Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα στην Θεσσαλονικη.

Προσοχή!!!! Το παρόν βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω δεν έχει ξανά παιχτει στο διαδυκτιο και δεν είναι προιον  τροποποιησης και δολιας  παραπλανησης. Δεν υπαρχει ιχνος μονταζ και αλλων διαφορων μέσων  μετάλλαξης του  αρχείου.  Η βιντεοσκόπηση έγινε  από έναν πολύ καλό φίλο που δέχθηκε να το ανεβάσουμε στο ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ από την περιοχή Τριάδι  Θεσσαλονίκης στις  08/07/2012 .  θα παρακολουθήσετε την εμφάνιση δυο παράξενων  και ~~ακίνητων!!!~~αγνώστου ταυτότητας  αντικειμένων  στον ουρανό της περιοχής του Χορτιάτη Θεσσαλονίκης  και συγκεκριμένα κοντά στα ραντάρ του βουνού.  Ο φίλος που τράβηξε το βίντεο μας εξηγεί ο τι η απόσταση των δυο αντικειμένων  είναι πολύ μακρινή  από την τοποθεσία που τα τράβηξε με την κάμερα και ότι όλως παραδόξως μετά από λίγη ώρα εξαφανίστηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα…… τα συμπεράσματα δικά σας!!!!! 



ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΕΣ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΕΣ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

«Υπάρχει ένα βουνό δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των ήδη πραγματοποιημένων πειραμάτων απο δορυφορικές εικόνες, εργαστηριακές εξετάσεις του χιονιού, παρατηρήσεις επί του εδάφους, και πολλαπλά υπάρχοντα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τα οποία δείχνουν σταθερά στο συμπέρασμα ότι οι χιονοθύελλες έχουν κατασκευαστεί με τις καθιερωμένες διαδικασίες τροποποίησης του καιρού.
Δύο γνωστά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τη διαδικασία της «τεχνητής πυρηνοποίησης πάγου για τροποποίηση του καιρού», που δημοσιεύεται στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου. Η κινεζική κυβέρνηση έχει παραδεχθεί ανοιχτά ότι προωθεί τη δημιουργία «τεχνητών χιονοθύελλων", αλλά αργότερα υπαναχώρησε προκαλώντας ένα δισεκατομμύριο δολάρια ζημιές στο Πεκίνο.
Αν η κινεζική κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει θύελες χιονιού, πόσο πιο προηγμένη πρέπει να είναι η αμερικανικη κυβέρνησή στην ίδια διαδικασία;
Γιατί να το κάνουν αυτό;
Πρώτον, επειδή μπορούν.
Γιατί η παγκόσμιες ελίτ πυροδότησαν πάνω από 1800 πυρηνικές βόμβες; Επειδή δεν υπάρχει κανείς για να σταματήσει τα πειράματα αυτά.
Επειδή δεν υπάρχει καμία απολύτως ρύθμιση των εν εξελίξει παγκόσμιων προγραμμάτων γεωμηχανικής αν και πολλές «ενδείξεις» υφίστανται για μια τέτοιου είδους διακυβέρνηση, αυτά τα προγράμματα δεν είναι ακόμη πραγματικότητα.
Υπάρχουν πιθανόν άλλοι απλοί λόγοι. 60 χρόνια παγκόσμιου κλιματικού πειραματισμού έχουν φέρει φρικτά τραύματα στο παγκόσμιο κλιματικό σύστημα.
Οι τεράστιες τρύπες του όζοντος (που δημιούργησε για συγκεκριμένο σκοπό η Λευκή αδελφότητα) και οι απελευθερώσεις μεθανίου που εμφανίζονται απο την τρύπα του όζοντος.
Τώρα φαίνεται ότι τα άτομα στο τιμόνι των παγκόσμιων προγραμμάτων ψεκασμού προσπαθούν να "καλύψουν" την ζημιά που έχει γίνει από τον ψεκασμό με περισσότερο ψεκασμό ακόμη, και ίσως με ένα συνεχή αυξανόμενο κατάλογο τοξικών στοιχείων.
Δεν είναι αυτή η αλήθεια ... ο ορισμός της τρέλας; Να κάνουμε το ίδιο πράγμα σε μια διαρκώς μεγαλύτερη κλίμακα αναμένοντας ένα διαφορετικό αποτέλεσμα;
Κατοχικά Νέα

“Ο Όρκος των Μασόνων στον Σατανά”

“Ο Όρκος των Μασόνων στον Σατανά”


Από τον συντάκτη της “λίστας των 450 ονομάτων των Ελλήνων Μασόνων”, λάβαμε ένα ακόμα αρκετά ενδιαφέρον e-mail το οποίο και δημοσιοποιούμε. Αφορά τον “Όρκο Ναιτών Ιπποτών των Μασονικών Ταγμάτων” προς τον Σατανά: «Όταν ο Μασόνος καταλάβει ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι η σωστή χρησιμοποίηση της ζωτικής ενέργειας, τότε έχει κατα¬νοήσει το μυστικό της τέχνης του: Οι μεγάλες δυνάμεις του Εωσφόρου είναι στα χέρια του και προτού προχωρήσει μπροστά πρέπει ν’ αποδείξει ότι ξέρει να χρησιμοποιεί καλά αυτή την ενέργεια»

(Locked Keys of Freemasonry, Manly P. Hall, Page 48)


Η πρώτη παράγραφος είναι 2 προτάσεις από ένα μασονικό βιβλίο και ακολουθεί ο σύνδεσμος για το απόσπασμα που σας έλεγα σε μορφή εικόνας.

Σημειώνω ότι Αδωνάι είναι μια ονομασία που έχουν δώσει οι μασόνοι στον Θεό για εμπαιγμό”.

Σωτήρης Ασημακόπουλος, Ιστορικός
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ