Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΞΕΦΤΙΛΑ... ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ..ΩΩΩΩΩΩΩΩ ΞΕΦΤΙΛΑ....ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ..............

Αν ζεις ως το 2045… δε θα πεθάνεις ποτέ! (Βίντεο)

Αν ζεις ως το 2045… δε θα πεθάνεις ποτέ! (Βίντεο)


Χάρη στο πρώτο... ανδροειδές που θα μπορεί να φιλοξενήσει ανθρώπινη ψυχή! Ομάδα Ρώσων επιστημόνων κατασκευάζουν το πρώτο Android (όχι το λειτουργικό σύστημα…), στο οποίο θα…μπορούμε να μεταφέρουμε το…μυαλό μας. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν την Ανθρωπότητα στην επίτευξη της αθανασίας, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό ανθρωπόμορφων ρομπότ και διαγαλαξιακού ταξιδιού, έτσι ώστε να ξεφύγει από τον πλανήτη που κινδυνεύει από τον υπερπληθυσμό Φυσικά, η τεχνολογία για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει ακόμα και θα χρειαστούν αρκετά χρόνια προτού μπορέσουμε να το πραγματοποιήσουμε.


Ωστόσο, το πρωτότυπο που κατασκευάστηκε περιλαμβάνει το κορμί ενός Android που θεωρητικά μια μέρα θα μπορεί να στεγάσει την «ανθρώπινη ψυχή», ξεγελώντας πρακτικά τον ίδιο τον θάνατο.


Το, τουλάχιστον, τρελό, φιλόδοξο αυτό σχέδιο σύμφωνα με τους επιστήμονες θα μπορεί να υλοποιηθεί μέχρι το 2045.

Μέχρι τότε δείτε τα βίντεο που βρήκαμε στο techgear.gr:



ΠηγήΑν ζεις ως το 2045… δε θα πεθάνεις ποτέ! (Βίντεο) - ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

"ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!"-ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!

"ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!"-ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!



H USA Today και οι International Bussiness Times κάνουν αφιερώματα στις προφητείες. Δεν διστάζουν μάλιστα να το παίζουν "καφετζούδες" εν όψει της επικείμενης επίθεσης των ΗΠΑ στην Συρία.

Κάποιοι "δημοσιογράφοι-αστρολόγοι", συνδέουν την καταστροφή της Δαμασκού με την έλευση του ... Αντίχριστου και τη Δευτέρα Παρουσία.
Αυτα είναι τα βασικά σημεία του άρθρου:
"Οι προειδοποιήσεις των ΗΠΑ για ενδεχόμενο χτύπημα στη Συρία, έχει κάνει ορισμένους ανθρώπους να μην προβληματίζονται μόνο για το μέλλον και για το τι πρόκειται να συμβεί τις επόμενες ημέρες, αλλά και πίσω, στις αρχαίες και αποκαλυπτικές προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης.
Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο ορισμένες προφητείες και ορισμένοι χριστιανοί τις συνδέουν με τα γεγονότα στη Λιβύη στην Αίγυπτο και την Συρία.
«Δέστε, η Δαμασκός έχει παύσει να είναι πόλη, και θα είναι ένας σωρός από ερείπια» αναφέρει ο πρώτος στίχος στο 17 κεφάλαιο της Βίβλου στον Ησαΐα. Ορισμένοι Χριστιανοί πιστεύουν, ότι ένα τρομακτικό γεγονός θα αφήσει την πόλη μη κατοικήσιμη και θα οδηγήσει τον κόσμο στην θλίψη και στην έλευση του Αντιχρίστου.
Η Δαμασκός είναι η πρωτεύουσα της Συρίας και μία από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου
Ο Ησαΐας σε ένα αλλο απόσπασμα ασχολείται με τον εμφύλιο στην Αίγυπτο και την άνοδο του ''άγριου Βασιλιά''. Δείτε εδώ ολόκληρο το 17ο κεφάλαιο.
Το 17ο όμως κεφάλαιο δίνει και άλλες λεπτομέρειες γύρω από την επικείμενη καταστροφή της Δαμασκού η οποία και θα σηματοδοτήσει και τη Δευτέρα Παρουσία, ενώ στα ίδια δημοσιεύματα αναφέρεται πως κάποιοι συγκρίνουν την καταστροφή της Δαμασκού με τον Αρμαγεδδών.
Όλες αυτές οι προφητείες έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα, λόγω της επικείμενης επίθεσης στη Συρία , ως απάντηση στην χρήση χημικών από τον Άσαντ όπως ισχυρίζεται η Ουάσινγκτον.
"Οι προφητείες δεν είναι κάτι το καινούργιο για την ομάδα μας, εξαίτιας του ότι κάνουμε μαθήματα για τη Βίβλο κάθε μέρα,την έχουμε δει αυτή την προφητεία, αλλά ένα από τα πράγματα που πρασπαθώ να μην κάνω, έιναι μεγάλες υποθέσεις", λέει ο πάστορας Gary Cristofaro.
Οι προφητείες έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στον σχματισμό της αμερικανικής κοινής γνώμης, ακόμα και στην πολιτική.
Ένας καθηγητής από το Σαν Φρανσίσκο, πιστεύει, ότι η προφητεία για την Συρία, είναι το τελευταίο παράδειγμα για το ότι κάποιοι χριστιανοί στέφονται στις αρχαίες βιβλικές γραφές για νά έχει ένα νόημα ο σύγχρονος τρόπος ζωής τους".
Πάντως γίνεται και αναφορά γι αυτόν που θα αντιμετωπίσει τον "Αντίχριστο", για τον "Ιππότη" (φωτό)...
Εκτός όμως από τον ερχομό του Ιησού Χριστού πολλά είναι τα χριστιανικά ιστολόγια στα όποια γίνονται συζητήσεις γύρω από τις προφητείες της Βίβλου σε σχέση με την κρίση στην Συρία και το πιθανό ξέσπασμα του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου.
Σύμφωνα πάντως με σκαδημαϊκούς η προφητεία που είναι γραμμένη στη Βίβλο έχει εκπληρωθεί το 732 π.χ. όταν η Δαμασκός καταστράφηκε από τους Ασσύριους.
Δεν είναι όμως μόνο οι Χριστιανοί οι οποίοι αναμένουν την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού. Το ίδιο αναμένουν οι Μουσουλμάνοι οι σύμφωνα με το κείμενο Surat An-Nisa όπυ αναφέρεται ότι ο Δεύτερος ερχομός του Χριστού και η ανάστασή του.
Σε ένα άλλο κείμενο, πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των αμερικανικών ΜΜΕ και πιο συγκεκριμένα στο βιβλίο 41 Sahih Muslim και στην λογοτεχνία του Χαντίθ 7015 αναφέρεται:
«Ο Αλλάχ θα στείλει τον Ιησού Χριστό τον υιό της Μαρίας και θα κατέλθει στον λευκό μιναρέ στην αριστερή πλευρά της Δαμασκού φορώντας δύο ελαφρά ενδύματα βαμμένα με σαφράν (κρόκος) και ακουμπώντας με τα χέρια του τα φτερά δύο αγγέλων».
Η μόνο διαφορά ανάμεσα στις χριστιανικές και τις μουσουλμανικές γραφές είναι πως στη μουσουλμανική παράδοση ο Ιησούς Χριστός αναφέρεται πως θα επιστρέψει πριν την καταστροφή της πόλης.
Ο Ιμάμης Abdullah Antepli καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Duke των ΗΠΑ αναφέρει στην Huffington Post πως αναφορικά με τις προφητείες το Ισλάμ έχει δύο διαφορετικές σχολές.
Ο ίδιος εξηγεί πως "υπάρχουν κάποιοι Μουσουλμάνοι οι οποίοι αντιλαμβάνονται τις προφητείες τόσο στο Χαντίθ όσο και στο Κοράνι ότι έχουν κυριολεκτική σημασία ενώ η άλλη σχολή δεν τις ερμηνεύουν με την κυριολεκτική έννοια των λεγομένων".
Στην ερώτηση γύρω από την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού ο Antepli είπε πως για αυτόν η Δεύτερη Παρουσία «αντιπροσωπεύει την επικείμενη ειρήνη ανάμεσα στους Χριστιανούς και τους Μουσουλμάνους».
«Μαζί θα εγκαταστήσουν ένα βασίλειο όπου η ειρήνη και η δικαιοσύνη θα κυριαρχήσουν στη Γη», αλλά ο Ιμάμης ανέφερε πως δεν πιστεύει με την κυριολεκτική έννοια του όρου στην επιστροφή του Ιησού.
Τέλος πολλοί είναι οι μελετητές της Βίβλου που πιστεύουν πως η αμερικανική επίθεση στη Συρία είναι ένα πρώιμο σημάδι του 3ου παγκοσμίου πολέμου και της έλευσης των εσχάτων ημερών.
Σε ότι αφορά τις πιο σύγχρονες προρήσεις σαφώς ξεχωρίζει του γέροντος Παΐσιου.
«Από την Συρία θα ξεκινήσει ο παγκόσμιος πόλεμος».
makeleio.gr
ΠΗΓΗ
PERIERGAA

Πάπας προς Πούτιν: Μην δημιουργήσεις πρόβλημα στο σχέδιο της χιλιετίας

Πάπας προς Πούτιν: Μην δημιουργήσεις πρόβλημα στο σχέδιο της χιλιετίας


«Τον πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία», είχε πει ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός, όταν θέλησε να αναφερθεί σε μία σκοτεινή περίοδο της ανθρωπότητας, στην οποία η Ελλάδα θα υπέφερε…
Και όπως φαίνεται, ο νέος Πάπας παρουσιάζει ιδιαίτερα «χαρακτηριστικά», αφού είναι –τουλάχιστον- διπρόσωπος και για πολλούς εκφραστής του σκοταδισμού, του νεοταξισμού και της παγκοσμιοποίησης.

Είναι απίστευτο το γεγονός ότι, παρ' όλο που έγινε λόγος για την επιστολή αυτή σε αρκετά δημοσιεύματα, δεν συζητήθηκε - αναλύθηκε ακόμη από κανένα δημοσιογράφο σε κανένα μέσο ενημέρωσης (και μάλλον δεν προβλέπεται να γίνει κάτι τέτοιο).
Μέσω της επιστολής αυτής, ο Πάπας αναλαμβάνει τον ρόλο φερέφωνου των παγκοσμιοποιητών και υπενθυμίζει στον Ορθόδοξο Πούτιν ότι θα πρέπει να αφήσει το πεδίο ελεύθερο στους «διεθνείς οικονομικούς οργανισμούς», όπως τους αποκαλεί, να ολοκληρώσουν το έργο τους «στα πλαίσια των στόχων του Σχεδίου της Χιλιετίας» (του ΟΗΕ)! (να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως ο όρος «στόχοι του Σχεδίου της Χιλιετίας» δεν είναι άγνωστος στους Έλληνες, αφού ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου αναφέρθηκε συχνά σε αυτόν, με ενθουσιασμό, στις ομιλίες του ως πρωθυπουργός).
Ο Πάπας προειδοποιεί έμμεσα (αλλά με σαφήνεια και θράσος) τον Πούτιν να αφήσει τη Συρία ανυπεράσπιστη, για να αποφευχθεί μια παγκόσμια σύρραξη. Αν ο Πούτιν πάψει να αντιστέκεται στους «διεθνείς οργανισμούς» και μείνει αμέτοχος, θα μπορέσουν οι «παγκόσμιες οικονομικές δυνάμεις» να επιτελέσουν το έργο τους, το οποίο "θα φέρει ειρήνη στον πλανήτη, θα εξαφανίσει την πείνα και θα παράσχει δυνατότητες απασχόλησης και υπηρεσίες υγείας σε όλους". Ο απόλυτος εμπαιγμός, δηλαδή, από τον θρησκευτικό ηγέτη των Καθολικών, αφού το όργανο που χρησιμοποιούν οι δυνάμεις αυτές στις οποίες αναφέρεται ο Πάπας, το ΔΝΤ, εισβάλλει σε χώρες και τις καταστρέφει κυριολεκτικά, σε όλα τα παραπάνω επίπεδα.
Η επιστολή αυτή του ηγέτη των Καθολικών, προς τον ηγέτη της μεγαλύτερης δύναμης του Ορθόδοξου κόσμου σήμερα, δεν είναι παρά ένας ωμός εκβιασμός και δικαιώνει, από την αρχή μέχρι το τέλος του κειμένου, τους στοχασμούς του Γέροντα Παΐσιου για τον ρόλο του Πάπα στην διαδικασία που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα αλυσοδεμένη προς τη σκλαβιά του Αντίχριστου.
Με άλλες δηλώσεις στον Πούτιν και άλλες προς τους πιστούς!
Πάπας Φραγκίσκος: Οι πόλεμοι χρησιμεύουν για να πωλούνται όπλα...
«Ο πόλεμος φέρνει μόνο θάνατο» είπε ο Πάπας κατά τη διάρκεια της πεντάωρης τελετής προσευχής στο Βατικανό για την αποφυγή του πολέμου στη Συρία, ενώ αποτελεί παράδοξο το ότι δεν απευθύνθηκε προς τον αμερικανό πρόεδρο ζητώντας του να μην επιτεθούν οι ΗΠΑ στη Συρία.
Κι ενώ προσευχήθηκε με χιλιάδες πιστούς κατά του πολέμου, πριν από λίγες ημέρες ο Πάπας Φραγκίσκος απέστειλε επιστολή στον ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν, σχετικά με τις εξελίξεις στη Συρία.
Μετά την χθεσινή ημέρα προσευχής και νηστείας, υπέρ της ειρήνης στην Συρία, στην Μέση Ανατολή και σε ολόκληρο τον κόσμο, ο πάπας Φραγκίσκος θέλησε να επανέλθει σήμερα στον κίνδυνο επικείμενων πολεμικών επιχειρήσεων στην Μεσόγειο.
«Υπάρχει η υποψία ότι οι πόλεμοι χρησιμεύουν για να πωλούνται όπλα», τόνισε ο Ποντίφικας, κατά την ομιλία του στο συγκεντρωμένο πλήθος, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.
Πιο αναλυτικά, ο Πάπας, αναφερόμενος στο ίδιο πάντα θέμα, υπογράμμισε:
«σε τι χρησιμεύει να κάνεις πόλεμο αν δεν είσαι ικανός να ξεκινήσεις ένα βαθύ πόλεμο εναντίον του κακού; Ο βαθύς αυτός πόλεμος συνεπάγεται την απόρριψη του αδελφοκτόνου μίσους και των αναληθών μέσων που χρησιμοποιεί, την απόρριψη της βίας σε κάθε της μορφή, της διάδοσης των όπλων και του παράνομου εμπορίου τους. Υπάρχει, όμως, μια υποψία: ο πόλεμος αυτός συνδέεται πράγματι με προβλήματα ή πρόκειται για εμπορικό πόλεμο, ώστε να πωληθούν όπλα στο παράνομο εμπόριο;»Ο 'Αγιος Πατέρας των Ρωμαιοκαθολικών ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν ή στήριξαν την χθεσινή προσευχή και νηστεία, υπέρ της ειρήνης, και πρόσθεσε, τέλος, ότι «η ολονυκτία προσευχής μπορεί να τελείωσε, αλλά η όλη προσπάθεια συνεχίζεται».
Άσαντ: Περιμένουμε τον πραγματικό εχθρό
Παράξενη στάση όμως κρατά και η Συρία, ο πρόεδρος της οποίας φέρεται να δήλωσε πως «περιμένει τον πραγματικό εχθρό»… Τι εννοεί άραγε; Για ποιόν «πραγματικό εχθρό» μίλησε ο πρόεδρος της Συρίας;
"Από την έναρξη της κρίσης, εσείς το ξέρετε, περιμένουμε τη στιγμή που ο πραγματικός μας εχθρός θα αποκαλυφθεί", είπε ο Σύρος πρόεδρος. Και προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό τους. "Γνωρίζω ότι το ηθικό σας είναι υψηλό και ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε επίθεση και να προασπίσετε την πατρίδα. Είναι μια ιστορική αναμέτρηση από την οποία θα βγούμε νικητές".
Ενώ οι ΗΠΑ μαζί με τους πρόθυμους αιμοσταγείς συμμάχους έχουν πάρει θέσεις επίθεσης κατά της Συρίας, το διπλό πρόσωπο του Πάπα θα πρέπει να προβληματίσει, αφού δεν ζητά από τον Πούτιν να μην γίνει πόλεμος, αλλά του ζητά να μην σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ, προκειμένου να υλοποιηθεί το σχέδιο της χιλιετίας (προφανώς εννοεί την παγκοσμιοποίηση).
Κι ενώ ήδη ξέρουμε τι θα συμβεί το επόμενο διάστημα και πως θα υπάρξουν εκατόμβες νεκρών Σύρων πολιτών, ενώ ήδη γνωρίζουμε για το κυνήγι του χριστιανισμού που έχουν εξαπολύσει οι τζιχαϊστές φονταμενταλιστές ισλαμιστές και οι εγκληματίες της Αλ Κάιντα, ίσως ο Πάπας θα πρέπει πια να προσευχηθεί κυρίως για τον εαυτό του και την σκοτεινή του συμμετοχή σε έναν πολύ μεγάλο πόλεμο που ξεκινά και σε μία πρωτοφανούς μεγέθους ανθρωποσφαγή.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ  ...
Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Πάπας προς Πούτιν: Μην δημιουργήσεις πρόβλημα στο σχέδιο της χιλιετίας ΠΗΓΗ
ΚΑΙ ΕΔΩ...
Κατοχικά Νέα