Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Η FEMA ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τραγική κατάσταση στα Ίμια του 2014 / video

Η τραγική κατάσταση στα Ίμια του 2014 / video

Ίμια 2014.
Η κατάσταση είναι τραγική με τους ψαράδες μας που ενώ είναι σε απόγνωση συνεχίζουν να κάνουν την δουλειά τους, αμυνόμενοι κάποιες φορές με πέτρες έναντι των οπλισμένων τουρκικών πλοίων! Το βίντεο είναι από κινητά Ελλήνων ψαράδων που δίνουν μάχες καθημερινά με τους τούρκους εισβολείς στα Ίμια και προβλήθηκε στην εκπομπή "ΑΥΤΟΨΙΑ" στον ALPHA.

ΣΟΚ!!!Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΠΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ 26 ΠΑΙΔΙΑ!!!!

ΣΟΚ!!!Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΠΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ 26 ΠΑΙΔΙΑ!!!!


Μολονότι στην Ευρώπη σε πάρα πολλές χώρες οι γονείς ήδη έχουν αγκαλιάσει μια ολιστικότερη άποψη για την υγεία των παιδιών τους και με γνώση αποφασίζουν να ΜΗΝ εμβολιάσουν τα παιδιά τους… στη χώρα μας μόλις την τελευταία δεκαετία άρχισαν δειλά οι πρώτες ανάλογες κινήσεις. Η επικινδυνότητα τους σε συνάρτηση με την άγνοια των γονέων ήταν που μας ώθησε έπι αρκετά χρόνια να αναδείξουμε το ζήτημα των εμβολιασμών σε ένα από τα βασικά θέματα έρευνας και πληροφόρησης που απασχόλησαν τον «ΤΟΞΟΤΗ«.
Το κείμενο που ακολουθεί φανερώνει για άλλη μια φορά πόσο επικίνδυνα κινούνται μεγάλοι οργανισμοί και φαρμακοβιομηχανίες… πόσο επιπόλαια αποφασίζουν και με ποιό τρόπο «προστατεύουν» το πολυτιμότερο ανθρώπινο αγαθό: την υγεία -και μάλιστα την υγεία των παιδιών. Σαφώς και πολλοί λίγοι σήμερα πιστεύουν στους καθαρά ανθρωποκεντρικούς στόχους τέτοιων παγκόσμιων οργανώσεων… ωστόσο όπως και να είναι τα πράγματα προτείνουμε να ενημερώνεστε όσο πιο σφαιρικά γίνεται πριν αποφασίσετε να εμβολιάσετε ή να μην εμβολιάσετε τα παιδιά σας… οι επιπτώσεις μπορεί να φανούν ακόμη και δεκαετίες αργότερα… (Δείτε επίσης σχετικά κείμενα στην ετικέτα ΕΜΒΟΛΙΑ)
«ΣΟΚ!!! Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΠΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΑΦΟΤΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ 26 ΠΑΙΔΙΑ «
Σύμφωνα με αναφορές, τουλάχιστον 26 παιδιά έχασαν τη ζωή τους και πολλά περισσότερα έχουν τραυματιστεί σοβαρά αφότου τους δόθηκε το 5 σε 1 εμβόλιο, Quinvaxem.
Οι εφημερίδες ανέφεραν ότι όλα τα θύματα υπέστησαν δυσμενείς αντιδράσεις συμπεριλαμβανομένων τον πυρετό, έμετο και εμφάνιση μώλωπων σε όλο τους το σώμα.
Το Quinvaxem, που προσφέρεται χωρίς καμία επιβάρυνση στους αποδέκτες από τη UNICEF, είναι ένα προεπιλεγμένο σε δοκιμή εμβόλιο στις αναπτυσσόμενες χώρες.
Σήμερα δίνεται σε μικρά μωρά ηλικίας ακόμη και οκτώ εβδομάδων, το πενταπλό εμβόλιο λέγεται ότι δίνεται για την προστασία των βρεφών και των μικρών παιδιών κατά της διφθερίτιδας, του τετάνου, του κοκκύτη, της ηπατίτιδας Β και Hib (Haemophilus influenzae τύπου b).
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι τοπικές αρχές έχουν αναστείλει όλες τις αμφιλεγόμενες παρτίδες για δοκιμή. Ωστόσο, το Υπουργείο Υγείας είπε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με την ποιότητα, την διανομή, την διατήρηση ή την διαχείριση του εμβολίου.
Αν και θάνατοι έχουν αναφερθεί από το Βιετνάμ, τη Σρι Λάνκα, το Πακιστάν, το Μπουτάν και την Ινδία, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) υπερασπίζεται την ασφάλεια του Quinvaxem, δηλώνοντας ότι όλες οι μελέτες τους από το εμβόλιο, που κατασκευάζονται στην Νότια Κορέα, επιβεβαιώνουν την ασφάλεια του!
Τα παιδιά χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα!
Ακόμα μια φορά, εδώ υπάρχει ενα παράδειγμα των παιδιών που πεθαίνουν και πολλά άλλα που υποφέρουν φρικτά απο τις παρενέργειες ενός εμβολίου που δοκιμάστηκε σε ευάλωτα παιδιά στις αναπτυσσόμενες χώρες.
Δεν είναι πολύ καιρός που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει σταματήσει να προσποιείται ότι είναι στην επιχείρηση για την προστασία των παιδιών και την εισαγωγή τους προς το γεγονός ότι είναι αντί μέρος ενός προγράμματος μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού; καλώ τους αναγνώστες να διαβάσουν ένα έγγραφο γραμμένο από την Δρ Rebecca Carley με τίτλο “Εμβολιασμοί : Τα Αληθινά όπλα μαζικής καταστροφής που προκαλούνται απο (εμβόλιο-προκληθείσες ασθένειες) (Μια επιδημία Γενοκτονίας), στην οποία δηλώνει:

Αληθινά, η «πρόληψη» της ασθένειας μέσω του εμβολιασμού είναι, στην πραγματικότητα, μία ανικανότητα να αποβληθούν οι μικροοργανισμοί λόγω της καταστολής της μεταδιδόμενης μέσω κυττάρων απάντησης.Έτσι, αντί για την πρόληψη των ασθενειών, η ασθένεια στην πραγματικότητα εμποδίζεται ώστε να να μην επιλυθεί ποτέ.
Έχει γίνει δεύτερη φύση για τους ομοίους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της UNICEF να προσφέρουν δωρεάν δοκιμές και απαγορευμένους εμβολιασμούς για τους φτωχούς και τους ευάλωτους πληθυσμούς στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Είναι επίσης κι αυτά παιδιά του Θεού, και είναι το ίδιο πολύτιμα. Δεν είναι πειραματόζωα ή ινδικά χοιρίδια που δοκιμάζονται στον ελεύθερο χρόνο τους. Είναι σαν τα οποιαδήποτε άλλα παιδιά. Έχουν αδέλφια, αδελφές, μητέρες, πατέρες, θείες, θείους και παππούδες που τους αγαπούν ακριβά. Οι αθώοι γονείς πιστεύουν την προπαγάνδα που τους τροφοδοτείται από τους ομοίους της UNICEF. Πιστεύουν ότι αυτά τα εμβόλια είναι ασφαλή και θα προστατεύσουν τα πολύτιμα μωρά τους. Αντ ‘αυτού, τα παιδιά τους πεθαίνουν με τον πιο φρικιαστικό θάνατο μετά τη χορήγηση των εμβολίων.
Κατοχικά Νέα