Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΖΑΝΗ: AEΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΟΖΑΝΗ: AEΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα 15-9-2013 πάνω απο την περιοχή της Κοζάνης , chemtrails , απο το πρωί μέχρι το απόγευμα. Η μέρα ξεκίνησε με πεντακάθαρο μπλέ ουρανό....μετά τα χιαστί ψεκάσματα , κατέληξε σε Ουρανό με λευκό πέπλο.
Κατοχικά Νέα

Συσκευή θα εξουδετερώνει οχήματα με ηλεκτρομαγνητική ακτίνα παλμού υψηλής έντασης

Συσκευή θα εξουδετερώνει οχήματα με ηλεκτρομαγνητική ακτίνα παλμού υψηλής έντασης

Μία συσκευή η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξουδετέρωση  «ύπoπτων» οχημάτων, χωρίς να προκαλεί καταστροφές σε αυτά ή τους επιβαίνοντές τους, αναπτύσσει διεθνής ομάδα ερευνητών για λογαριασμό του ΝΑΤΟ.
Η συσκευή, η οποία εκπέμπει μία ηλεκτρομαγνητική ακτίνα/ παλμό υψηλής έντασης που παρεμβάλλεται στα συστήματα ελέγχου του αυτοκινήτου και προκαλεί την απενεργοποίηση του κινητήρα του, βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών σε μυστική τοποθεσία στη Νορβηγία. Επικεφαλής της ομάδας είναι ο Δρ. Ερνστ Κρόγκαγκερ.
Σε πρώτο επίπεδο, η συσκευή προορίζεται για χρήση σε σημεία ελέγχου, ωστόσο ενδείκνυται και για τοποθέτηση σε αυτοκίνητα εν κινήσει, τα οποία παρακολουθούν ή καταδιώκουν «ύποπτα» οχήματα.
Η μέθοδος παρουσιάζει μεγάλα πλεονεκτήματα, καθώς δεν είναι θανατηφόρα και δεν προκαλεί ζημιές στα οχήματα τα οποία στοχεύονται, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εναντίον οχημάτων θαλάσσης (τζετ σκι) ή ενδεχομένως και αέρος (όπως ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος- drone).
Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει είναι ότι επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την «απενεργοποίηση» βομβών οι οποίες ενεργοποιούνται μέσω τηλεχειρισμού, προκαλώντας παρεμβολές στο σήμα που δέχονται. Οι δοκιμές εκτιμάται πως θα ολοκληρωθούν μέσα στο 2014, και επί της παρούσης πολλές λεπτομέρειες του προγράμματος είναι ακόμα απόρρητες.
Τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας φαίνεται να χρησιμοποιεί - αν και με σαφώς διαφορετικό τρόπο – το «Ισλαμικό Εμιράτο της Λιβύης», μία λιβυκή οργάνωση τζιχαντιστών.
Όπως αναφέρει ο Guardian, οι εξτρεμιστές ανέβασαν online μία φωτογραφία ενός πυραύλου και ζήτησαν από τους επισκέπτες της σελίδας τους στο Facebook  να «ψηφίσουν» μεταξύ τριών στόχων, κατά την «επέτειο» της επίθεσης στους δίδυμους πύργους του Οργανισμού Διεθνούς Εμπορίου το 2001, αλλά και της επίθεσης κατά του αμερικανικού προξενείου στη Βεγγάζη πριν από ένα χρόνο (11 Σεπτεμβρίου 2012), που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του πρέσβη των ΗΠΑ, Κρις Στίβενς, και άλλων τριών ατόμων.
Οι στόχοι που «προτάθηκαν» από τη μέχρι πρότινος άγνωστη οργάνωση ήταν «πρεσβείες» (προηγουμένως είχε αναφερθεί πως η πρεσβεία των ΗΠΑ ήταν μεταξύ των στόχων), το εθνικό κογκρέσο της Λιβύης και ταξιαρχία ειδικών δυνάμεων στη Βεγγάζη.

ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ...Το μυστήριο τραίνο του 1702 !!!

ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ...Το μυστήριο τραίνο του 1702 !!!




Το γεγονός συνέβη πρίν απο 20 χρόνια περίπου αλλά οι άνθρωποι στην Καρελία το θυμούνται ακόμα.

οι μάρτυρες του μυστήριου γεγονότος είναι ακόμα ζωντανοί και τώρα θεωρούν ότι τα UFO υπάρχουν πραγματικά.

τον Φεβρουάριο του 1985, ένα φορτηγό τρένο με τον αριθμό #1702 που αποτελούνταν από 70 κενά βαγόνια και μια ατμομηχανή, είχε προορισμό την πόλη Kostomuksha. Ο οδηγός Orlov και η σύντροφός του Mironov μιλούσαν κοιτώντας το σιδηρόδρομο. το τραίνο πέρασε απο τον σταθμό Essoila στις 2:35 α.μ. σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Ξαφνικά, ο Sergey Orlov παρατήρησε κάποιο παράξενο αντικείμενο πίσω από τα δέντρα το στρογγυλό αντικείμενο πετούσε παράλληλα με την πορεία του τραίνου.ο οδηγός έβλεπε το αντικείμενο να αφήνει μια ακτίνα φωτός στο έδαφος.

Η Mironov δεν μπορούσε να μιλήσει για μια στιγμή δεδομένου ότι έβλεπε τη στρογγυλή σφαίρα να διασχίζει το σιδηρόδρομο και να βγάζει παράξενες ακτίνες φωτός 30-50 μέτρα μπροστά από το τραίνο. ο Sergey Orlov σταμάτησε τη μηχανή και πάτησε φρένο για να αποφύγει τη σύγκρουση με τη φωτεινή σφαίρα. αλλά το τραίνο δεν μπορούσε να σταματήσει, φαίνεται πως κάποια παράξενη δύναμη το τραβούσε.

Ο οδηγός και η σύντροφος του αισθάνθηκαν σαν υπνοτισμένοι και κοιτούσαν επίμονα το μυστήριο αντικείμενο. αργότερα, είπαν ότι το αντικείμενο ήταν μια κανονική γεωμετρική μορφή περίπου τεσσάρων μέτρων σε διάμετρο. κινιόταν σιωπηλά επάνω από το έδαφος σαν να παρασυρόταν.

To τραίνο πλησίαζε το σταθμό Novye Peski. ο Sergey Orlov άνοιξε το φορητό ασυρματό του και αισθάνθηκε καλύτερα όταν κατάλαβε πως δούλευε. έκανε απελπισμένες προσπάθειες να εξηγήσει τι έχει συμβεί στο τραίνο σε μιά γυναίκα που είχε υπηρεσία στο σταθμό. η γυναίκα μπορούσε μετά βίας να καταλάβει τι της έλεγε ο οδηγος, βγήκε έξω για να συναντήσει το τραίνο που πλησίαζε το σταθμό.η γυναίκα δέν πίστευε τον οδηγό που της έλεγε ότι μπροστά απο το τραίνο υπήρχε ένα φωτεινό παράξενο αντικείμενο σε σχήμα μπάλας, όταν το τραίνο πλησίασε σε απόσταση ενός χιλιομέτρου απο τον σταθμό είδε η γυναίκα το φωτεινό αντικείμενο μπροστά απο το τραίνο να έρχεται κατευθείαν πάνω στο κτίριο του σταθμού, και φάνηκε πώς το χτύπησε λίγο, το τραίνο που δεν μπορούσε να σταματήσει πέρασε με μεγάλη ταχύτητα απο τον σταθμό.

Tο τραίνο κατόρθωσε να σταματήσει μόνο κοντά στο σταθμό Zastava. Η σφαίρα εξαφανίστηκε πίσω από το δάσος.ο οδηγός και η συντροφός του έπρεπε να περιμένει ένα τραίνο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, απο την πόλη του Petrozavodsk για να τους πάρει. Ο οδηγός βγήκε έξω από την καμπίνα για να ελένξει τις ρόδες. μόλις περπάτησε γύρω από την ατμομηχανή αισθάνθηκε ότι κάποια παράξενη δύναμη τον πιέζε πρός την μηχανή. δεν μπορούσε να κινηθεί, όταν μπόρεσε να κινηθεί έφθασε μετά βίας στήν καμπίνα. αυτό ήταν παράξενο αλλά μόλις μπήκε μέσα στήν καμπίνα, το τραίνο άρχισε να μετακινήτε πάλι σάν να περίμενε τον οδηγό για να ξεκινήσει. το τραίνο κινήθηκε για κάποιο χρονικό διάστημα έως ότου η παράξενη σφαίρα εξαφανίστηκε πίσω από το δάσος.

O Alexey Popov (ιστορικός) λέει ότι το γεγονός διάρκεσε μία ώρα και είκοσι λεπτά, η περίοδος εντός της οποίας η σφαίρα τράβηξε το τραίνο για πάνω από 50 χιλιόμετρα. αυτό διέθεσε 300 χιλιόγραμμα πετρελαίου diesel για την ατμομηχανή. οι άνθρωποι που ήταν μέσα στο τραίνο έπαθαν έναν ισχυρό νευρικό κλονισμό. Τα αυτόματα όργανα καταγραφής της ατμομηχανής και άλλων επίσημων εγγράφων αποδεικνύουν την αξιοπιστία του παράξενου γεγονότος. Εντούτοις, δεν υπάρχει καμία πιστευτή εξήγηση στο φαινόμενο. Η παράξενη σφαίρα παρατηρήθηκε νωρίτερα στο σταθμό Kutizhma ακόμη και προτού να συναντήσει το τραίνο # 1702.

Η ιστορία φαίνεται να είναι απίστευτη έως ότου συναντήσεις τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτήν την ιστορία. οι εργαζόμενοι στόν σιδηροδρόμο λένε πολύ δύσκολα ψέματα, και πιστεύουν ακράδαντα ότι το γεγονός ήταν μια επίσκεψη UFO.
PERIERGAA

PERIERGAA: ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ...Το μυστήριο τραίνο του 1702 !!! ΠΗΓΗ