Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Είμαστε έτοιμοι για όσα πρόκειται να συμβούν;

Είμαστε έτοιμοι για όσα πρόκειται να συμβούν;

Η οργή στις κοινωνίες όλων των πολιτών μεγαλώνει καθημερινά. Η απαξίωση των πολιτικών σε όλες τις χώρες είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός... Το οικονομικό πρόβλημα είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα που επίσης διογκώνεται από τα σκοτεινά γραφεία των παγκιοσμιοποιητών.


Η συνταγή που χρησιμοποιείται δείχνει τρία πράγματα:

ή θα γίνει μία παγκόσμια στρατιωτική σύρραξη,

ή θα γίνει μία παγκόσμια κοινωνική έκρηξη

ή θα εμφανιστεί μία παγκόσμια λύση που θα διαγράψει το οικονομικό πρόβλημα.

Η κοινή συνισταμένη και στις τρεις λύσεις, είναι η παγκοσμιοποίηση της πολιτικής, η κοινή παγκόσμια οικονομία - νόμισμα, η κοινή παγκόσμια διαχείριση των κοινωνιών...

Ποιός και πως θα προταθεί να κυβερνήσει;

Με βάση ποιούς νόμους θα γίνεται η παγκόσμια διαχείριση των διαφορετικών κοινωνιών;

Μετά την απαλοιφή της λέξης έθνος, περνάμε πλέον σε μία διεθνή κοινωνία, η οποία θα είναι πανομοιότυπη του πύργου της Βαβέλ.

Τα πολυπληθή κράτη θα εκπροσωπούνται με σχετική επάρκεια σε μία διεθνή κυβέρνηση και θα περνάνε τα συμφέροντά τους. Τα μικρά κράτη απλά θα σβήσουν, αφού θα αναμιχθούν με μετακινούμενους πληθυσμούς.

Ο πολιτισμός θα γίνει ένα πολύχρωμο κοκτέιλ και η θρησκεία θα γίνει ένα συνονθύλευμα δοξασιών όλων των θρησκειών (με έμφαση στο ισλάμ που θέλει - επιβάλει απόλυτα υποταγμένους πολίτες).

Είτε θέλουμε να το πιστέψουμε, είτε όχι, το σχέδιο είναι σε λειτουργία, οι κινήσεις είναι ορατές και τα αποτελέσματα προδιαγεγραμμένα.

Η προτεινόμενη "λύση" της παγκόσμιας σύρραξης φαίνεται να υπερισχύει των άλλων αφού έτσι θα γίνει εφικτή και μία σημαντική μείωση του πληθυσμού του πλανήτη (λιγότεροι άνθρωποι ελέγχονται ευκολότερα).

Το πεδίο σύγκρουσης που επιλέχθηκε -όπως όλα δείχνουν- είναι η Μέση Ανατολή.

Η επόμενη ημέρα θα βυθίσει την ανθρωπότητα σε έναν μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά σκοταδισμό.

Και όμως, όλα μπορούν να ανατραπούν από ένα "τυχαίο γεγονός", έναν "από μηχανής θεό" που ενδέχεται να εμφανιστεί για να καταστρέψει το καλοβαλμένο σχέδιο της παγκοσμιοποίησης.

Ζούμε σε μία περίοδο που είναι άγνωστο πως θα καταγραφεί από τους ιστορικούς του αύριο (αφού είναι γνωστό πως την ιστορία την γράφουν όπως επιθυμούν οι νικητές).

Όμως, είναι γεγονός πως είμαστε παρόντες σε αυτά που συμβαίνουν και θα γίνουμε μάρτυρες μοναδικών ιστορικών γεγονότων.

Η ψυχική και η φυσική μας προετοιμασία είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε καταστάσεις που θα μας επηρρεάσουν και ίσως να μας καταστρέψουν.
Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα;

Είμαστε έτοιμοι να δούμε όσα θα συμβούν;

Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα ανθρωπόμορφα αρπακτικά που κατακλύζουν τον πλανήτη;
Είμαστε έτοιμοι να κατανοήσουμε τα γεγονότα που έρχονται καλπάζοντας;
Είμαστε έτοιμοι να θέσουμε νέα όρια φυσικής αντοχής και ψυχικού σθένους στους εαυτούς μας;

Γεωργίου Μιχαήλ
ΠηγήΑΝΕΞΗΓΗΤΑ: Είμαστε έτοιμοι για όσα πρόκειται να συμβούν;

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.....ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ,,,(ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ????)

Δείτε βίντεο με όλα τα παραπάνω: Σημαντικές αποκαλύψεις
Το βίντεο το βρήκαμε εδώ: http://youtu.be/P6DSGl7Vb5w


(ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ????) 
Οι γονείς πρέπει να έχουν βασική τεχνολογική κατάρτιση, για κάθε συσκευή που βάζει το παιδί του, στο αυτί του (κινητά), πάνω στα πόδια του και τα γεννητικά του όργανα (laptop) κλπ.
Η χώρα μας για να διώξει τους σατανάδες, θέλει γνώση, ομαδική βραδινή προσευχή και καμπάνες να ηχούν την ημέρα... διαδώστε το!!!

Κατεβάστε δωρεάν υπέροχα βιβλία ή έρευνές μας:
http://www.scribd.com/my_document_collections/3244615
Μόλις δείτε έναν φτωχό να ψάχνει τα σκουπίδια, δώστε του 5-10 ευρώ και μην το πείτε πουθενά... 
Αυτά τα 5 ευρώ, αυτήν την εποχή, είναι Χρυσάφι, σε σχέση με προηγούμενα έτη.
Για αυτό λένε οι Πατέρες μας, πως στην εποχή μας, είναι πιο «εύκολο» να γίνεις αρεστός στον Κύριο και να διαγραφούν με μιας οι αμαρτίες μας… 
Ζούμε την εποχή των ασύμμετρων απειλών και δοκιμασιών μας… και πρέπει να είμαστε ενωμένοι!
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ...
Όλοι έχουμε από αυτήν... απλά μερικοί την αφήνουμε να μας την μαυρίζουν... και είναι το μόνο που αξίζει σε αυτήν την εποχή, ο απόηχος μίας καλής πράξης και η συχνή μελέτη των Αγίων Γραφών μας.

Εγγραφείτε στο ιστολόγιό μας, προβάλετε τον ιστοχώρο μας, για να δυναμώσουμε την φωνή μας!!! Ο Καιρός έφθασε… και ξεκινά το μάζεμα της σοδιάς...
...Το βράδυ έχω βρει έναν ωραίο τρόπο να κοιμάμαι. Τους συγχωρώ έναν-έναν όλους και προσεύχομαι για όλους και είναι πολλοί…
Καληνύχτα και Καλημέρα σας. Μία νέα εποχή μπορεί να ανατείλει!
Με εκτίμηση, ΓΧΝν.
http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com
http://aromapanagias.blogspot.com
Και μετά μερικοί ακόμη δεν πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν χημικά για κλιματική αλλαγή...



Πηγή: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2013/07/digea-project-mannequin.html#ixzz2Xusoe3h3

Μυστηριώδεις αντικείμενο 5.000 ετών φαίνεται να είναι μέρος ενός αρχαίου αγνωστου προηγμένου μηχανισμού

Μυστηριώδεις αντικείμενο 5.000 ετών φαίνεται να είναι μέρος ενός αρχαίου αγνωστου προηγμένου μηχανισμού

Μυστηριώδες κομμάτι προηγμένης τεχνολογίας που θα μπορούσε να ξαναγράψει την ιστορία.
Οι επιστήμονες δεν είναι βέβαιοι με τι έχουν να κάνουν
Οι ερευνητές δεν είναι ακόμα σίγουροι με τι είδους ασυνήθιστο αντικείμενο ασχολούνται ...
Αυτό το περίεργο αντικείμενο που δημιουργήθηκε πριν από 5.000 χρόνια φαίνεται να είναι μέρος ενός αρχαίου άγνωστου προηγμένου μηχανισμού.
Τον Ιανουάριο του 1936, ένας παράξενος δίσκος ήρθε στο φως στην άκρη του οροπέδιου της Βόρειας Σακκάρα, περίπου 1,7 χλμ βόρεια από την Πυραμίδα του Djoser στην Αίγυπτο. Ο δίσκος από σχιστόλιθο παραμένει ανεξήγητο μυστήριο. Η ανακάλυψη του μυστηριώδους προϊστορικού τεχνουργήματος, που πολλοί θεωρούσαν ως μια συσκευή, έγινε στο λεγόμενο Μασταμπά του Sabu (Tomb 3111, c. 3.100-3.000 π.Χ.) από έναν διάσημο, Βρεταννό αιγυπτιολόγο τον Walter Bryan Emery (1902-1971). Ο Sabu ήταν γιος του Φαραώ Aneddzhiba (πέμπτος κυβερνήτης της πρώτης δυναστείας της αρχαίας Αιγύπτου) και ανώτερος υπάλληλος ή διαχειριστής μιας πόλης ή επαρχίας, ενδεχομένως, που ονομάζεται "αστέρι της οικογένειας του Horus".
Ο ταφικός θάλαμος δεν είχε κλιμακοστάσιο και η ανωδομή του ήταν εντελώς γεμάτη με άμμο και λίθινα αγγεία, μαχαίρια πυριτόλιθου, βέλη, μερικά χάλκινα εργαλεία και ενδιαφέροντα θραύσματα σχιστολιθικών μπολ.
Αυτό το περίεργο αντικείμενο που δημιουργήθηκε πριν από 5.000 χρόνια φαίνεται να είναι μέρος ενός αρχαίου άγνωστου προηγμένου μηχανισμού. Η ανακαλυφθείσα συσκευή που ονομάζεται Δίσκος Σχιστόλιθου, είναι περίπου 61 εκατοστά σε διάμετρο (24 ίντσες), ένα εκατοστό πάχος, και 10,6 εκατοστά (4,2 ίντσες) στο κέντρο. Κατασκευάστηκε από άγνωστο και το πολύ εύθραυστο και ευαίσθητο υλικό απαιτεί πολύ κουραστικό σκάλισμα, η παραγωγή του οποίου προκαλεί έκπληξη σε πολλούς τεχνίτες ακόμη και σήμερα.
Τώρα ανακύπτουν πολλά σημαντικά ζητήματα.
Ποια ήταν η αρχική λειτουργία της συσκευής;
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το αντικείμενο δεν είναι ένας τροχός, γιατί ο τροχός εμφανίστηκε στην Αίγυπτο το 1500 π.Χ., κατά την 18η δυναστεία.
Εάν ο δίσκος σχιστόλιθου είναι στην πραγματικότητα ένας τροχός αυτό θα σήμαινε ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι κατείχαν τη γνώση του τροχού περίπου από το 3000 π.Χ., κατά τη διάρκεια της πρώτης δυναστείας! Αυτό θα απαιτήσει οι Αιγυπτιολόγοι να ξαναγράψουν κάποια βιβλία ιστορίας.
Εάν ο δίσκος σχιστόλιθου δεν είναι ένας τροχός, ούτε διαμορφώθηκε μετά τον τροχό, τι είναι τότε;
Μερικοί επιστήμονες προτείνουν ότι η εύθραυστη φύση ενός τέτοιου περίτεχνα σκαλισμένου πέτρινου αντικείμενου περιορίζει σε μεγάλο βαθμό την πρακτική χρήση του και προτείνει μια καθαρά διακοσμητική λειτουργία, για θρησκευτικό ή άλλο τέτοιο τελετουργικό σκοπό.
Φυσικά, ορισμένοι πιστεύουν ότι η συσκευή αυτή εξυπηρετούσε και άλλο σκοπό, το να ελέγχεις με τα πόδια το λυχνάρι.
Ωστόσο, οι επικριτές αυτής της θεωρίας υποστηρίζουν ότι ο τριών λεπίδων τελετουργικός λαμπτήρας είναι σχεδόν αδύνατο, λόγω του σχήματος και της καμπυλότητας των πετάλων του, που φαίνεται να υποδηλώνει μια λειτουργία, να χρησιμοποιήθηκε για διακόσμηση.
Μήπως οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν τεχνολογία ανώτερη από τη σημερινή;
Υπάρχει μια επιλογή που είναι ακόμη πιο δύσκολη, δηλαδή ότι έχουμε να κάνουμε με κάποιο είδος άγνωστης αρχαίας προηγμένης τεχνολογίας.
Είναι δυνατόν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι να είχαν τεχνολογία ανώτερη από τη σημερινή;
Ο Αιγυπτιολόγος Cyril Aldred κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, ανεξάρτητα από το ποιο είναι το αντικείμενο, που είχε χρησιμοποιηθεί ή τι αντιπροσώπευε, ο σχεδιασμός του ήταν χωρίς αμφιβολία, ένα αντίγραφο προηγούμενου, πολύ μεγαλύτερου μεταλλικού αντικείμενου.
Γιατί οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έκαναν τον κόπο να σχεδιάσουν ένα αντικείμενο με μια τέτοια σύνθετη δομή πάνω από 5.000 χρόνια πριν;
Πώς θα μπορούσε ένας πολιτισμός που χρησιμοποιούσε συνήθως σμίλες για τη διαμόρφωση των βράχων να έχει μάθει μια τεχνική που να δημιουργεί ένα τόσο λεπτό υλικό σε αυτό το εξαιρετικό επίπεδο;
Γιατί οι αρχαίοι Αιγύπτιοι επένδυσαν χρόνο και δεξιότητες που απαιτούνται για να δημιουργήσουν αυτό το αντικείμενο αν δεν εξυπηρετούσε ένα πολύ σημαντικό, συγκεκριμένο σκοπό;
Προφανώς ο δίσκος σχιστόλιθου είναι ένα αντικείμενο που έπαιξε σημαντικό ρόλο πριν από 5.000 χρόνια. Οι Αιγυπτιολόγοι προσφέρουν μια σειρά από θεωρίες που προσπαθούν να εξηγήσουν τη χρησιμότητα του δίσκου, αλλά προς το παρόν κανείς δεν μπόρεσε να εξηγήσει την πολύπλοκη δομή του αντικειμένου.
Ο Φουτουριστικός σχεδιασμός του δίσκου από σχιστόλιθο συνεχίζει να βασανίζει όλους όσους το έχουν δει.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό το ιδιότυπο αντικείμενο συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα πιο περίπλοκα Αιγυπτιακά και αρχαία μυστήρια και υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα. .
Ο δίσκος από σχιστόλιθο βρίσκεται σήμερα στο Μουσείο του Καΐρου.

Wiki Leaks - Έγγραφο φωτιά: Συζήτηση μεταξύ αξιωματούχων επιβεβαιώνει νοήμων ζωή σε άλλους πλανήτες!

νοήμων ζωή σε άλλους πλανήτες!
Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση να τερματιστούν οι εχθροπραξίες μεταξύ των κρατών. Πρέπει να λυθούν οι διαφορές των ανθρώπων προτού προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα φαίνεται να εννοείται συμπερασματικά.Πρέπει να λυθούν οι διαφορές των ανθρώπων προτού προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα φαίνεται να εννοείται συμπερασματικά. Ότι υποστηρίζω εδώ και χρόνια. Δεν μπορούμε να περάσουμε στο επίπεδο 2 αν δεν τερματιστούν όλες οι εχθροπραξίες και η απληστία για πλούτο και δύναμη κάποιωνανθρώπων, οργανισμών ή εταιρείων.
Όταν ξεπεράσουμε την ανθρώπινη ματαιοδοξία τον εγωισμό και λειτουργήσουμε από κοινού, με γνώμονα το συμφέρον του πλανήτη μας, τότε ολόκληρος ο ανθρώπινος πολιτισμός θα είναι έτοιμος να κάνει επίσημα την πρώτη επαφή.
Το άσχημο σενάριο της παραπάνω υπόθεσης είναι οτι οι παγκοσμιοι σφετεριστές δεν πρόκειται να παραμερήσουν το χρήμα και να γίνουν ξαφνικά ιδεολόγοι σώζοντας τους λαούς της γης... Θα επιδιώξουν ακόμα και έναν παγκόσμιο πόλεμο προκειμένου να αφανιστεί η μεγαλύτερη μάζα των ανθρώπων.... και έπειτα να υλοποιηθεί η παραπάνω σκέψη, θέτοντας τους εαυτούς ξανά κυρίαρχους και μια ελίτ "σκλάβων" που θα αποτελέσει τον πληθυσμό του πλανήτη.
Βέβαια υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο γήινος πολιτισμός να αυτοκαταστραφεί όπως τόσοι άλλοι και να μην μπορέσει ποτέ να έρθει σε επαφή με κάποιον εξωγήινο πολιτισμό. Happy End δεν υπάρχει μόνο η σκληρή πραγματικότητα, ή ξεπερνάμε τα προβλήματα ή καταστρεφόμαστε. Γι αυτό και στο έγγραφο επισημαίνεται ότι ο πόλεμος είναι πολύ επικίνδυνος.
Tώρα ίσως κάποιοι αναρωτηθούν πως και γιατί κάποιος Δήμαρχος στο Αφγανιστάν έκανε μια συζήτηση τέτοιου είδους με τον Πρέσβη... Πόσο σίγουροι είστε ότι ο πόλεμος στο Αφγανιστάν έγινε για τους λόγους που ανακοίνωσαν;
Wiki Leaks - Έγγραφο φωτιά: Συζήτηση μεταξύ αξιωματούχων επιβεβαιώνει νοήμων ζωή σε άλλους πλανήτες! ΠΗΓΗ