Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.......«Ανεξάρτητο κράτος από την 1η Αυγούστου η Κρήτη»

«Ανεξάρτητο κράτος από την 1η Αυγούστου η Κρήτη»


Μια ανάρτηση σε blog που ούτε ως κακόγουστο αστείο δεν θα μπορούσε να εκληφθεί έχει κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου με αποτέλεσμα ορισμένοι Κρήτες και μη να πιστεύουν (πάλι) τα σενάρια περί ανεξαρτησίας της Κρήτης!
Σύμφωνα με το cretalive.gr, το όλο θέμα που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή φαίνεται να παίρνει διαστάσεις με παρέμβαση πλέον και της Αστυνομίας. Μάλιστα επειδή εμπλέκονται και ονόματα πολιτικών έχουν θορυβηθεί τις τελευταίες ώρες και πολιτικά γραφεία, ενώ ενημερώθηκε στην Αθήνα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από κορυφαίο κυβερνητικό παράγοντα.
Η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν είναι μόνο ψευδής και κατάπτυστη. Μοιάζει περισσότερο με πρωταπριλιάτικο αστείο αν και αναφέρεται ότι...όλα θα γίνουν τον Αύγουστο! Την πρώτη του μήνα! Επικαλούνται... κρυφό δημοψήφισμα στην Κρήτη που δεν έγινε ποτέ από καμία σοβαρή εταιρεία μέχρι και συμφωνία της τρόικα.
"Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ την 1η Αυγούστου, κοινοποιήθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο στον πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά από τον περιφερειάρχη της Κρήτης, ο οποίος θα διατελέσει προσωρινά καθήκοντα αρχηγού του νεοσύστατου κρητικού κράτους μέχρι να προκηρυχθούν εκλογές στο νησί."
Γράφουν και λένε ότι "η ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης εκτός από την ελληνική κυβέρνηση βρίσκει σύμφωνη και την τρόικα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, απόρρητη έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αναφέρει ότι στο Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα περισσότεροι από 50.000 υπάλληλοι έχουν ως τόπο διαμονής ή καταγωγής την Κρήτη.
Και προχωρούν σε ένα απύθμενου θράσους ψέμα: "Η προσωρινή κρητική κυβέρνηση υπό τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, θα πλαισιωθεί μεταξύ άλλων από τους: Ολγα Κεφαλογιάννη, Μανώλη Κεφαλογιάννη, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, Κυριάκο Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και Ντόρα Μπακογιάννη, οι οποίοι με επιστολή τους προς τον Αντώνη Σαμαρά ενημέρωσαν ότι προτιμούν να κρατήσουν την κρητική έναντι της ελληνικής υπηκοότητας.
newsbomb

ΘΕΕ ΜΟΥ....... ΣΥΓΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΜΥΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....ΖΑΛΟΓΓΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΝΕΑΡΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ – “Ζάλογγο” στην Αίγυπτο – ισλαμοφασίστες υποχρεώνουν παιδια να πηδήσουν στο κενό.




316fdg-300x171

ΖΑΛΟΓΓΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΝΕΑΡΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

απο Δ.Πορφύρη και Π.Σταφυλά

Το επεισόδιο μαγνητοσκοπήθηκε στην Αλεξάνδρεια . Ομάδα ενόπλων που ανήκουν στο παρακλάδι της Αλ Κάιντα , Αν σαρ Αλ Σαρια με μέλη από την….


πρώην ισλαμιστική οργάνωση Αιγυπτιακό Ισλαμιστικό Τζιχάντ στο οποίο ηγείτο ο Αλ Ζαουρί , επιτίθονται σε νεαρούς διαδηλωτές οι οποίοι στην προσπάθειά τους να διαφύγουν το μένος των ισλαμιστών έχουν ανέβει σε μια οροφή κτιρίου. 
Εκεί παγιδεύονται και τους εξωθούν σε πτωση στο κενο. 

Το βίντεο αναρτήθηκε σε φορουμ της Αλ Καιντα στο διαδίκτυο και δημοσιοποιήθηκε από το inserbie news και syriareport 
Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται και η εκτέλεση του κόπτη ιερέα.





ΠηγήΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ – “Ζάλογγο” στην Αίγυπτο – ισλαμοφασίστες υποχρεώνουν παιδια να πηδήσουν στο κενό.

Τουλάχιστον δύο φορές εφευρέθηκε η γεωργία!

Τουλάχιστον δύο φορές εφευρέθηκε η γεωργία!


Σχόλιο Αφύπνισης: Ακόμα μια φορά επιβεβαιώνονται οι θεωρίες μας περί δημιουργίας, καταστροφής και αναδημιουργίας των πολιτισμών... παίζοντας κάποιοι τους θεούς, μαθαίνοντας μας από την αρχή την γεωργία, την επιβίωση, την τεχνολογία κλπ. Δείτε ΕΔΩ

Η εφεύρεση της γεωργίας πριν από περίπου 10.000 χρόνια άνοιξε το δρόμο για το σύγχρονο πολιτισμό. Ορισμένοι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι πρωτοεμφανίστηκε σε κάποια προϊστορική κοινότητα και σταδιακά επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο, ενώ άλλοι υποψιάζονται ότι εμφανίστηκε ανεξάρτητα σε πολλές περιοχές. Η δεύτερη αυτή θεωρία δείχνει τώρα να ενισχύεται από μελέτη που δημοσιεύεται στο Science.

Ερευνητές από τη Γερμανία και το Ιράν αναφέρουν ότι ανακάλυψαν ενδείξεις καλλιέργειας σιταριού, κριθαριού και φακής σε έναν οικισμό του ανατολικού Ιράν, ο οποίος κατοικούνταν από το 14.000 π.Χ μέχρι τουλάχιστον το 11.700 π.Χ.

Στα ερείπια του χωριού, το οποίο ονομάζεται Γκόγκα Γολάν και βρίσκεται στους πρόποδες της οροσειράς Ζάγκρος, είναι το ανατολικότερο σημείο στο οποίο έχουν βρεθεί τόσο αρχαίες ενδείξεις γεωργίας.

Η ανασκαφή αποκάλυψε εργαλεία όπως γουδιά και μυλόπετρες, καθώς και 21.000 τμήματα φυτικών υπολειμμάτων.

Οι ερευνητές συμπεραίνουν ότι οι κάτοικοι του Γκόγκα Γκολάν επινόησαν ανεξάρτητα τη γεωργία πριν από τουλάχιστον 11.500 χρόνια. Περίπου δύο χιλιάδες χρόνια αργότερα, έδειξαν οι αναλύσεις, οι καλλιεργούμενες ποικιλίες είχαν προσαρμοστεί και συνθήκες καλλιέργειας και παρουσίαζαν σημαντικές γενετικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις άγριες ποικιλίες.

Το σημαντικότερο εύρημα είναι ότι η γεωργία αναπτύχθηκε στο ανατολικό Ιράν την ίδια περίοδο κατά την οποία εμφανίστηκε σε απομακρυσμένες περιοχές στα δυτικά, όπως η Παλαιστίνη, η Συρία και η ανατολική Τουρκία, όπου τα αντίστοιχα ευρήματα χρονολογούνται στα 10.500 χρόνια περίπου. Ολόκληρη η περιοχή από τη δυτική Μεσόγειο μέχρι το Ιράν έχει ονομαστεί εξάλλου «εύφορη ημισέληνος» λόγω της σχέσης της με την εξέλιξη της γεωργίας.

Η ερευνητική ομάδα συμπεραίνει επομένως ότι η εμφάνιση της γεωργίας στο Ιράν ήταν ένα ανεξάρτητο φαινόμενο. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι η γεωργία ουσιαστικά δεν ήταν «εφεύρεση», αλλά μια αναπόφευκτη εξέλιξη για το ανθρώπινο είδος μετά το τέλος της εποχής των παγετώνων, πριν από περίπου 15.000 χρόνια.

Αποδείξεις για αυτό πάντως δεν υπάρχουν -είναι πιθανό, για παράδειγμα, ότι οι κάτοικοι του Γκόγκα Γκολάν έμαθαν μόνοι τους να καλλιεργούν άγρια φυτά, εισήγαγαν όμως «εξημερωμένες» ποικιλίες από τους γεωργούς που ζούσαν ήδη τα δυτικά.

Η οριστική απάντηση θα μπορούσε να έρθει από μελλοντικές ανασκαφές στο Ιράν όταν αρθούν τα πολιτικά εμπόδια για την άφιξη ξένων επιστημόνων.

πηγή: in.gr
www.real.gr


Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/07/blog-post_4756.html#ixzz2YSxLYyOx
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike