Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Μέσω ραδιοεπικοινωνίας οι Hacker κατέβασαν περίεργα ηχητικά αρχεία!!!

Μέσω ραδιοεπικοινωνίας οι Hacker κατέβασαν περίεργα ηχητικά αρχεία!!!


Πρόσφατα απο το Κανάλι Youtube του Perrua Perrin , ενός μεξικάνικου μέλους, είπε ότι κατάφερε να κατεβάσει κάποια αρχεία ήχου από ορισμένα ιδιωτικά φόρουμ που ήταν κρυμμένα στα βαθιά Web, όπου δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση σε κάθε χρήστη, με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Perrua Perrin, ανέφερε αυτή τη συζήτηση σε μια ποικιλία από δικτυακούς τόπους με την προσευχή για να διαδώσει την αλήθεια.

 Ο Perrin λέει ότι με τη βοήθεια ενός φίλου ήταν τότε σε θέση να φτάσει και να εισάγει ένα ιδιωτικό φόρουμ, όπου οι περισσότεροι από εκείνους που συνδέθηκαν, ήταν Ρώσοι hackers. Από αυτούς τούς χρήστες χάκερ, μέσω αυτού του φόρουμ είχαν τη δυνατότητα να κατεβάσουν ένα ακουστικό αρχείο στη σειρά MP3, όπου οι χάκερ της ρωσίας, πιθανώς, απέτυχαν να υποκλέψουν συνομιλίες μεταξύ της ρωσικών στρατιωτικών περί εξωγήινων σημάτων. Ο Perrin έχει διαδώσει κάτω αριστερά, τρία αρχεία ήχου που τα τοποθέτησε σε τρία βίντεο στο You Tube. Τα τρία βίντεο είναι υποτιτλισμένα στα ισπανικά, όπως στο βίντεο # 1 – θα ακούσετε μια ρωσική στρατιωτική ομιλία στο συνομιλητή μίας ρωσικής στρατιωτικής βάσης στον Άρη, όπου μπορεί να ήταν παρόν σε πολλές ανθρώπινες αποικίες, που μιλούν διαφορετικές γλώσσες. Σύμφωνα με αυτά που αναφέρθηκαν, είναι δυνατό να ταξιδέψουν στον Άρη χρησιμοποιώντας πύλες οι οποίες βρίσκονται νότια του πλανήτη Γη, χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία Stargate.


Play
Current Time3:54
/
Duration Time6:17
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
Fullscreen
00:00
Mute
360p
Hackers Rusos interceptan comunicación extraterrestre (AUDIO)06:18reEmbedit Video # 2 (κάτω) – Σε αυτό το βίντεο μπορείτε να ακούσετε τον ήχο ενός Ρώσου στρατιωτικής δράσης σε μάχη, καί ένα ξυπνητήρι για την επόμενη στρατιωτική δράση στον Άρη.
Hackers Rusos Interceptan Comunicación Extraterrestre /PARTE 201:22reEmbedit Video # 3 -. Σε αυτό τον ήχο μπορείτε να ακούσετε έναν ρωσικό στρατιωτικό που ανακρίνει ένα εξωγήινο ον - ο ήχος έγινε με σκοπό για να ακούσουν οι πρώην ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις, στο οποίο έχουν φιλτραριστεί αυτό το κλιπ ήχου με αυτό το εξωγήινο ον, αμφισβητώντας τη φωνή του εξωγήινου και λέγοντας ότι είναι μια συνομιλία μεταξύ στρατιωτών που έχουν ληφθεί σε ένα βουνό που ονομάζεται Dyatlov, όπου υπάρχει προφανώς μια ρωσική στρατιωτική βάση που προστατεύεται και είναι κρυμμένη.
 HACKERS RUSOS - AUDIO DE SER EXTRATERRESTRE04:10reEmbedit Σας υπενθυμίσω σε όλους -ο Perrin λέει στο προφίλ του στο Facebook – που αυτές τις μέρες έχουν έρθει στο φως μερικές φωτογραφίες από τη NASA, όπου προφανώς μπορείτε να δείτε μερικά φώτα στην επιφάνεια του Άρη. Κάποιοι μιλούν για μια εκτόξευση αέρα που προέρχεται από το υπέδαφος, ενώ ορισμένοι μιλούν για UFO. Υπάρχει μια νέα μαρτυρία ενός στρατιωτικού καπετάνιου που ονομάζεται Kaye, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχουν περάσει 17 χρόνια υπηρεσίας στον Άρη σε μια μυστική στρατιωτική βάση, που είχε σαν αποστολή τήν προστασία των αμάχων από πέντε διαστημικές αποικίες. Ο Kaye αποκαλύπτει ότι η κύρια ανθρώπινη αποικία στόν Άρη λέγεται η Πρώτη Κριός, και βρίσκεται μέσα σε ένα κρατήρα. Σύμφωνα με τον Καπετάνιο Kaye, ο αέρας είναι ασφαλές και αναπνέουν στην επιφάνεια του Άρη, η θερμοκρασίες κατά καιρούς μπορεί να είναι πολύ ζεστές. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι υπάρχουν δύο είδη πλασμάτων στον Άρη, ένα από τα οποία είναι ένα είδος ερπετού (ερπετό?), το οποίο είναι πολύ επιθετικό, ενώ τα άλλο είδος είναι ενδημική φυλή των insectoid που είναι εξίσου επιθετική, αλλά έχουν μια αποστολή για να προστατεύσουν τις βάσεις γύρω. 


 Ο καπετάνιος Kaye εξηγεί επίσης τον τύπο του σκάφους ενός ταξίδι με το μετρό πύλης, καί τής ιστορίας του πολιτισμού και των ανθρώπινων βάσεων που λειτουργούν στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού και αφηγείται τις μάχες με τους αυτόχθονους Αρειανούς (ερπετά και insectoid.) Αλήθεια, η ψέματα; εσείς αποφασίζεται. το βίντεο παρακάτω, είναι χωρίς υπότιτλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: