Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!


Σήμερα στις 21:00 αποκλειστικά ο Συγγραφέας-Ερευνητής, Θανάσης Βέμπος, μιλάει στην κάμερα του ΕΟΕ και στην ρεπόρτερ Γεύση Θεοδώρου για το βιβλίο του ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.


Σήμερα στις 21:00 αποκλειστικά ο Συγγραφέας-Ερευνητής, Θανάσης Βέμπος, μιλάει στην κάμερα του ΕΟΕ και στην ρεπόρτερ Γεύση Θεοδώρου για το βιβλίο του ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Μόνο από εδώhttp://eoellas.org/ — Μαζί με Lefkos Lambrou και με ΓΕΥΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ.

Τι θα σημάνει για τον κόσμο μια πιθανή παραίτηση Ομπάμα;

Τι θα σημάνει για τον κόσμο μια πιθανή παραίτηση Ομπάμα;



Μέρες έμειναν για να δούμε....

Γράφει ο Ανδρέας Αποστολόπουλος

Υπάρχουν χονδρικά δύο κύρια σενάρια για την εξέλιξη των πραγμάτων .
Το πρώτο είναι αυτό που επιζητούν και προωθούν οι ιδιοκτήτες-μέτοχοι της FED (Ροκφέρελ, Ρότσιλντ κ.λ.π) , αλλά και η διεθνής των τραπεζών, όχι η βασισμένη στη Γουόλ Στρίτ, το Σίτι ή την Σιγκαπούρη, των επονομαζόμενων επενδυτικών, αλλά των Κεντρικών Τραπεζών, πολλές εκ των οποίων πλέον χωρίς να εξαιρείται η Τράπεζα της Ελλάδος, είναι ιδιωτικές.

Όχι τυχαία. Είναι οι τράπεζες, που δεν παράγουν πλούτο, αλλά έχουν την εξουσία της βάσης του πλούτου, που είναι η συγκρότηση και ο ρυθμός κυκλοφορίας των νομισμάτων. Όσο περιορίζονται τα εθνικά κράτη, τόσο περιορίζεται και η ποικιλία των νομισμάτων.

Όσο πιο μικρός είναι ο αριθμός των νομισμάτων τόσο λιγότερες είναι οι Κεντρικές Τράπεζες. Όσο λιγότερες είναι οι πραγματικά Κεντρικές Τράπεζες, τόσο πιο πολύ προωθείται η κατ’ ευφημισμό «παγκόσμια διακυβέρνηση». Ουσιαστικά δηλαδή ο έλεγχος επί του παγκόσμιου πλούτου.

Η σύγχυση μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ

Εδώ θέλει μια προσοχή στις λεπτομέρειες. Το πραγματικό μοντέλο αυτού του τύπου παγκοσμιοποίησης είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι οι ΗΠΑ. Η Ένωση της Ευρώπης, από το Μάαστριχτ και μετά, τον σχεδιασμό δηλαδή του κοινού νομίσματος, είναι το ζητούμενο. Οι ΗΠΑ είναι το αντίθετο.

Πρόκειται για τη συγκρότηση ενός νέου Έθνους, από αποίκους-μετανάστες- πολίτες από διάφορες εθνικές καταγωγές, που πήγαν με τη θέληση τους στη νέα Γη και συγκρότησαν ένα νέο Έθνος, πιο δημοκρατικό και συνταγματικά κατοχυρωμένο από τις Μητροπόλεις και τις αυτοκρατορικές δυνάμεις του παλιού κόσμου.

Χωρίς κρατική Κεντρική Τράπεζα


Η Αμερική, ως ΗΠΑ, είναι έθνος, αν και ομόσπονδη, που δεν ελέγχει όμως την Κεντρική Τράπεζα, αλλά ούτε και οι τραπεζίτες ιδιοκτήτες της, δεν μπορούν να ελέγξουν την Αμερική, ως Δημοκρατία και ως Έθνος, μέχρι τουλάχιστον να επιβεβαιωθεί ένα σενάριο, όπως αυτό που υπο τύπον παραδοξότητας, δημοσιοποίησαν οι New York Times.

Να βρεθεί σε κατάσταση χρεοκοπίας και μπροστά στο κραχ, οι τραπεζίτες της FED, να οδηγήσουν σε παραίτηση τον Ομπάμα, το εκλεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ δηλαδή, και να διορίσουν στη θέση του για παράδειγμα τον Μπλούμπεργκ, με τη σύμφωνη γνώμη Γερουσίας και Βουλής των Αντιπροσώπων, προκειμένου να βρεθεί διέξοδος.

Τι δηλαδή;

Ό,τι δοκιμάζεται στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα και την Ιταλία, όταν Παπανδρέου και Μπερλουσκόνι σχεδόν ταυτόχρονα , επέλεξαν ο ένας με την πρόταση για δημοψήφισμα και ο άλλος με τη δήλωση του ότι το ευρώ δεν σημαίνει πλούτο για την Ιταλία, να προκαλέσουν ρωγμές στην Ένωση.

Χωρίς ενιαία εθνική ταυτότητα

Η Ευρώπη ως Ένωση είναι στην αντιστροφή των ΗΠΑ. Δημιουργήθηκε στη βάση του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, ως ενιαία αγορά και στη συνέχεια στην αυθαίρετη συγκρότηση ενός νομίσματος ως ένωση.
Σήμερα στη βάση του νομίσματος η Ευρώπη οδηγείται εφόσον τελεσφορήσει ο σχεδιασμός των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης, στη δημοσιονομική ενοποίηση και στην κατάργηση των εθνικών κρατών. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει , αυτόματα σχεδόν η πολιτική ενοποίηση και η στρατιωτική ενοποίηση.

Όλη η Ευρώπη υπό την κυριαρχία της Γερμανίας, η οποία όμως στην ανταπόδοση για το ότι θα μετεξελιχθεί στο κυρίαρχο Έθνος, των ευρωπαϊκών Λαών πλέον και όχι Εθνών, θα παραχωρήσει δικαιώματα στην ΕΚΤ και τον ESM, το μηχανισμό σταθεροποίησης.

Και τα δικαιώματα αυτά θα τα παραχωρήσει στη FED και το ΔΝΤ, «διδυμοποιώντας» τις κεντρικές χρηματοπιστωτικές δομές της Ευρώπης , με τις πέραν του Ατλαντικού δομές και οδηγώντας και το Αμερικανικό Έθνος όπως αυτό εκπροσωπείται και αυτοκαθορίζεται από το αμερικανικό κράτος υπό τις εντολές του Λευκού Οίκου, στην μοίρα των ευρωπαϊκών εθνών .

Στον αφανισμό δηλαδή και τον έλεγχο της οικονομικής-κοινωνικής-πολιτικής επικράτειας των ΗΠΑ από τους τραπεζίτες.

Μια πρώτη εφαρμογή


Μια πρώτη μορφή εφαρμογής τέτοιας εξέλιξης είναι η απόφαση των 5 κεντρικών τραπεζών, υπό τον συντονισμό της FED , να μειώσουν στο μισό το κόστος του διατραπεζικού δανεισμού, μεταξύ δολαρίου και ευρώ, για το 2012, όπου όλα θα κρίνονταν , με αποτέλεσμα μετά τους Μερκοζί (Μέρκελ- Σαρκοζί) να έχουμε ευρωδολάριο (FED- ΕΚΤ).

Εάν πετύχει η πρώτη φάση η υπερχρεωμένη Ιαπωνία δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να αναστρέψει τη φορά των εξελίξεων, ενώ η Κίνα θα χρηματοδοτήσει και αυτή το νέο νόμισμα , για να μην βρεθεί μπροστά στο ενδεχόμενο να υποστεί κράχ ,εξαιτίας της έκθεσης της στο δολάριο των ΗΠΑ και την αμερικανική οικονομία.

Και τελευταία η Ρωσία, με ολόκληρο τον Καύκασο, πολύ δύσκολα δεν θα γυρίσει από την εποχή Πούτιν- Μεντβέντεφ, στην εποχή Γιέλτσιν, όταν όλος της ο πλούτος βρέθηκε σε ελάχιστα «χέρια» των φεουδαρχών, όπως ονομάστηκαν τότε.

Το νέο παγκόσμιο νόμισμα θα έχει την φιλοσοφία του ευρώ και όχι του δολαρίου και η παγκόσμια συγκρότηση , μετά το τέλος των Εθνών, την φεουδαρχική αντίληψη της Λέσχης της μίας , ενιαίας Κρατικής Τράπεζας, που θα ελέγχουν ιδιώτες και όχι κράτη.

Προετοιμαστείτε για τα χειρότερα, τόσο χειρότερα , που δεν θα τα έχει φανταστεί ούτε ο χειρότερος εχθρός σας.....

Η Παγκόσμια Δικτατορία των Τραπεζιτών, θα επιβληθεί από στιγμή σε στιγμή κι από μέρα σε μέρα...

Πηγή: Ανδρέας Αποστολόπουλος

kostasxan

apocalypsejohn 


Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/10/blog-post_2849.html#ixzz2gfikbIC8
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Τι θα σημάνει για τον κόσμο μια πιθανή παραίτηση Ομπάμα; - Αφύπνιση Συνείδησης ΠΗΓΗ

Το παγκόσμιο σχέδιο για τον έλεγχο των τροφίμων

Το παγκόσμιο σχέδιο για τον έλεγχο των τροφίμων

Τι κρύβεται πίσω από το διαβόητο διατροφικό κώδικα Codex Alimentarius
Τρώγοντας... έρχεται η όρεξη στα διάφορα υπερεθνικά κέντρα αποφάσεων, τα οποία ύστερα από την οικονομική υποδούλωση των λαών έχουν βάλει στόχο τον έλεγχο και της τροφής τους.
Όπως αναφέρει το περιοδικό «Επίκαιρα», ο διεθνής έλεγχος των τροφίμων επιτυγχάνεται μέσω του διαβόητου Codex Alimentarius, του παγκόσμιου διατροφικού κώδικα.
Αν και ο Codex Alimentarius λειτουργεί υπό τη σκεπή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και συγχρηματοδοτείται από τα κράτη-μέλη του, ελάχιστη γνώση έχουν οι εθνικές κυβερνήσεις για όσα μελετούν και αποφασίζουν οι διάφορες επιτροπές του Κώδικα σχετικά με τη διατροφή του πλανήτη.
Οι πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο είτε της διατροφής είτε του φαρμάκου επιχειρούν, διαμέσου υπερεθνικών θεσμικών υποχείριών τους, να ελέγξουν πλήρως τόσο την ποσότητα όσο και την ποιότητα των τροφών που καταναλώνει η παγκόσμια κοινότητα.
Ήδη στις ΗΠΑ, στη Γαλλία και σε άλλες χώρες της Ευρώπης καταγγέλλεται η απαγόρευση καλλιέργειας πατενταρισμένων σπόρων από ιδιώτες και η αντικατάσταση όλων των φυσικών ειδών με μεταλλαγμένα, ώστε να εξαλειφθεί οποιαδήποτε εθνική και ατομική αυτονομία και σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, όπως είναι η τροφή.
Αρκετοί Έλληνες επιστήμονες, εξάλλου, φοβούνται πως πολύ γρήγορα και στη χώρα μας δεν θα μπορούμε να είμαστε κύριοι των φρούτων και των λαχανικών που παράγουμε.
Σύμφωνα με τα «Επίκαιρα», οι διάφορες Επιτροπές του Codex Alimentarius εργάζονται συνεχώς. Στις αρχές Σεπτεμβρίου συνεδρίασε στην Πόλη του Μεξικού η αρμόδια Επιτροπή για τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, με τη συμμετοχή 40 κρατών-μελών, η οποία ασχολήθηκε, μεταξύ άλλων, και με την ομογενοποίηση της συσκευασίας και διάθεσης προϊόντων όπως το αβοκάντο, το ρόδι και τα φρούτα του πάθους.
Τα φυσικά προϊόντα στο απόσπασμα
Η ιστορία άρχισε από τα συμπληρώματα διατροφής και άλλα φυσικά θεραπευτικά προϊόντα, τα οποία περιέχουν υψηλές δόσεις βιταμινών και μετάλλων.
Αυτά λειτουργούν προληπτικά όσον αφορά σε ασθένειες, αλλά έχουν χαρακτηριστεί επικίνδυνες τοξίνες και δηλητήρια από τον Κώδικα, με σκοπό να μειωθούν κατά πολύ οι επιτρεπόμενες δόσεις τους και να ενισχυθούν οι πωλήσεις των χημικών προϊόντων των φαρμακευτικών εταιρειών.
Σε άλλο επίπεδο, περιθωριοποιούνται τρόφιμα τα οποία καταπολεμούν αλλεργίες ή την υπέρταση μόνο και μόνο επειδή δεν διαθέτουν την… εκλεκτή πιστοποίηση.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, έχει σχηματιστεί μια «θετική» λίστα μόλις 18 επιτρεπόμενων θρεπτικών στοιχείων και ό,τι δεν περιλαμβάνεται σε αυτή λογίζεται ως απαγορευμένο, ενώ κάθε είδος τροφής θα πρέπει να υφίσταται επεξεργασία με ακτινοβολία.
Αντιθέτως, προκρίνονται οι γενετικώς τροποποιημένοι οργανισμοί, κοινώς τα μεταλλαγμένα, όπως οι αυξητικές ορμόνες, καθώς και τα υποκλινικά αντιβιοτικά στα βοοειδή και άλλα συνθετικά πρόσθετα τροφίμων, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτή η εξέλιξη για την ανθρώπινη υγεία.
Την ίδια στιγμή, επιτρέπονται υψηλά επίπεδα της καρκινογόνους αφλατοξίνης στο γάλα, καθώς και επικίνδυνων εντομοκτόνων και φυτοφαρμάκων. Με βάση επίσης τον Κώδικα, οι σπόροι πρέπει να είναι πιστοποιημένοι και να χορηγούνται από εταιρείες.
Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι ο Codex Alimentarius δεν είναι νομοθεσία, αλλά διεθνές όργανο το οποίο δημιουργήθηκε το 1961 από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να αναπτύξει πρότυπα, κώδικες πρακτικής και κατευθυντήριες γραμμές για όλη τη διατροφική αλυσίδα, με σκοπό, υποτίθεται, την προστασία της υγείας των καταναλωτών και την εξασφάλιση ορθών πρακτικών στο εμπόριο τροφίμων.
Η βιοτεχνολογία, τα φυτοφάρμακα, τα πρόσθετα τροφίμων, οι μολυσματικές ουσίες είναι μερικά μόνο από τα θέματα που συζητούνται στις συνεδριάσεις των Επιτροπών του Κώδικα.
Πριν από κάθε συνεδρίαση του Codex Alimentarius πραγματοποιείται σύσκεψη στο Συμβούλιο της ΕΕ με τη συμμετοχή όλων των κρατών-μελών ώστε να διαμορφώνεται κοινή ευρωπαϊκή θέση στα υπό συζήτηση ή υπό υιοθέτηση κείμενα εργασίας, η οποία πρέπει να είναι, πάντως, σύμφωνη με την ισχύουσα κοινοτική νομοθεσία.
Από ελληνικής πλευράς, εθνικό σημείο επαφής με τον Codex Alimentarius είναι ο ΕΦΕΤ.
Κύριοι στόχοι του ελληνικού φορέα είναι η διάχυση της πληροφορίας και η έγκαιρη ενημέρωση των εταίρων σε εθνικό επίπεδο, η διαμόρφωση εθνικής θέσης μέσω συντονιστικών συσκέψεων όλων των αρμοδίων φορέων και η δημόσια διαβούλευση των κειμένων εργασίας των Επιτροπών του Codex.
Τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί μια σειρά τυπικώς ή ουσιαστικώς αναγκαίων πιστοποιήσεων, οι οποίες «φωτογραφίζουν» τα συμφέροντα των ισχυρών παικτών στον τομέα του φαρμάκου και της διατροφής εις βάρος των μικρομεσαίων και οι οποίες έχουν υιοθετήσει αρχές του Codex Alimentarius.
Η ισχυρότερη πιστοποίηση παγκοσμίως θεωρείται το ISO 22.000, στο οποίο υπολογίζεται πως έχουν ήδη ενταχθεί περισσότερες από 10.000 ελληνικές επιχειρήσεις, κυρίως οι μεγαλύτερες, αν και δεν έχει δημιουργηθεί σχετικό μητρώο.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Νίκος Κατσαρός, σημειώνει στα «Επίκαιρα» πως ο Codex Alimentarius δεν συνεισφέρει στην ενίσχυση της ασφάλειας των τροφίμων, αλλά στόχος του είναι η προώθηση των συμφερόντων των πολυεθνικών εταιρειών.
Κατοχικά Νέα

Παρακαλούμε πολύ.. δώστε μας μια πειστική απάντηση για το τι κάνουν αυτά τα αεροσκάφη! [ΒΙΝΤΕΟ]

Παρακαλούμε πολύ.. δώστε μας μια πειστική απάντηση για το τι κάνουν αυτά τα αεροσκάφη! [ΒΙΝΤΕΟ]


Παρακαλούμε πολύ.. δώστε μας μια πειστική απάντηση για το τι κάνουν αυτά τα αεροσκάφη! [ΒΙΝΤΕΟ]

Είναι απίστευτο αυτό που κάνουν αυτά τα αεροσκάφη. Εμείς όσο κι αν προσπαθήσαμε να δώσουμε μια λογική εξήγηση δεν τα καταφέραμε.

Αν είναι πολιτικά δε μπορεί να κάνουν τέτοιους ελιγμούς, εκτός αυτού απαγορεύεται η παράλληλη πτήση τους.

Αν είναι στρατιωτικά τι κάνουν άραγε; Γιατί συννέφιασε ο ουρανός σε λίγα λεπτά;

Περιμένουμε με ενδιαφέρον και τις δικές σας απόψεις...