Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με τα ...χιλιόμετρα που διανύουμε, με GPS ενσωματομένο για να υπολογίζουν τα τέλη και να ξέρουν που βρισκόμαστε και μάλλον από την τσέπη μας

Τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με τα ...χιλιόμετρα που διανύουμε, με GPS ενσωματομένο για να υπολογίζουν τα τέλη και να ξέρουν που βρισκόμαστε και μάλλον από την τσέπη μας



Σχόλιο ΛΦ: Με λίγα λόγια, ο μεγάλος αδερφός έρχεται με έναν πολύ έξυπνο τρόπο. Τα έσοδα από τα τέλη κυκλοφορίας είναι το πρόσχημα για να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που πας και τι κάνεις. Τώρα αν ο κλαρινογαμπρός με την μερσέντα που την κυκλοφορεί 3 φορές τον μήνα πληρώνει λιγότερα, από τον άνεργο με ένα φιατάκι σειτσέντο δεν έχει καμιά σημασία. Σημασία έχει ότι γινόμαστε Ευρωπαίοι. Άντε και GPS στο σεξ για να μας φορολόγουν κάθε ερωτική συνεύρεση.



Φορολόγηση με το... χιλιόμετρο και ανάλογος υπολογισμός των τελών κυκλοφορίας
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και ειδικά όπως αναφέρεται στην εφημερίδα τα ΝΕΑ κάθε αυτοκίνητο - κατά το ολλανδικό μοντέλο υπολογισμού των τελών -  πρόκειται να εφοδιάζεται με σύστημα GPS (Global Positioning System), το οποίο θα καταγράφει και θα μεταφέρει ηλεκτρονικά σε μια βάση δεδομένων τα χιλιόμετρα που διανύει σε μηνιαία βάση.

Το «υψηλής τεχνολογίας» ολλανδικό μοντέλο στα τέλη κυκλοφορίας φέρεται να...εξετάζουν στο υπουργείο Οικονομικών.
Το ιδιαίτερο αυτό μοντέλο υπολογισμού προβλέπει τον προσδιορισμό των τελών κυκλοφορίας κάθε μήνα, ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διανύει το κάθε αυτοκίνητο. Με τα ολλανδικά δεδομένα το 59% των κατόχων ΙΧ θα πλήρωνε λιγότερα τέλη, για το 25% οι επιβαρύνσεις δεν θα μεταβάλλονταν ενώ ένα ποσοστό της τάξης του 16% θα έχει επιβαρύνσεις.
Η χρέωση ανά χιλιόμετρο, στο ολλανδικό μοντέλο, είναι 0,03 ευρώ. Αυτό σημαίνει πως στα 10.000 χιλιόμετρα ανά χρόνο τα τέλη κυκλοφορίας, διαμορφώνονται στα 300 ευρώ.
Παρότι έχει ψηφιστεί στην Ολλανδία δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί για να δούμε και τα περιθώρια επιτυχίας του. Με τον νέο αυτό τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας δεν υπάρχει λόγος κατάθεσης πινακίδων, ενώ δίνεται και κίνητρο χρησιμοποίησης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στους πολίτες.
Βέβαια υπάρχουν και τα ερωτήματα, κάποιος που κάνει πάνω από 50.000-60.000 χιλιόμετρα τον χρόνο λόγω της δουλειά του  που θα βρει τα 1.800€ που θα απαιτηθούν με αυτό το μοντέλο για την πληρωμή των ετήσιων τελών κυκλοφορίας. Επίσης ποιος θα πληρώσει για το GPS; Αν σκεφτεί κανείς ότι θα απαιτηθεί ένα ποσό τουλάχιστον 80-100€ για την προμήθεια ενός τέτοιου συστήματος για τον δορυφορικό υπολογισμό των διανυόμενων χιλιομετρικών αποστάσεων, ενώ υπάρχουν παλιά αυτοκίνητα που η αξία τους δεν υπερβαίνει το ποσό των 200-300€ τότε τα μεγέθη είναι δυσανάλογα. Άντε να πείσεις τον οδηγό αυτών των αυτοκινήτων σχετικά με την προμήθεια και εγκατάσταση του GPS στο αυτοκίνητό του όταν η αξία του GPS προσεγγίζει στην κυριολεξία της αξία ενός παλιού αυτοκινήτου...Εκτός και αν το κράτος δαπανήσει σχεδόν 1δις για την δωρεάν προμήθεια των οδηγών με GPS...είπαμε ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 

autocarnet.blogspot.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ: http://anti-neotaxites.blogspot.com/2014/02/gps.html#ixzz2slQm6aVY

___________________________________________ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ____________________

ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ!!!ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!


ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ!!!ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!Share on twitter

Image

Γράφει η Δέσποινα Δημότση
Από παλιά μας έχει μείνει αυτή η απορία. Αν χωρίζουν την χώρα μας σε δύο στρατόπεδα και έχουμε πολλά παραδείγματα που το αποδεικνύουν, Ολυμπιακός-Παναθηναικός, Πασόκ-Νέα Δημοκρατία, ποδόσφαιρο-μπάσκετ και άλλα πολλά! Όμως εδώ σε αυτό το άρθρο χρησιμοποιούμε τον διαχωρισμό εντελώς κυριολεκτικά και αναφερόμαστε στα διόδια και γενικά στις μετακινήσεις των Ελλήνων και γενικότερα όσων διαμένουν στη χώρα μας.
Τι αποφάσισαν αναλυτικά λοιπόν; Για όσων αφορά τις κοντινές μας αποστάσεις σε Αθήνα και Πάτρα. Αλλαγές στις τιμές των διοδίων της Ελευσίνας και του Ισθμού, καθώς και στα πλευρικά διόδια του ίδιου δρόμου στους Αγίους Θεοδώρους, τη Νέα Πέραμο και την Πάχη που δημιουργούνται τώρα, με πληρωμή διοδίων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός.Το νέο καθεστώς θα ισχύσει από τα ξημερώματα της Τρίτης προς Τετάρτη. Στην Ελευσίνα τα ΙΧ θα πληρώνουν 2,10 ευρώ ανά κατεύθυνση, ενώ τώρα πληρώνουν 3,20 ευρώ μόνο στο ρεύμα προς Κόρινθο. 
Στον Ισθμό θα πληρώνουν 1,80 ευρώ ανά κατεύθυνση από τα 3,20 που ίσχυε μέχρι τώρα μόνο στο ρεύμα προς Αθήνα. Παράλληλα παρέχονται σε οχήματα με πομποδέκτη «Ολυμπία Pass» ή με μοτοκάρτα Ολυμπίας Οδού κλιμακωτές εκπτώσεις από 15% έως και 60% ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης. Στην οδό Κορίνθου-Πατρών, στους σταθμούς διοδίων Ζευγολατιού και Ρίου η κατάσταση παραμένει ως έχει, με χρέωση μόνο προς τη μία κατεύθυνση και τιμές διοδίων τις νέες μειωμένες -κατά 20%- (ή μοτο-κάρτα Ολυμπίας Οδού για δίκυκλα).
Για τα πιο μακρινά μας ταξίδια πλέον σε λίγο τα διόδια θα κοστίζουν περισσότερο από την βενζίνη που θα θέλουμε ή μήπως χρειαστεί στο τέλος να τους χαρίσουμε και το αμάξι μας ως ενέχυρο. Η νότια με τη βόρεια Ελλάδα θα «χωρίζεται» έξυπνα με τους νέους φόρους που μας επιφυλλάσουν προσεχώς. 
Πρόκειται για την μεγαλύτερη αύξηση που θα εφαρμοστεί στο εθνικό οδικό δίκτυο και αφορά στο τμήμα από Μεταφόρφωση Αττικής μέχρι Σκάρφεια περιλαμβάνοντας τους σταθμούς Αφίδνες, Καπανδρίτη, Μαλακάσα, Οινόφυτα, Βαθύ (πρώην Σχηματάρι), Θήβα και Τραγάνα.  Επιπλέον, μπαίνουν και νέοι σταθμοί, καθώς από τον προσεχή Ιούλιο θα λειτουργήσει με καθυστέρηση περίπου τεσσάρων ετών ο σταθμός του Αγίου Στεφάνου και θα ακολουθήσει τον Ιούλιο του 2015 και ο σταθμός της Βαρυμπόμπης, πλήττοντας ακόμη και τις μετακινήσεις εντός του λεκανοπεδίου. Το κόστος θα διαμορφωθεί για τα ΙΧ σε 0,90 ευρώ και 3,25 ευρώ για τα μεγάλα φορτηγά και σε 0,60 και 2,15 ευρώ αντίστοιχα. Με τις νέες τιμές το ταξίδι  Αθήνα-Λαμία μετ’ επιστροφής θα φτάσει τα 26 ευρώ. 
Μέχρι την Θεσσαλονίκη υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 55 ευρώ. Στο υπουργείο Υποδομών σχολίαζαν τις προηγούμενες μέρες ότι όταν θα ξεκινήσει σε λίγα χρόνια ο γρήγορος σιδηρόδρομος που θα κάνει το δρομολόγιο ως την συμπρωτεύουσα σε 2,5 ώρες θα αυξήσει τον ανταγωνισμό και θα αναγκάσει τους εργολάβους να ρίξουν τις τιμές. 
Κάτι τέτοιο, όμως, είναι πολύ δύσκολο να συμβεί από την στιγμή που τα διόδια χρηματοδοτούν τα έργα και αποτελούν βασική παράμετρο του χρηματοοικονομικού μοντέλου κατά την περίοδο κατασκευής και λειτουργίας των οδικών αξόνων.
Τώρα με όσα διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες αν συνδυάσουμε και τις παλιές δηλώσεις της Άννας Ψαρούδα – Μπενάκη ότι τα εθνικά μας σύνορα θα χρειαστεί να συρρικνωθούν ολίγον, μήπως έμμεσα πάμε σε ένα διαχωρισμό βορείου και νοτίου Ελλάδος; Διότι αυτές οι τιμές θα ήταν λογικές μόνο εάν αλλάζαμε χώρα ταξιδεύοντας. Η Ελλάδα μπαίνει σε μία διαδικασία συνεχόμενης πώλησης και εξόντωσης των πολιτών της με όσα μέσα διαθέτει αυτή η «δημοκρατία». 
Αν δεν υπάρξει άμεση λύση θα εκπλαγούμε δυσάρεστα με ότι έρχεται.

Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ (Conspirtus) ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...

Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ (Conspirtus) ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...


Αυτή η σειρά καλύπτει ακραία θέματα, συνιστάται να είστε κάπως εκπαιδευμένοι πάνω στις συνωμοσίες των 9/11 / Μυστική κυβέρνηση / ΑΤΙΑ / Ιλλουμινάτι πριν το παρακολουθήσετε αυτό.
Εξηγεί την καταγωγή των Ιλλουμινάτι, και σιγά-σιγά προχωράει στην ατζέντα και τα ΑΤΙΑ φαινόμενα και πώς αυτά συνδέονται με τους Ιλλουμινάτι.

Τα κεφάλαια αυτής της σειράς είναι ως εξής:

Η Συνωμοσία Ιλλουμινάτι (Αποκρυφισμός και ΑΤΙΑ)
Βοημικό Άλσος & Κρανίο και Οστά
Έλεγχος του νου των Ιλλουμινάτι
Σατανισμός των Ιλλουμινάτι & Ο Σκοπός των Τελετουργιών
Η Σατανική Ατζέντα
Τα ΑΤΙΑ και το Disclosure Project
ΑΤΙΑ Συνωμοσία
Δαιμονικά ΑΤΙΑ
Ερπετοειδής δαίμονες
Εξηγώντας τα Νεφελίμ
ΑΤΙΑ
Σατανικός Ελευθεροτεκτονισμός
Τέλος + 25 ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ... 


ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ (Conspirtus) ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...
Πηγή
ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΝΕΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΟΥΧΩΝ ΑΓΙΩΝ

ΝΕΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΟΥΧΩΝ ΑΓΙΩΝ

Γράφει η Ειρήνη Δημοπούλου
Επιβεβαιώνονται οι νεοταξικές μεθοδεύσεις της … «δεξιάς» κυβέρνησης Σαμαρά της …«πατριωτικής» ΝΔ. Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση Σαμαρά-Αρβανιτόπουλου, ξεκινά από την κατάργηση των εορτών των πολιούχων Αγίων, και της σχολικής εορτής των Τριών Ιεραρχών. Το έθος του 
«πολιούχου» αποτελεί μια αδιάσπαστη παράδοση του Έθνους μας η οποία συνεχίζεται αδιάλειπτα από τους Αρχαίους χρόνους, μέχρι τις μέρες μας. θεός, άγιος ή ήρωας που θεωρείται προστάτης μιας πόλης: Η θεά Αθηνά ήταν η «πολιούχος» των Αθηνών, ενώ πολιούχος της Θεσσαλονίκης είναι ο Αγιος Δημήτριος.
Η νέα επίθεση εναντίον του Έθνους εντάσσεται βεβαίως στους σχεδιασμούς της «Νέας Τάξης» που επιτίθεται επιλεκτικά και στοχευμένα στον Χριστιανισμό και ιδιαιτέρως στην Ορθοδοξία. Όπως σημειώνει η ιστοσελ¬δα Ακτίνες:
«Εις το όνομα της πολυπολιτισμικής Παιδείας και της πολυφυλετικός Ελλάδος. Το υπουργείον Παιδείας, το οποίον κατέστησε προαιρετικόν το σημερινόν μάθημα των Θρησκευτικών, ακόμη και δια τους ορθοδόξους μαθητές (με συνεχείς απαλλαγές από το μάθημα, προς χάριν της θρησκειολογίας), καταργεί τας σχολικός εορτάς των τριών Μεγάλων και Οικουμενικών Διδασκάλων και τον καθιερώνει εις μαθητικήν αργίαν, άνευ εκκλησιασμού των μαθητών και των μαθητριών.
Ανεμένομεν από τον ΣΥΡΙΖΑ το «σάρωμα» της εκκλησίας, αλλά διαπιστώνομεν ότι η εκκλησία βάλλεται από την Κεντροδεξιάν.
Δια την ιστορίαν: Το ΠΑΣΟΚ καθιέρωσε τον πολιτικόν γάμον, κατήργησε την αναγραφήν του Θρησκεύματος εις τας ταυτότητας, προώθησε και επέβαλε την πολιτικήν κηδείαν, την καύσιν των νεκρών κ.λπ.
 Η ΝΔ απεδέχθη όλα τα «τερατουργήματα» του ΠΑΣΟΚ, εξοβέλισε την εξομολόγησιν από τα σχολεία (υπουργός κ. Μαριέττα Γιαννάκου), καθιέρωσε την ονοματοδοσίαν των τέκνων εις το Δηξιαρχείον εντός οκτώ ημερών (- άνευ Βαπτίσεως), έκαμνε νόμον δια την αποτέφρωσιν των νεκρών, εξέδωσεν εγκύκλιον δια τον περιορισμόν του ήχου της καμπάνας (υπουργός Γεώργιος Σουφλιάς, ύστερα από διαμαρτυρίας της οικογενείας του κ. Παπανδρέου), αλλάζει τον χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών και σήμερον καταργεί των σχολικών εορτών των τριών ιεραρχών και των εκκλησιασμόν των μαθητών. Ταυτοχρόνως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, εις το όνομα της οικονομικής κρίσεως, απαγορεύουν τας χειροτονίας νέων κληρικών, διαθέτουν εκατομμύρια ευρώ δια την συντήρησιν τζαμιών ή την κατασκευήν τεμένους, ίνα αποστέλ¬λουν τελεσίγραφα εις την Διοικούσαν Εκκλησίαν ότι αδυνατούν να πληρώ¬νουν τους μισθούς των κληρικών και να χρηματοδοτούν τας εκκλησιαστικός σχολάς. Αποστέλλουν τα τελεσίγραφα όταν η εκκλησία παρέδωσε το 70% και πλέον της περιουσίας της έως το Κράτος με αντάλλαγμα την μισθοδοσίαν του ιερού Κλήρου και την χρηματοδότησιν των Εκκλησιαστικών Σχολών.
 Οι πολιτικοί της σημερινής Ελλάδος είναι αγνώμονες προς την προσφοράν της Εκκλησίας εις το γένος, την Πατρίδα και το Έθνος και αποδεικνύουν με την στάσιν τών ότι δεν έχουν  ουδεμία σχέσιν με την πίστινΕτην παράδοσιν και την Ελληνοχριστιανικήν Παιδείαν”. Και επειδή συχνά οι εργολάβοι της δημόσιας ζωής και κατασκευαστές της παρακμής, κατηγορούν τους Εθνικιστές ότι δεν έχουν … επίπεδο γι’ αυτό και δεν δικαιούνται να αναλάβουν τις τύχες της χώρας, να σημειώσουμε ότι ο Υπουργός Παιδείας είναι όχι μόνον μορφωμένος, αλλά… παραμορφωμένος. Εχει διατελέσει μεταδιδακτορικός υπότροφος στο Χάρβαρντ, ενώ έχει φοιτήσει και στην Σχολή Διεθνών Υπηρεσιών (school of  international service)) στην Ουάσινγκτον. Τίνος είδους υπηρεσιών, το διαπιστώνουμε με τις αντιχριστιανικές και ανθελληνικές αποφάσεις του…Τέτοιοι είναι οι εκμαυλισμένοι «άνθρωποι του πνεύματος» που έχουν απλώσει τις θανατερές δαγκάνες τους στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και την Ελληνική Παιδεία. Τέτοιοι «παραμορφωμένοι» κυβέρνησαν και κυβερνούν τον τόπο, και οδη- γήθηκε η Ελλάδα και ο λαός στα σημερινά φαινομενικά αδιέξοδα, από τα οποία μόνον μια αποφασιστική Εθνική πολιτική μπορεί να βγάλει τον τόπο.

ΝΕΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΟΥΧΩΝ ΑΓΙΩΝ | ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΠΗΓΗ
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ


ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟΟ

ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟΟ



Ο Γκέιτς τελευταία έχει χωθεί παντού. Αγοράζει μερτικό στα μεταλλαγμένα, πληρώνει αδρά γενετιστές, δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τη Γεωμηχανική (πως θα μας ψεκάζουν και με τη βούλα) και γυρίζει όλη την Αφρική και εμβολιάζει τα μαυράκια με μολυσμένα εμβόλια. Κι αν αυτά δεν θέλουν να εμβολιαστούν, τότε ο 'φιλανθρωπικός' εμβολιασμός γίνεται υπό την απειλή όπλων!

Τα εμβόλια, λέει θα σώσουν και τον πλανήτη μας!!! Πως θα γίνει αυτό το θαύμα; Πολύ απλά, εκτός ότι αρρωσταίνουν και δεν προστατεύουν αυτούς που τα κάνουν, εμπεριέχουν και στειρότητα, ώστε τα μικρά μαυράκια που τα δέχονται να είναι και τα τελευταία στον κύκλο ζωής. Να γιατί βάζει στόχους το 2035... Του ξέφυγε και το είπε και ξεκάθαρα σε διάλεξη του για το 'σώσιμο' του πλανήτη: Πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός και σ' αυτό συμβάλλουν οι εμβολιασμοί. Ακούστε τον!