Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΛΙΕΡΗΓΣΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ...!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΛΙΕΡΗΓΣΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ...!!!

Αποσπάσματα της FDA θα συλλαμβάνουν τον οποιοδήποτε επιχειρήσει να καλλιεργήσει τα δικά του λαχανικά στον κήπo του. Η είδηση Αστυνομίας Τροφίμων στις Η.Π.Α. πέρασε απαρατήρητη από τον ελληνικό Τύπο (και τους πολιτικούς μας) παρ’ όλο που θα έπρεπε όλοι μας να έχουμε αντιληφθεί, πώς ο λαός των Η.Π.Α. αποτελεί τον «πιλότο» όπου δοκιμάζονται και πρωτοεμφανίζονται όλα όσα θα επιβληθούν αργότερα παγκοσμίως.
Όταν διορθωθούν οι ατέλειες που θα παρατηρηθούν κατά την εφαρμογή των νέων μέτρων, τότε περνούν στην Ευρώπη και λίγο αργότερα έρχονται και σε μας. Η ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει η Ελλάδα, εν σχέσει με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, είναι ότι καθυστερεί (ή και ματαιώνεται) η εφαρμογή των μέτρων.
Μετά από αυτά, θα περιμένουμε πότε θα έρθει στην Ελλάδα η νέα «εφεύρεση», που σκοπό έχει την μεγαλύτερη εξάρτηση από τις λίγες μεγάλες πολυεθνικές τροφίμων. Πρόκειται για τον «Νόμο S 510, για απαγόρευση ελεύθερων καλλιεργειών»! Οι μικροκαλλιεργητές και οι ιδιώτες, δεν θα μπορούν να διατηρούν και φυσικά να φυτεύουν σπόρους, κατ’ αρχήν σε λαχανόκηπους.
Ύστερα από καθυστέρηση ενός έτους η αμερικανική γερουσία ψήφισε το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο «S 510» για την… προστασία του καταναλωτικού κοινού και που αφορά τη βιομηχανία τροφίμων στις ΗΠΑ. Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε με ψήφους 73 ψήφους έναντι 25 και συγκέντρωσε τις θετικές ψήφους τόσο των δημοκρατικών όσο και των ρεπουμπλικάνων.
Ο νέος νόμος ουσιαστικά παρέχει πλήρη εξουσία στην αμερικανική υπηρεσία φαρμάκων και τροφίμων (FDA) στις διαδικασίες παραγωγής και διάθεσης τροφίμων στις ΗΠΑ, στο 80% περίπου της παραγωγής. Ο νέος νόμος πρόκειται να εστιάσει στην πρόληψη πάσης φύσεως επιδημιών που μπορεί να προκύπτουν στην διαδικασία παραγωγής τροφίμων, στον εντοπισμό τους και την αντιμετώπισή τους (όλα για το καλό μας).
Οι αντιδράσεις που προκάλεσε το νομοσχέδιο αφορούσαν τα τρόφιμα που παράγονται από μικρούς παραγωγούς τόσο για εμπόριο όσο και για ιδία κατανάλωση, μιλώντας για σενάρια όπου αποσπάσματα της FDA θα συλλαμβάνουν τον οποιοδήποτε επιχειρήσει να καλλιεργήσει τα δικά του λαχανικά στον κήπo του. Στο τροποποιημένο κείμενο που ψηφίστηκε από το Κογκρέσο υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, που αυτοαναιρούνται από άλλα άρθρα.
Η FDA έτσι εκτός του ότι καθίσταται το κύριο όργανο στην παραγωγή τροφίμων μπορεί να υπαγορεύει οποιαδήποτε στιγμή το πώς παράγονται τα τρόφιμα, με ποιες διαδικασίες και ποια φάρμακα πιθανόν κρίνει ότι πρέπει να εντάσσονται στην διαδικασία της παραγωγής. Ένας νόμος αναμφισβήτητα που αξίζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς είναι πολύ πιθανό να δούμε σύντομα και την ευρωπαϊκή εκδοχή του.
Καθίσταται φανερό, ότι οσημέραι και περισσότεροι έλεγχοι θα καθορίζουν τον τρόπο της ζωής μας, ο οποίος θα εξαρτάται από τις αποφάσεις των ισχυρών.
Αναρωτιέται κάποιος αν ξαναγυρίζουμε κάποιες χιλιάδες χρόνια πίσω, όπου το είδος της ελευθερίας του ανθρώπου βρισκόταν σε άμεση εξάρτηση από τις επιθυμίες του άρχοντα. Εμείς οι Έλληνες βέβαια, το έχουμε αντιληφθεί, αφού τα τελευταία χρόνια αποφασίζουμε «ελεύθερα», ό,τι επιθυμεί η Τρόικα.
himaira.blogspot.com/tro-ma-ktiko
http://www.stoxos.gr/ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΛΙΕΡΗΓΣΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ...!!!

Απίστευτο μήνυμα για την Ελλάδα του 2013 μέσα από την Οδύσσεια!

Απίστευτο μήνυμα για την Ελλάδα του 2013 μέσα από την Οδύσσεια!

Άραγε αυτό γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο;
Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά. Αλλά μπορεί να το...
σκέπτεστε για πολύ περισσότερο.
Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.
ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους “μνηστήρες”.
Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν. Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο από την ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των μνηστήρων.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. Γι αυτό τον λόγο και είναι ο αγαπημένος της Θεάς ΑΘΗΝΑΣ, της Θεάς που αντιπροσωπεύει την ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, την ΣΟΦΙΑ, την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.Της Θεάς που μελετά τον εχθρό και τον πολεμά με τα ίδια του τα όπλα. Όταν όμως έρχεται η ώρα, όταν τους έχει στριμώξει όλους άοπλους σε ένα δωμάτιο, όταν φανερώνεται πάνοπλος, ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ, που δημιούργησε με τον δικό του ιδρώτα, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ που οι μνηστήρες καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με την φιλοξενία του οίκου του που τιμησε τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ.
Ο ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ. Η λέξη μιλά απο μόνη της. Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.
Ο επόμενος είναι ο ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ. Αυτός που μάχεται με κάθε τρόπο, με εύρος, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ο δεινός και αδίστακτος μαχητής.
Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ! Αυτός που διαστρεβλώνει τον ΝΟΜΟ και την τάξη των πραγμάτων, ο επικίνδυνος γιατί είναι ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ!
Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ! Αυτός που άγει τον λαό, που τον παρασύρει με την βοήθεια του ΑΝΤΙ-ΝΟΟΥ. Που τον μετατρέπει σε ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΓΕΛΗ!
Κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη!
Κρύβουν βαθύτατα νοήματα και στο χέρι μας είναι να τα αποκρυπτογραφήσουμε και να διδαχτούμε, ή καλύτερα να συνετιστούμε.
Οι πρόγονοί μας μιλούν, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, μας λένε ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, μας λένε πως να τινάξουμε τον ζυγό.
ΑΡΚΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!
Και ο Αντίνοος, ο στόχος της πρώτης φονικής βολής του Οδυσσέα.
Είναι αυτός ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνει πρώτος.
Γι’ αυτό, μακριά από την προπαγάνδα των ΜΜΕ.
Και τον σκοτώνει ρίχνοντας του το βέλος στον ΛΑΙΜΟ, το ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ δηλαδή της επικοινωνίας που την χρησιμοποιεί ενάντια στην νόηση των ανθρώπων!
alexiptoto

OI ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΩΣ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ "ΛΑΔΙ" ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ! ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΗΜΙΤΗ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ...

OI ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΩΣ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ "ΛΑΔΙ" ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ! ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΗΜΙΤΗ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ...

Πριν λίγη ώρα ο Γιώργος Τράγκας φιλοξένησε στην εκπομπή του "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ" στον ΣΚΑΪ, το κανάλι του Aλαφούζου, την μοιραία γυναίκα στη ζωή του Ανδρέα Παπανδρέου, την Δήμητρα Λιάνη (εξαδέρφη του επί σειρά ετών υπουργού στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Λιάνη). Η Λιάνη λοιπόν είπε δημόσια για ακόμη μια φορά ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε την χειρότερη άποψη για τον κοντοπίθαρο Σημίτη τον οποίο θεωρούσε "μέτριο καθηγητή, μέτριο άνθρωπο και καθόλου ΠΑΣΟΚ". Άλλωστε τον είχε διώξει από το κόμμα και είχε αφήσει στην πολιτική του διαθήκη επιθυμία να μην πέσει το ΠΑΣΟΚ στα χέρια του. Εκτός αυτού ο ίδιος ο Παπανδρέου είχε πει στην Λιάνη ότι θεωρούσε τον Κώστα Σημίτη πράκτορα ξένων συμφερόντων, των Γερμανών δηλαδή, και τον αδερφό του Σπύρο (που πριν λίγες μέρες έγινε και επίτιμος καθηγητής στο Διεθνές πανεπιστήμιο στην Θεσσαλονίκη) πράκτορα ξένων μυστικών υπηρεσιών... Σας υπενθυμίζουμε πως μόλις χθες δημοσιεύσαμε στην ιστοσελίδα μας το άρθρο του γερμανικού περιοδικού Focus για τους χειρότερους πολιτικούς, από τους οποίους βεβαίως λείπει το όνομα του Σημίτη... Άλλη μια αποκάλυψη ήταν ότι το εβραϊκό λόμπυ είχε πει στον Παπανδρέου πως αν βγάλει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες εκείνοι θα φρόντιζαν να βγει "λάδι" στο Ειδικό δικαστήριο!!! Με ποιο τρόπο, μην μας ρωτάτε, αλλά κάτι θα ξέρουν παραπάνω για την... ελληνική δικαιοσύνη οι Εβραίοι... Και άλλα αποκαλυπτικά είπε η Λιάνη στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, αναφερόμενη και στις σχέσεις με το παιδί της Μάργκαρετ, τον Γιωργάκη... Που χάρασε δική του εξωτερική πολιτική, διότι είχε στενότατες σχέσεις (τρίτου τύπου) με τον Τόμας Νάιλς, ειδικά στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων... Όχι πως τα παραπάνω δεν τα ξέραμε ή δεν τα υποπτευόμασταν αλλά είναι αλλιώς να τα λένε επίσημα τα χείλη που βρέθηκαν δίπλα όσο κανείς άλλος στον Ανδρέα Παπανδρέου...
OI ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΩΣ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ "ΛΑΔΙ" ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ! ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΗΜΙΤΗ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ... ~ Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ..-Ρεπορτάζ του αυστραλέζικου καναλιού ABC..Στημένα τα επεισόδια στην Τουρκία..”Στόχος είναι η Ελλάδα και ο ενεργειακός της πλούτος”

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ..-Ρεπορτάζ του αυστραλέζικου καναλιού ABC..Στημένα τα επεισόδια στην Τουρκία..”Στόχος είναι η Ελλάδα και ο ενεργειακός της πλούτος”


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ..-Ρεπορτάζ του αυστραλέζικου καναλιού ABC..Στημένα τα επεισόδια στην Τουρκία..”Στόχος είναι η Ελλάδα και ο ενεργειακός της πλούτος”
Απίστευτο το ρεπορτάζ του αυστραλέζικου καναλιού, αναλύει με εκπληκτικό τρόπο τα γεγονότα στη Τουρκία!...

"Στόχος είναι η Ελλάδα και ο ενεργειακός της πλούτος", απάντησε ο Ντέιβιντ Κοβάλσκι, απεσταλμένος του ABC Australia στη Κων/πολη, σε ερώτηση της Αλισον Μαδερς, κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων του σταθμού!
Αναλυτικά, το ρεπορτάζ του Κοβάλσκι έχει ως εξής:
"Από πολλά μέτρα μακριά μυρίζει οτι το σκηνικό που λαμβάνει χώρα από προχτές το βράδυ, μυρίζει προβοκάτσια του Στρατού προς τη κυβέρνηση Ερτογάν! Πηγές που πρόσκεινται στην κυβέρνηση, αναφέρουν οτι οι λόγοι που έχει στηθεί αυτό το σκηνικό, είναι να αναγκάσουν σε παραίτηση τη κυβέρνηση οι στρατιωτικοί, για να μπορέσουν έτσι να επανακτήσουν τον έλεγχο της χώρας, να αναδείξουν δικούς τους ανθρώπους στα κυβερνητικά πόστα και να βρούν την αφορμή που επιθυμούν, ούτως ώστε να επιτεθούν άμεσα και γρήγορα στην Ελλάδα, με σκοπό να αλλάξουν το στάτους στο Αιγαίο και να ελέγξουν τον ενεργειακό της πλούτο!
Είναι γνωστό ότι οι στρατιωτικοί έχουν υποστεί τεράστια πλήγματα κατά τη διακυβέρνηση της χώρας από τον ισλαμιστή Ερτογάν. Τον θεωρούν άμεσα υπεύθυνο για την απώλεια του ελέγχου της χώρας και παραβάτη της παρακαταθήκης του Κεμάλ Ατατούρκ, που θέτει ως εγγυητή τον Στρατό για το πολίτευμα της χώρας και την εξωτερική της πολιτική. Είναι επίσης γνωστό σε όλο το πολιτικό φάσμα της Τουρκίας, ότι ο Ρατζίπ Ερτογάν ονειρεύεται την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, με τον εαυτό του ως πρώτο Σουλτάνο μετά τον Αμντουλ Χαμίτ πριν 100 χρόνια και έπρεπε να βάλει το άκρως διεφθαρμένο πλέον Στρατό στην άκρη για να εκπληρώσει το όραμά του. Όμως, οι στρατιωτικοί τον περιμένουν στη γωνία κυριολεκτικά, έχοντας, όπως λένε σχετικές πηγές, το δικαίωμα ακόμη και της πραξικοπηματικής ανατροπής του, για να επαναφέρουν το προηγούμενο πολιτικό στάτους. Δηλαδή τη περίφημη "Θεματοφυλακή" του Στρατού, έναντι του "απαγορευμένου" ισλαμισμού από τον Πατέρα των Τούρκων"!


Ο στόχος όμως είναι άλλος. 

Οι στρατιωτικοί θεωρούν τον Ερτογάν ως ...ανίκανο να χειριστεί επαρκώς τα θέματα που αφορούν τη κατάσταση στα εξωτερικά της χώρας και ως άτολμο στο να προχωρήσει δυναμικά στη διεκδίκηση των δικαίων της και των συμφερόντων της. Εδώ φυσικά υπονοείται ότι ο Ερτογάν δεν τολμάει να τα βάλει ανοιχτά με τους Έλληνες διεκδικώντας αυτό που η Τουρκία θεωρεί αποκλειστικά δικό της, δηλαδή τον φερόμενο ως τεράστιο ενεργειακό πλούτο ο οποίος κρύβεται στα σπλάχνα της Ανατολικής Μεσογείου και της θάλασσας του Αιγαίου! Προσπαθούν να βρουν εναγωνίως την αφορμή για να τον ανατρέψουν, να επαναφέρουν και πάλι το προηγούμενο πολιτικό στάτους και να εφαρμόσουν το σχέδιο "Βαριοπούλα", το οποίο μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και τον ανοιχτό πόλεμο με την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα επεισόδια που συντελούνται εδώ στη Κων/πολη, τη "μητέρα" (όπως τη χαρακτηρίζει ο Κοβάλσκι) του δυτικού προσανατολισμού και της κοσμικότητας της Τουρκίας, δεν θεωρούνται τυχαία. Δεν εξεγείρεται έτσι ο κόσμος, με ...απλά την αιτία της... καταστροφής του περιβάλλοντος ή την απαγόρευση του αλκοόλ. Εδώ το τοπίο θυμίζει έντονα "Λαϊκή Επανάσταση", η οποία είναι φανερό οτι δεν είναι απλώς αυθόρμητη. Κάποιοι κινούν τα νήματα. Ούτε είναι τυχαία η παρέμβαση του Αρχηγού του Στρατού ότι ...εάν δε σταματήσουν άμεσα οι δολοφονικές επιθέσεις της Αστυνομίας εναντίον των διαδηλωτών, θα υπάρξει στρατιωτική παρέμβαση υπέρ των!
Όπως και να έχει το πράγμα, η επόμενη μέρα στη Τουρκία δεν θα είναι καθόλου ίδια με τη προηγούμενη και θα έχει το μέτρο εκείνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε όλη τη μουσουλμανική Μέση Ανατολή..."


Παρέμβαση του... Μπρούς Γουίλις!
Άνθρωποι με σημαντική επιρροή στις ΗΠΑ και στην παγκόσμια κοινότητα και την ικανότητα νε επικοινωνήσουν με ισχυρό τρόπο το μήνυμά τους, όπως ο διάσημος ηθοποιός του Μπρους Γουίλις, ανακαλύπτουν ξαφνικά το πραγματικό πρόσωπο της τουρκικής "δημοκρατίας".
Η οποία "δημοκρατία" σκοτώνει διαδηλωτές γιατί διαμαρτύρονται για την ανέγερση ενός εμπορικού συγκροτήματος κι ενός ξενοδοχείου στην περιοχή της πλατείας Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη.
Σημειώνεται ότι πέρα από την αστυνομία η οποία έκανε χρήση πραγματικών πυρών, βολές εκτελέστηκαν και από ... ελεύθερους σκοπευτές τους οποίους η τουρκική κυβέρνηση είχε αναπτύξει περιμετρικά της πλατείας Ταξίμ!
Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Μπρους Γουίλις μαθαίνοντας για την σφαγή των διαδηλωτών στην πλατεία Ταξίμ, έσπευσε να εκφράσει την υποστήριξή του στους Τούρκους πολίτες.
«Πρέπει όλοι να γνωρίζουν. Ο Τύπος στην Τουρκία δεν λειτουργεί. Ο κόσμος πεθαίνει στους δρόμους, η Τουρκία υποφέρει», έγραψε στο tweet του ο αστέρας του Χόλιγουντ, προσκαλώντας τους followers του να αναπαράγουν την είδηση.


Σε πλήρη σύγχυση ο Ερτογάν, μαίνονται οι οδομαχίες!
Την ίδια στιγμή ο Ρ.Τ.Ερντογάν παραμένει ασυγκίνητος από τους νεκρούς και τους τραυματίες και δηλώνει ότι τα έργα ανάπλασης της πλατείας Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη θα συνεχιστούν παρά τις αντιδράσεις. Αντιδράσεις, βέβαια, οι οποίες υποκρύπτουν πέρα από τις "οικολογικές" ανησυχίες και άλλα πράγματα: Η ισλαμική κυβέρνηση της Τουρκίας απαγόρευσε ακόμα και το αλκοόλ...
Αν και σημείωσε ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να διαδηλώνουν στη χώρα, ο κ. Ερντογάν υποστήριξε ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει κατάληψη και να προκαλεί εντάσεις «υποστηρίζοντας ότι το κάνει επειδή κόβονται κάποια δέντρα».
Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Ζαμάν, ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε πως ήταν λάθος η εκτεταμένη χρήση χημικών από την αστυνομία και ζήτησε την διερεύνηση της υπόθεσης από τον υπουργό Εσωτερικών.
«Ήταν λάθος η χρήση σπρέι πιπεριού από την αστυνομία. Οκ. Διέταξα έρευνα από τον υπουργό Εσωτερικών. Ήταν υπερβολικό», είπε.
Δηλαδή το μόνο που τον πείραξε από την σφαγή ήταν η χρήση ... σπρέι πιπεριού. To ότι τοποθέτησε ελεύθερους σκοπευτές και κτυπούσαν το πλήθος σα να έκαναν σκοποβολή στο ... λούνα-παρκ, δεν το θεώρησε σημαντικό.
Ας τα βλέπουν και ας τα αναλύουν αυτά οι δικοί μας. Γιατί καταδεικνύει την σκληρότητα και μέχρι ποίου σημείου μπορεί να φτάσει ο Ρ.Τ.Ερντογάν για να εφαρμόσει αυτό που πιστεύει σωστό.
Στη συνέχεια κάλεσε τη χώρα να δει «Τα παιχνίδια που κάποιοι παίζουν στην Τουρκία». Δηλαδή υπαινίσσεται προσπάθεια αποσταθεροποίησης!.

Παγκόσμια απειλή για την ανθρωπότητα ο νέος κορονοϊός

Παγκόσμια απειλή για την ανθρωπότητα ο νέος κορονοϊός

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συμπεριέλαβε στον κατάλογο των παγκόσμιων απειλών για την ανθρωπότητα τον κοροναϊό που προκαλεί άτυπη πνευμονία (SARS). Στις 28 Μαΐου στη Γαλλία καταγράφτηκε μια άλλη περίπτωση προσβολής απ’ αυτό τον ιό με θανατηφόρα έκβαση.
Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, αυτή είναι η 23η ήδη θανατηφόρα έκβαση από το Σεπτέμβριο του 2012. Καταγράφτηκαν συνολικά 44 προσβεβλημένοι από το νέο κορονοϊό. Η εστία εξάπλωσης, απ’ ότι φαίνεται, βρίσκεται στη Μέση Ανατολή.Οι περισσότεροι από τους ασθενείς είναι από τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Με τη παραμονή σ’αυτές τις χώρες είναι επίσης συνδεδεμένες μεμονωμένες περιπτώσεις πάθησης στη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία και τη Γαλλία. Ο νέος κορονοϊός μοιάζει πολύ με τον δόλιο συγγενή του, ο οποίος το 2003 θανάτωσε 800 ανθρώπους,- είπε ο Βλαντίμιρ Ζαρουμπάγιεφ, επικεφαλής Εργαστηρίου του Επιστημονικού Ερευνητικού Ινστιτούτου Γρίπης στην Αγία Πετρούπολη.
- Η ασθένεια ήταν βαριά - το ποσοστό θνησιµότητας είναι περίπου 50%. Τώρα βλέπουμε ότι ο ιός σε κάπως μεταλλαγμένη μορφή του επιστρέφει στο ανθρώπινο περιβάλλον. Δεν πρέπει να πανικοβάλουμε. Δίνουμε ωστόσο επισταμένη προσοχή στις εξελίξεις σ΄ αυτό τον τομέα. Παίρνουμε αρκετά γρήγορα πληροφορίες για αυτό τον ιό. Υπάρχουν ειδικές αποστολές και επαγγελματικά κανάλια πληροφοριών, μέσω των οποίων μαθαίνουμε κυριολεκτικά ύστερα από ένα λεπτό για τις περιπτώσεις ασθένειας ή θανάτου.
Οι κορονοϊοί προκαλούν ασθένειες, παρόμοιες ως προς τα συμπτώματά τους με τη γρίπη και μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις παρατηρούνται επιπλοκές τύπου πνευμονίας,- είπε ο Γιούρι Γκέντον, Ακαδημαϊκός της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημών.
- Η ύπαρξη των θανατηφόρων περιπτώσεων σε μερικά κράτη δείχνει ότι έχουν γίνει μετάλλαξεις αυτού του ιού. Θα πρέπει να δούμε πώς θα εξαπλώνεται περαιτέρω. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα φάρμακο. Η ουσία του ζητήματος συνίσταται στο ότι δεν θεωρούταν πολύ σοβαρός ιός. Οι εταιρείες δεν ενδιαφέρονταν για την παραγωγή τέτοιου παρασκευάσματος. Τα εμβόλια όμως δεν κατασκευάζονται γρήγορα. Απαιτούνται τουλάχιστον 3 χρόνια και μερικά δισεκατομμύρια δολάρια. Το χημικό δε παρασκεύασμα κατασκευάζεται γρηγορότερα.
Κατά την διάρκεια της τακτικής Συνόδου του ΠΟΥ, που οι εργασίες της έληξαν αυτές τις μέρες στη Γενεύη, εκφράστηκαν ανησυχίες σχετικά με τη «διαφορά ανάμεσα στην ταχύτητα εξάπλωσης του ιού και τις συσσωρευμένες επιστημονικές πληροφορίες για τον ιό αυτό». Η επικεφαλής του ΠΟΥ Μάργκαρετ Τσαν χαρακτήρισε το νέο κορονοϊο ως κύρια παγκόσμια απειλή για την ανθρωπότητα. Επισήμανε επίσης την ανάγκη της αλληλέγγυας απάντησης της διεθνούς κοινότητας σ΄ αυτή την κατάσταση.