Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...

ΕΕΕΕΕΕ...... ΖΕΙΤΕ?...ΕΚΡΥΨΑΝ αυτο τον ΠΥΡΗΝΙΚΟ πινακα !

ΕΚΡΥΨΑΝ αυτο τον ΠΥΡΗΝΙΚΟ πινακα !


Από τον Πόρτα – Πόρτα
ΕΛΛΑΔΑ
Ο λογος Οικογενειακο Χρεος / Οινογενειακο Εισοδημα ειναι μεγαλυτερος του 100%.

οπως φαινεται στον πινακα του ΟΑΣΑ, στην Ελλαδα, ο λογος ηταν

- 2000 = περιπου 30%

- 2007 = περιπου 65%

- 2012 = περιπου 101%

Στις Χωρες του ΟΑΣΑ ο λογος (Οικογενειακο Χρεος / Οινογενειακο Εισοδημα) μεταξυ 2000-2007 ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΜΕΣΟΣΤΑΘΜΙΚΑ ΣΤΟ 130% !! δλδ Χρεος = 30% πανω απο Εισοδημα !

δλδ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕ ΧΡΕΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !! Η ΑΙΤΙΑ ΓΝΩΣΤΗ…

Δειτε Ολλανδια…. ΝΑΙ τη Χωρα του Νταισελμπλουμ ο οποιος ΕΚΑΝΕ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΥΠΡΟΥ…. = 285%… στην ισχυρη Ολλαδνικη Οικονομια… τα σπιτικα χρωστανε σχεδον 3 φορες το οικογενειακο εισοδημα !!

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ…. ΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ !!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ :

- ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ η ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ / ΝΑ ΖΗΣΕΙ !!!,, η

- ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ,, η
- εαν ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΧΡΕΟΣ…. ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ 100% ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ…ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ…
οεο
ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ??
ΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΗ?

There are now 19.4 million registered unemployed in Euroland and 26.6 million in the EU as a whole. There are 5.6m youths below the age of 25 looking for jobs.

Ποσους ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ στους δρομους, μπορει να αντεξει η Μεγαλη Ευρωπη ?

Πολυ μου αρεσε ο ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ στην πλατεια Ταξιμ…

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TRIKLOPODIA.COM ΠΗΓΗ

Δέος και ανατριχίλα προκαλούν οι προφητείες του γέροντα Παϊσιου για τους Tούρκους

Για τους πιστούς που είχαν τύχη να γνωρίσουν από κοντά τον Παϊσιο αλλά και για εκείνους που τον έχουν μελετήσει, η «επανάσταση» των Τούρκων δεν τους ξάφνιασε, καθώς ο μακαριστός γέροντας μιλούσε συχνά για την Τουρκία σαν να ήξερε τι επρόκειτο να συμβεί στη γείτονα χώρα!

Ο γέροντας Παϊσιος μεταξύ άλλων…. είχε προβλέψει τις αιματηρές εξεγέρσεις που σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του θα σηματοδοτήσουν την αρχή του τέλους για το τουρκικό έθνος.

Πολλές από αυτές τις αποκαλύψεις και προφητείες του Γέροντα εμπεριέχονται στο βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994».

Αξίζει να αναφέρουμε μερικά εξόχως αποκαλυπτικά σημεία:

- «Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν... Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι»... (σελ. 410)

- «Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι» Μάρτιος 1994, (σελ. 412)

- «Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους» 1991, (σελ. 413)

- «Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους..... Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη.... Την Πόλη θα μας τη δώσουν..... Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς...... Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν...» (σελ. 417 - 418)

- Οι Τούρκοι «θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτόν....» (σελ. 418-419)

- «Η Τουρκία θα διαμελισθεί. Ο διαμελισμός αυτός σίγουρα μας ικανοποιεί και μας συμφέρει ως κράτος. Έτσι θα απελευθερωθούν τα χωριά μας, οι αλύτρωτες πατρίδες. Η Κωνσταντινούπολη θα ελευθερωθεί, θα ξαναγίνει ελληνική. Θα ξαναλειτουργήσει η Αγία Σοφία» (σελ. 422)

- «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει η νέα γενιά πολιτικών. Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στη γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω (εννοούσε τους Κρυπτοχριστιανούς).... Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός» (σελ. 431)
newsnow
hellas-now.com