Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Χριστιανοί Εβραίοι Μουσουλμάνοι και Βουδιστές θα συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο!

Χριστιανοί Εβραίοι Μουσουλμάνοι και Βουδιστές θα συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο!

Κανείς δεν φανταζόταν πως ένας Χριστιανός ένας Μουσουλμάνος ένας Εβραίος και ένας Βουδιστής θα συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο… Και όμως όσο παράδοξο και αν ακούγεται πρόκειται να γίνει σύντομα πραγματικότητα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα ρώσικης εφημερίδας, οι αρχές της Μόσχας σχεδιάζουν την κατασκευή του «Πάρκου Ενότητας και Αρμονίας» στο οποίο θα συνυπάρχουν ορθόδοξος ναός, εβραϊκή συναγωγή, μουσουλμανικό τέμενος και βουδιστικός ναός.
Οι Ρώσοι, ευρηματικοί όπως πάντα, έχουν στόχο αυξήσουν τον θρησκευτικό τουρισμό της χώρας και να αποδείξουν ότι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως θρησκείας μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αναμένεται να κατασκευαστεί και το «Σπίτι του λαού της Ρωσίας» μαζί με ιστορικό μουσείο των θρησκειών του κόσμου και συνεδριακό κέντρο.
Εκτός από τους χώρους λατρείας και τα μουσεία, το πάρκο θα περιλαμβάνει ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, κινηματογράφους κι εμπορικά κέντρα, ενώ θα καλύπτει 2,5 εκατ. τετραγωνικά μέτρα. Ωστόσο το κόστος κατασκευής δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί.
Ενδιαφέρον θα έχει εάν αυτοί οι Ναοί θα είναι λειτουργικοί ή αν θα βρίσκονται εκεί μόνο ως μνημεία.
dogma

Βίντεο πρόκληση από Ζουράφα - Πως παίζουν με τη φωτιά στο Αιγαίο οι Τούρκοι

Βίντεο πρόκληση από Ζουράφα - Πως παίζουν με τη φωτιά στο Αιγαίο οι Τούρκοι

Οι Τούρκοι προκαλούν γύρω από τη νησίδα Ζουράφα.
Η τουρκική ακτοφυλακή με πολύ επιθετικό τρόπο προσπαθεί να επιβάλει το δικό της νόμο στην Ελληνική περιοχή ,συνοδεύοντας τους τούρκους ψαράδες που την καραυγάζουν από ενθουσιασμό σε κάθε επικίνδυνο ελιγμό των ταχέων σκαφών τους.
Δείτε το βίντεο και διαβάστε τι γράφει η Χουριέτ σε μετάφραση απο τα tourkikanea.gr
“Ψαράδες που είχαν βγει από το λιμάνι της Αίνου (Enez) για να ψαρέψουν σε διεθνή ύδατα κοντά στην βραχονησίδα Ζουράφα, παρενοχλήθηκαν από σκάφος του ελληνικού λιμενικού. Το Ελληνικό λιμενικό συνέχισε με επιμονή την παρενόχληση υποστηρίζοντας πως η βραχονησίδα βρίσκεται στα δικά τους χωρικά ύδατα.
Μετά από κάποιο διάστημα εμφανίστηκε και ένα Ελληνικό ελικόπτερο. Μετά από αυτό οι ψαράδες μας βλέποντας από τα ραντάρ τους πως στα δικά μας ύδατα κάλεσαν για βοήθεια την γραμμή 158 του λιμενικού μας.
Τότε στάλθηκε το υπ. αρ. 308 σκάφος του λιμενικού της Διοίκησης Λιμενικού Τσανάκκαλε που υπηρετεί στο λιμάνι της Αίνου. Το τουρκικό σκάφος επενέβη με ταχύτητα στην παρενόχληση που ασκούσε το ελληνικό λιμενικό από θάλασσα και από αέρα.
Οι μονάδες του Ελληνικού λιμενικού με τον ερχομό του τουρκικού σκάφους εξαναγκάστηκε να αποχωρήσει από τα χωρικά μας ύδατα. Η παρενόχληση όπως και η στιγμή της παρέμβαση του τουρκικού σκάφους καταγράφηκε από κάμερα των ψαράδων”.
Βίντεο πρόκληση από Ζουράφα - Πως παίζουν με τη φωτιά στο Αιγαίο οι Τούρκοι ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

VIDEO Νέα εμφάνιση άγνωστου αντικειμένου κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

VIDEO Νέα εμφάνιση άγνωστου αντικειμένου κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό


Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι το απόλυτο και δημοφιλέστερο σημείο για ΑΤΙΑ στο διάστημα είναι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS). Φαίνεται λοιπόν ότι ο ΔΔΣ έχει προσελκύσει την προσοχή σε πολλά άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα για εμάς. Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις όπου τα μέλη του πληρώματος του διαστημικού σταθμού έχουν γίνει μάρτυρες σε θεάσεις UFO που κόβουν την ανάσα, και καταγράφονται από τις κάμερες της NASA και της ESA. Είναι ο ΔΔΣ ένας μαγνήτης για το UFO; Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα αρκετά περίεργο αντικείμενο κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμός (ISS).

Σεισμό και τσουνάμι προβλέπει η Ρωσία για το 2014!

Σεισμό και τσουνάμι προβλέπει η Ρωσία για το 2014!

Σε μια ανακοίνωση το περιεχόμενο της οποίας δεν είναι καθόλου σύνηθες το υπουργείο εκτάκτων αναγκών της ρωσικής Ομοσπονδίας ανέφερε σήμερα πως εντός του 2014 ένας πολύ μεγάλος σεισμός και ένα τσουνάμι που θα προκληθεί από αυτόν πρόκειται να πλήξουν την περιοχή της ρωσικής άπω Ανατολής.



Ο σεισμός σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου προβλέπεται να κτυπήσει σε μια περιοχή που εκτίνεται από τη νοτιοδυτική ακτή της νήσου Σαχαλίνης μέχρι το βορά κοντά στο επίκεντρο του σεισμού του 2007 κοντά στην πόλη Nevelsk.

Δεν έχει γίνει γνωστό το μοντέλο πρόβλεψης του ρωσικού υπουργείου εκτάκτων αναγκών ή που ακριβώς στηρίζουν την πρόβλεψη αυτή, ή εάν το τσουνάμι ή σεισμός πρόκειται να είναι καταστρεπτικοί.

Το 2007 πάντως στον προηγούμενο σεισμό στην περιοχή είχαν σκοτωθεί 2 άτομα, ακρετές δεκάδες είχαν τραυματιστεί και 2000 είχαν μείνει άστεγα.


Πηγή: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2014/01/2014_25.html#ixzz2rOifzfFs

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ