Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

---ΕΟΕ---ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ...



Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις στον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων και το κομβικό σημείο από το οποίο έχουμε διέλθει. Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή στην πορεία του Οργανισμού, η οποία υιοθετήθηκε και μεθοδεύτηκε τους τελευταίους μήνες με γνώμονα την βέλτιστη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του ΕΟΕ, ειδικά υπό το πλαίσιο των συνθηκών που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας. Με σιγουριά και αίσθημα ευθύνης, σας ανακοινώνουμε ότι ο Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων μετεξελίχθηκε και από Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός είναι πλέον Μη Κερδοσκοπική Αστική Εταιρεία. Εφεξής θα λειτουργούμε σε ένα διαφορετικό πλαίσιο και θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε πιο σημαντικά, ολοκληρωμένα και ουσιαστικά πράγματα. Φυσικά η φυσιογνωμία και οι στόχοι του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων παραμένουν ακριβώς όπως είχαν μέχρι σήμερα. Προσβλέπουμε σε μια ακόμα πιο εντατική υποστήριξη από όλους εσάς που μας παρακολουθείτε αυτά τα χρόνια, ενώ ταυτόχρονα ευελπιστούμε να περιβάλετε με την εμπιστοσύνη και την θέρμη σας το νέο αυτό εγχείρημα -- σταθμό στην Ιστορία του Οργανισμού. Για οποιαδήποτε απορία θα μπορείτε να ανατρέξετε στο νέο καταστατικό του ΕΟΕ, έτσι όπως είναι δημοσιευμένο στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ http://cl.ly/SEKH ή να διαβάσετε online από εδώ. Είμαστε εδώ και είμαστε πιο δυνατοί! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα...

Γραφείο Τύπου ΕΟΕ

▶ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ... - YouTube  ΠΗΓΗ

Το χάραγμα του Θηρίου στο χέρι σας [Βίντεο]

Το χάραγμα του Θηρίου στο χέρι σας [Βίντεο]

ΘΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Ένα ενσωματωμένο chip που έχει τη δυνατότητα να σας απαλλάξει από τα κλειδιά, ξεκλειδώνοντας αμέσως το τηλέφωνό σας είναι τώρα διαθέσιμο στο IndieGoGo.
Το xNT είναι ένα εμφυτεύσιμο τσιπ NFC που σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε τις πόρτες, το τηλέφωνό σας και τον υπολογιστή μόνο με το χέρι σας.
Τα κλειδιά είναι ένα αναγκαίο κακό τον τελευταίο αιώνα, αλλά εάν μπορούσατε να ξεκλειδώσετε το σπίτι σας, το κινητό σας ή τον υπολογιστή μόνο με το χέρι σας; Αυτό είναι το xNT που θα επιτρέπει τη χρήση του η Near Field Communication (NFC).
Παράγεται από την biohacking και NFC. Το xNT είναι η πρώτη παγκοσμίως NFC-συμβατή ραδιοσυχνότητα που μπορεί να εμφυτευθεί μέσα στο σώμα σας.
Μετράει 2 x 12mm η NFC ταυτότητα που βρίσκεται σε μια βιολογικά ανθεκτική γυάλινη κάψουλα και ψάχνει για $ 8.000 χρηματοδότηση στο IndieGoGo για να ξεκινήσει μαζική παραγωγή και να σας κερδίζει. Το πολύ δικό σας xNT φορτώνεται εκ των προτέρων μέσα σε ένα σωλήνα έγχυσης έτοιμο για εμφύτευση.
Το NFC λειτουργεί εκπέμποντας μια χαμηλής ισχύος ραδιοσυχνότητα που μπορεί να αναγνωριστεί από αισθητήρες, οι οποίοι στη συνέχεια μπορεί να προκαλέσουν προγραμματισμένα γεγονότα. Η NFC χρησιμοποιείται σήμερα από κινητές συσκευές για την ένωση Bluetooth, καθώς και τη μεταφορά φωτογραφιών ακόμη και τις πληρωμές.
Μόλις εμφυτευθεί στο χέρι σας, το NFC τσιπ μπορεί να προγραμματιστεί για οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένων το άνοιγμα σε κλειδαριές, αρχής γενομένης από το αυτοκίνητό σας, το ξεκλείδωμα του υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας, ή ως μια ψηφιακή επαγγελματική κάρτα με ένα άγγιγμα.
Το τσιπ θα πρέπει να εμφυτευτεί κατευθείαν στο σώμα σας, συνήθως μεταξύ του αντίχειρα και του πρώτου δακτύλου.
Και για άλλη μια φορά θα αναρτήσουμε το γνωστό εδάφιο Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16
“ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666.
Διότι αυτά δεν θα γίνουν κάποτε στο μέλλον, αλλά θα γίνουν ΤΩΡΑ! Συνεπώς όταν ένα κείμενο 2000 χρόνων επαληθεύεται είναι ώρα να ξυπνήσουμε.
Δείτε το βίντεο:

Τα Ιπτάμενα Βιμάνας ...ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΜΑΙΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ(anekshghtakaiapokryfa.blogspot.de/ "Ανεξήγητα και Απόκρυφα")
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΕΥΝΑ ΘΕΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΑΗΛ.....
ΜΕ ΘΕΜΑ: Τα Ιπτάμενα Βιμάνας ...ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΑΙΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΜΑ :ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ from ΡΑΔΙΟ ΗΛΙΟΣ on Vimeo.
ΜΑΙΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΜΑ :ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΗ

- Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ-

- Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ- 
Ευχαριστούμε θερμά την εφημερίδα Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ που σήμερα είχε συνέντευξη τον ΕΟΕ και έδωσε την δυνατότητα να ακουστούν οι απόψεις μας αλλά και το έργο μας. Κατεβάστε την συνέντευξη σε full ανάλυση από εδώ http://cl.ly/SH1Q . Διαβάστε την online από εδώ http://f.cl.ly/items/1Q1M2n3c401Z3u2X1l0p/eleutheri_ora_2-11-13.pdf

Πολύ καλό βίντεο από Γερμανία: Δυο στρατιωτικά ψεκάζουν πλάι πλάι - το ένα σταματάει και ξαναξεκινάει (on-off) -

Πολύ καλό βίντεο από Γερμανία: Δυο στρατιωτικά ψεκάζουν πλάι πλάι - το ένα σταματάει και ξαναξεκινάει (on-off) -


Picture

Στο βίντεο αυτό απο την Γερμανία
 φαίνεται ξεκάθαρα το δεύτερο αεροπλάνο
 που κλείνει τον ψεκασμό και τον ξαναβάζει
 μπροστά. Αυτό για εκείνους που εξακολουθούν
 να πιστεύουν ότι είναι καυσαέρια από τα αεροπλάνα. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ: http://anti-neotaxites.blogspot.com/2013/11/on-off.html#ixzz2jbTfNswc

Η ΕΛΛΑΣ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ!!!

Η ΕΛΛΑΣ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ!!!

▶ Βίντεο ντοκουμέντο - YouTube ΠΗΓΗ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (2-11-2013)

ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΙΒΥΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ
ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΒΥΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΙΘΙΟΠΙΑ-ΑΡΑΒΙΑ
Η ΑΡΧΑΙΑ ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ;
ΑΡΚΑΙΜ,ΣΤΟΟΥΝΧΕΤΖ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣΠΙΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ
ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗ ΝΑΖΚΑ (ΠΕΡΟΥ) 
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ


▶ ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (2-11-2013) - YouTube ΠΗΓΗ

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕIΣ; ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ