Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΠΟΛΕΜΩΝ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΠΟΛΕΜΩΝ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ-ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ..
ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΟΑ..!


ΠηγήΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΠΟΛΕΜΩΝ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ) - ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΠΗΓΗ
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

“Δεν αναρτήθηκε τυχαία στις 4 Σεπτέμβρη...”

“Δεν αναρτήθηκε τυχαία στις 4 Σεπτέμβρη...”

Μόνο τυχαία δεν ήταν η ημερομηνία που αναρτήθηκε η φωτογραφία του Έργκους Κάτσε με την μπλούζα του UCK στο facebook, εκτιμούν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, στις 4 Σεπτεμβρίου 2013, ακριβώς εννιά χρόνια πριν, το βράδυ της νίκης της Εθνικής Αλβανίας επί της Ελλάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Αλβανός μετανάστης, Γκραμούζ Παλούσι έχανε τη ζωή του από Έλληνα (καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον σε 15 έτη φυλάκισης για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών ακόμα Αλβανών υπηκόων στη Ζάκυνθο).
Αλβανικά ΜΜΕ όπως το “gazetatema.net” (φωτογραφία) θεωρούν ότι η επίμαχη ανάρτηση έγινε ακριβώς για να τιμηθεί η μνήμη του Παλούσι, το όνομα του οποίου έχει δοθεί σε δρόμους και σχολεία στη γειτονική χώρα.
Η συγκεκριμένη είναι μία ακόμη παράμετρος που ρίχνει νερό στο μύλο των συζητήσεων περί εθνικισμού και θα πρέπει να διευκρινιστεί στην απολογία του Κάτσε ενώπιον της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Αν δεχθούμε την άποψη που εξέφρασε ο 20χρονος μέσος πώς άλλος χειριζόταν το λογαριασμό του, τότε οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι έχει κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στον Αλβανό μέσο.
olapaok.gr

ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ.........ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ...Μνημείο της «Μεγάλης Μακεδονίας» με τον Ήλιο της Βεργίνας στη Γευγελή

Μνημείο της «Μεγάλης Μακεδονίας» με τον Ήλιο της Βεργίνας στη Γευγελή


Ο Δήμος της Γευγελής στα Σκόπια τοποθέτησε μνημείο στο κέντρο της πόλης για τους πολιτικούς κρατούμενους και διωχθέντες από την ΠΓΔΜ την περίοδο από το 1945 έως το 1990 (περίοδος ενιαίας Γιουγκοσλαβίας).

Το μνημείο, όπως αναφέρουν ορισμένα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, τοποθετήθηκε μπροστά στην είσοδο του δημοτικού θεάτρου στη Γευγελή, σε μία πόλη που βρίσκεται στα σύνορα δηλαδή με την Ελλάδα και σε αυτό απεικονίζεται ο δεκαεξάκτινος Ήλιος της Βεργίνας σε ελαφρά παραλλαγή και χάρτης της λεγόμενης «Μεγάλης Μακεδονίας» με σχεδόν όλα τα εδάφη της Μακεδόνιας, της μόνης υπαρκτής Μακεδονίας, στην Β. Ελλάδα. Στην επιγραφή του μνημείου, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από τον Δήμο Γευγελής, αναγράφεται:
«Σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους που διώχθηκαν από το 1945 έως το 1990 για τις ιδέες για την αυθυπαρξία του μακεδονικού λαού και την κρατική του υπόσταση.- Με τη στήριξη της μονάδας τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Γευγελής».
Εξάλλου, πριν από μερικές ημέρες εγκαινιάστηκε από τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι σχολικό συγκρότημα, στα Σκόπια, το οποίο φέρει την ονομασία «Αλέξανδρος ο Μακεδών». Το νέο σχολικό συγκρότημα βρίσκεται στην περιοχή του περιφερειακού Δήμου Άεροντρομ της πρωτεύουσας και εγκαινιάστηκε την περασμένη Δευτέρα, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς στη χώρα. Το κόστος κατασκευής του νέου σχολείου ανήλθε στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Στην κεντρική είσοδο του σχολικού συγκροτήματος έχει αναρτηθεί πινακίδα, στην οποία αναγράφεται «Δημοτικό Σχολείο - Αλέξανδρος Μακεδών» και δίπλα ως έμβλημα την κεφαλή του Μακεδόνα βασιλέα, όπως απεικονίζεται σε αρχαία ελληνικά νομίσματα. Το προκλητικότατο και ανιστόρητο παραλήρημα των Σκοπιανών συνεχίζεται ακόμα και μερικά 24ωρα πριν πραγματοποιηθεί η συνάντηση Βενιζέλου – Νίμιτς και Γκρούεφσκι-Νίμιτς για το μέλλον της ονομασίας του τόπου τους!
Αυτό είναι μόλις μία μικρή απόδειξη του φασιστικού παραληρήματος που βιώνει η γειτονική χώρα, κάτι που οι κυβερνόντες μας πρέπει να απαντήσουν άμεσα με ακύρωση του μέλλοντος αυτής στην ΕΕ, καθώς δεν φτάνει μόνο η κλοπή του ονόματος, επιμένουν να έχουν ακραίες και αλυτρωτικές διαθέσεις σε βάρος της Ελλάδας, κάτι που προφανώς δεν είναι και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό εντός των κόλπων της ΕΕ που προβλέπουν την ύπαρξη πρωτίστως σχέσεων καλής γειτονίας.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ: Μνημείο της «Μεγάλης Μακεδονίας» με τον Ήλιο της Βεργίνας στη Γευγελή

newsbomb.gr

NASA ALERT: ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ 9/11 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ

NASA ALERT: ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ 9/11 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ

H Janet Napolitano δεν είναι κάποια τυχαία γυναίκα της γειτονιάς που σχολιάζει ιστορίες του ποδαριού. Είναι, ή τουλάχιστον ήταν, η Γραμματέας της Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (HOMELAND SECURITY). Σε τηλεοπτική εκπομπή δηλώνει ευθέως ότι οι ΗΠΑ περιμένουν χτύπημα μεγαλύτερου μεγέθους όπως αυτού της11ης Σεπτεμβρίου και μάλιστα θα γίνει μέσω κυβερνοχώρου...
Φυσικά αφού πρώτα καταρρεύσει το ηλεκτρικό δίκτυο της χώρας!
Θα μπορούσε ένας Ηλεκτρομαγνητικός Παλμός (E.M.P.) να κάνει την "δουλειά";
Θα είναι κάποια οργανωμένη τρομοκρατική επίθεση; Μήπως μια συμμαχία αντίπαλων κρατών;
Ή λόγω της αναστροφής των πόλων του Ήλιου που αναμένεται, θα επέλθει η καταστροφή;
Αν υλοποιηθεί το τελευταίο σενάριο σίγουρα δεν θα πλήξει μόνο την Αμερική αλλά ολόκληρο τον πλανήτη. Πράγμα που σημαίνει 100 χρόνια πίσω τουλάχιστον μια και οτιδήποτε ηλεκτρονικό υπάρχει θα καταστραφεί ολοκληρωτικά!
Αν υλοποιηθούν τα υπόλοιπα σενάρια τότε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα αφού πάμε για ολοκληρωτική καταστροφή και αφάνιση του ανθρώπινου είδους. Θεωρείται σίγουρα γενικευμένη σύγκρουση σε παγκόσμιο επίπεδο.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την Janet Napolitano με τις επίμαχες δηλώσεις που την ανάγκασαν σε παραίτηση, αλλά και άλλες πηγές που προειδοποιούν για το επικίνδυνο σενάριο.
Από κάτω σας έχω έναν οδηγό προκειμένου να μπορέσετε να παρακολουθήσετε το βίντεο στην επιθυμητή γλώσσα.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ:
Μετακινείστε το βελάκι πάνω από το εικονίδιο επιλογή υποτίτλων και πατήστε αριστερό κλικ.
Θα σας βγάλει ένα παράθυρο και θα πατήσετε Αγγλικά αυτόματοι υπότιτλοι. Σε περίπτωση που θελήσετε να διαβάζετε στην μητρική σας γλώσσα πατάτε ξανά το ίδιο εικονίδιο και αυτή την φορά στο παράθυρο επιλέγετε Μετάφραση υποτίτλων BETA.
Στο παράθυρο που ανοίγει στο κέντρο της οθόνης κάνετε αριστερό κλικ εκεί που γράφει Aγγλικά και στην συνέχεια επιλέγετε την επιθυμητή γλώσσα... παράδειγμα Ελληνικά και πατάτε ΟΚ.
Το βίντεο πλέον έχει υπότιτλους όπου η μετάφραση στο συγκεκριμένο πλησιάζει το 95%,

Κατοχικά Νέα
NASA ALERT: ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ 9/11 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ