Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΞΥΠΝΑΤΕ!!! ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΡΓΑ - ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ!!! ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΡΓΑ - ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...!!!

ΠΩΣ ΑΡΓΑ - ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...!!!
Του Αθανασόπουλου Περικλή

Τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα η παγκόσμια διακυβέρνηση στη χώρα μας; 
Tην πλήρη απαξίωση, του κρατικού μηχανισμού,


Την υποβάθμιση της παιδείας.
Την υποβάθμιση της υγείας με τελικό στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίησή της.
Την διάλυση του ευρύτερου δημόσιου τομέα, των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών.
Την κατάργηση κάθε είδους κοινωνικής πρόνοιας.
Την επιβολή περίπου 80 νέων φόρων με στόχο την φτωχοποίηση των Ελλήνων.
Την νομιμοποίηση των 2.000.000 μεταναστών.
Την ελαχιστοποίηση των συντάξεων με τελικό στόχο την επιβολή εθνικής σύνταξης. Την Πακιστανοποίηση των μισθών με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
Την εκμηδένιση των εργασιακών κεκτημένων και των δικαιωμάτων.
Την αύξηση της υπογεννητικότητας στη Ελλάδα με τελικό στόχο μια νέα Γενοκτονία των Ελλήνων.
Τον απόλυτο έλεγχο της Δικαιοσύνης.
Τον απόλυτο έλεγχο της εξουσίας μέσω της κρατικής παραοικονομίας ( βλέπε SIEMENS).
Την απαξίωση των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας με τελικό στόχο την ιδιωτικοποίησή τους.
Την απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συνέχεια η επόμενη κυβέρνηση εχει να τελειώσει με :
Την ολοκλήρωση της εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας.
Την ολοκλήρωση της εκχώρησης των υδρογονανθράκων.
Την τραπεζοποίηση με τελικό στόχο την δέσμευση της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού λαού.
Την ολοκλήρωση των οικονομικών ζωνών (Σκουριές κλπ).
Την επιβολή δια ροπάλου της ένταξης των μεταναστών στην αγορά εργασίας και κυρίως στις οικονομικές ζώνες.
Την κατάργηση των εισπρακτικών μηχανισμών του κράτους ( εφορείες, ασφαλιστικά ταμεία, τελωνεία, κλπ), με στόχο την πλήρη τραπεζοποίηση των κρατικών συναλλαγών.
Την διάλυση του κοινωνικού ιστού της Ελλάδας.
Την λειτουργία της Ελλάδας με Ευρωπαϊκές Οδηγίες οι οποίες έχουν τελικό στόχο την κατάργηση του Ελληνικού Συντάγματος.
Την κατάργηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με την επιβολή του Ευρωστρατού, γιατί πλέον τα Ελληνικά σύνορα θα είναι σύνορα της Ευρώπης.
Την επιβολή της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη με στόχο τον πλήρη έλεγχο του ατόμου.

Που μας οδηγούν;
Με απλά λόγια η Ελλάδα αποτελεί το πείραμα για την εφαρμογή της παγκόσμιας διακυβέρνησης στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, με έναν Ελληνικό λαό ανήμπορο να αντιδράει.
Έτσι θα ολοκληρωθεί η διάλυση της Ελλάδας, " η διάλυση του παλιού, όπως λεέι και ο Στουρνάρας" και θα ξεκινήσει η δημιουργία του "νέου" κράτους της Ν.Τ.Π. που η περιουσία του θα ανήκει στο διεθνές διατραπεζικό κέντρο, με έναν λαό μόνιμα χρεωμένο ο οποίος αργά – αργά θα αφομοιωθεί με τους μετανάστες οι οποίοι σε πολύ λίγα χρόνια θα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ σε πληθυσμό τους Έλληνες.

Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα διαχειριστεί μετανάστες από τις ανατολικές χώρες μέσω των 100 περίπου μεταναστευτικών κέντρων που θα δημιουργηθούν σε όλη την επικράτεια, και αφού θα αξιολογούνται σε ικανούς και μη ικανούς, οι ικανοί θα εκπαιδεύονται και αφού νομιμοποιούνται πολλοί απο αυτούς θα οδηγούνται στην Ευρώπη ως πάμφθηνα εργατικά χέρια των 100 ευρώ το μήνα.

Αρκετοί θα παραμείνουν στην Ελλάδα και θα εργαστούν στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ που θα δημιουργηθούν στη ΘΡΑΚΗ-ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κλπ. στις οποίες θα εγκαταστήσουν οι πλουτοπαραγωγικές βιομηχανικές χώρες της Ευρώπης, ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΟΛΑΝΔΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ κλπ, τις επιχειρήσεις τους. 

Από πρόχειρες εκτιμήσεις, οι μετανάστες που θα εκπαιδευτούν και θα νομιμοποιηθούν στη χώρα μας θα ξεπεράσουν τα 15.000.000, γιατί τόσες είναι περίπου οι ανάγκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε εργατικό δυναμικό.

Να σημειωθεί ότι για την αξιολόγηση , την εκπαίδευση την κατάρτιση, την νομιμοποίηση, καθώς και την λειτουργία των μεταναστευτικών κέντρων, η Ελλάδα θα επιδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση με το «κεφάλι»… (είναι πολλά τα λεφτά) !!!

Αφού τα παραπάνω θα αποτελέσουν πραγματικότητα για την χώρα μας, ας φανταστούμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που οραματίστηκαν οι πολιτικοί μας…!!!

Πρόκειται για μια Ελλάδα που θα παράγει εργατικό δυναμικό για την Ευρώπη και θα αποτελεί τον μοχλό της ενδιάμεσης βιομηχανικής παραγωγής των Ευρωπαίων.

Όπως , για παράδειγμα η ΓΕΡΜΑΝΙΑ θα παράγει σε 1η φάση τα βιομηχανικά της προϊόντα με πολύ φτηνό εργατικό κόστος στην Ελλάδα, από τους εκπαιδευμένους και νομιμοποιημένους μετανάστες, αντί στις ΚΙΝΑ-ΙΝΔΙΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ κλπ που το έκανε έως σήμερα, και μετά θα τα προωθεί σε 2η φάση στην παγκόσμια αγορά.

Το μείζον ερώτημα είναι αν θα επιτραπεί στην Ελλάδα να λειτουργεί αυτόνομα σαν Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Χώρα ,η θα προχωρήσουν στην σύνταξη και ψήφιση του Ευρωσυντάγματος το οποίο στην ουσία θα καταργήσει και θα υποκαταστήσει το Ελληνικό Σύνταγμα.
Και φυσικά όλα τα παραπάνω είναι αυτονόητο ότι για να επιτευχθούν πρέπει να «εντάξουν» τους Έλληνες πολίτες σε μια νέου τύπου διακυβέρνηση που θα ελέγχονται για τα πάντα μέσω της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη.

Τι κάνουμε;
Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν ο Ελληνικός λαός κάθεται ακόμα στους καναπέδες και δείχνει μάλλον κουρασμένος…!!!!

Φυσικά σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο να τους σταματήσουμε, και σύντομα θα δούμε πράγματα που δεν θα τα πιστεύουμε.

Όλα τα παραπάνω θα επιβληθούν δια ροπάλου, (βλέπε πως σε μία νύχτα το στρατόπεδο της Κορίνθου μετατράπηκε σε μεταναστευτικό κέντρο, και μέσα σε λίγες μέρες ξεχάστηκε, και σήμερα αυτό συνεχίζεται και σε άλλα στρατόπεδα της Ελλάδας).

Ας ελπίσουμε ότι η έκρηξη θα γίνει την στιγμή που θα αρχίσουν να χτίζονται τα 100 ΤΖΑΜΙΑ σε όλη την Ελλάδα για να εξυπηρετηθούν θρησκευτικά οι μετανάστες…!!!

Τότε οι αλλόθρησκοι μετανάστες θα διεκδικήσουν πλήρη δικαιώματα και μάλιστα με τσαμπουκά και θα θελήσουν να τα επιβάλλουν με την βία και……
ΞΥΠΝΑΤΕ!!! ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΡΓΑ - ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...!!! | ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΠΗΓΗ

Κούφια Γη, Αρχεία του Ναζιστικού Υποβρύχιου Στόλου το 1944

Κούφια Γη, Αρχεία του Ναζιστικού Υποβρύχιου Στόλου το 1944



Κούφια Γη, Χαρτογραφικά Αρχεία του Ναζιστικού Υποβρύχιου Στόλου το 1944. Ο πρώην διοικητής του Γερμανικού υποβρυχιακού στόλου του ΒΠΠ Karl Donitz είπε:
«Ο χειριστής μου του υποβρυχίου ανακάλυψε ενώ χτένιζε την Ανταρκτική ένα αληθινό παράδεισο στην Γη. Ο υποβρύχιος στόλος στην Γερμανία μπορεί να είναι υπερήφανος, που έχει χτίσει στην άλλη άκρη του κόσμου για τον ηγέτη της, ένα απόρθητο φρούριο την Asgard και την Liberia . Είμαι χαρούμενος που δύο μεγάλες ήπειροι φαίνονται στους χάρτες με λεπτομέρειες και η Shamballa – η πόλη των θεών – επίσης γνωστή σαν η πρωτεύουσα της Κούφιας Γης.»
Πρώιμες εξερευνήσεις: Όπως πολλές άλλες χώρες, η Γερμανία έστειλε αρκετές εξερευνητικές αποστολές στην περιοχή της Ανταρκτικής στα τέλη του 19ου αιώνα και αρχάς του 20ου. Οι περισσότερες ήταν επιστημονικές. Οι αποστολές στο τέλος του 19ου αιώνα ήταν αστρονομικές, μετεωρολογικές και υδρολογικές και έγιναν στον Νότιο Ωκεανό, στα νησιά Kerguelen και Crozet, περισσότερο σε στενή συνεργασία με επιστημονικές ομάδες από άλλες χώρες. Πάντως στο τέλος του 19ου αιώνα οι Γερμανοί άρχισαν να εστιάζουν στην ίδια την Ανταρκτική.
Η εξερεύνηση της Νέας Swabia: Η Τρίτη Γερμανική Αποστολή στην Ανταρκτική (1938-1939) είχε αρχηγό τον Capt. Alfred Ritscher (1879–1963). Ο κύριος σκοπός ήταν να ασφαλίσει μια περιοχή για ένα Γερμανικό φαλαινοθηρικό σταθμό, με σκοπό να αυξήσει την Γερμανική παραγωγή λίπους. Το λίπος της φάλαινας ήταν το πιο σημαντικό υλικό για την παραγωγή μαργαρίνης και σαπουνιού στην Γερμανία που άλλωστε ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος αγοραστής Νορβηγικού λαδιού φάλαινας, εισάγοντας 200.000 μετρικούς τόνους ετησίως. Εκτός του ότι ήταν μειονέκτημα να βασίζεται σε ξένες πηγές, ειδικά μια η Γερμανία θα έμπαινε σύντομα στον πόλεμο, αυτό εξασκούσε και μεγάλη πίεση στα συναλλαγματικά της αποθέματα.
Στις 17 Δεκεμβρίου 1938 η Αποστολή New Swabia έφυγε από το Αμβούργο πάνω στο Schwabenland, ένα φορτηγό ικανό να μεταφέρει και να απονηώνει αεροσκάφη. Η αποστολή είχε 33 μέλη συν τα 24 μέλη του πληρώματος του Schwabenland. Τον Ιανουάριο του 1939 το πλοίο έφτασε σε μια περιοχή που ήδη είχε διεκδικήσει από το 1938 η Νορβηγία σαν Dronning Maud Land και είχε αρχίσει να χαρτογραφεί την περιοχή. Τις επόμενες εβδομάδες 15 πτήσεις έγιναν από τα δύο αεροσκάφη Dornier Wal ονόματι Passat και Boreas πάνω από μια περιοχή αναφερόμενη ως 600.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων (αν και άλλοι υπολόγισαν την περιοχή ότι είχε το μισό μέγεθος).
Πάνω από 16.000 εναέριες φωτογραφίες ελήφθησαν και μερικές δημοσιεύθηκαν μετά τον πόλεμο από τον Ritscher. Για να διεκδικήσουν την αξίωση της Γερμανίας στην περιοχή που ονόμασαν Neu-Schwabenland τρεις Γερμανικές σημαίες τοποθετήθηκαν στα παράλια και ακόμη δεκατρείς τις ρίξανε από τα αεροπλάνα στην ενδοχώρα. Ήταν αλουμινένιοι δείκτες με σβάστικες που τις έριχναν κάθε 30-40 χιλιόμετρα. Ομάδες επίσης περπάτησαν κατά μήκος της παραλίας σημειώνοντας και μαρκάροντας σημαντικά ορόσημα. Η αποστολή επίσης εγκατέστησε μια προσωρινή βάση. Ο Richardheinrich Schirmacher ονόμασε την ελεύθερη πάγου περιοχή Schirmacher Oasis, (που τώρα φιλοξενεί τους ερευνητικούς σταθμούς Maitri και Novolazarevskaya), από το όνομα του αφού την εντόπισε από τον αέρα γυρίζοντας στην Γερμανία τον Φεβρουάριο του 1939.
Δύο ακόμη αποστολές είχαν προγραμματισθεί για το 1939-1940 και το 1940-1941. Αυτές αναμενόταν να ψάξουν για κατάλληλα ψαροτόπια για φάλαινες και να επεκτείνουν τις διεκδικήσεις τους στην Ανταρκτική. Η δεύτερη αποστολή θα ερευνούσε την δυνατότητα ναυτικών βάσεων από τις οποίες η Γερμανία θα μπορούσε να ελέγχει τον Νότιο Ατλαντικό, τον Ινδικό Ωκεανό και το πέρασμα του Drake. Αμφότερες ακυρώθηκαν με το ξέσπασμα του ΒΠΠ. Το όνομα Neuschwabenland (η New Schwabenland η New Swabia) ακόμη χρησιμοποιείται στην περιοχή σε κάποιους χάρτες καθόσον πολλά Γερμανικά ονόματα δοθήκανε στα γεωγραφικά της χαρακτηριστικά. Η τωρινή Γερμανική ερευνητική εγκατάσταση Neumayer-Station III βρίσκεται στην περιοχή New Swabia.
Καμία χώρα δεν αναγνώρισε την απαίτηση της Γερμανίας η οποία κατέρρευσε κάτω από τους όρους της άνευ όρων παράδοσης της στις Συμμαχικές Δυνάμεις που υπογράφτηκε στςι 8 Μαΐου 1945.
Η Κούφια Γη και το Λουρί της Μάνας: Στην Ναζιστική εποχή ασχοληθήκαν με τους Θιβετανικούς θρύλους για ανοίγματα στην κοίλη γη. Υπάρχει η θεωρία ότι ο Χίτλερ διέταξε μια εξερευνητική αποστολή για να βρει ένα τέτοιο άνοιγμα στην Ανταρκτική, βασισμένη σε ένα λόγο του Ναυάρχου Dönitz εμπρός από ένα Γερμανικό υποβρύχιο το 1944, όταν ισχυρίστηκε
«Ο Γερμανικός υποβρυχιακός στόλος είναι υπερήφανος που έχει κτίσει ένα αόρατο φρούριο για τον Führer, οπουδήποτε στον κόσμο.»
Κατά την διάρκεια των δικών της Νυρεμβέργης, ο Dönitz μίλησε για
«ένα αόρατο φρούριο, στο μέσον των αιωνίων πάγων.»
Είναι πολλοί αυτοί που γράψανε ειδικά στον εικοστό αιώνα για την Κούφια Γη. Ο William Reed, η Walburga, Lady Paget, ο William Fairfield Warren, ο Symes, ο Marshall Gardner ο πρώτος που έδωσε την ιδέα του εσωτερικού ήλιου και την πατεντάρησε (U.S. Patent 1,096,102), ο John Cleves Symmes, ο Vladimir Obruchev, ο Ferdynand Ossendowski, ο George Papashvily, καθώς και διάφοροι εσωτεριστές όπως ο Lobsang Rampa (απατεώνας), ο Michael Grumley, ο Douglas Baker, ο Guy Ballard και η Alice Bailey.
Επίσης ο Peter Kolosimo και ο Robert Charroux και το βιβλίο ΚούφιαΓη του Dr. Raymond Bernard. Ο Ray Palmer εκδότης του Amazing Stories προέβαλε το «the Shaver Mystery».
Το Μυστικό Ημερολόγιο του Ναυάρχου Byrd: Αφορά την περίφημη εξερευνητική αποστολή του Ναυάρχου Byrd στην Αρκτική το 1947. Το μυστικό του ημερολόγιο μπορείτε να το παραγγείλετε στην διεύθυνση:
Hollow Earth Society, Attn: Captain Wilhelm Shoush, POB 142, Stanford, MO 65757
Εκεί περιγράφει την πτήση του με τον Έλληνα πιλότο του από το άνοιγμα του Βόρειου Πόλου μέσα στην κοίλη γη στις 19 Φεβρουαρίου 1947 και την συνάντηση του με τους κατοίκους και το μήνυμα που του δώσανε. Μέχρι πριν μερικά χρόνια υπήρχε στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα το φιλμ που είχε τραβήξει ο πιλότος. Όμως τώρα έχει κάνει φτερααά!
Ο ναύαρχος συνεχίζει στο ημερολόγιο του: 11 Μαρτίου 1947. Μόλις παρακολούθησα μια συνάντηση του επιτελείου στο Πεντάγωνο. Κατέθεσα την ανακάλυψη μου και το μήνυμα που μου δόθηκε (ότι αν δεν σταματήσουμε με τις ατομικές βόμβες θα καταστραφούμε). Καταγράφηκαν όλα. Έμεινα υπό κράτηση για αρκετές ώρες και ανακρίθηκα έντονα από τις Κορυφαίες Δυνάμεις Ασφαλείας και μια ιατρική μονάδα. Ήταν βασανιστήριο. Με βάλανε κάτω από αυστηρό έλεγχο κάτω από τις διατάξεις για την Εθνική Ασφάλεια των ΗΠΑ. Διατάχθηκα ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΜΑΘΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Απίστευτο, μου υπενθύμισαν ότι είμαι στρατιωτικός και πρέπει να υπακούω στις διαταγές.
Τριάντα Ιανουαρίου 1956 Τελική Εγγραφή: Τα τελευταία λίγα χρόνια από το 1947 δεν ήμουν ευγενικός. Τώρα κάνω την τελευταία εγγραφή σε αυτό το ημερολόγιο. Τελειώνοντας πρέπει να δηλώσω ότι κράτησα πιστά αυτό το θέμα μυστικό, όπως διατάχθηκα όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν απολύτως εναντίον των ηθικών μου αξιών. Τώρα, αισθάνομαι την μακριά νύκτα που έρχεται και αυτό το μυστικό δεν θα πεθάνει μαζί μου, αλλά όπως όλες οι αλήθειες θα θριαμβεύσει στο τέλος.
Αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία για την ανθρωπότητα. Είδα την αλήθεια η οποία κινητοποίησε το μυαλό μου και με απελευθέρωσε! Έχω κάνει το καθήκον μου απέναντι στο τερατώδες στρατιωτικό/βιομηχανικό σύμπλεγμα. Τώρα η μεγάλη νύχτα αρχίζει να πλησιάζει, αλλά δεν θα υπάρξει τέλος. Ακριβώς όπως η μεγάλη νύχτα της Αρκτικής τελειώνει, η λαμπρή ηλιοφάνεια της Αλήθειας θα ξαναέρθει, και αυτοί που ανήκουν στο σκοτάδι θα πέσουν στο φώς. ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ.
Admiral Richard E. Byrd, United States Navy, 24 December 1956
Αυτοκτονίες Ναυάρχων
James V. Forrestal Μια μεγάλη προσωπικότητα. Ψάξτε αν θέλετε. Τον βάλανε στο νοσοκομείο Bethesda Naval Hospital με το ζόρι και στις 22 Μαΐου 1949 «αυτοκτόνησε». Ήταν ο πρώτος υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ. Βέβαια ακλούθησαν και άλλοι όπως ο Jeremy Boorda το 1996, ο Chester William Nimitz το 2002, κλπ.
Φωτογραφίες, Κούφια Γη και Το Λουρί Της Μάνας
Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες και βγάλτε συμπέρασμα για το ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. Μέσα στα τόσα που μας κρύβουν και τις λανθασμένες επιστημονικές γνώσεις που μας δίνουν, το μεγαλύτερο μυστικό είναι αυτό. Γιατί άραγε; Όποιος έχει Νου ας σκεφτεί !!!