Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ελεγχος του νου μέσω κυμάτων εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας

Ελεγχος του νου μέσω κυμάτων εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΝΟΜΟΣ 95-79 [P.L. 95-79] ΤΙΤΛΟΣ 50, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 32, ΤΜΗΜΑ 1520 "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΗΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...
Η χρήση ανθρώπων θα επιτραπεί για την δοκιμή χημικών και βιολογικών παραγόντων, από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, που λογοδοτεί σε επιτροπές του Κογκρέσου σε σχέση με τα πειράματα και τις μελέτες. Ο Υπουργός Άμυνας [μπορεί] να διεκπεραιώσει δοκιμές και πειράματα που θα εμπλέκουν τη χρήση χημικών και βιολογικών παραγόντων [πολέμου], σε πληθυσμούς πολιτών [εντός των ΗΠΑ]" -ΠΗΓΗ- Δημόσιος Νόμος 95-79, Τίτλος VIII, Τμήμα 808, J30 Ιουλίου 1977, 91ο διάταγμα 334. κλπ κλπ ---> τα υπολοιπα νομικίστικα---> In U.S. Statutes-at-Large, Vol. 91, page 334, you will find Public Law 95-79. Public Law 97-375, title II, Sec. 203(a)(1), Dec. 21, 1982, 96 Stat. 1882. In U.S. Statutes-at-Large, Vol. 96, page 1882, you will find Public Law 97-375



Η "καλωδιωμένη" μαϊμού δέχεται ερεθίσματα στον εγκέφαλο μέσω ηλεκτροδίων, σε πείραμα του José Delgado, διαβόητου για τις έρευνές του στον έλεγχο του νου.

αποσπάσματα από:
Έλεγχος του Νου
των Harry V. Martin και David Caul

Copyright, Napa Sentinel, 1991

…Στην Καλιφόρνια, ανακαλύφθηκε από τον Δρα. Adey ότι τα εγκεφαλικά κύματα ενός ζώου μπορούν να αλλάξουν άμεσα από πεδία ELF (εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας). Διαπιστώθηκε ότι οι εγκέφαλοι των πιθήκων "έπεφταν σε φάση" με τα κύματα ELF. Αυτά τα κύματα διαπερνούσαν εύκολα το κρανίο, το οποίο σε κανονικές συνθήκες προστατεύει το κεντρικό νευρικό σύστημα από εξωτερικές επιρροές.

Στο San Leandro, η Dr. Elizabeth Rauscher, δ/ντρια του εργαστηρίου τεχνικής έρευνας, έκανε έρευνα πάνω σε ELF/εγκεφάλους, με ανθρώπους για κάμποσο καιρό. Μία από τις συχνότητες, προκαλεί ναυτία για πάνω από ώρα. Μια άλλη συχνότητα, η "συχνότητα μαριχουάνα" όπως τη βάφτισε, κάνει τους ανθρώπους να τελάνε. "Δώστε μου τα λεφτά και τρεις μήνες" είπε "και θα μπορέσω να επηρεάσω την συμπεριφορά του 80% των ανθρώπων σ'αυτήν την πόλη, χωρίς καν να το καταλάβουν/γνωρίζουν"....

Οι Αμερικανοί δεν ενημερώθηκαν ποτ΄λε ότι ο στρατός σχεδίαζε να αναπτύξει ηλεκτρομαγνητικά όπλα, μέχρι το 1982, όταν η αποκάλυψη εφανίστηκε σε ένα τεχνικό περιοδικό της αεροπορίας.
Το άρθρο του περιοδικού έλεγε: "...συγκεκριμένα παραγόμενα πεδία ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων (RFR) μπορεί να ποροκαλέσουν ισχυρές και επαναστατικές αντιστρατιωτικές τάσεις στο προσωπικό"... Το άρθρο υπέδειξε ότι θα ήταν πολύ εύκολο να χρησιμοποιηθουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία για να διαταράξουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο, διότι ο ίδιος ο εγκέφαλος είναι ένα όργανο ηλεκτρικής διαμεσολάβησης. Επιπλέον κατέδειξε ότι ένα σύστημα RFR ραγδαίας σάρωσης, θα είχε τη δυνατότητα να ακινητοποιήσει ή να σκοτώσει σε μεγάλη περιοχή. Το σύστημα ήταν αναπτύξιμο...

Ο πλοίαρχος Dr. Paul E. Taylor έγραψε μια διατριβή στο Πανεπιστημιακό Κέντρο Αεροπορίας για το Δόγμα του Αεροδιαστήματος, την Έρευνα και Επιμλόρφωση στην Αεροπορική βάση Maxwell στην Alabama. Ο Dr. Taylor ηταν υπεύθυνος για το εργαστίριο Ακτινοβολιών του Ναυτικού και μελετούσε τις επιδράσεις της ακτινοβολίας σε ανθρώπους. Στη διατριβή του, ο Dr. Taylor δήλωσε “Η ικανότητα των ατόμων να λειτουργήσουν (σαν στρατιώτες) μπορεί να υποβαθμιστεί σε βαθμό που να γίνουν αναποτελεσματικοί στη μάχη". Το σύστημα ήταν τόσο προηγμένο, που χρησιμοποιούσε μικροκύματα και κύματα χιλιοστόμετρου και μεταφερόταν σε μεγάλο φορτηγό.

Το Εθνικό Εργαστήρι Lawrence Livermore στο South Bay, δουλεύει για την κατασκευή μιας "εγκεφαλικής βόμβας". Μιας βόμβα που μπορεί να πέσει μέσα σε ένα πεδίο μάχης, να παράγει μικροκύματα που θα ακινητοποιούσαν τα μυαλά των στρατιωτών μέσα σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Οι εφαρμογές της τεχνολογίας μικροκυμάτων στην αντικατασκοπεία, ήταν διαθέσιμες για πάνω από 25 χρόνια. Σε μια σύσκεψη στο Berkeley στην American Association for the Advancement of Science, το 1965, ο καθηγητής J. Anthony Deutsch του Παν/μίου της Ν. Υόρκης, παρέθεσε ένα σημαντικό κομμάτι έρευνας στον τομέα του ελέγχου μνήμης. Με αοπλά λόγια, ο καθηγητής κατέδειξε ότι ο εγκέφαλος είναι πομπός, και αν ληφθούν πολλές πληροφορίες, όπως αν βρεθούν πολλά οχήματα σε έναν μποτιλιαρισμένο αυτοκινητόδρομο, ο εγκέφαλος παύει να εκπέμπει. Ο καθηγητής κατέδειξε ότι μια υπερβολική δόση ασετυλο χολίνης (acetyl choline ) στον εγκέφαλο, μπορεί να παρέμβει στο μνημονικό και τον έλεγχο. Κατέδειξε επίσης ότι υπερβολικές ποσότητες acetyl choline μπορούν να παραχθούν τεχνητά, και με χορήτηση φαρμάκων και με τη χρήση ραδιοκυμάτων. Η διαδικασία λέγεται Electronic Dissolution of Memory (EDOM)- που σημαίνει Ηλεκτρονική Διάλυση της Μνήμης. Η μετάδοση της μνήμης μπορεί να σταματήσει για όσο συνεχίζεται το ραδιοσήμα.

Το αποτέλεσμα είναι, ότι η επίγνωση του ανθρώπου "πηδάει" αυτά τα λεπτά κατά τα οποία δέχεται το ραδιοσήμα. Η μνήμη διαστρεβλώνεται και καταστρέφεται η αίσθηση του χρόνου.

Σύμφωνα με τον Lincoln Lawrence, συγγραφέα του "Εκεί Που Ελεγχαμε" το EDOM είναι τώρα σε λειτουργία. "Ηδη χρησιμοποιείται μια μικρή γεννήτρια/πομπός EDOM που μπορεί να είναι κρυμμένος στο σώμα του ανθρώπου. Μια επαφή με αυτό το άτομο, μια απλή χειραψία ή ένα απλό έγγιγμα, μεταδίδει ένα μικρό ηλεκτρονικό φορτίο και ένα υπερ-ηχητικό σήμα-τόνο, το οποίο για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα διαταράξει την αίσθηση χρόνου του ατόμου που επηρεάζεται από αυτό... μπορεί να γίνει ένα ισχυρό όπλο για απελπιστικά συγκεχιμένα στοιχεία στην έρευνα ενός εγκλήματος."

Προ 30ετίας, ο Allen Frey ανακάλυψε ότι τα μικροκύματα από 300 ως 3000 megahertz ,μπορούν να "ακουστούν" από ανθρώπους, ακόμα και αν είναι κωφοί, αν εκπεμφθούν σε συγκεκριμένο παλμό. Οι διάφοροι ήχοι (μπαμ, κλικ, συρσιμο, ή μπαζ) ανάλογα με τη συχνότητα, θα φαίνονται σαν να προέρχονται από το πίσω μέρος της κεφαλής. Μια μετέπειτα έρευνα έδειξε ότι η αντίληψη των κυμάτων προκύπτει μπροστά από τα αυτιά. Τα μικροκύματα προκαλούν κύματα πίεσης στον εγκεφαλικό ιστό και αυτό το φαινόμενο δονεί τους δέκτες ήχου στον κοχίλα, μέσω της οστεϊκής δομής. Κάποια μικροκύματα είναι ικανά να ερευίσουν άμεσα τους νευρώνες των ακουστικών διόδων.

Αυτό έχει επιβεβαιωθεί με πειράματα σε αρουραίους, στα οποία ο ήχος μετριέται σε 120 decibels, που είναι ισοδύναμος με την ένταση του ήχου ενός αεροπλάνου κατά την απογείωση. Εκτός από την ικανότητα να προκαλέσουν πόνο και να εμποδίσουν την ακουστική επικοινωνία, έγινε επίδειξη μιας πιο ήπιας επίδρασης στο Walter Reed Army Institute of Research από τον Dr. Joseph C. Sharp. Ο ίδιος ο Dr. Sharp, ήταν το υποκείμενο σε ένα πείραμα κατά το οποίο παλμικά ακουογράματα μικροκυμάτων ή το μικροκυματικό ανάλογο των ηχητικών δονήσεων σε προφορικό λόγο, στάλθηκαν στον εγκέφαλό του με τρόπο που μπόρεσε να καταλάβει τις λέξεις που εκστομίστηκαν. Οι χρήση μιας τέτοιας συσκευής από στρατό και μυστικές υπηρεσίες μπορεί να τρελάνει κάποιον με εσωτερικές φωνές για να τον καταστήσουν αναξιόπιστο, ή για να μεταδοθούν οδηγίες που δεν θα εντοπίζουν άλλοι, σε έναν προγραμματισμένο δολοφόνο.

Αλλά η τεχνολογία προχώρησε ακόμα πιο πολύ. Ο Δρ. Ross Adey έδειξε ότι τα μικροκύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα για να επιφέρουν αλλαγές στα ηλεκτρικά μοτίβα διαφορετικών σημείων του εγκεφάλου. Τα πειράματά του έδειξα ότι μπορεί να πετύχει τον ίδιο έλεγχο του νου στα ζώα όπως έκανε ο Dr. Delgado στο συμβάν με τον ταύρο. Ο Dr. Delgado έβαλε εμφυτεύματα στον εγκέφαλο των ζώων του, ο Dr. Adey χρησιμοποίησε συσκευές μικροκυμάτων χωρίς προϋποθέσεις. Έκανε τα ζώα να φέρονται και να μοιάζουν με ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Ανακοίνωση ΣΟΚ της ΝΑSA !!

Ανακοίνωση ΣΟΚ της ΝΑSA !!

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : Θυμήσου τον Τίγρη και τον Ευφράτη ....δεν είναι ποια συνωμοσιολογια ούτε θρησκοληψία ..τα πράγματα τα οδηγούν εκεί που θέλουν....δημιουργούν όλα όσα σου εμφύτευσαν να περιμένεις ...ώστε να τα αποδεχτεις σαν υπνωτισμενο πρόβατο!
ΣΗΚΩ ΕΠΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ... ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ , ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ !!
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ...ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ , Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΉ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ !
Σε επίπεδα συναγερμού έχει φτάσει η απώλεια του γλυκού νερού στη Μέση Ανατολή σύμφωνα με ανακοίνωση της NASA. Και η Τουρκία βρίσκεται όπως φαίνεται στις χώρες όπου το γλυκό νερό φαίνεται να αρχίζει να μειώνεται δραματικά.
Οι ερευνητές τονίζουν, πως τα αποθέματα νερού κατά μήκος της κοιλάδας των ποταμών Τίγρη και Ευφράτη σε Τουρκία, Συρία, Ιράκ και Ιράν, έχουν μειωθεί κατά 144 εκατομμύρια κυβικά μέτρα.
Στο περιοδικό της Αμερικανικής Γεωφυσικής Ένωσης της ΝΑΣΑ ¨Water Resources Research¨, αναφέρεται πως η κακή διαχείριση των υδάτινων πόρων στη Μέση Ανατολή, η αυξημένη ζήτηση σε υπόγεια νερά και οι επιπτώσεις της ξηρασίας του 2007, έχουν προκαλέσει απώλεια νερού σχεδόν ίση με το μέγεθος της Νεκράς θάλασσας !!
Να πούμε τέλος, πως η συγκεκριμένη έρευνα της NASA, αφορά σε στοιχεία που μελετήθηκαν τα τελευταία 10 χρόνια.

Η «τελική λύση» εξολόθρευσης μόλις χάσατε τα σπίτια σας!

Η «τελική λύση» εξολόθρευσης της κοινωνίας μας – Ιδού η «Νέα Ελλάδα»…
Με την χώρα μας να βρίσκεται σε καθεστώς συνεχούς οικονομικής ύφεσης και αρκετά νοικοκυριά να αδυνατούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, τα ξένα distress funds έρχονται σαν «κοράκια» στη χώρα μας για να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία των προβλέψεων του Μνημονίου που οι άνθρωποι που ψηφίσατε έκαναν πραγματικότητα, ώστε οι «οικονομικοί δολοφόνοι» από Αμερική και Γερμανία να κάνουν μπίζνες αγοράζοντας τα «κόκκινα» δάνεια από τις τράπεζες.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αγοράς αυτή τη στιγμή ένα στα τέσσερα δάνεια βρίσκονται στο «κόκκινο» και σύντομα το ποσοστό των υποχρεώσεων που δεν θα εξυπηρετούνται θα ξεπεράσει το 30%. Εκεί μπαίνουν στο… κάδρο τα distress funds. Πληροφορίες της εφημερίδας «Έθνος» αναφέρουν ότι πρόσφατα μεγάλο fund του εξωτερικού κατάθεσε πρόταση σε μία από τις σημαντικότερες ελληνικές τράπεζες για να εξαγοράσει ένα μεγάλο μέρος των στεγαστικών της δανείων στο 30% της αξίας τους. Δηλαδή, για κάθε 100 ευρώ δανείου, να δώσει 30 ευρώ και να αναλάβει το δανειακό χαρτοφυλάκιο.
Ανάλογες προτάσεις έχουν γίνει και σ” άλλες τράπεζες που θέλουν να ξεφορτωθούν χιλιάδες «κόκκινα» δάνεια, δίνοντάς τα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Τα distress funds έχουν μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά και στοχεύουν στην απόκτηση, κυρίως στεγαστικών, δανείων σχεδόν… τσάμπα.
Ο σχετικός τιμοκατάλογος των distress funds αναφέρει ότι τα δάνεια που διαθέτουν εξασφαλίσεις ακινήτων μπορούν να πουληθούν στο 30-40% της αξίας τους, ενώ όσα δεν έχουν τέτοιες εξασφαλίσεις «πωλούνται» ακόμα και στο 10%. Έτσι, τα στεγαστικά που έχουν δοθεί με προσημειώσεις ακινήτων θεωρούνται τα καλύτερα στο χαρτοφυλάκιο των τραπεζών, ακόμα κι αν δεν εξυπηρετούνται κανονικά, αφού οι μπορούν να προσελκύσουν ξένους επενδυτές που θεωρούν ότι μπορούν να εισπράξουν ποσά μεγαλύτερα του κεφαλαίου που δαπάνησαν για την αγορά του δανείου. Ακόμα κι αν δεν πετύχουν το στόχο τους, όμως, θα παραμείνουν στην κατοχή τους ακίνητα με σαφώς μεγαλύτερη αξία.
Παράλληλα, οι fund managers φέρονται να έχουν βάλει στο μάτι και τα λεγόμενα «καλά» δάνεια, κυρίως αυτά που έχουν δοθεί στο χώρο της ναυτιλίας και του τουρισμού.
Τι σημαίνει για τους δανειολήπτες αυτό
Το ερώτημα είναι τι συμβαίνει με όσους δουν το δάνειό τους – κυρίως τα στεγαστικά όπου δεν προβλέπεται όρος αλλαγής κατόχου – να περνά στην κατοχή ενός ξένου fund; Το δάνειο θα εξακολουθεί να το διαχειρίζεται η εκάστοτε τράπεζα, αλλά αυτή τη φορά θα το κάνει για λογαριασμό του fund και οι πιέσεις θα αυξηθούν στον μέγιστο βαθμό και η όποια κοινωνική ανοχή θα εξαφανιστεί μπροστά στη εισπρακτική λογική.
Αν, μάλιστα, το 2014 απελευθερωθούν οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα, αφού εκτιμάται πως υπάρχουν περίπου 150.000 κατασχέσεις. Στα δικαστήρια της Αττικής, άλλωστε, σύμφωνα πάντα με το «Έθνος», έγιναν οι πρώτες αγωγές ξένων εταιριών κατά δανειοληπτών που δεν μπορούσαν να πληρώσουν το δάνειό τους.
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως μόνο αυτή την εβδομάδα, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» ήρθαν στην Αθήνα εκπρόσωποι έξι funds τα οποία συναντήθηκαν με στελέχη τραπεζών. Συγκεκριμενα, στη χώρα μας φέρονται να βρίσκονται στελέχη των Apollo Capital, Monarch Alternative Capital, Oaktree Capital Management, York Capital, Marathon Asset Management, Fairfax.
Το πρόβλημα όμως δεν θα τα έχει μόνο ο καταναλωτής που δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, αλλά ακόμα και ο ενήμερος δανειολήπτης.
Σε αυτόν έρχεται το Fund και τον καλεί στο τηλέφωνο. Και του λέει κ. τάδε αύριο το πρωί θέλω πλήρη αποπληρωμή του δανείου μου. «Μα δεν μπορώ» θα πείτε εσείς… «Κανένα πρόβλημα, μόλις χάσατε το σπίτι σας και το σπίτι της μητέρας σας που βάλατε για εγγύηση», θα σας πει. Εσείς θα τρέξετε σε δικηγόρο, αλλά τα ελληνικά δικαστήρια θα είναι αναρμόδια.
Οι εταιρείες αυτές πηγαίνουν σε ρημαγμένες χώρες σαν τη δικιά μας, (με το αζημίωτο βέβαια για τους πολιτικούς που τους ανοίγουν τον δρόμο), και αγοράζουν σε σετ τα δάνεια με τα σπίτια, τα οποία εξίσου μετά πωλούν σε σετ. Δηλαδή ένας Γερμανός με το 1/30 του κόστους που πήρατε εσείς το σπίτι σας θα αποκτά 4-5 ακίνητα στην Ελλάδα!!…. Αυτή είναι η «Νέα Ελλάδα» που οραματίζονται και επιτέλους …ξυπνήστε!
Γράφει ο Θοδωρής Παναγιωτίδης – logioshermes

Μας βλέπουν, μας παρακολουθούν

Μας βλέπουν, μας παρακολουθούν

Εφαρμογή εισβάλει στις δημόσιες κάμερες για να παρακολουθεί τον κόσμο! - Δείτε και θα καταλάβετε. Όχι πολύ καιρό πριν, ο νεοϋρκέζος Jason Sosa βάλθηκε να κατασκευάσει ένα... σύστημα που θα ανταποκρινόταν όχι μόνο στην κίνηση, αλλά και στο πώς δείχνουν οι άνθρωποι, τα ρούχα τους ακόμα και το πρόσωπό τους. Αν, για παράδειγμα, η εφαρμογή εντόπιζε μια νεαρή γυναίκα, θα μπορούσε να της δείξει μια ψηφιακή διαφήμιση που δεν θα την έδειχνε σε έναν ηλικιωμένο άντρα.

Το αποτέλεσμα ήταν το Cara, ένα σύστημα που τεστάρεται πλέον σε μπόλικα πολυκαταστήματα του κόσμου. Η εφαρμογή της εταιρίας του Sosa, IMRSV, χρησιμοποιεί απλές κάμερες, ακόμα και web cams, για να εντοπίζει πρόσωπα αλλά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προσώπου, με σκοπό να βοηθήσει τις φίρμες να κατευθύνουν τις διαφημιστικές τους εκστρατείες σε συγκεκριμένες ομάδες-στόχους.


Το εργαλείο είναι ένα μόνο από τα τελευταίας γενιάς συστήματα που χρησιμοποιούν δημόσιες κάμερες για να καταγράφουν τι κάνουν οι άνθρωποι, και να αντιδρούν φυσικά καταλλήλως μέσω αλγορίθμων οπτικής αναγνώρισης.

Στη Νέα Υόρκη και πάλι, η εφαρμογή Placemeter χρησιμοποιεί δημόσιες κάμερες -ακόμα και τις κάμερες για τον έλεγχο της κυκλοφορίας- για να δώσει στον μέσο καταναλωτή πολύτιμες πληροφορίες για το πόσο κόσμο θα έχει το μέρος που ετοιμάζεται να επισκεφτεί, είτε αυτό είναι εστιατόριο, κατάστημα ή άλλος χώρος! Κι ενώ η Google έχει απαγορεύσει την πρακτική, δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπαθούν να φτιάξουν εφαρμογές αναγνώρισης προσώπου. Με σκοπό, πάντοτε!


Το Placemeter αποσκοπεί στο να εκμεταλλευτεί ένα μέρος της καθημερινής εμπειρίας των πολιτών για να δημιουργήσει μια πλατφόρμα δεδομένων που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλες εφαρμογές και προγράμματα, είτε για επιχειρήσεις είτε για τον καταναλωτή.

Η πραγματικότητα υποδεικνύει ωστόσο ότι προσεγγίζουμε πλέον ολοένα και περισσότερο έναν κόσμο όπου η επιστημονική φαντασία είναι απτό γεγονός, με όσους ανησυχούν για την κατάφωρη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων που συνεπάγονται οι «έξυπνες» αυτές εφαρμογές να έχουν βέβαια δίκιο.