Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Ο Τέσλα καιρούς κατεργάζεται από τις Αζόρες...

ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Ο Τέσλα καιρούς κατεργάζεται από τις Αζόρες...


Οι Αζόρες είναι μια ομάδα πανέμορφων νησιών της Πορτογαλίας και αποτελούν το δυτικότερο σημείο της Ευρωπαϊκής ηπείρου. Τα 9 κυρίως νησιά που αποτελούν τις Aζόρες βρίσκονται στο βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό και είναι τα: Σάντα Μαρία, Σάο Μιγκέλ, Φαϊάλ, Φλόρες, Κόρβο, Σάο Ζόρζε, Τερσέιρα, Πίκο και Γκρασιόσα. Είναι ηφαιστειογενή νησιά με συχνούς σεισμούς, κλίμα υγρό και θερμό με μέση ετήσια θερμοκρασία τους 18οC. Ένα ιδανικό μέρος για διακοπές, δεν νομίζετε;

Μάλλον θα συμφωνούσε μαζί μας και ο Τέσλα αν δεν
του είχαν αρπάξει την εφεύρεση και την χρησιμοποιούσαν για στρατιωτικούς σκοπούς και μάλιστα επιθετικούς.

Από το 1953 υπάρχει στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στο νησί Τερσέιρα. Αποστολή και στόχοι είναι η υποστήριξη του Υπουργείου Άμυνας, σύμμαχων του έθνους και άλλων αεροσκαφών που διέρχονται από την εγκατάσταση. Σε καιρό ειρήνης, ένα μικρό προσωπικό, που αποτελείται από προσωπικό του Στρατού, του Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας στηρίζει τον διοικητή της βάσης των ΗΠΑ στις Αζόρες διοικητής, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό έκτακτης ανάγκης. Κατά τη διάρκεια του πολέμου, ο διοικητής αυτός αναλαμβάνει τον επιχειρησιακό έλεγχο των εκχωρημένων στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ. Η αποστολή του είναι να υποστηρίξει τοις δυνάμεις του ΝΑΤΟ δυνάμεις στην περιοχή, για να βοηθήσει στην τοπική άμυνα, εφόσον ζητηθεί και να προστατεύει και να φύγουν οι πολίτες των ΗΠΑ από τις Αζόρες, την Ευρώπη, την Αφρική, Νοτιοδυτική Ασία, ή άλλες περιοχές του κόσμου.

Και τώρα τι έχουμε; Καιρό ειρήνης ή πολέμου; Δεν ξέρω εσείς θα μου πείτε. Γιατί πάνω από αυτή την περιοχή βρήκαμε τον Τέσλα στη στρατιωτική βάση να δουλεύει υπερωρίες επεμβαίνοντας στον καιρό της Ευρώπης, στο διάστημα 1-3 Μαΐου!        


Picture




[κλικ για μεγέθυνση]














Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε τέτοιες χοάνες να ορθώνονται από στρατιωτικές βάσεις. Διαβάστε και δείτε τα βίντεο στο Χημικοί αεροψεκασμοί και σκόνη από την Αφρική.

Πολλοί συνέχεια λένε, «Έχετε αποδείξεις για τα όσα καταγγέλλετε;» Ε, ναι! Έχουμε!!! Φτάνει να ξέρετε τι σημαίνει η λέξη 'απόδειξη' -και να μην την μπερδεύετε με την ταμειακή- και τι αναγνωρίζεται ως επιστημονική μέθοδος:
Λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι επιστητό αποκαλείται αυτό που μπορεί να προσεγγίσει ο άνθρωπος μέσω της γνώσης, ως επιστήμη ορίζεται το σύνολο των συστηματικών και επαληθεύσιμων γνώσεων, καθώς επίσης η διερεύνηση καθορισμένων πεδίων του επιστητού. Η διερεύνηση στο πλαίσιο της επιστήμης γίνεται με συγκεκριμένες και σαφώς καθορισμένες διαδικασίες, οι οποίες συναποτελούν την επιστημονική μέθοδο.

Βάσει των ανωτέρω επιστημονική μέθοδος είναι η διαδικασία την οποία εφαρμόζουν οι επιστήμονες στην έρευνα των φαινομένων, ώστε να καταλήξουν σε αξιόπιστη γνώση σχετικά με τους νόμους που τα διέπουν.

Η επιστημονική μέθοδος περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα και χαρακτηρίζεται από την επαναλαμβανόμενη εκτέλεση τους:

1. Παρατηρήσεις πάνω σε ένα φυσικό φαινόμενο ή ομάδα φυσικών φαινομένων.
2. Σχηματισμός μιας γενικής υπόθεσης (μοντέλου) η οποία είναι συνεπής με τις παρατηρήσεις που έγιναν (μπορεί να τις εξηγήσει).
3. Χρησιμοποίηση της υπόθεσης για να γίνουν προβλέψεις για την ύπαρξη άλλων φυσικών φαινομένων ή για τα ποσοτικά αποτελέσματα νέων παρατηρήσεων σε ότι αφορά το ίδιο φαινόμενο.
4. Εξέταση των προβλέψεων που έγιναν με επιπρόσθετες παρατηρήσεις και διεξαγωγή πειραμάτων και αναθεώρηση της υπόθεσης ανάλογα, έτσι ώστε να είναι συνεπής και με τα νέα δεδομένα.Τα δύο τελευταία βήματα επαναλαβάνονται συνεχώς, ενισχύοντας συνεχώς την ισχύ της υποθέσεως μέσα στα όρια της ακρίβειας των παρατηρήσεων. Όταν η αλήθεια μιας υπόθεσης έχει εξακριβωθεί διαμέσου παρατηρήσεων, πειραμάτων και κριτικής σκέψης,τότε γίνεται αποδεκτό ότι αποτελεί μια ικανοποιητική αναλυτική-συστημική προσέγγιση της πραγματικότητας και έτσι αποκτά τη θέση επιστημονικής θεωρίας. Οι προβλέψεις της θεωρίας αυτής εξακολουθούν να ελέγχονται και είναι πιθανό μελλοντικές παρατηρήσεις και πειράματα να την καταρρίψουν, οπότε διατυπώνεται μια νέα, βελτιωμένη και γενικότερη υπόθεση, η οποία εξηγεί τόσο τις προηγούμενες, όσο και τις νέες παρατηρήσεις.
Καταλάβατε; ΜΙΑ χοάνη "κυματιστή" πάνω από μια στρατιωτική βάση... έτυχε! ΠΟΛΛΕΣ χοάνες πάνω από βάσεις, δεν έτυχε, ΠΕΤΥΧΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: