Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Μετεωρίτης πέφτει στην Αδριατική στα ανοικτά των ακτών του Βιέστε;

Μετεωρίτης πέφτει στην Αδριατική στα ανοικτά των ακτών του Βιέστε;
Έκπληκτοι οι λουόμενοι παρακολούθησαν, το λευκό ίχνος στον μπλε ουρανό.
Η είδηση ​​είναι από το Radio RMT το οποίο αναρωτιέται τι συνέβη στην Αδριατική, στα ανοικτά των ακτών του Βιέστε.

Μια εικόνα, προς το παρόν είναι η μόνη (μία από τις πολλές που λαμβάνονται από τους τουρίστες στη δημοφιλή παραλία Pizzomunno) που δείχνει μία ξαφνική εμφάνιση ενός λευκού μονοπατιού που έχει πορεία από τα δυτικά προς τα ανατολικά, μέχρι που εξαφανίζεται πάνω από τον ορίζοντα.
Ένα πραγματικά εξαιρετικό φαινόμενο που ευαισθητοποίησε παραθεριστές και κάτοικους. Τι, στην πραγματικότητα, προκάλεσε το λευκό μονοπάτι, αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε. Έχει αποκλειστεί το αεροπλάνο, που συνήθως αφήνει παρόμοια ίχνη με το πέρασμά του.
Αποκλείεται, διότι, δεν είναι μία από τις πολλές διαδρομές που τα αεροπλάνα υποχρεούνται να ακολουθούν για τους διάφορους εθνικούς ή διεθνείς προορισμούς. Η διαδρομή του στον ουρανό του Βιέστε ήταν από τα δυτικά προς τα ανατολικά.
Στον ουρανό της Βιέστε, όλες οι διαδρομές έχουν κατεύθυνση από  Βορρά προς  Νότο ή το αντίστροφο. Και ακόμη και εκείνες οι διαδρομές που οδηγούν στην Ανατολή (Ανατολή-Δύση και αντίστροφα) ακολουθούν μια εντελώς διαφορετική πορεία.
Και αν, αποκλείεται το αεροπλάνο, τι ήταν αυτό που προκάλεσε αυτό το τόσο έντονο και ασυνήθιστο μονοπάτι; Υπάρχουν εκείνοι που τόλμησαν την υπόθεσηενός μικρού μετεωρίτη που έπεσε στην Αδριατική, ανοικτά των ακτών του Βιέστε. Όμοιο με αυτόν που συνετρίβη τον περασμένο χειμώνα στη Ρωσία.
Μία από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν από έναν τουρίστα στην παραλία του Βιέστε

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος έχει ήδη κηρυχτεί!

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος έχει ήδη κηρυχτεί!

Κατοχικά Νέα

lluminati καλλιτέχνες - Game over (Βίντεο)

lluminati καλλιτέχνες - Game over (Βίντεο)


Στο βίντεο θα δείτε Illuminati συμβολισμούς, μηνύματα και γενικά την κουλτούρα που προσπαθούν να περάσουν τα διάφορα πιονάκια της βιομηχανίας των σκοταδιστών...


Πηγή Illuminati καλλιτέχνες - Game over (Βίντεο) - ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

Το νέο site του ΕΟΕ είναι γεγονός!!!

Το νέο site του ΕΟΕ είναι γεγονός!!! Πάντα υπάρχει κάτι νέο να δεις !!! Μπές τώρα http://eoellas.org/

Βρέθηκε ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Σέρρες;

Βρέθηκε ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Σέρρες;


Κοντά σε μια από τις μεγαλύτερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις όλων των εποχών βρίσκονται οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη Σερρών, οι οποίοι είναι μια «ανάσα» από το να φέρουν στο φως έναν αρχαίο τάφο 498 μέτρων, ο οποίος εικάζεται ότι είναι η τελευταία κατοικία του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Ο Μακεδόνας βασιλιάς ο οποίος κατέκτησε όλο τον τότε γνωστό κόσμο της εποχής του,πέθανε το 323 π.Χ. στη μακρινή Ασία και η ανεύρεση του τάφου του, αποτελεί όνειρο ζωής για όλο τον αρχαιολογικό κόσμο.
Ωστόσο, όπως αναφέρει το defencenet οι αρχαιολόγοι οι οποίοι κάνουν έρευνες στην Αμφίπολη Σερρών ενδέχεται να βρίσκονται κοντά στην ανακάλυψη του τάφου του Μακεδόνα βασιλιά, καθώς έχουν ανακαλύψει έναν τάφο 498 μέτρων ο οποίος είναι σχεδόν δέκα φορές μεγαλύτερος από αυτόν του πατέρα του Αλεξάνδρου, Φίλιππου στη Βεργίνα. Ο τάφος, ο οποίος παραπέμπει σε ένα δημιούργημα το οποίο θα κατασκευαζόταν μόνο για ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο, έχει επενδυθεί εξωτερικά με άριστης ποιότητας μάρμαρο, με ιδιαίτερη αρμονία και συμμετρία.
Ο τάφος έχει πυραμιδωτό σχήμα, ενώ στην κορυφή του φαίνεται πως είχε τοποθετηθεί ένα λιοντάρι, το οποίο είναι και το χαρακτηριστικότερο σύμβολο του Μακεδονικού Βασιλείου.
Αν και είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα καθώς δεν έχει ανακαλυφθεί μέχρι στιγμής η είσοδος του ταφικού συγκροτήματος, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως πρόκειται για την τελευταία κατοικία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ή της γυναίκας του Ρωξάνης με τον γιο του.
Weird News