Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ο Σνόουντεν Αποκαλύπτει το Πόρισμα της Μονσάντο με την Κυβέρνηση για την Δημιουργία Αεροψεκασμών

Ο Σνόουντεν Αποκαλύπτει το Πόρισμα της Μονσάντο με την Κυβέρνηση για την Δημιουργία Αεροψεκασμών




Μετάφραση:Αφύπνιση Συνείδησης από το  cryptoworld.co.uk

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου από το WakingTimes.

Ήδη γνωρίζουμε πως ο Σνόουντεν έφερε στο φως πολλά μυστικά σχετικά με σοβαρές κυβερνητικές παρακολουθήσεις πάνω στους ίδιους τους ανθρώπους της NSA και της CIA, όμως τώρα ο πληροφοριοδότης Σνόουντεν αποκαλύπτει σοκαριστικά στοιχεία που θα κάνουν τους παρατηρητές των αεροψεκασμών και ύποπτους για την ‘συνομωσία’ του προγράμματος Καλλιγένεια (Eugenics), να καθίσουν και να ακούσουν καλά.

Σύμφωνα με τον Σνόουντεν, οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι μέρος ενός ‘δαιμονικού’ σχεδίου για την παύση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Σε συνεργασία με τους πετρελαιοπαραγωγούς (και πολύ πιθανά με κλάδους του στρατού, ενώ δεν το λέει αυτό), οι κυβερνήσεις ψεκάζουν τους ουρανούς με χημικά για να μας απαλλάξουν από σοβαρά ρεύματα και άλλες καιρικές συνθήκες που μπορούν να προκαλέσουν πείνα σε μεγάλα κύματα στην Αμερική.

Όμως υπάρχει κάτι ακόμα πιο σοκαριστικό – Με τη συνεργασία της Μονσάντο, ένα μυστικό γεωμηχανικό εργαστήρι στήθηκε, γνωστό στους ‘από μέσα’ ως το ‘Πετράδι του Στέμματος’ ή αλλιώς Μουάντ’Ντίμπ (Muad´Dib). Αυτό το εργαστήρι λειτουργεί απ΄ το το 1960 χωρίς να το γνωρίζει το ευρύτερο κοινό.

Η αλλαγή του κλίματος είναι μεγάλη απειλή για την Μέγα Γεωργία, όμως είναι όλο αυτό μέρος μιας μεγαλύτερης προσπάθειας να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας ώστε να καλύψουν ακόμα μεγαλύτερες αλήθειες σχετικά με το τι ακριβώς γίνεται με τους αεροψεκασμούς

Είναι σίγουρο πως η Μονσάντο είναι ικανή για κάτι τέτοιο, όμως μήπως είναι αυτό μια προσπάθεια της κυβέρνησης να απαντήσει σε κάτι που έχει ήδη αρχίσει να γίνεται φως-φανάρι σ΄όλο και πιο πολύ κόσμο – τ΄ ότι οι ουρανοί μας είναι γεμάτοι δηλητήρια σε ουρές, τα οποία δεν είναι απάτη;

Ο Σνόουντεν λένε, πως δήλωσε επισήμως, «Δεν αποκαλύπτω το πρόγραμμα γιατί δεν υπάρχει καμία επίβλεψη από την επιστημονική κοινότητα, δεν υπάρχουν συζητήσεις με το κοινό, και πολύ λίγο τους νοιάζει για τις επιπτώσεις τις οποίες γνωρίζουν πολύ καλά λίγοι προνομιούχοι τους οποίους ενδιαφέρει να συνεχιστούν τα προγράμματα ψεκασμών για πολλές δεκαετίες ακόμα στα κρυφά.»

Ο Σνόουντεν επίσης δήλωσε πως το πρόγραμμα Μουάντ’Ντίμπ έχει σχεδιαστεί για να εκτελεστεί ‘βρέξει-χιονίσει’ – ακόμα κι αν αυτό σήμαινε την εγρήγορση της ερημοποίησης της Αφρικής ή την εξάπλωση καρκινογόνων πάνω από κόσμο που μένει σε κατοικημένες περιοχές. 

Επιστήμονες προέβλεψαν πολλές απ΄ τις παρενέργειες που έχουμε σήμερα, σαν μεγάλα ρεύματα στον Αμαζόνιο και ανεμοθύελλες στην Ανατολική Ακτή. Ο Σνόουντεν μοιράστηκε αρχεία μέσα απο Το Χρονικό του Ίντερνετ (The Internet Chronicle), το οποίο δημοσίευσε φήμες για την υποτιθέμενη απόπειρα αυτοκτονίας του. Ονόματα επιστημόνων δεν δόθηκαν ώστε να μη γίνουν στόχος της κυβέρνησης ή ξένης αντικατασκοπίας.Σύμφωνα με τον Σνόουντεν, αν σταματήσουν οι χημικοί αεροψεκασμοί, οι επιστήμονες που κρύβονται πίσω απ’όλο αυτό το πρόγραμμα πιστεύουν πως ο καιρός θα ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο.

Εσείς θ’αποφασίσετε αν θα πιστέψετε την ιστορία του Σνόουντεν ή όχι, όμως και μόνο η αποκάλυψη του λόγου πίσω από τους χημικούς αεροψεκασμούς σημαίνει πως κάποιος κατάλαβε πως τα βλέπουμε. Τα χημικά ‘πρόσθετα’ που πλέον ψεκάζονται ακόμα κι από επιβατικά αεροπλάνα σε περιοχές απ’την Αυστραλία, πάνω απ΄την Ευρώπη και μέχρι και την Ασία, έχουν βιντεοσκοπηθεί άπειρες φορές. 

Δεν είμαστε οι μόνοι που ψεκάζονται. Οι αληθινοί λόγοι πίσω απ’τους χημικούς αεροψεκασμούς και την γεωμηχανική ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί εντελώς.


Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/11/blog-post_8472.html#ixzz2obmeratU

Αφύπνιση Συνείδησης