Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!!!!!!!!!

ΒΙΝΤΕΟ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!!

ΒΙΝΤΕΟ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!!

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΛΕΟΝ! ΕΔΩ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΑΟΣ Ή ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΙ»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γράφει η Πόπη Σουφλή
Το βίντεο που ακολουθεί είναι βέβαιο πως θα προκαλέσει σεισμό.
Έναν σεισμό ΕΛΠΙΔΑΣ για τον Ελληνικό λαό, αλλά ΕΦΙΑΛΤΗ για τον πολιτικό κόσμο και όχι μόνο…..
Δύο πρόσωπα, η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ,αναλαμβάνουν το βάρος να αποκαλύψουν ασύλληπτα στοιχεία όλων των πολιτικών κομμάτων (βασικά όσων άσκησαν εξουσία, αλλά και όλων των κοινωνικών φορέων που σιωπούν αν και γνωρίζουν την αλήθεια) εις βάρος του ελληνικού λαού.
Ξεκινώντας από
την ΕΡΤ που βρίσκεται στην επικαιρότητα λόγω του κλεισίματός της, ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης, αποκαλύπτει πως από τον Φεβρουάριο του 2012 ο Φορέας που εκπροσωπεί, έχει καταθέσει εξώδικο για την σιωπή των δημοσιογράφων της (αναφέρονται και τα ονόματα) στο έγκλημα των Τραπεζών, οι οποίες πήραν 168 δις και δεν τα απόδωσαν ως όφειλαν στους δανειολήπτες.
Αποκαλύπτει δε πως το ίδιο εξώδικο θα κατατεθεί και στην νέα «δημόσια» τηλεόραση την ΝΕΡΙΤ με τα νέα στοιχεία που υπάρχουν για τα χρήματα που έλαβαν οι Τράπεζες που μέχρι στιγμής ανέρχεται στα 233 δις, ενώ σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι από τα κρατικά ταμεία, έχουν αποκρυβεί πολλά ομόλογα που ανέρχονται σε… πολλά δις και που φυσικά θα πέσουν και αυτά στις πλάτες του ελληνικού λαού.
«Το κλείσιμο της ΕΡΤ, είχε αποφασιστεί από το 2011! Το ίδιο και το κλείσιμο των σχολείων, των νοσοκομείων και όχι μόνο» είπε ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης… και συνέχισε:
«Οι βουλευτές δεν διάβασαν το Μνημόνιο. Το υπέγραψαν χωρίς να ξέρουν τι υπογράφουν και θα αναλάβουν τις ευθύνες τους γι αυτό και θα το πληρώσουν πολύ ακριβά.
Ευθύνες όμως θα έχουν και όσοι ψηφίσουν και πάλι αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα.. και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του. Τα αστεία τελείωσαν»!
Τον βρώμικο ρόλο που θα υπηρετήσει η ΝΕΡΙΤ, αποκαλύπτει μέσα από το βίντεο ο κ. Θεοδωρίδης.
Στη συνέχεια, με ντοκουμέντα αποκαλύπτει τον ρόλο των Εφοριακών, που στην ουσία λειτουργούν ως συνεργοί των δωσίλογων, καθώς και των Δημοσίων Υπαλλήλων, που υπακούουν σε παράνομες διαταγές και σύντομα θα κληθούν να απολογηθούν στην Δικαιοσύνη, ενώ εις βάρος τους θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές για επιλεκτική μεταχείριση, γεγονός που θα τους καθιστά αυτομάτως εκτός υπηρεσίας, μέχρι να τελεσιδικήσουν οι δικαστικές διαδικασίες.
«Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποφασίσουν με ποιο στρατόπεδο θα είναι. Με τους παράνομους εντολείς τους, ή με τον ελληνικό λαό», τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης.
Στη συνέχεια, ο κ. Θεοδωρίδης, αποκάλυψε τα κρυφά σημεία του Μνημονίου, που είναι εις βάρος του ελληνικού λαού.
Επεφύλαξε όμως και μια ευχάριστη έκπληξη για τους δημοσίους υπαλλήλους, όταν αποκάλυψε ότι:
«Οι δημόσιοι υπάλληλοι, μπορούν να διεκδικήσουν με αγωγές και να πάρουν πίσω όσα χρήματα τους έκοψαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις. Ο Ελληνικός λαός, μπορεί ΝΟΜΙΜΑ να διεκδικήσει τα Δικαιώματά του»!!!!!!!!!!!!!!!
Φωτιά στα μπατζάκια της διεφθαρμένης και διαπλεκόμενης Δικαιοσύνης, έβαλε ο κ. Θεοδωρίδης, με τα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στα χρόνια του Μνημονίου.
Απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου Χρήστου Κατσιρέα «πως θα αντιμετωπίσει ο Φορέας του κ. Θεοδωρίδη το πολιτικό και όχι μόνο Σύστημα, εκείνος του απάντησε:
«Όταν έχεις για… «δάσκαλο» τον απατεώνα Βενιζέλο, ακολουθείς τα βήματά του και βγαίνεις από το πρόβλημα, αντιμετωπίζοντας το σύστημα με τα ίδια του τα όπλα! ΝΟΜΙΜΑ!»!!!!!!!!!!!
Τηλεφωνική παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή, έκανε το πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, η οποία είχε αποκαλύψει την διόγκωση του ελληνικού χρέους και τον ρόλο του πρώην τσάρου της οικονομίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά και του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος έβαλε τη χώρα στο Μνημόνιο, και βάσει των καταγγελιών της αλλά και των καταγγελιών του πρώην Αντιπροέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Νίκου Λογοθέτη και του πρώην Διευθυντή Γιώργου Στρόμπλου, οι πρώην Οικονομικοί Εισαγγελείς κ.κ. Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, άσκησαν δίωξη για κακούργημα, στον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου, γιατί η κυβέρνηση δεν παύει από την θέση του τον Ανδρέα Γεωργίου, η κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, αποκάλυψε πως «ο Όλι Ρεν και ο Ράιντερμάχερ, ασκούν εκβιασμό στην τρικομματική κυβέρνηση, πως δεν θα δώσουν τις δόσεις των δανείων στην Ελλάδα, αν πειραχτεί ο Γεωργίου».
Η κυρία ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, πέρασε στη συνέχεια και σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη:
Ότι σε συνεργασία με τον Ευρωβουλευτή και Φιλέλληνα ΝΑΪΤΖΕΛ ΦΑΡΑΤΖ, ανακάλυψαν την παραβίαση του ίδιου του Καταστατικού του ΔΝΤ προκειμένου να καταστρέψει την Ελλάδα»!!!!!!!!!
Καταπέλτης όμως ήταν η κυρία ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, για τον ρόλο των δικηγόρων στην περίπτωση αυτή.
«Πού είναι οι δικηγόροι, να υπερασπιστούν την Ελλάδα, σ’ αυτή την τεράστια παρανομία του ΔΝΤ»;
Και προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω, συμπλήρωσε!
«Οι Έλληνες, μπορούν να υποβάλλουν μηνύσεις εναντίον του ΔΝΤ, στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια»!
Ποιος θα αμφισβητήσει αλήθεια, το θάρρος και την τόλμη αυτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ;
Αυτής της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, που αψήφησε την ένα πανίσχυρο παγκόσμιο πολιτικό-οικονομικό σύστημα, και αποκάλυψε την σκευωρία εις βάρος της Ελλάδας;
Όσοι γνωρίζουν από κοντά την ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ξέρουν ότι σπανίζουν τέτοιοι καθαροί και έντιμοι άνθρωποι.
Εκφράζοντας την απέχθειά της στο πολιτικό σύστημα έτσι όπως αυτό έχει δομηθεί τα τελευταία σαράντα χρόνια, η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, αποκάλυψε, ότι :
«Θα σταθώ στο πλευρό ενός πολιτικού φορέα, που θα απαρτίζεται από έντιμους απλούς πολίτες και όχι πολιτικούς»!
Καταπέλτης ήταν η κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, κατά της ΕΡΤ, αποκαλύπτοντας τον διαπλεκόμενο ρόλο της με το πολιτικό σύστημα.
«Η ΕΡΤ, ποτέ δεν μας έβγαλε να μιλήσουμε για το σκάνδαλο παραποίησης των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ για την διόγκωση του πλασματικού χρέους και τις αλχημείες του.
Τώρα, οι υπάλληλοι της ΕΡΤ, ζητούν συμπαράσταση από τον Ελληνικό λαό…. Πού ήταν όμως αυτοί, όταν ο Γεωργίου, απειλούσε πρόσφατα τους υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ με απόλυση, αν δεν υπέγραφαν τα παράνομα έγγραφά του»;;;;;;;;
Απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο Χρήστο Κατσιρέα, έκανε λόγο για την οργή των ελλήνων, που σύντομα θα ξεσπάσει.
«Γινόμαστε όλο και περισσότεροι… Είμαστε το κύμα που συνεχώς μεγαλώνει και θα πνίξει όσους συνειδητά καταστρέφουν την Ελλάδα»!
Κλείνοντας την σύντομη τηλεφωνική της παρέμβαση, η κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ,κατήγγειλε την διαφορά του ποσού των δόσεων που ισχυρίζεται το ΔΝΤ και το οποίο ανέρχεται σε 36 δις, ενώ η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως έχει λάβει 20 δις.
«Τα 16 δις, που βρίσκονται»; Ρώτησε εύλογα η κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, αλλά την απάντηση σ’ αυτό το καίριο ερώτημα, ΜΟΝΟ οι κυβερνήσεις των τριών τελευταίων χρόνων μπορούν να δώσουν..
Στην ευθεία σύγκρουση με τους υπηρέτες του Μνημονίου, δηλαδή την κυβέρνηση ζήτησε να προχωρήσει ο ελληνικός λαός, προκειμένου να κερδίσει και πάλι την ελευθερία του και την ελευθερία της χώρας του, προτείνοντας λύσεις με ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ τους οποίους και απαρίθμησε όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο που ακολουθεί.
«Εφαρμόζουμε απόλυτα τους νόμους που το ίδιο το πολιτικό σύστημα έφτιαξε για να προστατεύεται…… ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ» τόνισε με έμφαση και συνέχισε:
«ΤΕΡΜΑ Η ΑΜΥΝΑ, ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ»!
Λάβρος κατά του δικηγορικού κλάδου, ήταν ο κ. Θεοδωρίδης, επιρρίπτοντάς τους μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια της χώρας και εξήγησε επαρκέστατα γιατί.….
Στη συνέχεια, με στοιχεία και ντοκουμέντα, αποκάλυψε την ύπαρξη «κρυφών ομολόγων» που δεν έχουν καν εγγραφεί στα βιβλία του κράτους, και μάλιστα τον ρόλο του Κώστα Σημίτη ως πρωθυπουργού, στην ύπαρξη αυτών των ομολόγων…
Ο κ. Θεοδωρίδης, σε ερώτηση του δημοσιογράφου κ. Χρήστου Κατσιρέα, σχετικά με τα διάφορα κινήματα που δημιουργούνται, απάντησε:
«Το να δημιουργήσεις ένα κίνημα πολιτών, είναι πολύ εύκολο. Τα κινήματα όμως πρέπει να έχουν στόχους και να δίνουν απτές λύσεις στον ελληνικό λαό.
Κανένα κίνημα μέχρι σήμερα, από αυτά που έχουν δημιουργηθεί, δεν δίνουν ουσιαστικό διέξοδο στους έλληνες πολίτες.
Γιατί κανένα κίνημα δεν έχει μπει στην ουσία του προβλήματος και κανένα δεν πολεμάει το πολιτικό σύστημα με τα ίδια του τα όπλα!
Σε όλα τα κινήματα, έχουμε δώσει τα στοιχεία που σας παραθέτω. Ενώ όλα παραδέχονται πως τα στοιχεία είναι σωστά, γιατί τους δείχνουμε τους νόμους και τα ΦΕΚ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;»
Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις των ημερών, περί μισθών και συντάξεων στα 360 ευρώ, ο κ. Θεοδωρίδης, με στοιχεία αποκάλυψε πως «ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ. ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και διάβασε το επίσημο ΦΕΚ….
Ο κ. Θεοδωρίδης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον…. ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ που έφερε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.
«Είναι ένας νόμος, που στην ουσία, δεν διασφαλίζει την ζωή των ελλήνων πολιτών! Μας έκαναν αναλώσιμο προϊόν! Θα μπορούν καθημερινά, να συμβαίνουν… «ατυχήματα»!!!!!!!!!!!
«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΛΕΟΝ! ΕΔΩ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΑΟΣ Ή ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΙ»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

να σοκαριστικό βίντεο που θα σας προβληματίσει

να σοκαριστικό βίντεο που θα σας προβληματίσει


Αυτά που θα δείτε συμβαίνουν στο νησί Midway (Pihemanu), στο Βόρειο Ειρηνικό ωκεανό, 3200 χιλιόμετρα μακριά από κάθε ήπειρο...
Ένα σοκαριστικό βίντεο που θα σας προβληματίσει | ANEΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΗΓΗ