Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ Από το ημερολόγιο του Γκαίμπελς


Ο ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ Από το ημερολόγιο του Γκαίμπελς


Ο   Χ Ι Τ Λ Ε Ρ
ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ
Από το ημερολόγιο του Γκαίμπελς


    «8 Απριλίου 1941, χθες: ...προχωρούμε αργά στην Ελλάδα. Ο Γκούτερερ με βοηθά πολύ στη δουλειά μου... Οι Έλληνες είναι γενναίοι μαχητές... Τα καταληφθέντα οχυρά είναι γεμάτα πτώματα... Με τον Φύρερ, και αυτός θαυμάζει τη γενναιότητα των Ελλήνων.Πιθανόν να υπάρχει ακόμη ένα ίχνος της παλαιάς ελληνικής καταγωγής σ' αυτούς. Οι Σέρβοι μάχονται απελπισμένα.
Μόλις όμως τσακιστεί η πρώτη αντίσταση, αρχίζει η μεγάλη φυγή.... Ο Φύρερ απαγορεύει τον βομβαρδισμό της Αθήνας. Αυτό είναι δίκαιο και ευγενικό εκ μέρους του. Η Ρώμη και η Αθήνα είναι "η Μέκκα" του. Λυπάται βαθιά που αναγκάσθηκε να πολεμήσει τους Ελληνες. Εάν όμως οι Αγγλοι δεν είχαν εγκατασταθεί εκεί, δεν θα βοηθούσε πότε τους Ιταλούς.
Επρόκειτο για δική τους υπόθεση και όφειλαν να τη διευθετήσουν μόνοι τους.Ο Φύρερ είναι ένας άνθρωπος ολοκληρωτικά προσανατολισμένος στην αρχαιότητα.
Μισεί τον χριστιανισμό, επειδή κατέστησε τις αξίες της ανθρωπότητας ανάπηρες. Σύμφωνα με τον Σοπενχάουερ,ο χριστιανισμός και η σύφιλη έκαναν την ανθρωπότητα δυστυχισμένη και ανελεύθερη.Τι μεγάλη διαφορά υπάρχει ανάμεσα σ' έναν καλοσυνάτο και σοφό χαμογελαστό Δία και σ' έναν καταπονημένο από τους πόνους εσταυρωμένο Χριστό...
Πόσο διαφέρει μια σκοτεινή εκκλησία από έναν φωτεινό, ελεύθερο αρχαίο ναό... Και ό,τι αφορά τους σκλάβους, που υποτίθεται ότι ο χριστιανισμός απελευθέρωσε; Στην ουσία ήταν στον Μεσαίωνα πολύ πιο ανελεύθεροι και καταπιεσμένοι, παρά στην αρχαία Ρώμη.Και εν πάση περιπτώσει τι σημαίνει τελικά δουλεία; Είναι σήμερα ένας βιομηχανικός προλετάριος περισσότερο ελεύθερος από έναν σκλάβο πριν από την αμερικανική "ελευθερία" στις Νότιες πολιτείες; Τα πάντα είναι προκαταλήψεις...».
    «29-4-1941, η Πελοπόννησος, στην Ελλάδα, ξεκαθαρίζεται. Σχεδόν χωρίς αντίσταση. Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κέρκυρα. Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να εισέλθουν στον πόλεμο. Αν δεν φοβόταν ο Ρούσβελτ την κοινή γνώμη, θα μας είχε κηρύξει τον πόλεμο εδώ και καιρό... Είδαμε με τον Φύρερ τα πολεμικά επίκαιρα. Είναι πολύ ικανοποιημένος.
Συζητήσαμε εκ νέου για το Βατικανό και τον χριστιανισμό.Ο Φύρερ είναι αντίπαλος των υπερβολών τους, αλλά μου απαγορεύει, για λόγους τακτικής, ν' αποχωρήσω από την Καθολική Εκκλησία. Και για μια τέτοια βλακεία είμαι αναγκασμένος να πληρώνω εδώ και μία δεκαετία τον εκκλησιαστικό φόρο».

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ
«ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ Ο ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ»
ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΕΡ. ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ
Διπλωματούχος Στρατιωτικής Ιστορίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Aachen
ΟΙ ΜΟΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ"

Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον www.egolpion.com
20  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013


Read more:http://www.egolpion.com/hitler_christians.el.aspx#ixzz2kkRAuuZg

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ


Μια απο τις προφητείες του Αγίου κοσμά του Αιτωλού τις οποίας είχα δώσει την ερμηνεία, είπαν ορισμένοι οτι ο Λιακόπουλος δεν ερμηνεύει σωστά τις προφητείες, και ότι ο Αγιος Κοσμάς έλεγε ανοησίες και οτι πρέπει να βρεθεί ένας "Θεόπνευστος μεγαλοθεολόγος" για να μας πεί τι ήθελε να πεί ο Αγιος ο οποίος (κάτ αυτούς) έπαθε παράκρουση κι έλεγε άλλα αντί άλλων. Εγώ που δεν είμαι Θεολόγος αλλά φυσικός, και άναγκαστικά σκέφτομαι με μαθηματικό τρόπο, σας είπα ότι οι προφητείες του Αγίου Κοσμά - όπως και όλες οι προφητείες πρέπει να ερμηνεύονται όπως ακριβώς είναι γραμμένες.

Ο Αγιος είπε: "αν ο πόλεμος πιαστεί απο κάτω λίγα θα πάθετε" Οταν εμείς ακούμε ...πάνω και κάτω, το δικό μας μυαλό πάει κάτω μεριά στο χάρτη απο την ελλάδα νότια. Κι όμως είδαμε ότι οι πόλεμοι πιάστηκαν και απο πάνω απο τη Σερβία, και είπαν πολλά θα πάθουμε. Πιάστηκε ο πόλεμος απο κάτω και έλεγαν Συρία κτλ, (λίγα θα πάθουμε) άλλοι έλεγαν με μανία ότι είναι "η αρχή έναρξης των γεγονότων!"
Το "πάνω και κάτω" τελικά είναι στην κυριολεξία "πάνω και κάτω". Δηλαδή αν γίνει ο πόλεμος απο κάτω στα τάρταρα λίγα θα πάθουμε, και σύμφωνα με τις προφητείες, θα βγούν οι Νεφελίμ έξω αποδυναμωμένοι απο τις μεταξύ τους σφαγές.

Αν ο πόλεμος πιαστεί απο πάνω, αυτοί απο κάτω θα έχουν γλέντια διότι εμείς ούτως η άλλως θα αποδυναμωθούμε ενώ αυτόι θα είναι όσο το δυνατόν ισχυροί.

Λοιπόν ο πόλεμος πιάστηκε απο κάτω κι εμείς λίγα θα πάθουμε, καθώς χωρίστηκε η μαύρη και η λευκή αδελφότητα. Στην λευκή προσεχώρησαν όλα τα ρυπαρά γένη. Στα τάρταρα υπάρχουν οι 4 Βασιλείς των Μπαχομέχ, και οι υπόλοιποι 68 απο τα άλλα γένη.

Ετσί, υπάρχει ένας άνισος πόλεμος, που πότε γίνεται με μεγάλη σφοδρότητα, πότε γίνεται κλεφτοπόλεμος και πότε γίνεται εν τω μέσω πολλών διαβουλεύσεων απο όλους αυτούς που έχουν βγάλει τους νόμους, κανονισμούς υποκανονισμούς κτλ, χτυπήθηκε, όπως είχα πέι ... όταν χτυπιέται η πρωτεύουσα της μαύρης αδελφότητας που βρίσκεται πέρα απο την Σουμάτρα - όλη εκείνη η περιοχή ταρακουνιέται άσχημα, και βεβαίως ψιλοχτυπιέται και η πρωτεύουσα της λευκής αδελφότητας που είναι κάτω απο την Πελοπόνησσο και για να το πώ πιό σωστά στην νοτιοδυτική στερεά.

Εκεί λοιπόν έχουμε πάρα πολλούς σεισμούς, αλλά είναι απο ρίγματα τα οποία απλά ενεργοποιήθηκαν απο το "απο κάτω ταρακούνημα" αλλά τόσο μεγάλους σεισμούς δεν είχαμε στην περιοχή εδώ, διότι δεν είχαμε τόσο ισχυρά χτυπήματα σαν αυτά που δέχτηκε η πρωτεύουσα της μαύρης αδελφότητας.

Ωστόσο, εκείνο το οποίο συμβαίνει λόγω των δονήσεων, και λόγω του φαινομένου του κώδωνος (της καμπάνας) αν το πούμε στην απλή φυσική. Οταν έχουμε ένα αντικείμενο το οποίο έχει κάποιο όγκο και το χτυπήσουμε στο ένα άκρο, απο την άλλη πλευρά δημιουργούνται (εφόσον θα μπορούσαμε να δούμε) κύματα, με το φαινόμενο της αντήχησης. Αν πέσει ένας πανίσχυρος μετεωρίτης πάνω στη γή, τότε αντιδιαμετρικά στη γή απο την άλλη μεριά θα δημιουργηθεί κι εκεί (με τη μορφή του κώδωνος) σεισμός, ίσως και κάποιο τσουνάμι.

Ετσι λοιπόν συμβαίνουν κι αυτά εδώ στη γή με τους μεγάλους κραδασμούς στο εσωτερικό της γής.

Ενεργοποίηση ριγμάτων στην επιφάνεια πέρα απο το χάλκινο περίβλημα, την χωμάτινη πέτρινη που ζούμε εμείς. Ωστόσο, τα οπλικά συστήματα που χρησιμοποιούν κάτω έχουν προέκταση ώστε να δημιουργούν αληθινές καταστροφές. Είναι τέτοια τα οπλικά συστήματα που χρησιμοποιούν ώστε να προκαλούν φθορές και στα πραγματικά αντικείμενα που καλύπτονται απο το μάτριξ του ψεύτικου αυτού κόσμου.

Οι υπερβατικές μάλιστα συχνότητες, η πληροφορία της όποιας καταστροφής, μεταφερόμενη δημιουργεί παράπλευρα φαινόμενα στην επιφάνεια της γής. Τα φαινόμενα αυτά μετά τους σεισμούς αφορούν τον επιρρεασμό της ατμόσφαιρας της γής. Για τον λόγο αυτό στις Φιλιππίνες έχουμε τελευταία πολλούς και επαναλαμβανόμενους τεράστιους τυφώνες οι οποίοι έφεραν τεράστιες καταστροφές.

Αλλα, ώ του θαύματος! στην περιοχή της Μεσογείου κυρίως της Πελοπονήσσου και της δυτικής ελλάδας κατ επέκταση, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται ξαφνικά ανεμοστρόβιλοι σε στύλ Κάνσας Σίτι, που οφείλονται στα χτυπήματα απο τα οπλικά συστήματα της μαύρης αδελφότητας πάνω στην πρωτεύουσα της λευκής.

Οταν θα έχουμε ξανά μαγάλα χτυπήματα απο κάτω, και αφού δούμε σεισμούς, μετά θα δούμε περίεργα ατμοσφαιρικά φαινόμενα - τα οποία πάντοτε ακολουθούν.

Το άρθρο είναι του Λιακόπουλου Δημοσθένη απο την διαδυκτιακή εκπομπή στο Prisonplanet.
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

Οι μυστικές εταιρείες που ελέγχουν τον κόσμο

Οι μυστικές εταιρείες που ελέγχουν τον κόσμο





Παραδομένη η χώρα μας στα κοράκια του Δντ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

ΔΝΤ και Παγκόσμια Τράπεζα ενεπλάκησαν στις οικονομίες των πιο χρεωμένων κρατών βυθίζοντάς τα σε ακόμη μεγαλύτερα χρέη αναφέρει ο δημιουργός των βίντεο, ξεσκεπάζοντας ακόμη και ποια μέλη της παγκόσμιας ελίτ είναι μέλη της οργάνωσης (CRF) που θέλει να κατακτήσει οικονομικά τον πλανήτη.

Σε μια τεράστια παγίδα έχει πέσει αυτή τη στιγμή η χώρα μας και τα κοράκια του Δντ κάθε λίγο την επισκέπτονται για της αρπάξουν ότι της έχει απομείνει.

Οι πιθανότητες για την σωτηρία της είναι ελάχιστες όσο οι πολιτικοί μας δεν αντιστέκονται.
Για άλλη μια φορά στην ιστορία μας θα φτάσουμε στο σημείο μηδέν για να ξυπνήσουμε ή ακόμη και το σημείο μηδέν θα φαντάζει παράδεισος για την χώρα μας σε λίγα χρόνια;

Τα υπόλοιπα σχόλια είναι περιττά μπροστά σε αυτά που θα δείτε…


Δείτε το παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο και να είστε σίγουροι πως αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας δεν είναι καθόλου τυχαία παρά μια ιδέα κάποιον αδίστακτων τρελών που θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο.



ΠΕΡΙΕΡΓΑ-STRANGE: Οι μυστικές εταιρείες που ελέγχουν τον κόσμο ΠΗΓΗ