Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Έφηβος πεθαίνει μετά από εμβόλιο για την γρίπη

 
Picture
"Ήταν υγιέστατος.  Ήταν καθαρός. Θα έπρεπε να είναι σε θέση να καταπολεμήσει τη γρίπη. Εύχομαι να είχε πάρει τη γρίπη και όχι αυτό το εμβόλιο", δήλωσε η μητέρα του έφηβου.

Ο Chandler Webb αρρώστησε σοβαρά αμέσως την επόμενη ημέρα του εμβολιασμού του για τη γρίπη του τον Οκτώβριο. Η Lori Webb είπε ότι ο γιος της άρχισε εμετό και τρέμουλο, έτσι τον πήγε στο νοσοκομείο στο Salt Lake City.

Ο Chandler έκανε το εμβόλιο για να ταξιδέψει σε μια αποστολή για την Εκκλησία Jesus Christ of Latter-day Saints.

Ωστόσο, την επομένη των εμβολιασμών του για γρίπη και φυματίωση, ο απόφοιτος του Brighton Γυμνάσιο άρχισε έντονους εμετούς και τελικά εισήχθη σε νοσοκομείο στο Murray όπου έπεσε σε κώμα μετά από μια εβδομάδα της ανεξήγητης ασθένειας.

Παρά τις καλύτερες προσπάθειες του γιατρού δεν θα μπορούσε να την εντοπίσει, κι άρχισε μια σειρά δοκιμασιών.

Επισήμως άμεση αιτία θανάτου του Chandler ήταν πρήξιμο του εγκεφάλου  αλλά μιλώντας με το Fox News, η Lori εξήγησε ότι πιστεύει ότι ο εμβολιασμός ήταν ο λόγος - και ότι οι γιατροί έπρεπε να είχαν ρωτήσει νωρίτερα, αν ο γιος της είχε πρόσφατα εμβολιαστεί.

«Αυτό που επιτέθηκε στον εγκέφαλο του συνέβη τόσο γρήγορα μέσα σε 15 ώρες », είπε η Webb στο Fox and Friends .

«Από τη μια αξονική τομογραφία στην επόμενη, υπήρχε τόση πίεση και το πρήξιμο στον εγκέφαλο που συνέθλιψε κάθε στέλεχος του εγκεφάλου του».

Ο Chandler έπεσε σε κώμα και μετά ένα μήνα του σταμάτησαν την υποστήριξη ζωής. Πέθανε την Τρίτη μετά από 28 ημέρες στο νοσοκομείο.

σχετικά άρθρα: 
Εμβολιασμοί και βρεφική θνησιμότητα
Picture


Οι βιονικοί άνθρωποι είναι πλέον γεγονός: Γερμανική εφεύρεση σοκάρει το παγκόσμιο κοινό - Βίντεο

Οι βιονικοί άνθρωποι είναι πλέον γεγονός: Γερμανική εφεύρεση σοκάρει το παγκόσμιο κοινό - Βίντεο

Μπορεί πριν λίγα χρόνια οι βιονικοί άνθρωποι ή cyborgs να έμοιαζαν χαρακτήρες από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο πρόσφατα, ένας Γερμανός χάκερ κατάφερε να δημιουργήσει ένα τσιπ, που ελέγχει τον οργανισμό του μέσω μίας συσκευής με λογισμικό Android.
Η ιδέα ανήκει στον Τιμ Κάνον, από το Εσσεν της Γερμανίας, ο οποίος κατάφερε με τη βοήθεια ειδικών στην σωματική τροποποίηση να εισάγει στο χέρι του ένα βιοτσίπ το οποίο μετράει τις λειτουργίες του οργανισμού του και τις περνάει αυτόματα στην Android συσκευή του.
Το βιοτσίπ που ονομάζεται Circadia 1.0, κατασκευάστηκε στην εταιρεία του Κάνον, Grindhouse Wetware, η οποία αποτελείται από αυτοδίδακτους χάκερ και καλλιτέχνες που στοχεύουν στην ένωση των ανθρώπων και των μηχανών.
Οπως εξηγεί ο Κάνον, επιτρέπει στον χρήστη να καταγράφει δεδομένα, όπως την θερμοκρασία του σώματος και να τα μεταφέρει μέσω Bluetooth στη συσκευή Android και φορτίζει με ασύρματο φορτιστή.
Ωστόσο το ανατριχιαστικό μέρος της υπόθεσης ήταν το γεγονός ότι για να εισάγει το τσιπ στο χέρι του, η επέμβαση δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί από κάποιον κανονικό χειρουργό αφού η διαδικασία δεν έχει εγκριθεί από τις ιατρικές αρχές κι έτσι την ανέλαβε ο βιοχάκερ Στιβ Χάγουορθ.
Ο στόχος αυτής της πρωτότυπης δημιουργίας πάει αρκετά μακριά, αφού όπως εξηγεί ο Κάνον, στόχος του είναι να καταφέρει να κάνει το περιβάλλον που ζούμε να προσαρμόζεται στις ανάγκες του σώματος: «Αν έχω μια κουραστική μέρα το Circadia θα επικοινωνήσει με το σπίτι μου και θα ετοιμάσει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, θα χαμηλώσει τα φώτα και θα ετοιμάσει ένα ζεστό μπάνιο.»

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (14-12-2013).......ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ

ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ
ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΘΟΛΟΣ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ
ΠΛΑΣΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΟΥΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ; ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
ΠΟΙΟ ΤΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΟ ΕΠΟΣ,Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΚΙ;
Η ΣΦΗΝΟΕΙΔΗΣ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


▶ ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (14-12-2013) - YouTube ΠΗΓΗ

Συγκλονίζει το σημείωμα 59χρονου αυτόχειρα: "Δεν μπορώ να ζω άλλο σε βάρος των φίλων μου".


Συγκλονίζει το σημείωμα 59χρονου αυτόχειρα: "Δεν μπορώ να ζω άλλο σε βάρος των φίλων μου".



Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στη Λήμνο από την αυτοκτονία ενός 59χρονου εθνοφύλακα, ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Ο 59χρονος αυτοκτόνησε, το πρωί της Παρασκευής (13/12) αυτοπυροβολήθηκε με...


το πολεμικό όπλο που είχε στην κατοχή του (G3), μέσα στο σπίτι του, στη Μύρινα. Οι γείτονες που άκουσαν τον πυροβολισμό ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία όταν πήγε στο σημείο βρήκε τον εθνοφύλακα νεκρό και ένα σημείωμα, που εξηγούσε τους λόγους που έφτασε σ' αυτό το σημείο.

"Δεν μπορώ να ζω άλλο σε βάρος των φίλων μου. Χειμώνιασε και πρέπει να μείνω άστεγος. Η υγεία μου είναι χάλια. Έχω 1 χρόνο να πάρω τα φάρμακα για το ζάχαρο. Παρακαλώ τον Μητροπολίτη Λήμνου να αφήσει να με θάψουν ως Χριστιανό. Αντίο σε όλους" ανέφερε χαρακτηριστικά το σημείωμα.

Ο αυτόχειρας τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα ενώ σε λίγο καιρό θα έμενε και άστεγος, καθώς του είχε γίνει έξωση λόγω πολλών απλήρωτων ενοικίων.
Πηγή:  news247.gr
Dinatos©: Συγκλονίζει το σημείωμα 59χρονου αυτόχειρα: "Δεν μπορώ να ζω άλλο σε βάρος των φίλων μου". ΠΗΓΗ