Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Σιωπηλός Πόλεμος Αθόρυβα Οπλα (2) ΒΙΝΤΕΟ

Σιωπηλός Πόλεμος Αθόρυβα Οπλα (2) ΒΙΝΤΕΟ


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ



Είτε τα κρύβουν είτε τα αφήνουν σκόπιμα να διαρρεύσουν, μικρή σημασία έχει. Το θέμα είναι ότι η ανθρωπότητα δέχεται εδώ και πολλούς αιώνες έναν μη αντιληπτό και αόρατο πόλεμο από έναν εχθρό ασώματο, ο οποίος μισεί αφάνταστα τον άνθρωπο... 
«Δεν έχουμε να παλέψουμε με ανθρώπους, αλλά με αρχές και εξουσίες, δηλαδή με τους κυρίαρχους του κόσμου τούτου, τα πονηρά πνεύματα που βρίσκονται ανάμεσα στη γη και στον ουρανό»...(Έφεσ. 6,12)....

Σύνδεσμος του σάιτ που αναφέρεται στο βίντεο http://www.stopthecrime.net/
Το ντοκυμαντέρ Iron Mountain που επίσης αναφέρεται στο βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=VAcNFQGKWPs
 Σχετικά έγγραφα της ΝΑΣΑ όπως αναφέρονται στο βίντεο http://www.stopthecrime.net/nasa.html

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (10-7-2013) ΜΕΡΟΣ 1........

ΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 
O ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ 
ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ


ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (10-7-2013) ΜΕΡΟΣ 1 από sv4dinos
ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (10-7-2013) ΜΕΡΟΣ 1 - Video Dailymotion ΠΗΓΗ

Έκτη Αίσθηση: Τα 2 αδέλφια που λένε ότι βλέπουν νεκρούς!

Έκτη Αίσθηση: Τα 2 αδέλφια που λένε ότι βλέπουν νεκρούς!



Βλέπω νεκρούς ανθρώπους...
Η παραπάνω πασίγνωστη φράση από την ταινία ''Έκτη Αίσθηση'' σίγουρα έχει προκαλέσει εφιάλτες σε αρκετούς από εμάς. Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν ήταν και πραγματικότητα...

Για τον Jadon Billington και την μικρή του αδελφή Lucy, ωστόσο αποτελεί στοιχείο της καθημερινότητάς τους.

Τα δυο αδέλφια που μένουν στο Cheshire της Βρετανίας έχουν ''επικοινωνήσει'', όπως λένε με πάνω από 10 πνεύματα, ανάμεσά τους και την ίδια τους τη γιαγιά!

Ο 10χρονος Jadon ''επικοινωνεί'' με ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ και έναν άγγελο με το όνομα Μιχαήλ, ενώ η 8χρονη Lucy έχει αναπτύξει φιλία με ένα νεαρό πνεύμα, που ακούει στο όνομα Rose.

Η μητέρα τους, Pam Billington, άθεη η ίδια όπως λέει, μίλησε στην εφημερίδα Mirror για τις ικανότητες των παιδιών της ενώ είπε ότι δεν ήθελε στην αρχή τα παιδιά της να πιστεύουν στα φαντάσματα.

"Όλα ξεκίνησαν πριν από χρόνια, όταν ο Jadon μου είπε ότι το βράδυ τον επισκέφτηκε ένας άγγελος" λέει. Στη συνέχεια άρχισαν να βλέπουν και πνεύματα.

Στην αρχή η ίδια ήταν δύσπιστη ωστόσο στην πορεία λέει πως συνειδητοποίησε ότι τα παιδιά της έλεγαν την αλήθεια. Σταδιακά στο σπίτι της οικογένειας άρχισε να παρατηρείται μεταφυσική δραστηριότητα και τότε πείστηκε και η ίδια αλλά και η μεγαλύτερη κόρη της.

Η μεγαλύτερη κόρη της η Emily, 14 ετών, δεν διαθέτει τις ίδιες ικανότητες με τα δυο αδέλφια της.

Τα παιδιά λέει η Pam μεγαλώνουν φυσιολογικά, αν και στην αρχή τρόμαζαν με αυτά που έβλεπαν, και πλέον έχουν αποδεχθεί τις μεταφυσικές τους ικανότητες.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Έκτη Αίσθηση: Τα 2 αδέλφια που λένε ότι βλέπουν νεκρούς! http://24wro.blogspot.com/2013/07/2_14.html#ixzz2Z1csc6Hf