Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ {ΒΙΝΤΕΟ}

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ {ΒΙΝΤΕΟ}

Η εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στις 18-11-13 στο κανάλι Στάρ "Στόν Ενικό" είχε κεντρικό θέμα τα ακίνητα.

Ενας απο τους προσκεκλημένους στο κοινό ρώτησε τους πολιτικούς αν έχουν ακούσει για την Ατζέντα 21. Μάλιστα είχε αντιγράψει το κείμενο αυτολεξεί απο τον τόμο "0" του "Γιατί και πως ζούν ανάμεσά μας" στην αναφορά του Δημοσθένη Λιακόπουλου για την Ατζέντα 21 και το Σιδερένιο Βουνό (Iron Mountain).




Η ερώτηση που τέθηκε ήταν η εξής:


Ηθελα να ρωτήσω αν έχετε ακόυσει για την Ατζέντα 21. 
Στις 14 Ιουνίου του 1992 υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, 178 αρχηγοί κρατών συγκεντρώθηκαν στο Ρίο Ντέ Τζανέιρο και υπέγραψαν το σχέδιο λειτουργίας του κόσμου για τον 21ο αιώνα, ουσιαστικά για μετά το 2005.

Απάντηση φυσικά δεν υπήρξε καμμία απο κανέναν πολιτικό απο οποιαδήποτε παράταξη! Κανέναν παρευρισκόμενο δημοσιογράφο αλλά και το ίδιο τον Νίκο Χατζινικολάου που είπε στόν άνθρωπο που υπέβαλλε την ερώτηση ότι πρέπει να τελειώσει με αυτά που λέει .. ειρωνεύοντας τον οτι διαβάζει μέσα απο τις σημειώσεις του. 

Η αποφυγή για απάντηση απο όλους τους προσκεκλημένους όλων των κομμάτων αλλά και απο τον ίδιο τον Χατζηνικολάου ήταν προκλητικά εμφανής. Ο λόγος που δεν θέλουν να μαθευτούν πρός τον απλό λαό τα σχέδια της Νέας τάξης πραγμάτων είναι ο εξής: 

Για να συνεχίσουν να μας εξοντώνουν μέχρι να αφανίσουν ολόκληρη την μεσαία τάξη. Οι μέν πολιτικοί, αν αναφερθούν π.χ στη Ατζέντα 21, αμέσως στις επόμενες εκλογές θα έχουν διωχθεί απο το κόμμα τους. Οι δέ δημοσιογράφοι αν ανοίξουν το στόμα τους θα διωχθούν απο τα μεγάλα κανάλια για να μην πώ ότι θα εξαφανιστούν γενικά απο το προσκήνιο.

Η τοπική Ατζέντα 21 στην Ελλάδα όπως έχουμε αναφερθεί απο την Αθέατη γνώση πολλές φορές, προωθείται ύπουλα απο το παρασκήνιο μέσα απο τα μνημόνια ώστε να μην μπορέσει να καταλάβει ο κόσμος την ύπαρξη της. 

Η Ατζέντα 21 θα εξαλείψει όλες τις ιδιωτικές εκτάσεις. Ο πληθυσμός θα πρέπει να περιοριστεί και να ζεί σε "Πράσινες Κοινότητες" που θα είναι ένα προϊόν της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Με άλλα λόγια Θα εκμεταλλευτούν το σύνολο των εκτάσεων, και την επανεγκατάσταση του πληθυσμού σε περιοχές που θα βρίσκονται υπό τον έλεγχό τους.

Θα καταργηθεί πλήρως η ιδιοκτησία και όλες οι εκτάσεις θα ελέγχονται απο μια "παγκόσμια διακυβέρνηση" για την σωστή διαχείρηση τους. Εξ ού και οι φόροι στην ακίνητη περιουσία.

Η Ατζέντα 21 επιβάλλει ότι η γη δεν μπορεί να ανήκει σε ιδιώτες, αλλά στο κράτος. Και για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να πληρώνονται δυσβάσταχτοι φόροι στην ιδιοκτησία. 

Με την στημένη οικονομική κρίση και τους πάσης φύσεως αβάσταχτους φόρους που βάζουν στους πολίτες, είναι αναμενόμενο οτι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην αποπληρωμή των χρεών τους.

Παρόμοια ερώτηση για την Ατζέντα 21 είχε τεθεί απο τι κοινό στην ίδια εκπομπή το περασμένο έτος στην Θεοδώρα Μπακογιάννη. Τότε η απάντηση που έδωσε και την έφερε σε δύσκολη θέση ήταν ότι "όλα αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας".

Δείτε ολόκληρο το βίντεο απο την ερώτηση και τις άσχετες απαντήσεις τους.

atheatignosi 

Ο εφιάλτης της απόλυτης παρακολούθησης

Ο εφιάλτης της απόλυτης παρακολούθησης

Ο εφιάλτης της απόλυτης παρακολούθησης ίσως είναι πιο κοντά από ότι θα φανταζόμασταν.. Και αυτο γίνεται πραγματικότητα μέσω των τραπεζικών καρτών που έχουμε όλοι στην κατοχή μας..


Η εταιρία ψηφιακών εφαρμογών BeepCard έχει κατασκευάσει και διαθέτει στην αγορά ένα ειδικό μικρόφωνο παρακολούθησης το οποίο διαθέτει μικρό υπολογιστή, αυτόνομη μνήμη και επαναφορτιζόμενη μπαταρία, και το οποίο ενσωματώνεται στις τραπεζικές κάρτες.

Μέσω της τεχνολογίας RFID (Radio Frequency IDentification) ο κάτοχος του μικροφώνου παρακολούθησης μπορεί να ακούει όλες τις συζητήσεις μας, ενώ η μπαταρία του μικροφώνου μπορεί να επαναφορτισθεί όποτε βρίσκεται στην εμβέλεια του κατόχου της ενσωματωμένης μικροσκοπικής μικροφωνικής συσκευής.

Η τεχνολογίας αναγνώρισης μέσω ραδιοσυχνοτήτων (RFID) αποτελεί ουσιαστικά μία ασύρματη εφαρμογή δίχως άμεση επαφή που χρησιμοποιεί τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ραδιοσυχνοτήτων ώστε να μεταφέρει δεδομένα, με σκοπό την αυτόματη αναγνώριση και παρακολούθηση συσκευών που έχουν ενσωματωθεί σε αντικείμενα.
Οι ενσωματωμένοι λήπτες ραδιοσυχνοτήτων (tags) περιέχουν επίσης ηλεκτρονικά αποθηκευμένες πληροφορίες.

Δείτε την παρακάτω εικόνα:

Η καινούργια τεχνολογία της εταιρίας BeepCard «ενσωματώνει» στις τραπεζικές κάρτες μικρόφωνο, μπαταρία, μεγάφωνο, κεραία ασύρματης αναμετάδοσης RF με δυνατότητες επαναφόρτισης και επαναπρογραμματισμού, ειδικό κουμπί ελέγχου (button), δυνατότητα επεξαργασίας φωνής – ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου πραγματοποιείται καταγραφή των συνομιλιών και των ήχων ενώ μπορούν αυτόματα να ενεργοποιηθούν επιπρόσθετες λειτουργίες..

Πώς μπορούμε να γνωρίζουμε (σ.σ. pentapostagma.gr και ποιός αρμόδιος μπορεί να δώσει σχετική πληροφόρηση;) εάν οι κάρτες που διαθέτουμε έχουν ενσωματωμένη ή όχι αντίστοιχη τεχνολογία; Έχουμε ήδη εισέλθει στην απόλυτη κοινωνία παρακολούθησης; Ο Μεγάλος Αδελφός ενεργοποιήθηκε ύπουλα και μας ελέγχει όλους;


Πηγή: http://strange-files.blogspot.com/2013/05/blog-post_17.html#ixzz2lDA6oE6z


Οι σπιτονοικοκύρηδες της Σελήνης δεν θέλουν... επισκέψεις !

Οι σπιτονοικοκύρηδες της Σελήνης δεν θέλουν... επισκέψεις !

Οι σπιτονοικοκύρηδες της Σελήνης δεν θέλουν... επισκέψεις !Γνωρίζει, άραγε, κάποιος κοινός θνητός τα αποτελέσματα του προγράμματος «Απόλλων»; Μάθαμε ποτέ για ποιο λόγο δαπανήθηκαν δισεκατομμύρια δολάρια για να πατήσουν το έδαφος της Σελήνης 12 άνθρωποι. Εξήγησε ποτέ η NASA τους λόγους που διέκοψε πριν της ώρας τους τις επανδρωμένες πτήσεις στο δορυφόρο της Γης; Οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά είναι αρνητικές… Το μόνο βέβαιο είναι ότι η αμερικανική υπηρεσία δεν αντιμετωπίζει και τόσο… φιλικά το φεγγάρι! Γιατί, όμως;

Ο ανεξήγητος και με αμφίβολα αποτελέσματα του «βομβαρδισμού» ενός κρατήρα στην επιφάνεια της Σελήνης στις 9 Οκτωβρίου 2009, είχε ως επίσημη δικαιολογία την αναζήτηση νερού. Ο βάρους 2,3 τόνων προωθητικός πύραυλος «Κένταυρος» χτύπησε στον σκοτεινό κρατήρα Καμπέους, κοντά στο νότιο πόλο της Σελήνης, στις 14:31. Τέσσερα λεπτά αργότερα, συνετρίβη και το σκάφος LCROSS (Lunar Crater Observation and Sensing Satellite) το οποίο είχε καταγράψει με κάμερες την πρώτη πρόσκρουση και είχε στείλει τα δεδομένα.

Οι σπιτονοικοκύρηδες της Σελήνης δεν θέλουν... επισκέψεις !

Η πρόσκρουση στον διαμέτρου 100 χιλιομέτρων και βάθους περίπου τεσσάρων χιλιομέτρων κρατήρα, θα γινόταν με ταχύτητα 9.000 χιλιομέτρων την ώρα. Η λάμψη που θα προκαλούσε θα είχε διάρκεια 30 δευτερολέπτων και η στήλη σκόνης που θα αναδυόταν θα έφτανε σε ύψος 10.000 μέτρων! Τζίφος! Υπεύθυνοι του Ερευνητικού Κέντρου Ames στο Moffett Field της California είπαν ότι δεν είδαν τη μεγάλη στήλη που επιθυμούσαν. Πλάνα από την πρόσκρουση δεν υπήρξαν ποτέ, όπως θα δείτε στο βίντεο, και καταγράφηκε μόνο φασματογραφικά:


Οι συνωμοσιολόγοι άδραξαν την ευκαιρία για να κατηγορήσουν την αμερικανική κυβέρνηση ότι βομβάρδισε με πυρηνικά τη σεληνιακή επιφάνεια. Η καταγγελία δεν ήταν απολύτως αβάσιμη. Από το 1958 υπήρχε το άκρως απόρρητο σχέδιο Project A119 για τον βομβαρδισμό της Σελήνης σε μια προσπάθεια ανάκαμψης του ηθικού των Αμερικανών που έχαναν την κούρσα του διαστήματος από τους Σοβιετικούς!

Το σχέδιο ματαιώθηκε όταν ο Νιλ Άρμστρονγκ πάτησε πρώτος στη Σελήνη, αλλά δεν εγκαταλείφθηκε. Λίγους μήνες μετά την πρωτοποριακή αποστολή του «Απόλλων 11», ο επιστήμονας του προγράμματος Gary Latham πρότεινε ξανά τον βομβαρδισμό της Σελήνης με πυρηνικά, αυτή τη φορά για λόγους γεωλογικής έρευνας! Η πρόταση απορρίφθηκε με το αιτιολογικό ότι δεν μπορεί να προβλεφθεί η εξάπλωση της ακτινοβολίας σε συνθήκες χαμηλής βαρύτητας.
Πίσω στο 2009… Η παταγώδης αποτυχία της αποστολής του «Κένταυρου» και του LCROSS θορύβησε αρκετούς που έκαναν λόγο για πρόχειρα σχεδιασμένη αποστολή η οποία κόστισε τεράστια ποσά σε μια περίοδο που ο προϋπολογισμός της NASA είχε περικοπεί δραματικά. Πολλοί ρώτησαν ποια σημασία είχε το εγχείρημα, αλλά απάντηση δεν πήραν… ‘Όπως δεν απαντήθηκε και το ερώτημα αν τα δυο σκάφη έπεσαν ηθελημένα στην επιφάνεια ή… καταρρίφθηκαν!
Από ποιους, όμως; Εδώ μπαίνουν τα σενάρια που επισήμως δεν έχουν διαψευστεί ποτέ! Το 1976, ένας πρώην υπάλληλος της NASA ο Otto Binde κατηγόρησε την υπηρεσία για λογοκρισία στις συνομιλίες της με τους αστροναύτες των αποστολών «Απόλλων». Ισχυρίστηκε ότι άκουσε έναν από τους αστροναύτες του «Απόλλων 11» να λέει ότι έβλεπε τεράστια εξωγήινα διαστημόπλοια στην επιφάνεια της Σελήνης, ακριβώς στο μέσο της περιοχής που είχε επιλεγεί για την προσσελήνωση!

Το 1978 ένας άλλος πρώην υπάλληλος της NASA, ο Maurice Chatelain που διέθετε τότε άδεια ασφαλείας υψηλού επιπέδου καθώς είχε εφεύρει τα περισσότερα από τα συστήματα επικοινωνίας και ραντάρ των αποστολών «Απόλλων», εξέδωσε βιβλίο με το οποίο ισχυριζόταν ότι δυο UFO πετούσαν πάνω από τη σεληνάκατο «Αετός» πριν το πασίγνωστο πρώτο βήμα του Νιλ Άρμστρονγκ. Πριν από λίγα χρόνια, ο δεύτερος άνθρωπος που πάτησε στη Σελήνη, ο Μπαζ ‘Ωλντριν, παραδέχθηκε δημόσια ότι κατά την πτήση προς τη Σελήνη είχαν… θεατές!
Κατοικείται, λοιπόν, η Σελήνη; Κι αν από ποιους; Και τι σκοπούς έχουν απέναντι στη Γη; Στο βιβλίο του ο Maurice Chatelain γράφει ότι οι αστροναύτες ενημέρωσαν το κέντρο πως υπήρχαν εξωγήινα διαστημόπλοια ευθυγραμμισμένα στη μακρινή πλευρά ενός κοντινού κρατήρα και παρακολουθούσαν την ιστορική κάθοδο του Άρμστρονγκ στο έδαφος της Σελήνης.Υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι όχι απλώς υπήρχαν, αλλά είχαν ενεργό συμμετοχή στη δημιουργία αλλά και την καταστροφή πολιτισμών. Αυτό άλλωστε, υποστήριζε ο τίτλος του βιβλίου του: «Οι κοσμικοί μας πρόγονοι»!
Η ενδεχόμενη παρουσία «ξένων» στη Σελήνη είχε καταγραφεί πολύ νωρίτερα. Στις 11 Σεπτεμβρίου 1967, Καναδοί αστρονόμοι ανέφεραν ένα μαύρο σύννεφο με μωβ άκρες πάνω από την ίδια περιοχή που η NASA είχε επιλέξει για την προσσελήνωση του «Απόλλων 11» το 1969. Δυο χρόνια νωρίτερα, το 1965, η NASA είχε ξεκινήσει την επιχείρηση Moonblink με σκοπό να συλλέξει στοιχεία από όλα τα μεγάλα παρατηρητήρια της Γης για έναν μεγάλο αριθμό φωτεινών σωμάτων που θεάθηκαν να πετούν πάνω από την επιφάνεια της Σελήνης και για να ερευνήσει τεράστιες κατασκευές που είχαν φωτογραφηθεί από μη επανδρωμένους δορυφόρους της. Ορισμένες από αυτές, έμοιαζαν τεχνητές…

Ήδη από το 1953, ο επιστημονικός συντάκτης της New York Herald Tribune ανέφερε ότι είχε δει με τηλεσκόπιο μια τεράστια κατασκευή μήκους 12 μιλίων, πιθανότατα μια γέφυρα, στην άκρη του κρατήρα Mare Crisium!
Ο Βρετανός αστρονόμος H.P. Welkins και ο παρουσιαστής της εκπομπής “The sky at night” sir Patrick Moore αποκάλυψαν ότι η γέφυρα αυτή είχε εμφανιστεί από το… πουθενά!

Αλλά και ο δορυφόρος Orbiter 3 κατέγραψε στην περιοχή Ukert στην επιφάνεια της Σελήνης μια μεγάλη κάθετη κατασκευή που αποκλήθηκε The Shard («θραύσμα») και ένα τεράστιο πύργο που του δόθηκε το όνομα «Πύργος» (The Tower) και σύμφωνα με κάποιους αστρονόμους έχει πλάτος πάνω από ένα μίλι και ύψος… πέντε! Οι εικόνες από το σχετικό βίντεο έχουν καταγραφεί από πληρώματα των αποστολών «Απόλλων»:


Η πεποίθηση ότι η Σελήνη κατοικείται, ήταν διαδεδομένη εδώ και αιώνες! Τα ευρήματα των πρώτων αστρονόμων με όργανα που σήμερα δεν θεωρούνται ούτε καν… παιδικά, ήταν εντυπωσιακά! Τα παραθέτουμε με χρονική σειρά:* 1671: O Γάλλος αστρονόμος διάσημος Gean Kashini ανακοινώνει ότι είδε ένα άσπρο σύννεφο το οποίο κάλυπτε την επιφάνεια της Σελήνης.
* 1787: Δυο αστρονόμοι ανέφεραν ότι παρατήρησαν κεραυνούς πάνω από την επιφάνεια της Σελήνης και θεώρησαν ότι το φεγγάρι είχε ατμόσφαιρα.
* 1787: Ένα μήνα νωρίτερα, ο πρωτοπόρος αστρονόμος σερ Φρέντρικ Ουίλιαμ Χέρσελ που ανακάλυψε τον πλανήτη Ουρανό ανέφερε ότι παρατήρησε διάφορα λαμπερές φωτεινές μπάλες πάνω στην επιφάνεια της Σελήνης.
* Φεβρουάριος 1877: Για τουλάχιστον μια ώρα, αστρονόμοι παρατηρούν ένα τεράστιο ραβδί άσπρου φωτός που είχε εμφανιστεί στη Σελήνη.
* 1882: Στην περιοχή του Αριστοτέλη αναφέρθηκαν σκοτεινές σκιές.
* 23 Απριλίου 1915: Μια ακτίνα φωτός εμφανίστηκε ξαφνικά μέσα στον κρατήρα Κλάβιους. Δεκάδες ακτίνες φωτός έχουν παρατηρηθεί και στον κρατήρα Πλάτων.
* 13 Σεπτεμβρίου 1959: Μια τεράστια μαύρη σκοτεινή μάζα εμπόδισε τους αστρονόμους να φωτογραφήσουν ένα συγκεκριμένο σημείο της επιφάνειας της Σελήνης.
Σε ένα ντοκιμαντέρ που προέβαλε πρόσφατα το RTR –Planeta, ένα από τα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια της Ρωσίας, αναλυτές όπως ο πρώην αξιωματικός του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού και διάσημος ερευνητής UFO Vladimir Azhazha και ο αστρονόμος- ερευνητής Yevgeny Arsyukhin υποστηρίζουν ότι οι Αμερικανοί αστροναύτες ήρθαν σε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς οι οποίοι τους διέταξαν να μην επισκεφθούν ξανά άνθρωποι τη Σελήνη!

Μήπως, λοιπόν, όντως ο «Κένταυρος» και το LCROSS καταρρίφθηκαν επειδή οι γήινοι παράκουσαν την εντολή;
Ή μήπως ήταν πράγματι τα δυο σκάφη φορτωμένα με πυρηνικά για να καταστρέψουν μια εξωγήινη βάση στο δορυφόρο της Γης;
Κι αν ναι, πέτυχαν ή όχι το σκοπό τους; Αυτό, είναι άλλο ένα μεγάλο μυστήριο που καλύπτει το κατά τα άλλα ρομαντικό φεγγάρι.
ANEΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΝΤΟΣ!!!!!

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΣΑΝΤΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: "ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ"...!!!


Φανερά συγκινημένος ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Φερνάντο Σάντος, αφιέρωσε την πρόκριση στο μουντιάλ της Βραζιλίας στον Ελληνικό λαό, μιλώντας, όπως είχε υποσχεθεί, στα ελληνικά.

«Η πρόκριση είναι σημαντική για μένα και για τους παίκτες μου αλλά πάνω από όλα είναι σημαντική για τον ελληνικό λαό», είπε ο Φερνάντο Σάντος.

Δείτε το βίντεο από το MEGA

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Σάντος στα ελληνικά: Η πρόκριση ανήκει στον ελληνικό λαό

Φανερά συγκινημένος ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Φερνάντο Σάντος, αφιέρωσε την πρόκριση στο μουντιάλ της Βραζιλίας στον Ελληνικό λαό, μιλώντας στα ελληνικά.

«Η πρόκριση είναι σημαντική για μένα και για τους παίκτες μου αλλά πάνω από όλα είναι σημαντική για τον ελληνικό λαό», είπε ο Φερνάντο Σάντος. enikos.gr