Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Βρέφος πάσχει από ανθρώπινη αυτανάφλεξη

Βρέφος πάσχει από ανθρώπινη αυτανάφλεξη


boy2Η Rajeshwari Karnan χάρηκε με τη γέννηση του γιου της. Η 23χρονη Ινδή και ο 26χρονος σύζυγός της Karnan έχουν ήδη μια κορούλα δυο ετών, ωστόσο η γέννηση του αγοριού ήταν μια ιδιαίτερη ευλογία.
Μια εβδομάδα μετά τη γέννηση του μικρού η χαρά μετατράπηκε σε δυστυχία καθώς το μόλις τριών μηνών βρέφος πάσχει από μια πολύ σπάνια περίπτωση ασθένειας που ονομάζεται «ανθρώπινη αυτανάφλεξη».
Σε δημοσίευμα των New York Times μαθαίνουμε ότι το βρέφος έχει ήδη καλυφθεί στις φλόγες τέσσερις φορές και το σώμα του είναι γεμάτο σοβαρά εγκαύματα με τους γιατρούς και επιστήμονες να μην μπορούν να εξηγήσουν το γεγονός.
«Υπήρξε μια φλόγα στην κοιλιά του και το δεξί του γόνατό» είπε στην εφημερίδα ο πατέρας του βρέφους και συμπλήρωσε » Ημουν πολύ φοβισμένος. Πήγαμε το μικρό μας γιο στο νοσοκομείο όπου ακόμα και οι γιατροί έμειναν άναυδοι».
Το ζευγάρι αποφάσισε να ζητήσει και μια δεύτερη γνώμη και έτσι πήγαν με το μικρό τους γιο στο νοσοκομείο Kilpauk Medical Hospital  της πόλης Chennai, ωστόσο και εκεί οι γιατροί δεν μπορούσαν να δώσουν λύση στην σπάνια αυτή ασθένεια.
Οι γονείς του απελπισμένοι κάνουν έκκληση στην κυβέρνηση της Ινδίας να τους βοηθήσει με κάποιο τρόπο καθώς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα νοσήλια.
Πλέον, έπειτα από εβδομάδες νοσηλείας και θεραπείας στο νοσοκομείο Kilpauk  οι γιατροί έδωσαν εξιτήριο στο μικρό μη μπορώντας να βοηθήσουν περαιτέρω την κατάστασή του.

ΠΑΛΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΗΝ ”ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΒΑΜΠΙΡΙΑ”

ΠΑΛΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΗΝ ”ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΒΑΜΠΙΡΙΑ”

Ω τί ”σύμπτωση”;;;;;;;
Πάλι εβραίος την ”έκανε την βαμπιριά”;

Ο Άλκης Δαυίδ ήπιε τον… πλακούντα της συζύγου του μετά τον τοκετό! Αυτή η καινούρια “μόδα” του να πίνεις τον πλακούντα του μωρού που γεννιέται σε κοκτέϊλ…για τις δήθεν ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό…ποιό σιχαμένο μυαλό τη σκέφτηκε;;;
2
Μια ερώτηση αλήθεια, το μωρό το έφαγε ή ζει ακόμη;

Και κάτι για τους αγγλομαθείς, δώρο απο εμάς…
Αποσπάσματα από τα λεχθέντα του ραβίνου: «Σκοτώνουμε κάθε χρόνο 300 χιλιάδες παιδιά μόνο στις ΗΠΑ. Το αίμα τους βάζουμε στη μάτσα. Στα μακντόναλντς τρώτε το κρέας των παιδιών σας»….. «Όλα έχουν τελειώσει για την λευκή φυλή για αυτό εγώ μιλάω τόσο ελεύθερα για όλα τα θέματα από αυτήν την εκπομπή»…. «φέρνουμε τους κίτρινους από την λατινική Αμερική και οι λευκές γεννούν πλέον μόνο μπάσταρδους»….
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Σύντομα τα 2 προφίλ του ΕΟΕ θα απενεργοποιηθούν. Όλη η δραστηριότητα μας θα μεταφερθεί στην επίσημη like page μας. Κάνε like τώρα προσκάλεσε και τους φίλους σου http://facebook.com/eoellas.org
EOE

Δεν τους ενδιαφέρει η Συρία αλλά η εξασφάλιση του ελέγχου της νέας παγκόσμιας πρωτεύουσας, τα Ιεροσόλυμα

Δεν τους ενδιαφέρει η Συρία αλλά η εξασφάλιση του ελέγχου της νέας παγκόσμιας πρωτεύουσας, τα Ιεροσόλυμα

Του Δημοσθένη Λιακόπουλου.
Το πάζλ ολοκληρώνεται. Το σχέδιο ελέγχου της περιοχή γύρω από τα Ιεροσόλυμα, την μέλλουσα παγκόσμια πρωτεύουσα φθάνει στο τέλος του.
Με το που θα καθαρίσουν με την Συρία, έρχεται η σειρά της Ιορδανίας την οποία θα καθαρίσουν με συνοπτικές διαδικασίες.
Το κλασικό παραμύθι με τα δήθεν χημικά όπλα που χρησιμοποιούν μισθοφόροι πεμπτοφαλαγγίτες που πολέμησαν στο Κοσυφοπέδιο και ίσως συμμετείχαν στο κάψιμο της Αθήνας, έχει επίσης παρουσιαστεί.
Με το καθάρισμα και της Ιορδανίας, μετά οι ειρηνευτικές (!!!!!!!!) δυνάμεις του ΟΗΕ θα μπουν στα Ιεροσόλυμα και εφόσον χρειαστεί θα χτυπήσουν τον εβραϊκό στρατό.
Θα ακολουθήσει κατά πάσα πιθανότητα η ανακήρυξη των Ιεροσολύμων από τον ΟΗΕ και την UNESCO, σε παγκόσμια πρωτεύουσα της ειρήνης και της ελπίδας.
Όπως μάλιστα πάνε τα πράγματα, μέχρι να γίνουν αυτά, ίσως μέχρι το 2016, ξαναλέω ίσως, σύμφωνα με πληροφορίες που έχω, η φτώχεια και η οικονομική κατάρρευση θα οργιάζουν παντού.
Τότε,ένας πολύ μεγάλος οικονομικός οργανισμός, η ΜΗΤΡΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (MOTHER COMPANY), θα αναλάβει μέσα στο 2017 το παγκόσμιο χρέος και επομένως τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας.
Αυτό βέβαια ακούγεται ότι είναι το σχέδιο. Τα σχέδια του κακού όμως μία ζωή δεν βγαίνανε, αφού όπως λέει η αγαπημένη ρήση του γέροντος Παϊσίου, όλοι έχουν τα σχέδιά τους, θέλουν δεν θέλουν όμως προωθούν το σχέδιο του Θεού.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ιάπωνες φτιάχνουν σπέρμα από γυναίκες και ωάρια από άνδρες

Ιάπωνες φτιάχνουν σπέρμα από γυναίκες και ωάρια από άνδρες

Ιάπωνες επιστήμονες ισχυρίζονται ότι στο μέλλον θα μπορούν να αναπτύξουν αρσενικά και θηλυκά αναπαραγωγικά κύτταρα από το αντίθετο φύλο
Με πιο απλά λόγια θα μπορούν να δημιουργήσουν σπέρμα από τις γυναίκες και ωάρια από τους άνδρες.
Ο επικεφελής της έρευνας Katsuhiko Hayashi από το Πανεπιστήμιο του Κιότο δημοσίευσε την εργασία τους στην οποία αναφέρεται ότι τα κύτταρα του δέρματος από ποντίκια χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν αρχέγονα γεννητικά κύτταρα ή PGCs. Αυτά τα κύτταρα, δύο αρσενικά και θηλυκά κύτταρα φύλου, στη συνέχεια αναπτύχθηκαν σε σπέρμα και ωάρια. Οι Ιάπωνες ισχυρίζονται ότι μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης δημιούργησαν μια νέα ζωή.
Αν και τα πειράματα είναι ακόμα σε νηπιακό στάδιο, οι δυνατότητες για την αναπαραγωγική ιατρική είναι εντυπωσιακή. Οχι μόνο θα μπορούσε η έρευνα να επιτρέπει σε υπογόνιμες γυναίκες να τεκνοποιήσουν, με τη δημιουργία των αυγών από τα κύτταρα του δέρματός τους, αλλά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν σπέρμα από γυναίκες και ωάρια από άνδρες.
Η διαδικασία αρχίζει με την εκχύλιση πολυδύναμων βλαστικών κύτταρων και στη συνέχεια μετατροπή αυτών σε PGCs. Τα γεννητικά κύτταρα μεταμοσχεύθηκαν στις ωοθήκες και στους όρχεις ποντικών για να αναπτυχθούν. Μόλις αυτά τα κύτταρα γίνουν ώριμα εξάγονται και χρησιμοποιούνται για να γονιμοποιήσουν το ένα το άλλο.
Η αρχική έρευνα πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2012 και από τότε, οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο αξιοποιούν πλήρως τα στοιχεία με στόχο κάποια στιγμή να την εφαρμόσουν και στον άνθρωπο.
a-pistefto

ΕΜΙΝΕΜ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΦΥΓΕΜ…

ΕΜΙΝΕΜ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΦΥΓΕΜ…

Εδώ και 4 ημέρες που ανοίξαμε κάθε μέρα τα ίδια… Τραγουδιστάκια με μασονικά videoclip και μοντελάκια με πυραμίδες…

Σήμερα έχουμε το γνωστό σε όλους ράπερ από την Αμερική, Έμινεμ. Αυτός ο τυπάς τι έκανε; Στην like page του που έχει πάνω από 74.000.000 θαυμαστές (καλά διαβάσατε το νούμερο…), άλλαξε την φωτογραφία προφίλ του και έβαλε αυτή:
1175166_661771483835773_200660622_n
Επειδή λοιπόν η νέα τάξη και οι μαριονέτες της όπως ο Έμινεμ ξεπέρασαν κάθε όριο, εμείς θα είμαστε εδώ να τους κάνουμε ρόμπα κάθε μέρα… Όσο για τους πλανεμένους που θα πουν ότι αυτό είναι σύμβολο που κάνουν οι καλλιτέχνες και κυρίως οι ροκάδες, ας μάθουν πως αυτό είναι σύμβολο μιας φυλής από αυτήν που εξέπεσε κατά την γέννηση… Κατ’ επκταση είναι σύμβολο του κακού και του ίδιου του Σατανά… Αλλά ξεχάσαμε δεν υπάρχει αυτός.. χα χα χα Δεν πιστεύεις; Θα τον νοιώσεις σύντομα…
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Σύντομα τα 2 προφίλ του ΕΟΕ θα απενεργοποιηθούν. Όλη η δραστηριότητα μας θα μεταφερθεί στην επίσημη like page μας. Κάνε like τώρα προσκάλεσε και τους φίλους σουhttp://facebook.com/eoellas.org
ΕΟΕ

Τα μάτια βλέπουν κατ' εντολήν του εγκεφάλου

Τα μάτια βλέπουν κατ' εντολήν του εγκεφάλου

Είναι ιστορία... αιώνων η προσπάθεια να γίνει κατανοητό από τον άνθρωπο πώς λειτουργούν τα όργανα του ανθρώπινου σώματος και κυρίως τα μάτια και ο εγκέφαλος σε συνδυασμό με τα ερεθίσματα που δέχεται ως συν-ύπαρξη μέσα στο χώρο όπου αναπτύσσεται και εξελίσσεται.
Το GoodStory σας παρουσιάζει ένα πείραμα προβληματισμό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που συνδυάζει τη γνωστή ταινία Matrix με την πραγματικότητα μας.
Ο Τζωρτζ Στράτον, γνωστός Αμερικανός ψυχολόγος, έκανε το εξής πείραμα:
Σφράγισε το ένα του μάτι καλά, ενώ στο άλλο του μάτι, προσάρμοσε ένα φακό, ο οποίος είχε την ιδιότητα να αντιστρέφει όλα τα αντικείμενα. Μέρες ολόκληρες ο Στράτον έβλεπε όλα τα αντικείμενα αντεστραμμένα. Γρήγορα όμως ο εγκέφαλος προσαρμόστηκε στα καινούργια αυτά δεδομένα, και ενώ μέσω του φακού στην αρχή έβλεπε αντεστραμμένα τα αντικείμενα, με την προσαρμογή του εγκεφάλου του τα έβλεπε πάλι κανονικά, σα να μη φόραγε το φακό.
Μετά από λίγες ημέρες ο Στράτον, αφαιρώντας αυτόν το φακό, με έκπληξη διαπίστωσε ότι έβλεπε τα πάντα γύρω του αντεστραμμένα. Μέχρις ότου με την πάροδο των ημερών ο εγκέφαλος του προσαρμόστηκε και πάλι στα καινούργια δεδομένα και άρχισε να βλέπει τα πράγματα κανονικά.
Αυτό αποδεικνύει ότι το μάτι μας δεν βλέπει ακριβώς αυτό το οποίο συμβαίνει.. αλλά βλέπει αυτό που ο εγκέφαλος μας το διατάζει να βλέπει.Ένα άλλο παράξενο φαινόμενο της αντίληψης, είναι το φαινόμενο της συναισθησίας.
Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, πειραματιστήκαν πάνω σε ανθρώπους, που πραγματικά παρουσίαζαν μια περίεργη ιδιομορφία. Ένα μεγάλο μέρος των οπτικών νευρώνων τους, αντί να καταλήγει στο οπτικό κέντρο του εγκεφάλου, είχε εγκατασταθεί στο ακουστικό κέντρο.
Και αντιστρόφως ένα μεγάλο μέρος των ακουστικών νευρώνων, αντί να καταλήγουν στο ακουστικό κέντρο, βρισκόταν στο οπτικό κέντρο. Λόγο αυτής της ιδιομορφίας, οι άνθρωποι αυτοί άκουγαν τα χρώματα και έβλεπαν τους ήχους.
Αυτό είναι το φαινόμενο της συναισθησίας, που κάποιοι άνθρωποι δεν το παρουσιάζουν μόνιμα, αλλά περιστασιακά. Έτσι γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι οι οποίοι παίρνουν LSD, για όσο διαρκεί η ενέργεια του σκευάσματος, παρουσιάζουν φαινόμενα συναισθησίας.
Γι' αυτόν τον λόγο θέλουν να βιώνουν σκοτεινούς χώρους, με πολύ έντονη μουσική, την οποία αντιλαμβάνονται σαν μια πανδαισία χρωμάτων, που τους έλκει και τους κάνει να νιώθουν ότι βρίσκονται σε ένα κόσμο έξω από την πραγματικότητα.
Όλα τα προηγούμενα οδηγούν την σύγχρονη επιστημονική σκέψης στο συμπέρασμα ότι η αισθητή πραγματικότητα, σε οποιοδήποτε επίπεδο, αποτελεί ένα Matrix. Δηλαδή μια ψεύτικη εικόνα την οποία δημιουργεί η ανθρώπινη φυσιολογία μέσω των εγκεφαλικών διαδικασιών.
Πηγή:GoodStory

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ