Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟ 1995 (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟ 1995 (ΒΙΝΤΕΟ)

3:13 ...Βρίσκω ότι πάμε σ ένα είδος συρρίκνωσης της εθνικής δύναμης αλλά όχι στο βωμό μιας συλλογικής δημοκρατικής διαδικασίας. ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. συμφερόντων, όταν λέγω, ρητά!
Δεν θέλω ν' αποκαλύψω ονόματα·
Σας λέγω όμως ότι εδώ υπάρχει σαφές σχέδιο για τη μηδενοποίηση των εθνικών κυβερνήσεων οι οποίες δεν θα μπορύν να παίξουν δημοκρατικά αποτελεσματικό ρόλο, αλλά θα υπόκεινται στις κατευθύνσεις που μας δίνει το διευθυντήριο...
Δεν λέω ότι θα φύγουμε από την Ένωση, θα δώσουμε μάχες όμως...
Κάποτε το φανταζόμουν ότι θα έρθει... Τώρα το βλέπω...

ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΡΟΜΠΟΤ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ‏

ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΡΟΜΠΟΤ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ‏


Βρισκόμαστε σε έναν κόσμο όπου οι μηχανές έχουν την εξουσία να αποφασίσουν για να σκοτώσουν ανθρώπους, χρειαζόμαστε μια παύση για προβληματισμό: αυτό είναι το μήνυμα που ξεκίνησε στη Γενεύη από τον Εισηγητή του ΟΗΕ Christof Heynes ο οποίος ζήτησε ένα μορατόριουμ για την
ανάπτυξη και την «χρήση των ρομπότ δολοφόνων (Lars, θανατηφόρα αυτόνομη ρομποτική).

Αυτόνομα όπλα, τα "ρομπότ δολοφόνοι" πέρα ​​από τους ήδη αμφιλεγόμενους κηφήνες, τηλεκατευθυνόμενα (Drones) όπου εξακολουθούν να είναι υπό την εποπτεία των ανθρώπων για το αν θα καταφύγουν στη χρήση θανατηφόρου βίας, η νέα τεχνολογία του Lars περιλαμβάνει υπολογιστή που θα αποφασίσει μόνο του ποιους θα στοχεύσουν», δήλωσε ο Heynes, εισηγητής του ΟΗΕ.

Αυτόνομα ρομπότ δολοφόνοι απειλούν το μέλλον του ανθρώπου - Για τον εμπειρογνώμονα - ο οποίος παρουσίασε μια έκθεση του ΟΗΕ στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη σύνοδο για αυτό το νέο είδος πολέμου που εγείρει πολλά ερωτήματα. Επί του παρόντος, καμία χώρα δεν χρησιμοποιεί όπλα εντελώς ανεξάρτητα (Lars), αλλά η τεχνολογία είναι διαθέσιμη ή θα είναι σύντομα, είπε. Και «τότε θα είναι αργά για να αποφασίσουν αν αυτό το νέο είδος των όπλων θα πρέπει να απαγορευθεί ή να ρυθμιστεί.

Οι εκκλήσεις του ΟΗΕ για ένα μορατόριουμ - των αυτόνομων δολοφόνων ρομπότ εγείρονται "φθάνοντας μέχρι την προστασία της ζωής", δήλωσε ο εμπειρογνώμονας, και σε τι βαθμό μπορούν αυτές οι μηχανές να προγραμματιστούν για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου και ιδίως στη διάκριση μεταξύ αμάχων και μαχητών.

Στην έκθεσή του ο Heyns καλεί το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να ξεκινήσει μια έκκληση προς όλα τα κράτη να κηρύξει εθνικό μορατόριουμ σχετικά με την παραγωγή, τη συναρμολόγηση, μεταφορά, απόκτηση, διανομή, και χρήση των Lars.



Αποκάλυψη
ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΡΟΜΠΟΤ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ‏ ΠΗΓΗ