Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα;

Υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα;

Κοσμικός χάρτης αποκαλύπτει για πρώτη φορά την ύπαρξη πολλαπλών παράλληλων συμπάντων
Αν και ορισμένοι επιστήμονες παραμένουν επιφυλακτικοί σχετικά με τη θεωρία των άλλων κόσμων, τα ευρήματα αυτά μπορεί να αποτελέσουν έναυσμα για την αλλαγή της επικρατούσας άποψης πάνω στο ζήτημα.
Επιστήμονες υποστηρίζουν πως ανακάλυψαν την πρώτη ισχυρή απόδειξη ύπαρξης παράλληλων συμπάντων.
Ομάδα κοσμολόγων μελέτησε ένα χάρτη του σύμπαντος από στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το διαστημόπλοιο Planck της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ανωμαλίες που παρουσιάζει μπορούν να έχουν προκληθεί μόνο από τη βαρυτική έλξη άλλων συμπάντων.
Ο χάρτης δείχνει την υπολειπόμενη ακτινοβολία από τη Μεγάλη Έκρηξη πριν από 13,8 δισεκατομμύρια χρόνια, η οποία εξακολουθεί να είναι ανιχνεύσιμη στο σύμπαν, και είναι γνωστή με την ονομασία κοσμική μικροκυματική ακτινοβολία υποβάθρου.
Οι επιστήμονες είχαν προβλέψει ότι η ακτινοβολία αυτή θα πρέπει να κατανέμεται ομοιόμορφα, αλλά ο χάρτης υποδεικνύει μια ισχυρότερη συγκέντρωση στο νότιο μισό και ένα «ψυχρό σημείο», το οποίο δεν μπορεί να εξηγηθεί από την τρέχουσα κατανόηση της φυσικής.
Η νεότερη και αναλυτικότερη χαρτογράφηση του πρώτου φωτός στο σύμπαν εγείρει βασικά ερωτηματικά για την απόλυτη ορθότητα της θεωρίας της Μεγάλης Έκρηξης, του επονομαζόμενου Big Bang. Ο δορυφόρος Planck, που έθεσε σε τροχιά η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία το 2009, μεταφέρει την εικόνα της κοσμικής μικροκυματικής ακτινοβολίας υποβάθρου. Αποτελεί την ακριβέστερη απεικόνιση του πρώιμου σύμπαντος, που έχουμε στη διάθεσή μας. Πρόκειται για ένα χάρτη του φωτός ή της θερμότητας, που εκλύθηκε 380 χιλιάδες χρόνια μετά τη Μεγάλη Έκρηξη.
Η Λώρα Μερσίνι-Χιούτον, θεωρητική φυσικός στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολάινα στο Τσάπελ Χιλ, και ο Ρίτσαρντ Χόλμαν, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κάρνεγκι Μέλον, είχαν προβλέψει την ύπαρξη ανωμαλιών στην ακτινοβολία λόγω της έλξης από άλλα σύμπαντα από το 2005.
Μετά την ανάλυση των δεδομένων του διαστημοπλοίου Planck, η δρ. Μερσίνι-Χιούτον πιστεύει ότι η υπόθεσή της έχει επαληθευθεί. Τα ευρήματα συνεπάγονται ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ύπαρξης ενός απείρου αριθμού συμπάντων, πέρα από το δικό μας.
«Αυτές οι ανωμαλίες προκλήθηκαν από άλλα σύμπαντα τα οποία προσέλκυσαν το δικό μας, όπως αυτό διαμορφωνόταν κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Έκρηξης», δήλωσε η Μερσίνι-Χιούτον. «Πρόκειται για τα πρώτα ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη άλλων κόσμων που έχουμε δει», πρόσθεσε.
Αν και ορισμένοι επιστήμονες παραμένουν επιφυλακτικοί σχετικά με τη θεωρία των άλλων κόσμων, τα ευρήματα αυτά μπορεί να αποτελέσουν έναυσμα για την αλλαγή της επικρατούσας άποψης πάνω στο ζήτημα.
Οι υποστηρικτές της θεωρίας επισημαίνουν πως και η θεωρία της Μεγάλης Έκρηξης αρχικά αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία, ακόμα και χλευασμό, μέχρι τη στιγμή που βρέθηκαν αποδείξεις όπως η μικροκυματική ακτινοβολία υποβάθρου, και θεωρούν πως η περίπτωση των παράλληλων συμπάντων εμφανίζει τις ίδιες αναλογίες.

1871'«ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» ΜΑΣΟΝΟΥ Άλμπερτ Πάικ :'O 3'oς Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή..θα γίνει για να επικρατήσει η «Νέα Τάξη πραγματων»!!!

1871'«ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» ΜΑΣΟΝΟΥ Άλμπερτ Πάικ :'O 3'oς Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή..θα γίνει για να επικρατήσει η «Νέα Τάξη πραγματων»!!!



Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο της μασονίας, ο Άλμπερτ Πάικ το 1871, προβλέποντας (αν και πραγματικά δεν ήταν "προφητικά" αλλά ήταν και είναι όλα αυτά στα βρώμικα σχέδια τους) με ακρίβεια τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, είχε γράψει πως «ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους Εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα.» Εκατόν σαράντα (περίπου) χρόνια μετά, τα γραφόμενα του μασόνου ηγέτη αποδεικνύονται σχεδόν "προφητικά"(!), αφού η ραγδαία κλιμάκωση της έντασης που υπάρχει μεταξύ Ανατολής και Δύσης φαίνεται να οδηγεί σε μία ολική σύγκρουση, η οποία θα σημάνει το τέλος των παραδοσιακών θρησκειών και την τελική εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.




Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας(η αλήθειας;), υπάρχει μία επιστολή στη βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου του Λονδίνου, η οποία κάνει λόγο για τρεις παγκόσμιους πολέμους, το τέλος των οποίων θα εγκαθιδρύσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Την επιστολή είχε γράψει ο Άλμπερτ Πάϊκ, ηγέτης της αμερικανικής Μασονίας, στον Τζουζέπε Ματσίνι, επικεφαλής της ευρωπαϊκής Μασονίας, στις 15 Αυγούστου του 1871. Ο Πάικ, πέρα από τέκτοντας ήταν ιλλουμινάτι, αλλά και δημιουργός μίας σέκτας που πίστευε στον Εωσφόρο, με το όνομα «Τάγμα του Παλλάδιου».
Σχετικά με την αυθεντικότητα της επιστολής, έχει ξεσπάσει μεγάλη διαμάχη μεταξύ συγγραφέων και ιστορικών, η οποία έχει μεταφερθεί και στο αμερικανικό διαδίκτυο, σε πολλά site και forum. Το περιεχόμενο όμως της επιστολής ανέφερε χαρακτηριστικά «Ο Α' παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να έρθει προκειμένου να επιτρέψει στους ιλλουμινάτους να ανατρέψουν τους Τσάρους στην Ρωσία και να καταστήσουν την χώρα ένα φρούριο του αθεϊστικού κομμουνισμού.
Ο Β' Παγκόσμιος θα επιτρέψει στους Σιωνιστές να οικοδομήσουν το κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και, ταυτόχρονα, θα ισχυροποιήσει τους κομμουνιστές τόσο, ώστε να καταλάβουν την Ευρώπη (τελικά κατέλαβαν την μισή). Ο Γ' Παγκόσμιος θα γίνει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και στους εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα.» Ο Πάικ θεωρεί τις συνέπειες του Γ' παγκοσμίου Πολέμου καταλυτικές, ενώ οι άνθρωποι που θα γλυτώσουν από την αιματοχυσία που θα προκαλέσουν οι χριστιανοί, οι μουσουλμάνοι και οι αθεϊστές, θα αντιδράσουν απέναντι σε αυτές τις θρησκείες και ιδεολογίες.
Θα είναι έτοιμοι τότε να δεχτούν την παγκόσμια εκδήλωση της θρησκείας του Εωσφόρου. Θα εγκαθιδρυθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη και θα επικρατήσει η θρησκεία του Εωσφόρου και της λογικής. Μία σειρά από συγγραφείς, όπως η Κονστάνς Κάμπεϋ, ο Τεξ Μαρς, ο Ταλ Μπρουκ, ο Γουίλιαμ Στιλ, ο Ράνταλ Μπαέρ, ο Γουίλιαμ Γκάι Καρ,, αλλά και ο Ντέιβιντ Άικ, υποστηρίζουν πως οι Ελίτ, ήδη από την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης και παλαιότερα, επεξεργάζονται ένα σχέδιο κυριαρχίας στον πλανήτη, δημιουργώντας την δική τους παγκόσμια κυβέρνηση, με τον κωδικό όρο Νέα Παγκόσμια Τάξη.


Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα, καθώς μία άλλη μερίδα -κυρίως αποκρυφιστών- συγγραφέων θεωρεί ότι ως τελικό αποτέλεσμα της επερχόμενης παγκόσμιας σύγκρουσης δεν θα είναι η ζοφερή επικράτηση των Ελίτ, αλλά η καθιέρωση μίας Νέας Εποχής που θα σηματοδοτεί την πνευματική ανάπτυξη και την ευημερία όλης της ανθρωπότητας, το περίφημο New Age. Πρόκειται για ένα ακμάζον κίνημα, που όμως οι επικριτές του -κυρίως χριστιανοί φονταμενταλιστές- θεωρούν με τη σειρά τους ως «θρησκεία του Εωσφόρου»,αυτήν ακριβώς που ο Πάικ είχε πει πως θα κυριαρχήσει μετά τη λήξη ενός Γ' Παγκοσμίου Πολέμου.
Όπως και να έχει όμως, όλοι συμφωνούν πως μία μεγάλη παγκόσμια κρίση θα φέρει την ανθρωπότητα στα όρια της απόγνωσης -ένας Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος ενδέχεται να καταλήξει σε έναν πυρηνικό Αρμαγεδώνα. Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό είναι ότι, αυτή τη στιγμή, στις ΗΠΑ ακμάζει και μία χριστιανική σέκτα παίζοντας σημαντικότατο ρόλο. Στην Αμερική του σήμερα, ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού -περίπου 40 με 50 εκατομμύρια- δηλώνουν αναγεννημένοι (newborn) χριστιανοί. Αυτοί οι φονταμενταλιστές, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο πρώην αμερικανός πρόεδρος Τζωρτζ Μπους, παρουσιάζονται να έχουν μία εμμονή με την Αποκάλυψη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, πιστεύουν ότι ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να έρθει, ώστε οι ίδιοι να μπορέσουν, πριν συμβούν οι μεγάλες δοκιμασίες, να αναληφθούν στα σύννεφα(!) όπου θα τους παραλάβουν άγγελοι(!). Είναι δε χαρακτηριστικό ότι οι νεοεποχίτες ψηφίζουν δημοκρατικούς (θεωρούν «δικό» τους άνθρωπο τον Αλ Γκορ), ενώ οι newborns, ρεμπουμπλικάνους.
Και πράγματι, ένα μεγάλο μέρος αυτών των ανθρώπων πιστεύει στη θεωρία της «Αρπαγής των Πιστών». Μία τέτοια αντίληψη, σε συνδυασμό με τα θερμά κηρύγματα των τηλε-ευαγγελιστών που τους κατευθύνουν, τους οδηγεί στην υποστήριξη του Ισραήλ στον αγώνα εναντίον των Αράβων, αφού θεωρούν ότι το Ισραήλ πρέπει να εκδιώξει τους Παλαιστινίους για να εκπληρωθούν οι προφητείες. Είναι φανερό ότι η εμφάνιση των τηλε-ευαγγελιστών και η δημιουργία αυτής της μεγάλης ψύχωσης σε ένα σημαντικό κομμάτι του αμερικανικού λαού, δεν είναι διόλου τυχαία.

Με αυτόν τον τρόπο, έχει εξασφαλιστεί η τυφλή συγκατάθεση ενός μεγάλου μέρους των αμερικανών πολιτών για κάθε ενέργεια εναντίον των Αράβων, για κάθε ενέργεια που μπορεί να φέρει πιο κοντά τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο!


Το θέμα του Παγκόσμιου Μονάρχη, ο οποίος θα είναι κατά πολλούς ο Αντίχριστος, απασχολεί πολλά χρόνια τους ερευνητές για το πως θα τον επιβάλλουν. Ιστορικά η επιβολή ολοκληρωτικών καθεστώτων πραγματοποιείται σε εποχές Απόλυτου Χάους.
Δυστυχώς ο Πλανήτης για πρώτη φορά ζει και Περίοδο Απόλυτου Χάους, αλλά και είναι όλα τα μέρη του απολύτως συνδεδεμένα το ένα με το άλλο, πράγμα ποου σημαίνει ότι δεν θα μείνει καμμιά χώρα όρθια για να αντισταθεί στην επέλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτό στο παρελθόν δεν υπήρχε, μια καταστροφή στην Ισπανία, δεν επηρρέαζε τη Νέα Ζηλανδία, τώρα όμως λόγω της "φανταστικής" μη αντιστιχούσας στην πραγματικότητα οικονομίας, όλοι μπορούν να εξαϋλωθούν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
Για να αντιδράσουμε σε αυτό πρέπει να αποκτήσουμε κοινωνική συνείδηση, και να νοιαστούμε ο εις για τον άλλο (κάτι που η τηλεόραση παγκόσμια φρόντισε να χαθεί,κάνοντας τους ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους βλέποντας απίστευτες γελοιότητες), και όλοι μας να αποκτήσουμε πραγματικές δεξιότητες (καλλιέργεια τροφής, πραγματική μόρφωση, χειρωνακτικές δεξιότητες) χρήσιμες για την επιβίωση, και όχι δεξιότητες γραφείου (κατεξοχήν φανταστική οικονομία, αν κοπεί το ρεύμα δεν θα χρησιμεύουμε ΤΙΠΟΤΑ).
Μόνο έτσι η Νέα Τάξη δεν θα μπορεί να μας εκβιάζει, όπως κάνει γιατί γνωρίζει ότι είμαστε όλοι ΜΟΝΟΙ (κλεισμένοι στα χρυσά κλουβιά μας) και ΑΧΡΗΣΤΟΙ να κάνουμε οτιδήποτε παραγωγικό, γιατί φρόντισαν να μας κάνουν έτσι.


καπως ετσι ( ΚΛΙΚ ΕΔΩ ) περιμενουν οι προτεστάντες & οι ιεχωβαδες την 

αρπαγη της «εκκλησιας» απο το χριστο,και αυτο θα ειναι το 
τελευταίο σχεδιο εξαπάτησης της ανθρωποτητος απο τον Αντιχριστο  ( ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑ) που θα εμφανιστεί για αυτους σαν χριστος,και για την καθε αλλη «θρησκεια» σαν ο μεσσιας που περιμένουν,που θα πει γιατί πολεμάτε;οι θρησκείες σας φτενέ!!! Να τις καταργήσουμε όλες να φτιάξουμε μια (ΠΑΝ)θρησκεια για το καλο της παγκόσμιας ειρηνης και της σωτηριας του πλανητη ( ΚΛΙΚ ΕΔΩ )  για να τρώτε με χρυσά κουτάλια ...




ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/masonos-proeblepse-ton-3o-pagosmio-to-1871.html#ixzz2UF3tzFgq

Ισχυρός σεισμός 8,2 Ρίχτερ στη Ρωσία

Ισχυρός σεισμός 8,2 Ρίχτερ στη Ρωσία

Ισχυρός σεισμός 8,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε το πρωί της Παρασκευής τη Ρωσία. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στη θάλασσα του Οκχοτσκ, ανοιχτά της χερσονήσου Καμτσάκα.
Οι ρωσικές αρχές αμέσως εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι. Οι μετασεισμοί που ακολούθησαν ήταν τόσο ισχυροί που έγιναν αισθητοί ακόμη και στη Μόσχα, 9.000 χιλιόμετρα μακριά από το επίκεντρο του σεισμού, μεταδίδει το rt.com.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax, κάτοικοι της ρωσικής πρωτεύουσας βγήκαν έντρομοι από τα σπίτια τους.

ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΙΔΙΟΦΥΕΣ DNΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ‏

ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΙΔΙΟΦΥΕΣ DNΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ‏

Jurriaan Maessen
Σύμφωνα με έναν κορυφαίο εξελικτικό βιολόγο, οι Κινέζοι συμμετέχουν σε μια μαζική
λειτουργία αναπαραγωγής με στόχο τελικά, τη δημιουργία μιας φυλής ενισχυμένων νοητικά ατόμων. Και τι περισσότερο, το Κινέζικο εργοστάσιο ευγονικής πρόσφατα αγόρασε ένα μεγάλο ινστιτούτο γονιδιακής έρευνας στις Ηνωμένες Πολιτείες, δίνοντας κινεζική πρόσβαση στο DNA των Αμερικανών.
Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό Vise, o εξελικτικός ψυχολόγος Geoffrey Miller παραδέχεται ότι έχει δωρίσει το DNA του σε μια προσπάθεια με επικεφαλής το μεγαλύτερο ερευνητικό ίδρυμα γενετικής στον κόσμο που εδράζεται στην επαρχία Shenzhen της Κίνας .Ο Miller, με δική του ομολογία, είναι ένας από τους 2000 "brainiacs" που επιλέχθηκαν από το IBG Shenzhen για το διανθρωπιστικό τους έργο. Ερωτηθείς για το πώς η εταιρεία πηγαίνει μετά τους πιθανούςδωρητές DNA, ο Miller απαντήσε:
"Φαίνονται ότι ως επί το πλείστον ενδιαφέρονται για ανθρώπους κινεζικής και ευρωπαϊκής καταγωγής.Είναι βασικά πρόσληψη μέσω ενός επιστημονικού συνεδρίου, από στόμα σε στόμα. Θα πρέπει να παρέχεις κάποιες ενδείξεις ότι είσαι τόσο έξυπνος όσο λες ότι είσαι. Θα πρέπει να στείλεις πλήρες βιογραφικό σημείωμα, δημοσιεύσεις που έχεις κάνει , τυποποιημένων τεστ αποτελέσματα, σε ποιο κολλέγιο πήγατε ... τέτοια πράγματα. "
Μετά την περιγραφόμενη διαδικασία πρόσληψης, οι υποψήφιοι φαίνεται ότι ενημερώνονται με e-mail.
Ο Μίλερ λέει:
"Πήρα ένα email μερικές μέρες πριν που μου έλεγαν ότι έχουν σχεδόν τελειώσει την αλληλουχία για το BGI Γνωστικής Γενετικής έργο, το ένα μου έδωσε τη γενετική μου, και τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σύντομα."
Σύμφωνα με τον Miller τα δείγματα DNA συλλέχθηκαν κυρίως από "μεγαλοφυίες" κινεζικής και ευρωπαϊκής καταγωγής. Δήλωσε επίσης απερίφραστα ότι ο σκοπός της όλης επιχείρησης είναι να χρησιμοποιήσουν το DNA που συλλέγουν, προκειμένου να δημιουργηθεί μια νέα γενιά πιο έξυπνων, γνωστικά ενισχυμένων ανθρώπων για το κινεζικό κράτος.Ο Miller επεκτείνεται δηλώνοντας ότι από την κινεζική πλευρά αυτών των ειδών οι εγκεκριμένες κρατικές παρεμβάσεις είναι επιθυμητές.
Σε απάντηση στο ερώτημα πώς οι Κινέζοι σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν πρακτικά το "ιδιοφυές" DNA που συλλέγεται , ο Miller εξηγεί τη διαδικασία:
"Κάθε ζευγάρι δωρητών θα μπορούσε δυνητικά να έχει αρκετά ωάρια, που γονιμοποιούνται στο εργαστήριο με το σπέρμα του πατέρα και τα ωάρια της μητέρας. Στη συνέχεια, μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά έμβρυα και να αναλύσετε ποιο πρόκειται να είναι το πιο έξυπνο. Αυτό το παιδί θα ανήκει σε αυτό το ζευγάρι, σαν να το είχαν αποκτήσει με φυσικό τρόπο, αλλά αυτό θα είναι το πιο έξυπνο που θα μπορούσε ένα ζευγάρι να παράγει ακόμα κι αν είχε 100 παιδιά. Δεν είναι γενετική μηχανική ή προσθήκη νέων γονιδίων, αλλά είναι τα γονίδια που έχουν ήδη τα ζευγάρια. "
Ο Miller τονίζει επίσης ότι ένα τέτοιο πρόγραμμα αναπαραγωγής έχει σχεδιαστεί για να είναι επιτυχές για μία παρατεταμένη χρονική περίοδο. Αναγνωρίζει επίσης ότι οι Κινέζοι μπορεί να υποκινούνται από οικονομικούς λόγους για να αναπαράγουν "πιο έξυπνους άνθρωπους".
"Ακόμη και αν ενισχύει ότι υπερέχουν μόνο από το μέσο παιδί κατά πέντε μονάδες IQ, είναι μια τεράστια διαφορά όσον αφορά την οικονομική παραγωγικότητα, την ανταγωνιστικότητα της χώρας, πόσα διπλώματα ευρεσιτεχνίας παίρνουν, πώς λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους, και πόσο καινοτόμα οικονομία τους είναι. "
Ο Μίλερ παίρνει επίσης το θάρρος να μιλήσει για τον κινεζικό λαό, όταν πρόκειται για πρόγραμμα μετανθρωπιστικής εξέλιξης του κράτους, που υποστηρίζεται με τόσες πολλές λέξεις ο κινεζικός λαός δε έχει πρόβλημα με τις παρεμβάσεις αυτές. Αντιπαραθέτωντας τέτοιες συμπεριφορές ευγονικής παρεμβάσης στις ΗΠΑ, με τις Κινεζικές,ο Miller υποστηρίζει:
"Έχουμε ιδεολογικές προκαταλήψεις που λένε,« Λοιπόν, αυτό θα μπορούσε να είναι ανησυχητικό, εμείς δεν θα πρέπει να ανακατευόμαστε με τη φύση, δεν θα πρέπει να ανακατευόμαστε με το Θεό. "Μόλις παρακολούθήσα μια συζήτηση στη Νέα Υόρκη πριν από μερικές εβδομάδες για το αν θα πρέπει ή δεν θα πρέπει να θέσει εκτός νόμου τη γενετική μηχανική στα μωρά και το κοινό ήταν αρκετά διχασμένο. Στην Κίνα, το 95 τοις εκατό από ένα ακροατήριο θα έλεγε, «Προφανώς θα πρέπει να κάνουν τα μωρά γενετικά πιο υγιεή, πιο ευτυχισμένα, και πιο φωτεινά!" Υπάρχει μια μεγάλη πολιτιστική διαφορά."!
Αυτά τα λόγια είναι από το στόμα ενός ακαδημαϊκού, που θεωρείται από τους Κινέζους ευγονιστές ότι είναι μια ιδιοφυΐα. Εάν αυτός ο άνθρωπος είναι ένας πρόδρομος για τον διαφαινόμενο "Übermensch",(βλ.Υπεράνθρωπος-Νίτσε) τότε ο Θεός να βοηθήσει όλη την ανθρωπότητα. Αν θεωρήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής ότι είναι ανήθικο, αλλά ασφαλές,ξανασκεφτείτε το πάλι. Τα κινεζικά γενετικά προγράμματα αναπαραγωγής έχουν πλέον επεκταθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μόλις πριν από δύο ημέρες, το BGI Shenzhen ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Genome Research Institute "Complete Genomics» με έδρα τις Η.Π.Α.Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, η εξαγορά ήταν «η πρώτη φορά που μια κινεζική εταιρεία έχει αποκτήσει με επιτυχία μια δημόσια εταιρεία των ΗΠΑ".
Κινέζοι μηχανικοί γενετικής, κρατικά επιχορηγούμενοι επεκτείνουν τώρα τις δραστηριότητές τους στις ΗΠΑ. Στην ιστοσελίδα του το Complete Genomics υπερηφανεύεται ότι "το ανθρώπινο γονιδίωμα μας , αλληλουχίας της τεχνολογίας, η οποία βασίζεται σε ιδιόκτητο nanoarrays DNA μας και η σύνδεση που βασίζεται στην τεχνολογία της ανάγνωσης, είναι ανώτερη από τις υπάρχουσες εμπορικά διαθέσιμες μεθόδους πλήρους ανάλυσης ανθρώπινων αλληλουχιών γονιδιώματος σε σχέση με τη ποιότητα το κόστος και την κλίμακα".
Υπέροχες, έτσι δεν είναι; Η ανώτερη τεχνολογία είναι τώρα στα χέρια φανερά ενός ιδρύματος ευγονικής από την Κίνα, νεκρό σύνολο για τη δημιουργία «ενισχυμένων » ανθρώπων. Η ιδέα για τη δημιουργία, μέσω της γενετικής παρέμβασης, "ενισχυμένων ατόμων" (φυσικά) δεν είναι μόνο στο μυαλό των κινεζικών γενετιστών. Είναι στο μυαλό της παγκόσμιας ελίτ. Σε ένα άρθρο με τίτλο "Το πρόβλημα των πληθυσμών" γραμμένο τον Οκτώβριο του 2012 από τον Herman Daly, ένα πρώην φωστήρα της Παγκόσμιας Τράπεζας και νυν καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, η πρόταση που γίνεται είναι ότι η αλλαγή του κλίματος θα πρέπει να ωθήσει την επιστημονική κοινότητα να σχεδιάσει γενετικά μικρότερους ανθρώπους. Αναπαράγοντας μικρότερα ανθρώπινα όντα, ο Daly ισχυρίστηκε,ότι "θα μπορούσε να είναι ο απλούστερος τρόπος για την αύξηση της μεταβολικής αποδοτικότητας (που μετράται ως αριθμός ατόμων που διατηρείται από μία δεδομένη παραγωγή πόρων)."
Ο Daly λέει:
"(...)Οι ανθρώπινοι οργανισμοί μπορούν να επανασχεδιαστούν γενετικά ώστε να απαιτούν λιγότερη τροφή, αέρα, και νερό. Πράγματι μικρότεροι άνθρωποι θα είναι ο απλούστερος τρόπος για την αύξηση του μεταβολισμού της αποδοτικότητας (που μετράται με τον αριθμό των ατόμων που συντηρείται από μια συγκεκριμένη απόδοση των πόρων). Εξ όσων γνωρίζω κανείς δεν έχει ακόμη προτείνει την αναπαραγωγή μικρότερων ανθρώπων ως ένα τρόπο για να αποφευχθεί ο περιορισμός των γεννήσεων, αλλά αυτό αντικατοπτρίζει πιθανώς την άγνοια μου. Είμαστε, όμως, απασχολημένοι αναπαράγοντας μέσω της γενετικής μηχανικής μεγαλύτερα και ταχύτερα αναπτυσσόμενα φυτά και ζώα. Μέχρι στιγμής, οι τελευταίες δομές διασκορπισμού είναι συμπληρωματικοί με τους πληθυσμούς των ανθρώπινων σωμάτων, αλλά σε ένα πλήρη και πεπερασμένο κόσμο, η σχέση σύντομα θα γίνει ανταγωνιστική. "
Ο καθηγητής,επί πλέον , είναι λάθος στον ισχυρισμό ότι η πρόταση του είναι να την υποστηρίξει. Νωρίτερα αυτό το έτος ο καθηγητήςτης φιλοσοφίας και της βιοηθικής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης S. Matthew Liao, έγραψε ένα χαρτί στο οποίο προτείνει μια πληθώρα δυνατοτήτων της ανθρώπινης τεχνολογίας για να "βοηθήσει τους ανθρώπους να καταναλώνουν λιγότερο". Μία από τις προτάσεις του Liao αναφέρει ότι οι γονείς θα μπορούσαν να κάνουν χρήση της γενετικής μηχανικής ή ορμονική θεραπεία για τη γέννηση μικρότερων, «μικρότερης έντασης πόρων παιδιά".
Οι Κινέζοι μπορεί να ξεκινήσουν τις δραστηριότητές τους σχετικά με την ευγονική για οικονομικούς λόγους, η ιστορία μας όμως διδάσκει ότι τέτοια προγράμματα αναπαραγωγής πάντα συνυπάρχουν με πρωτοβουλίες που αφορούν τη μείωση του πληθυσμού -με ό, τι πρόσχημα και αν προωθούνται.
Η ιστοσελίδα του Jurriaan Maessen είναι το Explosivereports.com .

ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ

ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ


.Του Γιώργου Θεοχάρη

Τα τελευταία δυο χρόνια οι γεννήσεις στο νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" μειώθηκαν στο ήμισυ, μου είπε προχθές γιατρός του νοσοκομειακού ιδρύματος, τονίζοντας ότι από τους τοκετούς σήμερα μόνο το 20% είναι από Έλληνες, το  υπόλοιπο  προέρχεται   κυρίως από μουσουλμάνους που συνηθίζουν  ακόμα και μέσα στη κρίση να κάνουν πάνω δυο παιδιά.

Την ίδια ώρα οι στατιστικές λένε ότι το 2100 οι Έλληνες που θα ζουν στην Ελλάδα θα είναι μόλις 2,3 εκατομμύρια!

Τα σχέδια των ισχυρών λόμπυ του κόσμου φαίνεται ότι επιτυγχάνουν τους …μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους τους.

Εδώ που φτάσανε την Ελλάδα πως θα αποφασίσουν οι νεοέλληνες να αποκτήσουν παιδί ;Από την στιγμή που αδυνατούν να  καλύψουν τα δικά τους μηνιαία έξοδα.

Μάλιστα όταν ο άλλος είναι άνεργος ίσως να μην το σκέπτεται και καθόλου.

Η υπογεννητικότητα έχει χτυπήσει εδώ και χρόνια την  χώρα μας αλλά πλέον το κακό έχει παραγίνει και απειλεί την εξαφάνιση του γένους  μας…

Η πολιτεία τι κάνει;

Καταργεί την φοροαπαλλαγή των πολύτεκνων που έπρεπε  να τους επιχορηγεί σημαντικά.
Πως εξαφανίζεται ένας λαός ΠΗΓΗ