεκάζουν ανηλεώς και με συγκεκριμένους στόχους

Κάποιοι μας ψεκάζουν ανηλεώς και με συγκεκριμένους στόχους

Απίστευτες εικόνες πάνω από την Πάτρα! Το αποτέλεσμα μετά τους αεροψεκασμούς των τελευταίων ημερών
Πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι ζουν ή βρίσκονται στην Αθήνα και την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, τη Λάρισα, την Πάτρα, το Ηράκλειο της Κρήτης και σε άλλες πόλεις και περιοχές της Ελλάδος, παρατηρούν - ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό - αυτό το φαινόμενο.
Τις αφήνουν, ορισμένα αεροπλάνα και δεν εξαφανίζονται σε μερικά λεπτά, όπως συμβαίνει συνήθως, αλλά διατηρούνται στον ουρανό για μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή επί ώρες, απλώνονται σιγά - σιγά και κάποιες φορές σχηματίζουν ένα εκτεταμένο ουράνιο «πέπλο».
Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο, τη γειτονική Ιταλία, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και σχεδόν σε κάθε χώρα του ΝΑΤΟ. Είναι ένα φαινόμενο που άρχισε να παρατηρείται όλο και πιο έντονα τα τελευταία δέκα χρόνια και προκαλεί όχι μόνο πολλές συζητήσεις και εικασίες αλλά και μεγάλη ανησυχία, καθώς επαναλαμβάνεται με μεγάλη συχνότητα...
Γι’ αυτές τις παράξενες «ουρές», που παραμένουν στον ουρανό για μεγάλο χρονικό διάστημα, λέγονται πολλά και διάφορα, ενώ κυρίως υποστηρίζεται ότι «κάποιοι μας ψεκάζουν ανηλεώς και με συγκεκριμένους στόχους»
Αυτές τις απίστευτες εικόνες αντίκρισαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της Πάτρας! Αφιερωμένες στους απανταχού συνομωσιολόγους.
Πραγματικά εντυπωσιακές!

Το κανόνι του διαστημικού προγράμματος HARP

Το κανόνι του διαστημικού προγράμματος HARP

Δεν πρέπει να το μπερδέψουμε με το συνωμοσιολογικό Project HAARP (High Frequency Active Aural Research Program). Το Project HARP (High Altitude Research Project)... ήταν μια κοινή έρευνα των ΗΠΑ και του Καναδά, με την οποία ερευνούσαν τη χρήση βαλλιστικών για την αποστολή αντικειμένων στην ανώτατη ατμόσφαιρα και πιο πέρα. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε για να κατασκευαστεί ένα -σχεδόν καρτουνίστικο- τεράστιο όπλο που θα έστελνε αντικείμενα στο διάστημα. Το όπλο παραμένει ακόμα και σήμερα στα νησιά Μπαρμπάντος.



Είχε σχεδιαστεί από τον μηχανικό βαλλιστικής Gerald Bull, αποτελούνταν από 50 ναυτικά κανόνια. Αργότερα πρόσθεσαν ακόμα 100, κάνοντας το, πολύ μεγάλο για αποτελεσματική στρατιωτική χρήση, αλλά προφανώς κατάλληλο για αποστολές στο διάστημα. Τα αντικείμενα προς αποστολή στο διάστημα τοποθετούνταν σε ένα ξύλινο κουτί, για να τα προστατευτούν κατά την εκπυρσοκρότηση. Στο απόγειό του, το όπλο μπορούσε να στείλει ένα αντικείμενο 112 μίλια στον ουρανό.


Το πρόγραμμα συνεχίστηκε και δημιουργήθηκαν και άλλα τέτοια όπλα σε άλλα μέρη. Το όπλο στα Μπαρμπάντος εγκαταλείφθηκε στα τέλη του 1960 και αφέθηκε να σκουριάσει στο μέρος που είχε πρωτο-τοποθετηθεί.

Πως κατερρίφθη ο Σμηναγός Ηλιάκης ...Και γιατι κάποιοι πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί !

Πως κατερρίφθη ο Σμηναγός Ηλιάκης ...Και γιατι κάποιοι πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί !

Χτύπησαν με πύραυλο οι Τούρκοι το F-16 του Ηλιάκη !
ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΤΟΥΛΙΩΤΗ Υποστρατήγου ε.α.
Μήπως η ελληνική κυβέρνηση κρύβει τα πραγματικά περιστατικά;
Στις 22 Μαΐου τα ελληνικά ραντάρ της Κρήτης εντοπίζουν τη μεταστάθμευση και διανυκτέρευση τριών τουρκικών πολεμικών αεροπλάνων στο τουρκικό αεροδρόμιο απέναντι από τη Ρόδο.
Άρα για την επόμενη μέρα η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία περιμένει κάποια συγκεκριμένη ενέργεια εκ μέρους των αεροπλάνων που διανυκτερεύουν στα απέναντι παράλια.
Πράγματι την επομένη και συγκεκριμένα το μεσημέρι (23 Μαΐου) τα παραπάνω αεροπλάνα απογειώνονται για την προκαθορισμένη αποστολή τους που είναι έλεγχος της επιχειρησιακής ετοιμότητας των S-300.
Η εν λόγω αποστολή είναι συγκεκριμένη και γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα (ανά 15ήμερο), καθόσον οι εν λόγω πύραυλοι αποτελούν κίνδυνο ανατροπής της τουρκικής υπεροπλίας στο Αιγαίο (κατά τους γείτονες). Μέχρι εδώ θα λέγαμε ότι τα πάντα είναι ένα παιχνίδι ρουτίνας, όμως υψηλού κινδύνου.
Με την κίνηση (σε παράλληλο σχηματισμό) των τουρκικών αεροσκαφών προς την Κρήτη απογειώνονται από τη βάση των Χανίων δύο ελληνικά F-16, τα οποία με κατάλληλο ελιγμό έρχονται πίσω από τα τουρκικά. Όταν τα ελληνικά αποκτούν οπτική επαφή, διαπιστώνουν ότι το ένα τουρκικό που είναι στο μέσον του σχηματισμού είναι αεροφωτογραφικό, δηλαδή κατασκοπευτικό.
Ο σμηναγός Ηλιάκης μπαίνει ανάμεσα από το πολεμικό (F-16) και το αεροφωτογραφικό (RF-4) προκειμένου να διαπιστώσει τον οπλισμό και τα φωτογραφικά μηχανήματα που έχει, καθώς και τη λήψη του αριθμού του.
Το άλλο τουρκικό F-16 με πιλότο τον σμηναγό Χαλί Ιμπραήμ εγκαταλείπει τον σχηματισμό και έρχεται πίσω από τον Ηλιάκη, ενώ ο άλλος έλληνας πιλότος, έχοντας μείνει πιο πίσω, εγκλωβίζει τον Χαλί Ιμπραήμ. Ο τούρκος σμηναγός λέει στον Ηλιάκη να φύγει, ενώ ταυτόχρονα τον εγκλωβίζει (ο εγκλωβίσας, του εγκλωβίσαντος)… Ο Έλληνας δεν φεύγει, ο Τούρκος κάτι λέει συνθηματικά στους άλλους δύο συναδέλφους του και εξαπολύει έναν πύραυλο, ενώ ταυτόχρονα και τα τρία τουρκικά φεύγουν με απότομους ελιγμούς προς διαφορετικές κατευθύνσεις ένεκα φόβου για τον άλλον έλληνα πιλότο που βρίσκεται πίσω τους και έχει το πλεονέκτημα.
Ο πύραυλος πλήττει το αεροσκάφος του Ηλιάκη, το οποίο και εκρήγνυται ακαριαία. Ο άλλος έλληνας πιλότος, που είναι πιο πίσω και έχει εγκλωβισμένο τον Χαλί, εξαπολύει και αυτός έναν πύραυλο, αλλά ένεκα του απότομου ελιγμού του τούρκου τον βρίσκει στο φτερό και τον καταρρίπτει.
Τα παραπάνω δεν αποτελούν σενάριο κάποιας ταινίας, αλλά είναι η πλησιέστερη εκδοχή προς την πραγματικότητα, καθόσον εάν είχε γίνει σύγκρουση, όπως προσπάθησαν να παρουσι- άσουν το περιστατικό, θα είχαμε μία έκρηξη και δεν θα είχε σωθεί κανείς, μια και τα αεροπλάνα είχαν ταχύτητες μεγαλύτερες των 500 χιλιομέτρων ανά ώρα και επιπλέον ήταν γεμάτα κηροζίνη (έπρεπε να είχαν καύσιμα τόσο για την αερομαχία όσο και για την επιστροφή τους).
Και ερχόμαστε τώρα στους αυτόπτες μάρτυρες. Ο αιγύπτιος πιλότος του πολιτικού αεροσκάφους είπε ότι είδε δύο εκρήξεις. Ο φιλιππινέζος καπετάνιος δήλωσε ότι είδε και άκουσε δύο διαφορετικές εκρήξεις, πρώτα μία μεγάλη και στη συνέχεια μία μικρότερη με λιγότερο καπνό. Η τηλεόραση στο βραδινό δελτίο ειδήσεων έκανε λόγο για δύο εκρήξεις, για να ανασκευάσει την επομένη.
Το πιο πιθανό είναι ότι τόσο ο φιλιππινέζος καπετάνιος όσο και ο αιγύπτιος πιλότος και είδαν και άκουσαν καλά, καθόσον η πρώτη και μεγαλύτερη έκρηξη οφείλετο στην κατάρριψη του σμηναγού Ηλιάκη, η δε δεύτερη στην κατάρριψη του Χαλί που εβλήθη στο φτερό και ως εκ τούτου και η έκρηξη ήταν μικρότερη και είχε τον χρόνο να αντιδράσει και να σωθεί.
Ερωτηματικά:
1. Γιατί ο φιλιππινέζος καπετάνιος, ενώ είχε προορισμό τον Πειραιά, άλλαξε κατεύθυνση και πήγε στη Μάλτα;
2. Γιατί τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης το μεσημέρι της Τρίτης αμέσως μετά το περιστατικό ανακοίνωσαν ότι ο έλληνας πιλότος είναι νεκρός, ενώ τα δικά μας τηρούσαν σιγή ιχθύος;
3. Tι παραπάνω ήξεραν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης; Μήπως είχαν ενημερωθεί από τον Χαλί, που ήξερε τα πάντα, μια και αυτός είχε καταρρίψει τον έλληνα πιλότο (εάν;);
4. Γιατί αμέσως με το περιστατικό βρέθηκαν στον αέρα 120 μαχητικά και από τις δύο μεριές;
5. Γιατί στην προηγούμενη δεκαετία, όπου είχαμε παρόμοιο περιστατικό με πτώση δύο τουρκικών και ενός ελληνικού αερο-σκάφους με νεκρούς πιλότους και από τις δύο μεριές, δεν υπήρξε κλιμάκωση;
6. Γιατί πανικοβλήθηκε η ελληνική κυβέρνηση εάν πραγματικά ήταν ατύχημα;
7. Γιατί μεσούσης της ελληνοτουρκικής φιλίας υπήρξε τέτοια κλιμάκωση, ενώ κατά το παρελθόν, όπου είχαμε αντίστοιχα περι-στατικά και οι σχέσεις μας με τον γείτονα ήταν στο χειρότερο ση-μείο, δεν υπήρξε η αντίστοιχη ένταση;
8. Γιατί οι έλληνες πιλότοι είναι τόσο εξαγριωμένοι και οι πο-λιτικοί μας προσπαθούν να τους καθησυχάσουν;
9. Γιατί η Βουλή έσπευσε αμέσως να ανακηρύξει ήρωα τον σμηναγό Ηλιάκη και να υιοθετήσει τα παιδιά του;
10. Γιατί με την ηρωποίηση του Ηλιάκη ανακήρυξε αναδρομικά και τους υπόλοιπους που έπεσαν στα Ύμια κ.τ.λ. (Σαλμά, Καραθανάση, Γιαλοψό, Βλαχάκο); Έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια για να πράξουν το αυτονόητο ή μήπως προσπαθούν να κατευνάσουν τους αεροπόρους και να αποκρύψουν τα πραγματικά περιστατικά;
Εάν παρ' όλα αυτά η κυβέρνηση επιμένει για το ‘‘ατύχημα’’, είναι πολύ εύκολο να με διαψεύσει, δίδοντας στη δημοσιότητα την αναφορά του δεύτερου έλληνα πιλότου καθώς και το βίντεο των σκοπευτικών οργάνων του.
Ο ήρωας Κ. Ηλιάκης έπεσε υπέρ πατρίδας κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του στις επάλξεις του Αιγαίου, κλίνω το γόνυ μου στο μεγαλείο της πράξης του και καλώ τους καθ’ επάγγελμα πολιτικούς να ενημερώνουν επακριβώς τον ελληνικό λαό, γιατί αν μη τι άλλο είναι υποχρέωσή τους.
Βέβαια γεγονός είναι ότι πίσω από τις διαψεύσεις των πολιτικών κρύβονται οι μεγαλύτερες αλήθειες. Πάντως, εντύπωση μου προκαλεί γιατί όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις αιφνιδιάζονται από την τουρκική προκλητικότητα και στη συνέχεια προσπαθούν να μας πείσουν ότι διαχειρισθήκανε την κρίση με τον καλύτερο τρόπο και αποφύγαμε τα χειρότερα.
Και η κυβέρνηση αυτό έκανε, η αντιπολίτευση πού είναι; Μήπως ασχολείται ακόμη με το Σχέδιο Α(ν)αν; Αιδώς Αργείοι
Y.Γ Ερήμην δικάσθηκε και καταδικάσθηκε ο δολοφόνος του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη. Συγκεκριμένα, ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για ανθρωποκτονία από αμέλεια επέβαλε το τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στον Τούρκο πιλότο μαχητικού αεροσκάφους, ο οποίος ευθύνεται για το θάνατο του Ελληνα πιλότου του F-16, Κώστα Ηλιάκη, το Μάιο του 2006.
Ο κατηγορούμενος Χαλί Ιμπραήμ (φωτο) ήταν φυσικά απών, ενώ η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, μετά από μηνυτήρια αναφορά δύο δικηγόρων από την Κόρινθο.
Δεν υπάρχει καμία δήλωση από την Ελληνική κυβέρνηση, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως ο ηρωικός θάνατος του Έλληνα πιλότου ουσιαστικά αποτελεί πρόβλημα για κάποιους αρμόδιους ανευθυνο-υπεύθυνους των υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Εξωτερικών και Εσωτερικών.

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (22-5-2013) ΣΤΙΓΜΑΤΑ....

MΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΙΣΤΗ;
ΣΤΙΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Ή ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ;










Η ανακοίνωση έφτασε !!! Το εργαστήριο του ΕΟΕ επιστρέφει

Η ανακοίνωση έφτασε !!! Το εργαστήριο του ΕΟΕ επιστρέφει !!! Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα... Ρωτήστε ότι θέλετε...
Η ανακοίνωση έφτασε !!! Το εργαστήριο του ΕΟΕ επιστρέφει !!! Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα... Ρωτήστε ότι θέλετε...













Εργαστήριο ΕΟΕ με θέα... εδώ θα λαμβάνει χώρα το εργαστήριο ...
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ....http://www.eoellas.org/
Εργαστήριο ΕΟΕ με θέα... εδώ θα λαμβάνει χώρα το εργαστήριο ...

ΕΟΕ-----ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!!