Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Περί Θεωρίες Συνωμοσίας επί της ουσίας μιλάει ο Άλεξ Τζόουνς (Βίντεο)

Περί Θεωρίες Συνωμοσίας επί της ουσίας μιλάει ο Άλεξ Τζόουνς (Βίντεο)

Ο Άλεξ Τζόουνς τα λέει έξω απ'τα δόντια. Ένα βίντεο για γερά νεύρα και στομάχια. Πάντα εκρηκτικός, ατόφιος να λέει αλήθειες που ταράζουν...  Όποιος έχει το ψυχικό σθένος ας τις κοιτάξει κατάματα
ΠηγήΑΝΕΞΗΓΗΤΑ: Περί Θεωρίες Συνωμοσίας επί της ουσίας μιλάει ο Άλεξ Τζόουνς (Βίντεο)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;??!!! ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;??!!! ΒΙΝΤΕΟ

Πώλησαν για τους Ολυμπιακούς αγώνες, που όταν εξέφραζα την εποχή εκείνη την αντίθεσή μου όλοι έπεφταν να με φάνε, τους έπιασε ο πόνος του γκλαμοροπατριωτισμού, 20 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ 1/5 ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΎ ΤΟΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΠΗΓΗΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;??!!! ΒΙΝΤΕΟ

Στην Θράκη υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα shale gas στον κόσμο!!!Λένε οι Aμερικανοί!!!

Στην Θράκη υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα shale gas στον κόσμο!!!Λένε οι Aμερικανοί!!!




Λίγα χιλιόμετρα από τα Ελληνοτουρκικά σύνορα τον Έβρο, στην Ανατολική Θράκη, η έγκυρη Αμερικανική στατιστική υπηρεσία ενέργειας, ΕΙΑ, υποστηρίζει ότι έχει εντοπιστεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα shale gas στον κόσμο....

Αλλά και στο Ελληνικό τμήμα της Θράκης, το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ), που έκανε μια προκαταρκτική γεωλογική μελέτη, θεωρεί ότι υπάρχει συγγένεια με τα Τουρκικά πετρώματα και ότι η πιθανότητα ύπαρξης σχιστολιθικού αερίου είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη.

Το θέμα είναι γνωστό στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, η οποία, αν και το παρακολουθεί στενά, θεωρεί ότι, επί του παρόντος, πρέπει να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι. Παρά τη «ρεαλιστική» προσέγγιση, ωστόσο, του Γιάννη Μανιάτη –ο ίδιος ως υφυπουργός παρήγγειλε τη μελέτη του ΙΓΜΕ–, η εξαιρετικά πιθανή ύπαρξη κοιτασμάτων σχιστολιθικού αερίου στη Θράκη συνιστά μια από τις μεγαλύτερες ενεργειακές προκλήσεις που μπορεί να «ξαναγράψει» από την αρχή τις ενεργειακές και γεωπολιτικές ισορροπίες στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.

Η πιθανή ύπαρξη σχιστολιθικού αερίου στη Θράκη έχει τεράστια οικονομική και γεωστρατηγική σημασία. Η εκμετάλλευση του shale gas στις ΗΠΑ έχει ήδη αλλάξει το τοπίο στην αμερικανική οικονομία για τις επόμενες δεκαετίες, ενώ η Ουάσινγκτον ενθαρρύνει καθοριστικά τις προσπάθειες και της Ευρώπης να εισαγάγει στο ενεργειακό της μείγμα το σχιστολιθικό αέριο και πετρέλαιο, προκειμένου να μειωθεί η εξάρτηση από τις ρωσικές εισαγωγές.





Η Ρωσία δεν έχει κρύψει την ανησυχία της απέναντι στο ενδεχόμενο να αμφισβητηθεί η κυριαρχία της στην ενεργειακή αγορά, που αποτελεί τον μεγαλύτερο και πιο προσοδοφόρο πελάτη της.

Με την ενθάρρυνση των ΗΠΑ, άλλωστε, η Ε.Ε. αποφάσισε στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής του Μαΐου να βάλει στην επίσημη ενεργειακή της ατζέντα το shale gas, με το Συμβούλιο να αναθέτει στην Κομισιόν την εκπόνηση μελέτης σκοπιμότητας για τις οικονομικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την εκμετάλλευση του σχιστολιθικού αερίου και πετρελαίου στην Ε.Ε.

Οι τέσσερις προτάσεις του Γ. Βαρουφάκη για την έξοδο από την κρίση

Οι τέσσερις προτάσεις του Γ. Βαρουφάκη για την έξοδο από την κρίση

Το κείμενο το οποίο φέρει τίτλο “Μια μετριοπαθής πρόταση για την επίλυση της κρίσης στην Ευρωζώνη νούμερο 4”, περιέχει τέσσερις προτάσεις οι οποίες αφορούν την έξοδο από την οικονομική κρίση.
Η πρώτη πρόταση αναφέρει ότι “οι τράπεζες οι οποίες έχουν ανάγκη ανεκεφαλαιοποίησης από το ESM (Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας) να απευθύνονται απευθείας Ταμείο, αντί να υποχρεώνεται η κάθε κυβέρνηση να δανείζεται για λογαριασμό της τράπεζας. Οι τράπεζες στην Κύπρο, στην Ελλάδα και την Ισπανία, θα »έπεφταν» σε μια τέτοια πρόταση. Τότε το ESM και όχι η κυβέρνηση θα προχωρούσε σε αναδιάρθρωση, ανακεφαλαιοποίηση και επίλυση στις προβληματικές τράπεζες χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότης για τον σκοπό αυτό».
Επίσης, επισημαίνεται ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να έχουν το δικαίωμα να παραιτούνται από την εποπτεία και την επίλυση των παθογενειών μιας προβληματικής τράπεζας, με αποτέλεσμα οι μετοχές να περάσουν στο ESM και την ΕΚΤ. Το ESM θα διορίσει ένα νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα προχωρήσει σε πλήρη ανάλυση της κατάσταση στην οποία βρίσκεται η τράπεζα, με την προϋπόθεση ότι θα ληφθούν μέτρα για να αποφευχθεί, πάνω από όλα, το κούρεμα των καταθέσεων. Αφού η τράπεζα έχει η ESM θα πωλήσει τις μετοχές για την απόσβεση του κόστους.
Η δεύτερη πρόταση αναφέρει ότι «η συνθήκη του Μάαστριχτ, επιτρέπει σε κάθε μέλος-κράτης της Ε.Ε. Να εξυπηρετεί εθνικό χρέος μέχρι το 60% του Α.Ε.Π.. Από την αρχή της κρίσης το 2008, τα περισσότερα μέλη της Ευρωζώνης έχουν ξεπεράσει αυτό το όριο. Προτείνουμε να δώσει η ΕΚΤ στα κράτη-μέλη την ευκαιρία να μετατρέψουν το χρέος τους με την σύμβαση του Μάαστριχτ, ενώ τα εθνικά μερίδια από το χρέος που θα μετατραπεί, θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από το κάθε κράτος μέλος».
Η τρίτη πρόταση κάνει λγο για ένα νέο επενδυτικό πρόγραμμα με το οποίο θα καταπολεμηθεί η ύφεση. «Η Ε.Ε. Έχει ήδη μια στρατηγική ανάκαμψης και επαναφοράς στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ανάκαμψης για το 2020, το οποίο στην ουσία έχει »συρρικνωθει» από την λιτότητα. Προτείνουμε να ξεκινήσει η Ε.Ε. Ένα νέο επενδυτικό πρόγραμμα για να καταπολεμηθεί η ύφεση, να ενισχυθεί η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στον ιδιωτικό τομέα και να ολοκληρωθούν οι δεσμεύσεις της Συνθήκης της Ρώμης, για την αναβάθμιση του επίπεδου ζωής».
Η τέταρτη πρόταση αφορά τη δημιουργία ενός «εκτάκτου προγράμματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης το οποίο θα εγγυηθεί την πρόσβαση στη διατροφή και στις βασικές ενεργειακές ανάγκες όλων των Ευρωπαίων, μέσω της δημιουργίας μιας ΕυρωπαϊκήςΥπηρεσίας Τροφίμων το οποίο θα ακολουθεί το μοντέλο του αντίστοιχου προγράμματος των ΗΠΑ και ένα Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ελάχιστης Ενέργειας. Αυτά τα προγράμματα, θα χρηματοδοτηθούν από την Κομισιόν».
Ο κ. Βαρουφάκης χαρακτηρίζει επίσης την κρίση ως τη «χειρότερη ανθρωπιστική και κοινωνική κρίση από τα τέλη του ’40. Σε κράτη- μέλη όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία αλλά και αλλού στην Ευρωζώνη, οι βασικές ανάγκες δεν εξυπηρετούνται. Αυτό ισχύει κυρίως για τους ηλικιωμένους, τους ανέργους, τα ανήλικα παιδιά, τα παιδιά στα σχολεία, τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τους αστέγους». Στη συνέχεια, ο κ. Βαρουφάκης αναφέρει πως στην Ευρώπη υπάρχει κίνδυνος λόγω της έξαρσης του εξτρεμισμού και αναφέρεται στην άνοδο του ναζισμού σε χώρες όπως η Ελλάδα, οι οποίες έχουν πληγεί ιδιαιτέρως από την κρίση.