Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Επιστολή-ερώτηση αναγνώστη στη Greenpeace για τους αεροψεκασμούς. Τι απαντά η οργάνωση;

Επιστολή-ερώτηση αναγνώστη στη Greenpeace για τους αεροψεκασμούς. Τι απαντά η οργάνωση;

"Εχθές έστειλα στην Greenpeace Greece επιστολή, για να μάθω την θέση της για τα chemtrails γιατί πρόσεξα ότι στην ιστοσελίδα της δεν αναφέρεται πουθενά κάτι για το σοβαρό αυτό ζήτημα. Με εξέπληξε η απάντηση που πήρα από την μεγαλύτερη οικολογική οργάνωση, και σας την επισυνάπτω μαζί με την επιστολή μου για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας."

Ο αναγνώστης μας έστειλε την επιστολή στοpsekasmata και την αναδημοσιεύουμε αυτούσια...


ΠΡΟΣ ΤΗΝ  Greenpeace Greece 

 Έψαξα στην ιστοσελίδα σας, αλλά δεν βρήκα πουθενά να αναφέρεστε στην γεωμηχανική, και στα ψεκάσματα (chemtrails) από αεροπλάνα σε μεγάλο ύψος που βλέπουμε καθημερινά τις δικτυωτές γραμμές που αφήνουν στον ουρανό της Ελλάδας.

Είναι τουλάχιστον απορίας άξιο, το να μην ασχολείται η μεγαλύτερη οικολογική οργάνωση με ένα τόσο σοβαρό για το περιβάλλον και για την υγεία μας θέμα.

Παρακαλώ να με πληροφορήσετε ποια είναι η θέση της Greenpeace για το ζήτημα αυτό.

Ζ. Α.



Greenpeace Greece 

προς Εμέναhttps://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif
Αγαπητέ κε Ζ..................

Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την επικοινωνία σας με την Greenpeace. Θα ήθελα να σας επισημάνω ότι η δράση μας στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς επικεντρώνεται στις εκστρατείες ενάντια στις κλιματικές αλλαγές, στην απαγόρευση γενετικά μεταλλαγμένων οργανισμών, και την προστασία της θαλάσσιας ζωής μέσω της δημιουργίας θαλάσσιων καταφυγίων. 
Επιπλέον, η δράση μας στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε δωρεές πολιτών όπως εσείς. Αυτή η επιλογή μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε απολύτως ανεξάρτητοι από οποιαδήποτε συμφέροντα, παράλληλα όμως περιορίζει τους πόρους της οργάνωσης. Ως αποτέλεσμα, έχουμε συνειδητά επιλέξει την αξιοποίηση των πόρων (οικονομικών και ανθρώπινων) και της τεχνογνωσίας μας στους παραπάνω συγκεκριμένους τομείς με στόχο η δράση μας να είναι αποτελεσματική και αποδοτική. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούμε να αναλάβουμε ουσιαστική δράση και να προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα παγκόσμια περιβαλλοντικά προβλήματα. 
Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά ακόμα περιβαλλοντικά προβλήματα σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, η δράση μας όμως, όπως αναφέρουμε παραπάνω, επικεντρώνεται σε αυτά για τα οποία έχουμε διενεργήσει έρευνες σε βάθος και έχουμε συνεργαστεί με έγκριτους επιστήμονες διεθνώς. Δεδομένου ότι το ζήτημα των chemtrails δεν περιλαμβάνεται σε κάποια από τις διεθνείς μας εκστρατείες, δε διαθέτουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία ώστε να προχωρήσουμε σε ολοκληρωμένη πληροφόρηση των πολιτών. 
Έχουν γραφτεί αρκετά άρθρα γύρω από την θεωρία της ύπαρξης chemtrails και πως, εαν υπάρχουν, μπορεί να χρησιμοποιούνται για μετατροπή καιρικών συνθηκών, βιολογικό πόλεμο, μεταφυσικές δραστηριότητες ή έλεγχο των εγκεφαλικών λειτουργιών του ανθρώπου. 
Η Greenpeace δεν έχει οποιαδήποτε έρευνα ή σχέση με αυτό το θέμα. Στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να βρει πληθώρα κειμένων γύρω από το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Με εκτίμηση
Γιάννης Παρασκευόπουλος
Ελληνικό γραφείο της Greenpeace
Greenpeace Ελλάς  Κολωνού 78, τ.κ. 104 37 - Αθήνα



Περισσότερα για την αντιμετώπιση της Greenpeace, η οποία έχει αυτοχαρακτηριστεί ως "Μη κυβερνητική οργάνωση με σκοπό την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος", μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: