Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΟΚ :ΣΚΗΝΕΣ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ‼!

ΣΟΚ :ΣΚΗΝΕΣ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ‼!

Σκηνές μάχης διαδραματίζονται κάθε εβδομάδα, συγκεκριμένες ημέρες και ώρες μπροστά από κάδους απορριμμάτων, που βρίσκονται έξω από μεγάλες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ του Βόλου...

Ο λόγος είναι το «δελτίο καταστροφής» που κάθε εβδομάδα εκδίδουν ορισμένα Σούπερ Μάρκετ, με το οποίο «ξεσκαρτάρουν» τα προϊόντα τους και όσα κριθούν ακατάλληλα (αλλοιωμένα τρόφιμα, μαραμένα λαχανικά, σάπια φρούτα) καταλήγουν στους κάδους απορριμμάτων.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αθηνά Τσιργή
Τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, ομάδες αλλοδαπών και αθίγγανων μπλέκονται σε καυγάδες, για το ποιος θα καταφέρει να αρπάξει τα περισσότερα «χαλασμένα» τρόφιμα, για να τα φάει και να ξεγελάσει την πείνα του!
Μάλιστα όπως αναφέρουν περίοικοι, όσο περνάει ο καιρός τόσο αυξάνονται τα άτομα που περιμένουν το «δελτίο καταστροφής» για να εξασφαλίσουν το φαγητό της ημέρας.
Περιγράφοντας τέτοιου είδους περιστατικά η αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ κ. Κατερίνα Μπαρμπουδάκη, επισημαίνει ότι : «Το φαινόμενο παρατηρείται εδώ και μερικούς μήνες και αφορά κυρίως ομάδες αλλοδαπών και τσιγγάνων, οι οποίοι τρώνε μέσα από τα σκουπίδια από τα προϊόντα που πετούν τα Σούπερ Μάρκετ».
Όπως αναφέρει η κ. Μπαρμπουδάκη, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι γνωρίζουν ακριβώς τις ημέρες και τις ώρες που κάθε Σούπερ Μάρκετ, πετάει στου κάδους απορριμμάτων τα αλλοιωμένα- ληγμένα προϊόντα του και έτσι περιμένουν υπομονετικά την διαδικασία, προκειμένου να εξασφαλίσουν το φαγητό τους.
Όπως επισημαίνει η ίδια τα Σούπερ Μάρκετ θα μπορούσαν να εξασφαλίζουν τα τρόφιμα που δεν είναι επικίνδυνα για την υγεία, προσφέροντάς τα σε άπορες οικογένειες της πόλης, ώστε να μην καταλήγουν στους κάδους απορριμμάτων. «Προσωπικά πιστεύω ότι αυτά τα τρόφιμα θα μπορούσαν να δίνονται σε οικογένειες μέσα από την πρόνοια ή ακόμη και να δίνονται απευθείας στις ομάδες των αλλοδαπών, ώστε να μην χρειάζεται να τα παίρνουν μέσα από τα σκουπίδια» υπογραμμίζει η αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ .
«Να ακολουθήσουν την τακτική των λαϊκών αγορών»
Τέλος η κ. Μπαρμπουδάκη σημειώνει ότι τα Σούπερ Μάρκετ θα μπορούσαν να ακολουθούν την τακτική των λαϊκών αγορών :«Πραγματικά είναι αξιέπαινη η κίνηση που γίνεται σήμερα στις λαϊκές αγορές, όπου μετά τις 12:30 πολλοί παραγωγοί και έμποροι δίνουν στους πελάτες τους δωρεάν τα προϊόντα που πρόκειται να πεταχτούν . Κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να γίνεται και στα Σούπερ Μάρκετ».

ΝΑSA: «Το Voyager 1 εγκατέλειψε το ηλιακό σύστημα»

ΝΑSA: «Το Voyager 1 εγκατέλειψε το ηλιακό σύστημα»

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Είναι οριστικό : Ο διαστημικός βολιστήρας της NASA Voyager 1 έγινε από σήμερα το πρώτο ανθρώπινο αντικείμενο το οποίο εγκαταλείπει το ηλιακό σύστημα κατευθυνόμενο  τώρα πια προς το άγνωστο.
Αυτό έκανε γνωστό σήμερα η NASA με ανακοίνωσή της σήμερα και 36 χρόνια μετά την εκτόξευση του Voyager 1 ο βολιστήρας απέχει από τον ‘Ήλιο σχεδόν 17 δισ. χλμ. Κάνοντας το πιο μακρινό αντικείμενο του ανθρώπινου πολιτισμού στο διάστημα.
Τώρα  το Voyager ταξιδεύει στο διαστρικό κενό το παγωμένο αυτό και σκοτεινό χώρο που βρίσκεται μεταξύ των άστρων στον γαλαξία μας με ταχύτητα σχετική με τον Ήλιο 17χμλ./δευτ.
Στην πραγματικότητα και σύμφωνα με τη NASA ο βολιστήρας έχει εγκαταλείψει το ηλιακό σύστημα εδώ και ένα χρόνο αλλά επειδή δεν υπάρχει κάποιου είδους… πινακίδα που να λέει ότι τώρα εγκαταλείπετε την ηλιόσφαιρα δεν είναι πάνω από ένα μήνα που μια ειδική ομάδα που παρακολουθεί την πορεία του Voyager κατέληξε οριστικά και αμετάκλητα ότι αυτός βρίσκεται εκτός της Ηλιόσφαιρας.
Αν και κάποιοι επιστήμονες ακόμη παραμένουν σκεπτικοί με το αν όντως ο Voyager κινείται τώρα στο διαστρικό κενό στη NASA πανηγυρίζουν για την επιτυχία της αποστολής:
«Είναι ένα ορόσημο και η αρχή ενός νέου ταξιδιού», λέει ο επικεφαλής του προγράμματος Ed Stone στην έδρα του JPL στην Πασαντένα.
Το Voyager τώρα θα συνεχίσει εξετάζοντας εξωτικά σωματίδια και άλλα φαινόμενα του εξώτερου διαστήματος μεταδίδοντας τα δεδομένα του πίσω στη Γη  καθώς ο πυρηνικός αντιδραστήρας που φέρει πλουτωνίου εξακολουθεί να λειτουργεί, μέχρι όμως περίπου το 2025 όταν  θα σταματήσει κάθε εκπομπή.
Ο Voyager είχε εκτοξευθεί στις 5 Σεπτεμβρίου του 1977.

Ο ΕΟΕ.......ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ-----ΝΕΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ILLUMINATI ΑΝΑΛΥΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΟΕ............

Μυστικά χαμένα στη μετάφραση (Βίντεο)

Μυστικά χαμένα στη μετάφραση (Βίντεο)


Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την τρίτη επέτειο της 11ης του Σεπτέμβρη, το 50% των κατοίκων της Νέας Υόρκης πιστεύει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήξερε από πριν ότι θα γίνει τρομοκρατική επίθεση αλλά απέφυγε συνειδητά να την αποτρέψει. Ψάχνοντας τα μυστικά και τα αναπάντητα ερωτήματα για το γεγονός που άλλαξε τον κόσμο, ο Στέλιος Κούλογλου και οι συνεργάτες του μίλησαν με νυν και πρώην πράκτορες του FBI και της CIA που γνώριζαν ότι οι η Αλ Κάιντα ετοίμαζε επιθέσεις ή είχαν εντοπίσει τους τρομοκράτες, αλλά οι έρευνες τους περιέργως μπλοκαρίστηκαν, με δημοσιογράφους και πολιτικούς που ερεύνησαν την υπόθεση, με συγγενείς των θυμάτων καθώς και με μέλη της επιτροπής που συγκροτήθηκε για να εξετάσει τι ακριβώς γνώριζε ο πρόεδρος Μπους και αν οι επιθέσεις θα μπορούσαν να είχαν αποτραπεί.

Οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές.

Η Κόλιν Ράουλι, πράκτορας του FBI διηγείται στην εκπομπή πως το FBI της απαγόρευσε να ερευνήσει τον υπολογιστή του 20ου αεροπειρατή που είχε συλληφθεί ένα μήνα πριν τις επιθέσεις επειδή ήθελε να μάθει να πιλοτάρει αεροπλάνο αλλά όχι και να το προσγειώνει!!

Ο Μοχάμεντ Άττα, που θεωρείται επικεφαλής της ομάδας των 19 καμικάζι, είχε χρηματοδοτηθεί με 100 χιλιάδες δολάρια από τον αρχηγό των πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος την ημέρα της επίθεσης βρισκόταν στην Ουάσιγκτον και είχε συναντήσεις με τον Κόλιν Πάουελ και τον τότε διευθυντή της CIA Τζώρτζ Τέρνερ!
Η CIA είχε προειδοποιήσει από τις αρχές Αυγούστου του 2001 τον αμερικανό πρόεδρο ότι η Αλ Κάιντα ετοιμαζόταν να χτυπήσει μέσα στις ΗΠΑ!

Αποκαλυπτική είναι και η περίπτωση της μεταφράστριας του FBI Σιμπέλ Έντμοντς, η οποία ανακάλυψε ότι μια σειρά ντοκουμέντα και υποκλοπές που είχε στην διάθεση της η υπηρεσία της πριν την 11η του Σεπτέμβρη, δεν είχαν συνειδητά μεταφρασθεί. Με βάση τις πληροφορίες αυτές η κυβέρνηση θα έπρεπε να κηρύξει συναγερμό από την άνοιξη του 2001.

Παρά τις απειλές που δέχθηκε από τους ανωτέρους της, η Έντμοντς ζήτησε να ερευνηθεί η υπόθεση με αποτέλεσμα να απολυθεί από το FBI. Μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης όλες αυτές οι πληροφορίες θεωρούνται σήμερα κρατικά απόρρητα και τα δικαστήρια θέλουν να απαγορεύσουν στην Εντμοντς να αναφέρεται στην υπόθεση.

Το μυστικό της 11ης του Σεπτέμβρη, θα μας πει η ίδια στην εκπομπή, μοιάζει να είναι χαμένο στην μετάφραση...


ΠηγήΜυστικά χαμένα στη μετάφραση (Βίντεο) - ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

"Ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων ως το απόλυτο όπλο σε έναν πόλεμο"

"Ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων ως το απόλυτο όπλο σε έναν πόλεμο"

Πρόκειται για ένα από τα πιο συνωμοσιολογικά και συνάμα πιο ρεαλιστικά σενάρια που έχουν απασχολήσει τον άνθρωπο.
Το φαινόμενο του καιρού ή καλύτερα πως μπορεί ο άνθρωπος να έχει τον έλεγχο των καιρικών φαινομένων αλλά και γενικότερα οτιδήποτε αφορά το μετεωρολογικό περιβάλλον του.
Από τους μύστες της Βαβυλωνίας με θυσίες και οιωνούς, τους Ινδιάνους και τον χορό της βροχής, τους Σαμάνους της Αφρικής.. μέχρι και την θεοποίηση φαινομένων έτσι ώστε ο άνθρωπος να μπορεί να έχει έστω και μερικώς , την ψευδαίσθηση του ελέγχου με προσευχή προς κάποιο Θείο και ανώτερο πρόσωπο(π.χ. Δίας, Θώρ και κεραυνοί).
Στην πορεία , κάποια πιο πρακτικά μυαλά άρχισαν να παρατηρούν τα φαινόμενα και μπόρεσαν μέχρι και ένα πολύ μεγάλο βαθμό να προβλέπουν το τι μπορεί να γίνει με τον καιρό.
Εκείνο όμως που παίζει πλέον την διαφορά είναι πως με κάποιον τρόπο, από την αρχαιότητα έως και σήμερα , το ζητούμενο για κάποιους ήταν, να μετατρέψουν τον καιρό σε όπλο απέναντι σε αντιπάλους.
Οι στρατηγοί κάθε εποχής ήθελαν πάντα τον καιρό «σύμμαχο» έτσι ώστε να δώσουν την μάχη τους με τις πιο ευνοϊκές συνθήκες , ενώ θα ήθελαν την ίδια στιγμή ο ίδιος καιρός να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός για τον αντίπαλο τους.
Από όσο φαίνεται από την ιστορία και τα πρόσφατα αποδεικτικά στοιχεία από υπηρεσίες πληροφοριών , είναι πολλές οι προσπάθειες και ακόμα και εφαρμόσιμα μέτρα που έγιναν και γίνονται για αυτό.
Το 1932 ήταν η πρώτη πρακτική προσπάθεια από τους Σοβιετικούς με το «Ινστιτούτο Δημιουργίας Βροχής» στο Λένινγκραντ. Εκεί δημιουργήθηκε η πρώτη θεωρία φύτευσης κρυστάλλων σε σύννεφα για δημιουργία βροχής.
Ακολούθησαν οι ΗΠΑ το 1946 με την θεωρία του «ξηρού πάγου» και σχηματοποίησης κρυστάλλων εντός υπαρχόντων νεφών. Στην ακόλουθη περίοδο του Ψυχρού πολέμου, εκατοντάδες πειράματα έγιναν και από τις δύο πλευρές.
Η πρώτη πολεμική χρήση του καιρού όμως, έγινε την περίοδο του πολέμου του Βιετνάμ (1967-1972) όπου πάνω από 2000 βολές , φύτευσης κρυστάλλων έγιναν από τις ΗΠΑ, στον ορίζοντα της Κορέας, Καμπότζης και του Λάος με σκοπό να επεκταθεί η περίοδος των μουσώνων. Αποκαλύφθηκε από τον αρθρογράφο Jack Anderson , στην Washington Post το 1971. (Weather Watergate Warfare Scandal)
Από εκείνα τα χρονικά σημεία και μετά, οι επιλογές να «οπλοποιηθεί» (sic) ο καιρός έχουν φτάσει σε σχεδόν σενάρια επιστημονικής φαντασίας , περιλαμβάνοντας σχέδια για αλλαγή κλίματος/θερμοκρασίας ανά περιοχή, μέχρι και περιορισμό ηλιακής ακτινοβολίας με δημιουργία ειδικών νεφών κρυστάλλων που θα μπορούν να επηρεάζουν το φαινόμενο της έντονης ηλιακής ακτινοβολίας..
Ενδεικτικό αυτής της προσπάθειας είναι η ενσωμάτωση της Μετεωρολογικής υπηρεσίας στην ετήσια αναφορά της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας των ΗΠΑ, κατηγοριοποιώντας μάλιστα τις πιθανότητες καταστροφών και απειλών από το κλίμα, στο ίδιο επίπεδο με αυτό μιας τρομοκρατικής επίθεσης στο έδαφος των ΗΠΑ.
Μετά από αυτό μόνο τον Μάρτιο του 2013, η CIA χρηματοδότησε πρόγραμμα 21 μηνών με 630.000$ για το πώς μπορεί να ελεγχθεί τεχνικά η ηλιακή ακτινοβολία σε συνδυασμό με την εκπομπή CO2. Ένα σενάριο που προκρίθηκε προφανώς μετά την επιτυχία των Κινέζων στο Πεκίνο το 2008 όπου με βολές χιλιάδων ρουκετών στα νέφη που υπήρχαν στην Ολυμπιάδα κατάφεραν να αποφύγουν έντονη βροχόπτωση τις πρώτες 2 μέρες.
Αν άλλωστε μια χώρα έχει αυτή την δυνατότητα να επηρεάζει τον καιρό για προφανείς ειρηνικούς σκοπούς.. είναι αναμενόμενο πως οι υπόλοιπες χώρες γνωρίζουν πως έχει την δυνατότητα να το κάνει και για άλλους στόχους.. όχι και τόσο αθώους.
Στο συνωμοσιολογικό κομμάτι όπου, φυσικά  ,είναι υπαρκτό και εδώ, υπάρχουν πολλαπλές αναφορές και θεωρίες, για το HAARP, όπως και τις δυνατότητες ( ;;;; ) που του προσάπτουν στο να μπορεί να ελέγχει καιρό, σεισμούς, να μετατρέπει την ηλιακή ακτινοβολία σε υπερόπλο καταστροφής κτλ… 
Τα σενάρια για το συγκεκριμένο πηγάζουν προφανώς επειδή χρηματοδοτείται από την DARPA που έχει ιστορικό σε ανάπτυξη εξελιγμένων οπλικών συστημάτων και όχι μόνο.
Όμως μέχρι στιγμής ούτε αποδείξεις έχουν δοθεί , ούτε φυσικά κάποια επίσημη αναφορά πως υπάρχει αυτή η δυνατότητα από αυτό το σύστημα έρευνας.
Φυσικά σε καμία περίπτωση σήμερα δεν έχει φτάσει ο ανθρώπινος παράγοντας , στο να ελέγχει απόλυτα το κλίμα γύρω του και οι πιθανότητες να το κάνει δεν είναι και τόσο πολλές. Όμως αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για πολλές προσπάθειες και τώρα και στο μέλλον.
Ο καιρός άλλωστε και τα σχετικά φαινόμενα είναι κάτι που θεωρείται ως το απόλυτο όπλο αν μια χώρα μπορέσει και τον ελέγχει έναντι τρίτων. Πιο ισχυρό και από τα πυρηνικά όπως ειπώθηκε από τον Howard T. Orville, σύμβουλο του Eisenhower, το 1958.
www.geopolitics.com.gr

Η Γη αναμένει έναν ηλιακό Αρμαγεδώνα ...

Η Γη αναμένει έναν ηλιακό Αρμαγεδώνα ...

Σύντομα η Γη θα υποστεί μια ισχυρή επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας, η πρόβλεψη αυτή αποδεικνύεται από το γεγονός εμφάνισης στην επιφάνεια του κεντρικού άστρου του ηλιακού μας συστήματος ενός μεγάλου αριθμού ηλιακών κηλίδων, στη θέση των οποίων συνήθως συμβαίνουν οι εκπομπές του ηλιακού πλάσματος. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι μαζικές διακοπές στη λειτουργία των τεχνιτών δορυφόρων της Γης θα αποτελέσουν ένα αναπόσπαστο μέρος της περιόδου αυξημένης ηλιακής δραστηριότητας, στην οποία έχει μπει ο πλανήτης μας. Επιπλέον, οι εκλάμψεις στον Ήλιο προκαλούν διακυμάνσεις στο μαγνητικό πεδίο της Γης, οι οποίες γίνονται αισθητές από πολλούς κατοίκους της και συχνά οδηγούν σε επιδείνωση των χρόνιων ασθενειών και ψυχικών διαταραχών.
ανεξάρτητος εναλλακτικός ιστότοπος ενημέρωσης