Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Μυστηριώδες αντικείμενο φωτογραφήθηκε στον ουρανό του Άρη από το Mars Rover

Μυστηριώδες αντικείμενο φωτογραφήθηκε στον ουρανό του Άρη από το Mars Rover

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι από το rover, που βρίσκεται στην επιφάνεια του Άρη και στέλνει τις εικόνες στο διαστημικό κέντρο της NASA JPL.
Σε αυτή την εικόνα μπορείτε να δείτε ένα μυστηριώδες λευκού χρώματος άγνωστο αντικείμενο που φαίνεται να αφήνει πίσω του ένα ίχνος.
Αυτό το αντικείμενο φαίνεται να κινείται προς τη δεξιά πλευρά της φωτογραφίας, στην ατμόσφαιρα του Κόκκινου Πλανήτη, και φωτογραφήθηκε από το Rover Opportunity.
Την αρχική εικόνα μπορείτε να τη κατεβάσετε και να την εξετάσετε λεπτομερώς στην παρακάτω διεύθυνση

ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ; ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΑΦΡΟΣ ΘΑΜΕΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ; ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΑΦΡΟΣ ΘΑΜΕΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι βρετανοί επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ένα τεράστιο πολικό κοίλωμα κάτω από τον πάγο στην Ανταρκτική βαθύτερo και από το Grand Canyon. Πριν από περίπου 2 εβδομάδες αρχίσαμε να ακούμε φήμες ότι κάτω απο την Ανταρκτική είχαν εντοπιστεί κάποιες παράξενες μεταδόσεις. Τελικά ανακαλύφθηκε ότι αυτή η μετάδοση προέρχονταν από περίπου 100 πόδια κάτω από τον πάγο περίπου 15 μίλια από το σταθμό. Μια αποστολή εστάλη σε αυτήν τη θέση για να ερευνήσει την περιοχή. Αυτό που βρήκαν δεν ήταν μόνο μεταδόσεις μικροκυμάτων, αλλά και μια ραδιενεργός δραστηριότητα, καθώς και ένα τεράστιο ποσό θερμότητας που προερχόταν κάτω από τον πάγο που έλιωνε τον πάγο.

Τώρα οι ερευνητές χαρτογράφησαν το Ellsworth subglacial Highlands, μια αρχαία οροσειρά κάτω από αρκετά χιλιόμετρα πάγου με τη χρήση δορυφορικών δεδομένων ραντάρ και διεισδυτικά πάγου που ρυμουλκήθηκαν στο πίσω μέρος των οχημάτων χιονιού.

Αποκάλυψαν μια τεράστια τάφρο, που είναι έως και 3 χιλιόμετρα βαθιά και υπερβαίνει 25 χιλιόμετρα σε εύρος.

" Είναι τεράστιο προνόμιο να είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε ένα άλλο κομμάτι του παζλ που είναι η επιφάνεια της Γης μας " , δήλωσε το μέλος της ομάδας και μελέτης Neil Ross , ένας γεωφυσικός στο Πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ στη Βρετανία .

Οι επιστήμονες δεν είναι απόλυτα σίγουροι για το πότε δημιουργήθηκε αρχικά η κοιλάδα , αλλά εκτιμούν ότι ήταν δεκάδες εκατομμύρια χρόνια πριν .

« Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Ανταρκτική ήταν για τουλάχιστον 34 εκατομμύρια χρόνια , και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο πάγος στη Δυτική Ανταρκτική θα είχε ταλαντευεί σε μέγεθος από τις μικρές συνθήκες πάγου ... στο μεγάλο στρώμα πάγου που βλέπουμε σήμερα , είπε ο Ross "

Η ερευνητική ομάδα εικάζει ότι η τεράστια κοιλάδα διαμορφώθηκε αρχικά με ένα ποτάμι που εκμεταλλεύτηκε μια γεωλογική αδυναμία , όπως ένα γεωλογικό ρήγμα . Ήταν οι παγετώνες όμως , που έκαναν το δύσκολο έργο της εμβάθυνσης της κοιλάδας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το παρακάτω βίντεο απο το 18:00 λεπτό για την υπόγεια πόλη Καντάθ...

Δείτε το βίντεο! Με αντάλλαγμα να σφραγιστούν όλοι οι Έλληνες η κυβέρνηση υπέγραψε για να πάρει 53 δις ευρώ!

Δείτε το βίντεο! Με αντάλλαγμα να σφραγιστούν όλοι οι Έλληνες η κυβέρνηση υπέγραψε για να πάρει 53 δις ευρώ!

Συγκεκριμένα στις 13/12/2012 στο EUROGROUP συμφωνήθηκε να δοθούν τα λεφτά στην Ελλάδα φτάνει να πάρουμε τα συστήματα με το 666.

Δυστυχώς οι κυβερνώντες πολιτικοί συναίνεσαν για ακόμα μια φορά στα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης του Αντίχριστου , και έτσι θα πάρουμε και την επόμενη δόση των περίπου 50 + Δις ευρώ με αντάλλαγμα την ψυχή μας , αφού ένας από τους όρους εκταμίευσης της δόσης είναι και η σταδιακή κατάργηση του ρευστού χρήματος και η χρήση πιστωτικών η χρεωστικών ηλεκτρονικών καρτών με το 666 κάτι που σημαίνει τον πλήρη αποκλεισμό από τα κοινά όπως είναι η εργασία , η δυνατότητα αγοράς τροφίμων , η πληρωμή λογαριασμών κλπ για όποιον δεν θα παραλάβει αυτές τις πιστωτικές χρεωστικές κάρτες.

ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13…..

“Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στο μέτωπό τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα Η το όνομα του θηρίου Η τον αριθμό του ονόματός του” Αποκάλυψη 13:16,17.

Παρακαλούμε θερμά όλους τους επισκέπτες του άρθρου να δουν το βίντεο και να το μεταδώσουν σε όλους τους απανταχού Έλληνες.