Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΟΪΜΠΛΕ: Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου της Ε.Ε.....Τελειώνοντας αναφωνώ, Κύριε Σόϊμπλε, «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα».

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΟΪΜΠΛΕ: Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου της Ε.Ε.


Εξοχότατε Κύριε Υπουργέ, Εξοχότατε Κύριε Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε, Θέμα: Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου της Ε.Ε. Επιθυμώ να σας υπενθυμίσω ορισμένα τινά, που είναι ανοιχτές πληγές μεταξύ των δύο λαών μας. Τα προβλήματα μεταξύ των δύο λαών, που εσείς ανοίξατε, είναι...


1.- Μας χρωστάτε τόσα όσο είναι σήμερα το χρέος μας, που εσείς μας δημιουργήσατε. Έρχεστε για να μας πάρετε τα ενεργειακά κοιτάσματα.

2.- Μας χρωστάτε το Πολεμικό δάνειο, με τους τόκους 70 ετών.

3.- Μας χρωστάτε τις Πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις, για τα θύματα που οι πατέρες σας δολοφόνησαν, και τις καταστροφές στις υποδομές της χώρας μας. Σήμερα εσείς κάνετε τη «πάπια».

4.- Μας χρωστάτε τις Αρχαιότητες, που οι πρόγονοί σας κλέψανε από την ιστορική πατρίδα μας, και κάνετε «τον Κινέζο»………

5.- Μας πνίξατε με τα Μνημόνια, τα Μεσοπρόθεσμα, τα Πολυνομοσχέδια, και τους εφαρμοστικούς νόμους, για τα δάνεια που εσείς μας «φεσώσατε». Όλα αυτά τα κάνετε για να μη χάσει τα τοκοχρεολύσια ο Μεγάλος Αδελφός, το Μεγάλο Αφεντικό σας, ο ROTHSCHILD, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, του οποίου είσθε υπάλληλοι, πιόνια, και μαριονέτες.

6.-Μας επιβάλλατε επίπεδα ζωής Βουλγαρίας, ενώ τιμές αγαθών, φόροι, και χαράτσια, είναι στα επίπεδα των κρατών Βορείου Ευρώπης.

7.- Καταντήσατε την Ε.Ε. ζώνη λιτότητας των λαών, διότι έτσι το θέλουν οι θείοι ROTHSCHILD & ROCKEFELLER τα αφεντικά Σας.

8.- Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι εμείς οι φτωχοί νότιοι, και οι πλούσιοι βόρειοι, είμαστε όλοι δούλοι, πιόνια, και μαριονέτες, του ιδίου Μεγάλου Αδελφού, του Μεγάλου Αφεντικού. Τίποτε δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς την έγκριση του ROTHSCHILD & ROCKEFELLER.

9.- Ότι ώρα θέλει ο Μεγάλος Αδελφός, σας τραβάει το χαλί, και πάει η Γερμανική οικονομία. «Απεδώ παν κι άλλοι» λέει ο Λαός. Σας αρέσει αυτό;;; Το ίδιο κάνατε σε μας. «Ό εσύ μισείς, εταίρο μη ποιήσεις» λέει ο νόμος του Θεού.

10.- Τα Μνημόσυνα –Μνημόνια που επιβάλλατε στους Νοτίους, είναι λάθος συνταγή, ομολογεί το ΔΝΤ, και πρέπει να μας αποζημιώσετε.

11.- Στηρίζεται το Ευρώ με τη λιτότητα των άλλων Λαών της Ε.Ε. Καταστρέψατε τη Γερμανική βαριά Βιομηχανία με τη λιτότητα!!!

12.- Δεν επαιτούμε, απαιτούμε δικαιοσύνη για τους σήμερον πάσχοντες, και δικαιοσύνη για τους ηρωϊκούς νεκρούς, «πάλαι τε και νυν».

13.- Μας απειλείται ότι δεν θα μας δώσετε την εκάστοτε «δόση» των δανείων. Εάν δεν μας δώσετε τη δόση, τότε δεν θα πάρει και ο ROTHSCHILD, το Μεγάλο Αφεντικό Σας, τη δόση του, και «ο Νοών Νοείτω»…Το φυσικό αέριο & πετρέλαια πρόλαβε και τα «έφαγε» ο ROCKEFELLERS, το Μεγάλο Αφεντικό σας. 


Κύριε Σόϊμπλε, φέρτε πίσω τα κλεμμένα. Αυτό επιβάλλουν οι ηθικές Ευρωπαϊκές αξίες, αλλιώς δεν θα διαφέρετε σε τίποτε από τους κοινούς ληστές. Εφαρμόζετε το νόμο της Ζούγκλας. Το νόμο του ισχυροτέρου. Το νόμο των Ζώων.

Ανάλυση:

Το πρόβλημα του Κατοχικού δανείου, και των Πολεμικών επανορθώσεων, και αποζημιώσεων, ήταν γνωστό από τη λήξη του Β! Παγκοσμίου Πολέμου.

Όμως οι Γερμανόφιλοι, δοσίλογοι, φοβισμένοι, «Έλληνες» υποτελείς πολιτικοί , όλων των εποχών, το «έπνιγαν» στα συρτάρια τους, και στα χρονοντούλαπα της ιστορίας, γιαυτό άφησαν τόσα χρόνια να περάσουν. Ήθελαν να έχουν την υποστήριξη των Γερμανών, στη διατήρηση της εξουσίας. Απόδειξη η αδιαφορία τους για τα εθνικά μας θέματα, τα οποία έχουν αφεθεί στο έλεος των εχθρών γειτόνων μας, κατ’εντολή της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, και οι φοβισμένοι υποτελείς των Αθηνών, με τη συνεργασία σας, «πέρα βρέχει»……..

Σήμερα διώκουν τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους, ενώ οι πολιτικοί, και οι Γερμανοί επιχειρηματίες είναι οι επίορκοι, αφού αυτοί προκάλεσαν τόση καταστροφή στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό, όντες πιόνια και μαριονέτες ξένων εχθρικών δυνάμεων, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Οι Γερμανοί είναι εκμαυλιστές διαφθοράς.

Οι μεγαλύτεροι επίορκοι είναι οι πολιτικοί, που κακή τύχη κυβερνούν την Ελλάδα. Γέμισαν την Ελλάδα, με τη θέλησή σας, με Ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Δεν καταλαβαίνετε ότι οι Ισλαμιστές θα προχωρήσουν προς Βορράν, και ότι ήθελε προκύψει για την Ευρώπη!!

Οι επίορκοι πολιτικοί βαπτίζουν «Σωτηρία της Ελλάδος» την απόλυση 15.000 δημοσίων υπαλλήλων, ενώ αυτοί διοχετεύουν όλα τα έσοδα της χώρας στις τράπεζες του Μεγάλου Αφεντικού ROTHSCHILD, υπό μορφή τοκοχρεολυσίων των δανείων. Όσο έβλαψαν την Ελλάδα οι επίορκοι πολιτικοί, ούτε ο χειρότερος εχθρός. Το χρέος της χώρας είναι άγνωστο. Αυτό αποφασίζεται από τον Παντοκράτορα ROTHSCHILD, ανάλογα με τις ανάγκες του...

Οι Γερμανικές εταιρίες SIEMENS, & HOCHTIEF, ζημίωσαν το Ελληνικό δημόσιο με πολλά δις. ευρώ, και οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν τολμούν να τα διεκδικήσουν, αφού είναι «λαδωμένοι» από αυτές. (ΜΜΕ).

Οι δοσίλογοι πολιτικοί μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποικία, φέουδο, & προτεκτοράτο των Σιωνιστικών δυνάμεων ΗΠΑ & Γερμανίας.

Η Γερμανική εταιρεία του Αεροδρομίου Αθηνών HOCHTIEF χρωστάει στο Ελληνικό δημόσιο 500 εκ. ευρώ σε ΦΠΑ, και με βάσει το Αγγλικό αποικιοκρατικό, ιμπεριαλιστικό δίκαιο δεν πληρώνει, ενώ ο απλός Έλληνας πολίτης σύρεται στα δικαστήρια για μερικές εκατοντάδες ευρώ. Η εταιρία που κατασκεύασε το Αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» ζημίωσε το δημόσιο με τουλάχιστον 1,5 δις, ευρώ, (ΜΜΕ), αφού υπέγραψε αποικιοκρατική σύμβαση με τους «λαδωμένους» οσφυοκάμπτες υποτελείς πολιτικούς για τη κατασκευή του έργου.

Το παλαιό παραλιακό αεροδρόμιο Αθηνών το «Ελληνικό», δεν έπρεπε να καταργηθεί, αλλά να λειτουργεί για τις ανάγκες των εσωτερικών αερογραμμών. Όμως για τα συμφέροντα της HOCHTIEF καταργήθηκε, και δόθηκε σαν οικόπεδο στα διεθνή αρπακτικά. Δόθηκε στο Ισλαμικό τόξο, όπως πολλές μαρίνες, λιμάνια, και επαρχιακά αεροδρόμια, εις βάρος της ασφαλείας της χώρας, με τις ευλογίες των Γερμανών Καισάρων, (Ράϊχενμπαχ, & ΣΙΑ).

Πάνω από 162 δις. ευρώ, χωρίς τους τόκους, μας χρωστάνε οι αλαζόνες Γερμανοί. Ευτυχώς που υπήρχαν μερικοί Ελληνόψυχοι πολιτικοί, και διατήρησαν το θέμα ζεστό στη μνήμη των Ελλήνων, αλλιώς οι δοσίλογοι πολιτικοί και των δύο κομμάτων εξουσίας θα το είχαν «πνίξει», και ο λαός θα το είχε ξεχάσει, προς μεγάλη χαρά δική σας.

Μερικοί πολιτικοί σήμερα κατήγγειλαν ότι τόσα χρόνια οι αρμόδιοι υπουργοί των δύο κομμάτων εξουσίας, είχαν το στόμα τους κλειστό, με αντάλλαγμα τις μίζες & τα «λαδώματα» από τις Γερμανικές εταιρείες.

Το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα ξεπερνάει το 1 ΤΡΙΣ ευρώ, με τόκο 5% ετησίως επί 70 χρόνια. Στο ποσόν αυτό συμπεριλαμβάνεται το Κατοχικό δάνειο, οι Γερμανικές πολεμικές επανορθώσεις για τις καταστροφές στις υποδομές του Ελληνικού κράτους, οι αποζημιώσεις προς τα αθώα θύματα πολέμου που αγωνίσθηκαν για τη πατρίδα, (μεταξύ αυτών και ο πατέρας μου), καθώς και τους Αρχαιολογικούς θησαυρούς που έκλεψαν οι Βάνδαλοι Γερμανοί, σαν κοινοί κλέφτες. 


Οι Γερμανοί πολιτικοί Σιωνιστές, πρώην Ούννοι & Βάνδαλοι, σήμερα αρνούνται να πληρώσουν τουλάχιστον ούτε το κατοχικό δάνειο που πήραν με βία από τη κατεχόμενη Ελλάδα, έτσι φέρονται σαν διεθνώς αναξιόπιστοι κοινώς «Μπαταχτζήδες». Έτσι δίνουν το κακό παράδειγμα προς όλα τα δανειζόμενα κράτη να μη επιστρέφουν τα δανεικά. Αυτό το ακούει ο κύριος ROTHSCHILD;;; Mε το κακό παράδειγμα των Γερμανών, δουλικών του Rothschild, διακυβεύονται τα συμφέροντα του Κοσμοκράτορα, μεγιστάνα, και ολιγάρχη, Ρότσιλντ, αφού οι τράπεζές του δανείζουν τα κράτη, και δανεικά & αγύριστα, κατά το Γερμανικό παράδειγμα...

Εν τοιαύτη περιπτώσει, μας δίνουν το δικαίωμα να αρνηθούμε και εμείς τα δάνεια, που μας «φέσωσαν» οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, εν αγνοία μας, τώρα με τα μνημόνια, για να αρπάξουν τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο, σαν κοινοί κλέφτες.

Κύριε Σόϊμπλε, η μικρή Ελλάδα έσωσε κάποτε τη Γερμανία από χρεοκοπία, τότε που ήταν διηρημένη, επειδή δέχθηκε να παγώσουν οι υποχρεώσεις της Γερμανίας προς την Ελλάδα, αλλά και να διαγραφεί το χρέος της Δυτικής τότε Γερμανίας προς τους δανειστές. Η Δ. Γερμανία του Αντενάουερ, είχε συμφωνήσει να παγώσουν οι υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, και ότι θα ασχοληθεί με το θέμα αυτό μετά την επανένωση των δύο Γερμανιών.

Όταν όμως αυτό επετεύχθη, η ενωμένη πια Γερμανία, αρνήθηκε να εκπληρώσει τη δέσμευσή της, και τις υποχρεώσεις της. Τόσο σοβαρό κράτος είναι. Ο νόμος της ζούγκλας επικρατεί στην Σιωνιστική Ε.Ε.

Όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες που οι Γερμανοί κατάστρεψαν, μετά το πόλεμο τις αποζημίωσαν, εκτός της Ελλάδος.

Σήμερα έχουμε πάλι Γερμανική κατοχή. Αυτή τη φορά όχι στρατιωτική, αλλά οικονομική κατοχή με κυβερνήτες Γερμανούς πολιτικούς τύπου Ράϊχενμπαχ, και Καίσαρες σε όλα τα υπουργεία.

Την συγχώνευση Εθνικής & Eurobank, σαμποτάρησαν οι άρπαγες Γερμανοί, μέσω Τρόϊκας, για να αποδυναμώσουν την Εθνική τράπεζα, και έτσι να την αρπάξουν οι Ούννοι Σιωνιστές της κεντρικής τράπεζας της Γερμανίας, συμφερόντων του Παντοκράτορα Σιωνιστή Rothschild.

Οι τράπεζες είναι μια μεγάλη χοάνη, από πάνω ρίχνει το κράτος δισεκατομμύρια ευρώ υπό μορφή ανακεφαλαιοποιήσεων, και κεφαλαιοποιήσεων, χρηματοδοτήσεων, και προγραμμάτων στήριξης των τραπεζών, και από κάτω τα ρουφάνε οι Σιωνιστικές τράπεζες, Goldman Sachs, κλπ, του ROTHSCHILD, της παγκόσμιας Σιωνιστικής συμμορίας, μαφίας, και Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Σήμερα βλέπουμε ότι η Γερμανία εμφανίζει όλο και μεγαλύτερο πρόβλημα να τηρήσει την υπόσχεση του 1991 όπως δείχνει η συμπεριφορά της στην Ελληνική οικονομική κρίση, την οποίαν οι Γερμανοί δημιούργησαν εκτελώντας εντολές της Σιωνιστικής παγκόσμιας κυβέρνησης. Αντικειμενικός στόχος η αρπαγή του κάθε πολύτιμου αντικειμένου & αγαθού της Ελλάδος. Στο θέμα των πολεμικών υποχρεώσεων προς την Ελλάδα, οι Γερμανοί κάνουν το Κινέζο. Η δικομματική κυβέρνηση Σαμαρά προσπαθεί με ημίμετρα να λύσει την οικονομική κρίση, ελλισσόμενη μέσα στα πλαίσια που της επιτρέπει η Σιωνιστική Τρόϊκα.

Οι Γερμανοί να είναι βέβαιοι ότι θα πληρώσουν, διότι το θέλουν τα μεγάλα Σιωνιστικά αφεντικά τους. Έτσι είναι τα σχέδιά τους…….

Ο Ερρίκος Κίσινγκερ τα είχε σχεδιάσει από το 1983 για την Ελληνική οικονομική κρίση, τα Ελληνικά ενεργειακά κοιτάσματα, και τις Γερμανικές αποζημιώσεις. Τα ΜΜΕ μας πληροφορούν ότι, απόρρητη έκθεση της Μοσάντ, (Ισραηλινή μυστική υπηρεσία), από ιδιωτική συνομιλία του Ερρίκου Κίσινγκερ με εκπροσώπους των Γερμανικών Εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψή του στη Γερμανία το 1983 είπε, « Στις αρχές του 21ου αιώνα το Ισραήλ πρέπει να ελέγχει όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου συμπεριλαμβανομένων Ελληνικών και Κυπριακών κοιτασμάτων.

Τα γεγονότα στην Αίγυπτο, Συρία, Λιβύη, Ελλάδα, Κύπρο, ομιλούν αφεαυτών, για τα σχέδια του Μεγάλου Αφεντικού Σας.

Οι Αραβικές χώρες θα είναι απασχολημένες σε εμφύλιες συρράξεις. Η Ελλάδα και Κύπρος θα μαστίζονται από ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ οικονομική κρίση. Όλα αυτά συμβαίνουν ακριβώς σήμερα. Η μόνη παρηγοριά για τους Έλληνες ίσως να είναι η δικαίωσή τους για την αποπληρωμή των Γερμανικών αποζημιώσεων από το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε αυτή τη δικαστική διεκδίκησή τους, λέει ο Κίσσινγκερ,

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ, για να ΤΡΩΘΕΙ η οικονομική επανάκαμψη και το γόητρο, της πάντοτε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΓΙΑ ΜΑΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ». Φοβάμαι ότι οι φοβισμένοι υποτελείς πολιτικοί, μπροστά στις πιέσεις των Γερμανών, θα υποχωρήσουν και πάλιν, και έτσι θα χάσουμε «τα αυγά και τα πασχάλια» που λέει ο λαός.

Θα χάσουμε και τα πετρέλαια προς ROCKEFELLER μεριά, και τις πολεμικές αποζημιώσεις, με το κατοχικό δάνειο, και πολεμικές επανορθώσεις από Γερμανία.

Τα ΜΜΕ γράφουν, «για την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου, που εξαναγκάσθηκε να δώσει η Αθήνα στη Γερμανία το 1942 δεν μπορεί παρά να αφορά τις βαρύτατες ευθύνες όλων των μεταπολεμικών κυβερνήσεών μας που επί έξη δεκαετίες απέφυγαν να προωθήσουν τις εθνικές μας απαιτήσεις».

Όσοι γενναίοι τολμούσαν κατά καιρούς να αναφέρουν το θέμα, αντιμετωπίζονταν ως γραφικοί. 


Η προκλητική στάση του Γερμανού υπουργού οικονομικών Σόϊμπλε, που δήλωσε ότι η χώρα μας δεν έχει καμιά ελπίδα να εισπράξει όσα της χρωστά το Γερμανικό κράτος, δεν πρέπει να μας απογοητεύσει.

Η Γερμανία οφείλει τώρα να επιστρέψει τα λεφτά που μας ΕΚΛΕΨΕ επί κατοχής, υπό τη μορφή αναγκαστικού κατοχικού δανείου. Το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά και ηθικό.!!!

Η τράπεζα της Ελλάδος έχει ακριβή στοιχεία για το ύψος του κατοχικού αναγκαστικού δανείου.

Ο Χίτλερ είχε αναγνωρίσει το δάνειο, και είχε πληρώσει τις δύο πρώτες δόσεις, όμως οι Γερμανοί πολιτικοί το αγνόησαν, λόγω υποτέλειας των Ελλήνων πολιτικών. Η Νομική και ηθική βάση των Ελληνικών απαιτήσεων είναι εξαιρετικά ισχυρή.

Οι Γερμανοί έχουν χρέος απέναντί μας. Μήπως ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε όλοι μαζί;;;».

Μετά από εμάς, η Γερμανική Βιομηχανία θα αισθανθεί τα δυσμενή οικονομικά αποτελέσματα της πολιτικής της λιτότητας που εφαρμόζει η Μέρκελ με το Σόϊμπλε. Ήδη η βαριά τους βιομηχανία, και οι τράπεζές τους, υποφέρουν από μείωση εξαγωγών των προϊόντων.

Οι Γερμανοί είναι υπεύθυνοι για πολλές παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου, στο Β! Π.Π. , για τη χρήση αντιποίνων κατά αμάχων για τη δράση ανταρτών υπερασπιστών της πατρίδος, και για γενοκτονίες με όπλα, ασθένειες, και πείνα, των Ελλήνων στα Καλάβρυτα, στο Δίστομο, και σε όλη την Ελλάδα.

Για τις γενοκτονίες των Ελλήνων πρέπει να δικαστούν στο διεθνές δικαστήριο. Ο Μανώλης Γλέζος επιτιθέμενος κατά των Γερμανών λέει, «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα χρήματα και τα αρχαία γλυπτά». Ο Μανώλης Γλέζος- ΄όπως και κάθε Έλληνας- ενοχλήθηκε από τον περιφρονητικό τρόπο με τον οποίο απάντησε ο Σόϊμπλε και η Μέρκελ, στο Ελληνικό αίτημα για τις Γερμανικές αποζημιώσεις. Ο Μανώλης Γλέζος λέγει, το θέμα του κατοχικού δανείου δεν έχει λήξει τη στιγμή που η Γερμανία έχει εξοφλήσει τα κατοχικά δάνεια που εισέπραξε από άλλες χώρες. Ζητάει ευθέως από τη Γερμανική κυβέρνηση να επιστρέψει εδώ και τώρα, τους κλεμμένους Αρχαιολογικούς θησαυρούς.
Ο στρατάρχης της Βέρμαχτ-διοικητής της κατεχόμενης Ελλάδος- φον Λίστ, ανώτατος διοικητής Ν.Α. Ευρώπης με έδρα τη κατεχόμενη Αθήνα, όργωνε την Ελλάδα έχοντας στολίσει το όχημά του, με μια αρχαία κεφαλή του Θεού Ερμή. Ο κ. Μ. Γλέζος παραθέτει και ένα βιβλίο της Αρχαιολογικής υπηρεσίας, όπου εκεί μέσα βρίσκονται όλα τα κλεμμένα αρχαία καταγεγραμμένα.

Υπάρχει μυστική έκθεση του Αρείου Πάγου για το δάνειο και τις Γερμανικές αποζημιώσεις , που έχει παραδοθεί στη Κυβέρνηση.

Η έκθεση αυτή τεκμηριώνει τα γεγονότα, για να εμπεδωθούν, και τεκμηριωθούν οι απαιτήσεις της Ελλάδος, στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης. Έφτασε η ώρα της απόφασης του διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης. Σύμφωνα με το διεθνή Ερυθρό Σταυρό, τουλάχιστον 300.000 Έλληνες πέθαναν από τη πείνα, σαν άμεσο αποτέλεσμα της Γερμανικής κατοχής & λεηλασίας. Οι Γερμανοί έκαναν γενοκτονία των Ελλήνων.

Ο ίδιος ο Χίτλερ είχε αναγνωρίσει την υποχρέωση της Γερμανίας να πληρώσει αυτό το δάνειο-χρέος, και είχε δώσει οδηγίες να αρχίσει η αποπληρωμή του. Οι μετέπειτα Γερμανοί πολιτικοί το αγνόησαν. Η Ελλάδα απαίτησε από τη Γερμανία τη πληρωμή του κατοχικού δανείου τα προηγούμενα έτη. Τώρα το ζήτημα του χρέους της Γερμανίας προς την Ελλάδα, και για τις αποζημιώσεις από τις τεράστιες καταστροφές όπου η χώρα μας έγινε πολεμικό ολοκαύτωμα, ήρθε πάλι στην επικαιρότητα.

Τώρα που η Ελλάδα έχει οικονομικώς καταρρεύσει, και η Γερμανία ανθεί οικονομικά, από την εκμετάλλευση των άλλων χωρών-μελών της Ε.Ε. λόγω ευρώ. Παρά ταύτα η Γερμανία αρνείται συστηματικά να πληρώσει στην Ελλάδα τις υποχρεώσεις της. Το έτος 1964 ο Γερμανός Καγκελάριος Erhard υποσχέθηκε τη πληρωμή του δανείου μετά την ενοποίηση της Γερμανίας, και όταν αυτή έγινε, οι πολιτικοί της Γερμανίας αρνήθηκαν. Τέτοια αξιοπιστία έχουν οι Γερμανοί. Τα καλά και συμφέροντα. Οι υποχρεώσεις της Γερμανίας προς την Ελλάδα υπερβαίνουν το σημερινό χρέος της Ελλάδος, και οι ραγιάδες & γραικύλοι πολιτικοί κόβουν τις συντάξεις των παππούδων, για να τα βγάλουν πέρα.

Οι Γερμανοί έκαψαν περισσότερα από 1700 χωριά και εκτέλεσαν πολλούς από τους κατοίκους χωριών, πόλεων, και νησιών, με κορωνίδα τα ηρωϊκά Καλάβρυτα, και το ηρωϊκό Δίστομο, με τις προσπάθειες των οποίων το ζήτημα ήρθε πάλιν στην επικαιρότητα. Ζητούμε από τη Γερμανική Κυβέρνηση, να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, και προς τους Έλληνες, τα θύματα του πολέμου που εκκρεμούν για πολλές δεκαετίες, πληρώνοντας το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, τις πολεμικές επανορθώσεις ανάλογες των υλικών ζημιών, τα κλεμμένα Αρχαία, αλλά και τα θύματα πολέμου των εγκλημάτων και λεηλασιών που διέπραξε η πολεμική μηχανή των βαρβάρων Γερμανών.

Στις 2 Ιουλίου ο Γάλλος οικονομολόγος Jacques Delpla δήλωσε ότι οι οφειλές της Γερμανίας συνολικά στην Ελλάδα ανέρχονται σε 575 δις. δολάρια.
Ο Γερμανός ιστορικός Albrecht Ritschl συνέστησε στη κυβέρνησή του να ακολουθήσει μια περισσότερο μετριοπαθή πολιτική στην οικονομική κρίση της Ε.Ε. διότι ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη δικαιολογημένων απαιτήσεων για πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις του Β! Π.Π. Το SPIEGEL υπολογίζει το ποσόν να κυμαίνεται στα 162 δις. ευρώ, χωρίς τόκους, ένα τέτοιο ποσό γράφει, αντιστοιχεί στο 80% του ΑΕΠ της Ελλάδας, και αν αποπληρωνόταν από τη Γερμανία, θα αποτελούσε σωτηρία για τα δημοσιονομικά της Ελλάδας.

Το θέμα δεν είναι ΜΟΝΟ διμερές μεταξύ Ελλάδας-Γερμανίας αλλά ενδιαφέρει όλα τα κράτη, δηλαδή είναι διεθνές, γιαυτό όλα τα κράτη της Γης πρέπει να βοηθήσουν, αφού ενδέχεται και αυτοί κάποτε να πέσουν θύματα βαρβάρων κατακτητών. Το αδίκημα αυτό δεν παραγράφεται όσα χρόνια και αν περάσουν, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο. Αυτό ας το έχουν υπόψιν οι Γερμανοί ………….

Η μέχρι τώρα παθητική δυστυχώς στάση όλων των Ελληνικών Κυβερνήσεων, στο μέγιστο αυτό εθνικό θέμα, ήρθε η ώρα να γίνει ενεργητική. Είναι απόλυτη ανάγκη, οι αρμόδιοι υπουργοί να ενισχύσουν με όλα τα δυνατά μέσα, αυτή τη πολυσήμαντη για τα εθνικά μας συμφέροντα δίκη στο διεθνές δικαστήριο.

Επιτέλους πρέπει η διεθνής δικαιοσύνη να αρθεί εις το ύψος των περιστάσεων, και να αποδείξει την ακεραιότητά της, για να γίνει σεβαστή από το διεθνές κοινό. Αυτή η δίκη στο διεθνές δικαστήριο, στις σημερινές συνθήκες, έχει τεράστια σημασία για το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας μας.

Τελειώνοντας αναφωνώ, Κύριε Σόϊμπλε, «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα».

Η Ελλάδα θα χάσει 195.000 θέσεις εργασίας το 2013 από το κλείσιμο επιχειρήσεων

Η Ελλάδα θα χάσει 195.000 θέσεις εργασίας το 2013 από το κλείσιμο επιχειρήσεων

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να χάσει άλλες 195.000 θέσεις εργασίας του ιδιωτικού τομέα, καθώς τα αυστηρά μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης θα προκαλέσουν κλείσιμο σε χιλιάδες επιχειρήσεις.
Σύμφωνα με έκθεση του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής ΣυνομοσπονδίαςΕπαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ / ΓΣΕΒΕΕ), ο αριθμός των επιχειρήσεων που κλείνουν εν μέσω της συνεχιζόμενης κρίσης χρέους θα ξεπεράσει τον αριθμό αυτών που θα ανοίγουν...

Εν τω μεταξύ, η έκθεση ανέφερε ότι πολλές επιχειρήσεις θα αναγκαστούν να συναλλάσονται κατά τη διάρκεια των «μηνών των διακοπών», δεδομένου ότι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να κλείσουν.

Περίπου το 65% των ιδιοκτητών των επιχειρήσεων δήλωσε ότι δεν θα πάει διακοπές, ενώ το 16%δήλωσε ότι θα μειώσει τη διάρκεια του χρόνου που θα απουσιάζει.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι, λόγω της επιδείνωσης της κρίσης, της συνεχούς μείωσης των πωλήσεων καιτης αύξηση του κόστους, ότι θα δούμε ότι σοβαρές επιπτώσεις αυτό το καλοκαίρι", δήλωσε ο Δημήτρης Μπίμπας, ένας ερευνητής στο ΙΜΕ / ΓΣΕΒΕΕ.

"Οι ιδιοκτήτες επιχείρησης δεν θα είναι σε θέση να πάνε για διακοπές, λόγω προσωπικών οικονομικών λόγων, αλλά και για να μπορέσουν να προσπαθήσουν να κάνουν κάτι για την πτώση του τζίρου."

Η Ελλάδα στο χείλος

Η Ελλάδα είναι συνεχώς στα πρόθυρα της κατάρρευσης, από την έναρξη της κρίσης δημόσιου χρέους το 2010.

Μέχρι στιγμής έχει εξασφαλίσει € 240 δις (£ 207δις, $ 314 δις) σε μετρητά διάσωσης από τους διεθνείς δανειστές της, αλλά σε αντάλλαγμα θα έπρεπε να περικόψει χιλιάδες θέσεις εργασίας στο δημόσιο τομέα, να περικόψει τις δημόσιες δαπάνες και να εκτοξεύσει τους φόρους, για να καλύψει το πακέτο όρων της διάσωσης.

Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο τομέας του λιανικού εμπορίου εξακολουθεί να υποφέρει, καθώς ο δείκτης αναφοράς του εμπορικού ισοζυγίου μειώθηκε κατά 5,7% κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.
Το ποσοστά ανεργίας είναι το υψηλότερο στην Ευρώπη και πάνω από το 60% των νέων της χώραςείναι άνεργοι.

Σε άλλο σημείο, ο δικομματικός συνασπισμός στην Ελλάδα πέρασε ξυστά με ψηφοφορία στο κοινοβούλιο, την καρατόμηση ή την μετάθεση 25.000 εργαζομένων του δημόσιου τομέα εν μέσωμαζικών διαδηλώσεων ενάντια στα μέτρα λιτότητας.
Από 293 βουλευτές παρόντες, 153 ψήφισαν υπέρ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα για χιλιάδες ακόμηαπολύσεις εργαζομένων του δημόσιου τομέα.





Μετάφραση: LEFTeria-news

Talk Show with Angelo Angelatos Ioanis Papazisis July 17th 2013

Talk Show with Angelo Angelatos Ioanis Papazisis July 17th 2013


Watch live video from Greek Voice WZRA TV on Justin.tv