Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Πολεμήστε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων με Παγκόσμια Μη Συμμόρφωση (BINTEO)

Πολεμήστε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων με Παγκόσμια Μη Συμμόρφωση (BINTEO)




 Κατανόησε τον εχθρό σου και κατανόησε τα όπλα που χρησιμοποιεί, έτσι ώστε να μπορείς στη συνέχεια να τα χρησιμοποιήσεις τα ίδια όπλα αντιστρόφως.

Το σύστημα του χρήματος είναι το κεφάλι του φιδιού.

Κόψτε το κεφάλι του φιδιού και το υπόλοιπο του θα μαράνει και θα πεθάνει.

Δεν χρειάζεται να υπάρχει καμία βίαιη πράξη ή τίποτα όπλα, πανό, πινακίδες, Groupthinks, μόνο μια ενωμένη πράξη παγκόσμιας μη συμμόρφωσης.

Να θυμάστε
είναι πολύ πιο εύκολο να αγωνιστούμε για αρχές από ότι είναι να της εφαρμόσουμε και παίρνει ένα πολύ ποιο θαρραλέο άνθρωπο να υπερασπιστεί αυτό που είναι σωστό και να φτύσει στο πρόσωπο της εξουσίας από ότι είναι να ακολουθεί τυφλά της διαταγές λόγω του φόβου για τις συνέπειες. Καταλάβετε ότι είμαστε όλοι ένα και το κλειδί για την πραγματική αλλαγή και την ενότητα σε αυτόν τον κόσμο βρίσκεται με την αγάπη.

Είναι καιρός για τους ανθρώπους του κόσμου να σταματήσουν και συνειδητοποιήσουν ότι η διαφορές που υποτίθεται υπάρχουν ανάμεσά μας είναι μια ψευδαίσθηση. Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός και ήρθε ο καιρός να καταλάβουμε όλοι την αλήθεια γι 'αυτό.
Είναι μέσα από τη συνεχείς προώθηση της ψευδαίσθησης των διαφορών μας που το σύστημα μπορεί να λειτουργεί αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται την δημόσια συμμόρφωση.

Σταματήστε να συμμορφώνεστε με αυτό και θα το κλείσετε.

Ήρθε η ώρα για όλους μας να επικοινωνήσουμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε την αιτία των προβλημάτων.

Όλοι.

Μάξ Ίγκαν

Πρωτότυπο βίντεο: http://youtu.be/V-OiSXmxr1s



http://antineotaksiths.blogspot.grΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: Πολεμήστε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων με Παγκόσμια Μη Συμμόρφωση (BINTEO) ΠΗΓΗ

Big Brother State Βίντεο

Big Brother State Βίντεο

Το Big Brother State (Κράτος του Μεγάλου Αδελφού) είναι ένα εκπαιδευτικό Film μικρού μήκους, για το τι ισχυρίζονται οι πολιτικοί ότι είναι προστασία της ελευθερίας μας, αλλά και πώς εμείς ενδίδουμε στην κατασταλτική νομοθεσία.
Δεδομένου ότι η «τρομοκρατία» έχει γίνει μια παγκόσμια απειλή, ειδικά μετά από την 9/11, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να επιβάλουν νόμους που, όπως λένε, αποφέρουν στο να αυξήσουν την εθνική ασφάλεια.
Τα κράτη κερδίζουν όλο και περισσότερο τον έλεγχο των πολιτών τους, με κόστος για τους τελευταίους τον περιορισμό της ιδιωτικής τους ζωής και των ατομικών τους ελευθεριών.
tvxs.gr