Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Εκπομπή ΒΟΜΒΑ μεγατόνων... Πως στήθηκε η μεγαλύτερη κομπίνα στον πλανήτη εναντίον μιας ολόκληρης χώρας! Δείτε το VIDEO πριν το εξαφανίσουν!!

Εκπομπή ΒΟΜΒΑ μεγατόνων... Πως στήθηκε η μεγαλύτερη κομπίνα στον πλανήτη εναντίον μιας ολόκληρης χώρας! Δείτε το VIDEO πριν το εξαφανίσουν!!

Εκπομπή ΒΟΜΒΑ μεγατόνων... Πως στήθηκε η μεγαλύτερη κομπίνα στον πλανήτη εναντίον μιας ολόκληρης χώρας! Δείτε το VIDEO πριν το εξαφανίσουν!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ: Τα 85 λεπτά που σοκάρισαν την Ελλάδα: Ο οικονομολόγος και ιδρυτής των AegeanTimes, αποκαλύπτει και κατηγορεί ευθέως, συγκεκριμένα άτομα που έριξαν τη χώρα μας στην δίνη της κρίσης!

Ενα απίστευτο βίντεο, στο οποίο σε κάθε λεπτό περιέχεται και μια συγκλονιστική αποκάλυψη!!! Ενα βίντεο στο οποίο ένας οικονομολόγος συνθέτει κομμάτι-κομμάτι το δύσκολο παζλ!!!

Μια άκρως αποκαλυπτική εκπομπή, για τα πρόσωπα που διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην δημιουργία της τεχνητής οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, προβλήθηκε πριν μερικές εβδομάδες (στις 9 Μαΐου το βράδυ) στο κανάλι “ΕΓΝΑΤΙΑ TV”.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του οικονομολόγου-δημοσιογράφου κ.Γιώργου Πηλήτσιου, ήταν καλεσμένος για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, ο ιδρυτής των AegeanTimes, -επίσης- οικονομολόγος, κ.Γιώργος Αδαλής!

Ετσι μετά την πρώτη εκπομπή στην οποία είχε αποκαλύψει συγκλονιστικά γεγονότα για την «δανειακή ιστορία της Ελλάδος», στην δεύτερη εκπομπή, ο κ.Αδαλής , μίλησε με ονόματα, αποκαλύπτοντας παντελώς άγνωστες πτυχές, των προσώπων καθώς και των εταιριών, που έδρασαν εναντίον της οικονομίας της χώρας!

Πρόκειται στην ουσία για μια ένα ανεπανάληπτο κρεσέντο τηλεοπτικών αποκαλύψεων, που όμοιό του δύσκολα συναντάς στην Ελληνική Τηλεόραση!!!

Επί 85 λεπτά, ο κ.Αδαλής αναφέρεται σε πρόσωπα κι εταιρίες , καθώς και στα εργαλεία και την μέθοδο που χρησιμοποίησαν μια χούφτα άνθρωποι, προκειμένου να εξοντώσουν την Ελληνική Οικονομία και την Ελληνική Οικογένεια! Το εν λόγω βίντεο, αναρτήθηκε στο site του τηλεοπτικού καναλιού, και πρόκειται να αποτελέσει σταθμό στην σύγχρονη τηλεοπτική ιστορία, μιας και για πρώτη φορά, ένας ειδικός, μιλά σε τηλεοπτική κάμερα και σε απλά Ελληνικά, συνθέτει το παζλ της μεγαλύτερης «κομπίνας» που στήθηκε ποτέ στον πλανήτη, εναντίον μιας ολόκληρης χώρας!

Προσωπικά, ως τηλεθεατής, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο κομμάτι της εκπομπής ως καλύτερο γιατί θα αδικήσω τα υπόλοιπα!
Από το 2ο λεπτό του βίντεο όπου στην ουσία ξεκινάνε οι αποκαλύψεις,
ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

Και συνιστώ ανεπιφύλακτα να το κατεβάσετε στον δίσκο σας, διότι υποψιάζομαι ότι πολύ σύντομα, το βίντεο αυτό θα αποσυρθεί από το διαδίκτυο!

Απ ότι συνάγεται από τα συμφραζόμενα, οι παραγωγοί της εκπομπής «Οικονομία & Αντιθέσεις» του «Εγνατία TV», σχεδιάζουν σύντομα και Τρίτη εκπομπή με καλεσμένο τον κ.Αδαλή, στην οποία μετά το μπαράζ των συγκλονιστικών αποκαλύψεων στις δύο πρώτες, πρόκειται να καταθέσει μια «πρόταση-βόμβα» , για την έξοδο της Ελλάδος από την κρίση!

Προς το παρόν, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο διάρκειας 85 λεπτών, μαζί με τα παιδιά σας!!!

Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις, στις οποίες η τηλεόραση παίζει τον πραγματικό της ρόλο και αποκαλύπτει, ενημερώνει κι εκπαιδεύει!!!

Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που βλέπεις μια εκπομπή και δεν θέλεις να φύγεις από την οθόνη!!!

Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που στο τέλος λες:
«Επιτέλους… σήμερα έμαθα κάτι!!!»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Οικονομια Και Αντιθεσεις 09-05-2013 από Egnatiatv

Η Δύναμη του Τρία [Ντοκιμαντέρ Ancient Aliens]

Η Δύναμη του Τρία [Ντοκιμαντέρ Ancient Aliens]

Η νέα σαιζόν της δημοφιλούς σειράς ξεκίνησε!
Κατά τη διάρκεια της Ανθρώπινης Ιστορίας, ο αριθμός τρία πάντα είχε μια μοναδική σημασία. Αλλά γιατί;
Τι είναι αυτό στον αριθμό τρία που τον καθιστά να παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στη θρησκεία, στην αρχιτεκτονική, τη μυθολογία, τη λογοτεχνία, την επιστήμη και (φυσικά) στον αποκρυφισμό;
- Είχε ο Πυθαγόρας τους... εξωγήινους ως πηγή έμπνευσης;
- Ποιά η σχέση του Ερμή του Τρισμέγιστου με τη θρυλική "Σμαραγδένια Πινακίδα";

Παράξενη έκρηξη στον ουρανό από άγνωστο αντικείμενο - Βίντεο

Παράξενη έκρηξη στον ουρανό από άγνωστο αντικείμενο - Βίντεο

Ένας άντρας από το Σακραμέντο σε σάρωση του νυχτερινού ουρανού με το τηλεσκόπιο του εντοπίζει μια ξαφνική έκρηξη φωτός και καταγραφεί το παράξενο θέαμα με το έξυπνο τηλέφωνό του. Το βίντεο γυρίστηκε με ένα iPhone μέσα από το προσοφθάλμιο ενός τηλεσκοπίου
Ο Cody που τράβηξε το βίντεο μας εξηγεί ότι είχε εντοπίσει και καταγράψει κάποιο άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο που μετά από λίγο ανατινάζεται. Έστειλε το βίντεο στον Δρ Stephen P Maran, ο οποίος ανήκει στο χώρο της Αστρονομίας, και του απάντησε λέγοντας ότι δεν αναγνωρίζει την έκρηξη αυτή ως γνωστό αστρονομικό φαινόμενο και η προσωπική του γνώμη είναι ότι αυτό δεν είναι ένα αστρονομικό γεγονός.